Τόσο μόνος....τόσο αποτυχημένος-ΚΑΜΙΑ ελπίδα! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 68
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Λεκτικό πυροτέχνασμα View Post
    Σε ευχαριστώ για το κοπλιμάν!
    Ο προβληματισμός-οργή δεν εντοπίζεται στο γεγονός ότι στα 20 είμαι μόνος αλλά στο ότι δεν μπορώ να αποκτήσω κάποια σχέση!!!
    Τα χρόνια χάνονται και εγώ μένω απλώς θεατής.....στα 16 αποτελούσε πειστική δικαιολογία το ''αυτά δεν είναι της ώρας μόλις πάς στο πανεπιστήμιο θα βρείς κοπέλα''....αλλά στα 20 δεν μπορεί να αποτελέσει παρά ένα μη πραγματικό καθησυχαστικό ευτύχημα....

Πάντως.....έπεσες μέσα στο ότι τελευταία πέφτω σε ''ξεβγαλμένες'' και ''έμπειρες''!!
    Αυτό είναι όμως κάτι το οποίο πραγματικά δεν μπορώ να αλλάξω!!!!
    Όταν η άλλη σου κάνει το κλίκ και φαίνεται μορφωμένη και χαριτωμένη δεν μπορείς να προβλέψεις το ερωτικό της παρελθόν και μην σου πώ ότι πλάθεις και μιά εικόνα αγνότητας στην αρχή!

Η αναλογία 1/10 δεν μπορεί αν ισχύσει γιατί τότε το 90% θα ήταν μοναχικό....ουσιαστικά η πιθανότητα να είναι κάποιος δεσμευμένος θα ήταν ένας στους δέκα....
    Προφανώς είναι κάτι που δεν αποτυπώνεται στην κοινωνία αυτό! (και ευτυχώς)

Τέλος...δεν έχω σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ σκοπό να φτάσω τις 10 απορρίψεις!
    Άλλη μιά ευκαιρία -το πολύ- και μετά θα αποκτήσω πλέον την βέβαιη πεποίθηση ότι ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΩ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!
    Δεν κατάλαβες σε τι αντιστοιχεί αυτή η αναλογία, μάλλον. Αναφερόμαστε στον αριθμό των απορρίψεων κατά άτομο όχι κατά δεκάδα :p Τέλοσπαντων, δεν έχει σημασία. Σοβαρά τώρα, το ερωτικό παρελθόν κάποιου είναι ηλίου φαεινότερο όταν τον γνωρίζεις, αναλόγως με τον τρόπο που κινείται σε ένα "παιχνίδι" εντυπώσεων και φλερτ. Εκτός πια αν είναι τόσο καλή ηθοποιός που μπορεί να προσποιείται την έμπειρη αλλά δεν εχει πάει με κανέναν και το αντίστροφο.

Επιπλέον, άλλος "άγραφος" νόμος είναι ότι όσο το προσπαθείς τόσο αποτυγχάνεις Αν σε πιάσει η εμμονή παρ'το αυγό και κούρευτο. Χαλάρωσε, μην το κουράζεις με στατιστικές και συγκρίσεις με άλλους, σταμάτα να μετράς χυλόπιτες και όλα θα έρθουν, δεν πρόκειται να μείνεις στο ράφι, σε διαβεβαιώ.

Senior Member
    ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΤΙΠΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΩ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΗ
    ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΛΑΣ
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΡΠΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Quote Originally Posted by Λεκτικό πυροτέχνασμα View Post
    ....
    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ να απορρίπτομαι,να χαρακτηρίζομαι εξαιρετικά ''καλό παιδί'' (καλή φιλενάδα),πάρα πολύ συμπαθητικός,υπερβολικά καλός και λοιπά.
    .....
    Προσμετρώ, με μία πρόχειρη ματιά..........7-8 απορρίψεις από το δημοτικό -
    .......
    ......
    Με τις κοπέλες είμαι και αρκετά ντροπαλός και με πιάνει και άγχος.....είμαι και υπερβολικά σοβαρός (μισώ τους χαβαλέδες)

