Results 61 to 68 of 68
-
09-08-2015, 04:27 #61
- 09-08-2015, 10:58 #62
Σκεψου το λογικα:Θα σου καθισει αν τη βοηθησεις?Και αν ειναι να σου καθισει πιστευεις οτι θα το κανει μονο και μονο επειδη τη βοηθησες?
Στο κατω κατω,αν και ειναι και λιγο ωραια,θα χει αλλους 100 σαν εσενα να τη '''βοηθανε''.
Εγω αυτο το εφαρμοζω και σε κατι κοπελιτσες που μοιραζουν φυλλαδια στο δρομο.Αν μου φαινεται η αλλη καριολιτσα ή ψωνισμενη,δεν παιρνω αυτο που δινει,ενω αν τη συμπαθησω,θα το παρω,και ας ειναι και μπαζακι.
Ετσι να μαθουν :p
Πιστευω πως πρεπει να γραψεις στα @@ σου κοπελες με τις οποιες λογω προσωπικοτητας κυριως δεν εχεις καμια τυχη,και σε δευτερο σταδιο να αλλαξεις την προσεγγιση σου σε οσες ταιριαζεις.Αν βλεπεις οτι η αλλη ειναι τελειως αλλη φαση απο σενα αγνοησε την,εκτος και αν πια ταιριαζετε σαν φιλοι (και μονο).
09-08-2015, 11:56 #63
ΚΟΙΤΑΞΕ ΨΗΛΕ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΧΕΙΣ ΩΡΑΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ
ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΧΑΖΟΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ
ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΟΥΡΗ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ
ΟΛΕΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟΣ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ
ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΨΗΛΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ;Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
09-08-2015, 11:58 #64
ΓΤ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΜΑΛΑΚΙΑ
ΠΑΝΕ ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΕΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ
ΣΩΣΤΟ ΚΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
17-08-2015, 13:16 #65
Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Last edited by betelgeuse; 17-08-2015 at 22:16.
18-08-2015, 15:24 #66
Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση
Last edited by betelgeuse; 18-08-2015 at 21:17.
20-08-2015, 13:29 #67
Λοιπον φιλε μου, εγω θα σου μιλησω απο την πλευρα μου. και να ξες ειμαι κοπελα και να παρεις στα σοβαρα αυτα που θα σου πω. Θα σου προτεινα αρχικα να χαλαρωσεις λιγακι ρε παιδι μου. Μην εισαι τοσο κλειστος, τοσο μουντος, αγελαστος. Εισαι σε μια υπεροχη ηλικια. Χαμογελα και περνα καλα. Δηλαδη, για ποιο λογο να μισεις τους "χαβαλεδες" ;; γινε και εσυ ενας απο αυτους. Βλεπεις κατι θετικο στο να εισαι σοβαρος και μετριμενος;; Δηλαδη στα 50 σου τι θα κανεις; οποτε χαλαρωσεε και ζησε τη ζωη σου οπως τη θες. κανε και τη πλακα σου. Δε λεω να εισαι σοβαρος εκει που το απετει η κατασταση αλλα οχι και με την παρεα σου. αυτο για αρχη. στη συνεχεια θα μπορουσες να ξεκινησεις να ασχολεισαι με κατι. Οπως...να πας γυμναστηριο(η χορο). ειναι μια πολυ καλη ιδεα. εκει περα και θα γυμναστεις, και θα ξεκουραστεις ψυχικα και πνευματικα, θα δεις με αλλο ματι τους υπολοιπους και που ξες...ισως γνωρισεις και ατομα και κανεις φιλιες. και οχι μονο φιλιες. αλλα και σχεση. Μη βιαζεσαι. εισαι 20 χρονων. δεν σε πηραν δα και τα χρονια. οσον αφορα τις εμπειριες απλα ΜΗΝ ασχολεισαι. οτι ειναι να γινει θα γινει στην ωρα του. οσο το κυνηγας τοσο θα σε αποφευγει. μην τα σκεφτεσαι ολα τοσο πολυ. ΑΑ μια αλλη καλη ιδεα θα ηταν να παρεις ενα σκυλακι. ενα κατοικιδιο. Ετσι και θα βγαινεις εξω και θα εχεις καποια συντροφια. (να σου πω και ενα μυστικο: σε εμας τα κοριτσια μας αρεσουν τα αγορια με σκυλακια που τα βγαζουν βολτες στη γειτονιας τους) χμμ αυτα προς το παρων.
26-08-2015, 00:30 #68
- στον κοσμο της βοηθειας προς τους αλλους
Γτ ανησυχεις τοσο πολυ για την εμπειρια ? Οι φιλοι ολοι εχουν εμπειριες? Μηπως σου την λενε γιαυτο? Η συμβολη της λιας ειναι καλη μην το κυνηγας αστο να σε κυνήγισει αυτο ( και εγω κοριτσι ειμαι κια μαλιστα σ μοιαζω πολυ σε χαρακτιρα γτ απο μαυρισμα ουτε με σολαριουμ δεν μαυριζω :-ρ)