Όσον αφορά τον περίγυρό μου.....δεν έχω παρέα -φυσικά- παρά μόνο δυό-τρείς φίλους...βέβαια λείπουν και αυτοί τώρα με αποτέλεσμα να τριγυρνάω μόνος το βράδυ για να ξεχαστώ λίγο
    ...
    Εμφανισιακα, αμα εξαιρεσουμε το σοκολατης που κατα τη γνωμη μου δεν ειναι εν προκειμενω κατι αρνητικό, τρέχει κάτι αλλο? Επειδή, χωρίς να προτρεχω, κάτι προφανες, αν έχεις, απωθεί! Όμως, δεν μου φαινεται να τρεχει κατι τετοιο μαζι σου αλλά,...
    Νομίζω εντόπισα το πρόβλημα. Αυτο στο μπολτ. Αυτο πάντα απωθει τις γυναίκες και μαλιστα απ την πρωτη! Επειδη αμα η πρωτη τους εντυπωση ειναι αυτη δεν δίνουν ευκαιρια για γνωριμία. Οι χαρακτηρισμοί απόρριψης που περιγραφεις ειναι απλά η κλασική μορφή απόρριψης η οποια χρησιμοποιείται για απόρριψη χαρακτηρων όπως εσυ. Κι ο χαρακτηρας σου αυτος εύλογα συνταιριαζει με τον περίγυρο που εχεις! Οι ντροπαλοι τόσους φιλους έχουν, κι εχουν φαει, εμμεσως, απόρριψη από πολλούς αλλους τους οποιους θα θελαν να χουν φιλους με τους οποιους τελικα εμειναν απλα γνωστοί.
    Μου φαινεται πως δεν εχεις προβλημα στην προσεγγιση, ήτοι, καποια που σ αρεσει και τη θες την πλησιαζεις. Τωρα αν απ την πρωτη της ζητας σχεση κι αρχιζεις τα όλο ευγενεια μ΄αρεσατε, εισαστε ομορφη και θα θελα να μοιραστουμε στιγμες χαρας, με τι ασχολείστε και που μενετε και το ύφος σου συνοδευεται απο εντονο άγχος και ντροπαλότητα και μιλας λες και λες ποίημα τότε η απόρριψη ειναι προφανής. Δεν σου δινει δλδ την ευκαιρια ουτε για ενα καφέ.

Αλλαγή σε κάτι που ειναι προφανως λάθος, εν προκειμενω του τροπου προσεγγισης σου, - αλλιως σε βλέπω να επαναλαμβανεις για χρονια το ίδιο μοτίβο δρασης- επερχεται με το να βαλεις λίγο παραπανω δυναμισμο, διεκδικητικότητα, να παιρνας γρηγορα από τη σκεψη στη δραση ώστε να μην αφηνεις το αγχος να δρασει κλπ κλπ, ήτοι καθε φορα που πλησιαζεις η προσεγγιση σου να ειναι ολο και πιο βελτιωμενη. Προς την κατευθυνση αυτή, βλεπε πως προσεγγιζουν αλλοι. Διαβασε περι ελξης και φλερτ στο ιντερνετ. Επίσης, μιλα με καποιον ειδικό πχ ψυχολογο για το θεμα αυτο. Κανε ακόμα παρεα ή ζητα τη συμβουλη καποιου που εχει επιτυχιες στις γυναικες. Όλα αυτα θα σε βοηθησουν. Κάνοντας δλδ πράξη αυτα που θα αποκομίσεις.
    γιάννης

Senior Member
    ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΛΕΜΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ
    ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ
    ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΣΤΟ ΠΕΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ
    ΘΑ ΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Εμφανισιακα, αμα εξαιρεσουμε το σοκολατης που κατα τη γνωμη μου δεν ειναι εν προκειμενω κατι αρνητικό, τρέχει κάτι αλλο? Επειδή, χωρίς να προτρεχω, κάτι προφανες, αν έχεις, απωθεί! Όμως, δεν μου φαινεται να τρεχει κατι τετοιο μαζι σου αλλά,...
    Νομίζω εντόπισα το πρόβλημα. Αυτο στο μπολτ. Αυτο πάντα απωθει τις γυναίκες και μαλιστα απ την πρωτη! Επειδη αμα η πρωτη τους εντυπωση ειναι αυτη δεν δίνουν ευκαιρια για γνωριμία. Οι χαρακτηρισμοί απόρριψης που περιγραφεις ειναι απλά η κλασική μορφή απόρριψης η οποια χρησιμοποιείται για απόρριψη χαρακτηρων όπως εσυ. Κι ο χαρακτηρας σου αυτος εύλογα συνταιριαζει με τον περίγυρο που εχεις! Οι ντροπαλοι τόσους φιλους έχουν, κι εχουν φαει, εμμεσως, απόρριψη από πολλούς αλλους τους οποιους θα θελαν να χουν φιλους με τους οποιους τελικα εμειναν απλα γνωστοί.
    Μου φαινεται πως δεν εχεις προβλημα στην προσεγγιση, ήτοι, καποια που σ αρεσει και τη θες την πλησιαζεις. Τωρα αν απ την πρωτη της ζητας σχεση κι αρχιζεις τα όλο ευγενεια μ΄αρεσατε, εισαστε ομορφη και θα θελα να μοιραστουμε στιγμες χαρας, με τι ασχολείστε και που μενετε και το ύφος σου συνοδευεται απο εντονο άγχος και ντροπαλότητα και μιλας λες και λες ποίημα τότε η απόρριψη ειναι προφανής. Δεν σου δινει δλδ την ευκαιρια ουτε για ενα καφέ.

Αλλαγή σε κάτι που ειναι προφανως λάθος, εν προκειμενω του τροπου προσεγγισης σου, - αλλιως σε βλέπω να επαναλαμβανεις για χρονια το ίδιο μοτίβο δρασης- επερχεται με το να βαλεις λίγο παραπανω δυναμισμο, διεκδικητικότητα, να παιρνας γρηγορα από τη σκεψη στη δραση ώστε να μην αφηνεις το αγχος να δρασει κλπ κλπ, ήτοι καθε φορα που πλησιαζεις η προσεγγιση σου να ειναι ολο και πιο βελτιωμενη. Προς την κατευθυνση αυτή, βλεπε πως προσεγγιζουν αλλοι. Διαβασε περι ελξης και φλερτ στο ιντερνετ. Επίσης, μιλα με καποιον ειδικό πχ ψυχολογο για το θεμα αυτο. Κανε ακόμα παρεα ή ζητα τη συμβουλη καποιου που εχει επιτυχιες στις γυναικες. Όλα αυτα θα σε βοηθησουν. Κάνοντας δλδ πράξη αυτα που θα αποκομίσεις.

Η αλήθεια είναι ότι έπειτα από αρκετή σκέψη...νομίζω πώς θα ήταν καλύτερα να πάρω την απόφαση να μην ξανασχοληθώ με κάποια κοπέλα και να ''πνίξω'' -μεσοπρόθεσμα- τα συναισθήματα μου.
    Υπάρχει κάτι πάνω μου προφανώς, το οποίο δεν μπορεί να αλλάξει και για αυτό οφείλονται οι αδιάλειπτες απορρίψεις.
    Δεν μπορώ να δεχθώ ότι απλώς έπεσα σε ''περίεργες'' ή ότι ''ακόμη δεν βρήκα την κατάλληλη'' γιατί το δείγμα είναι αρκετά μεγάλο!

Προφανώς,μπορεί να επηρεάζει ο τρόπος προσέγγισης ή ο τρόπος που συμπεριφέρεται κάποιος (παιχνιδάκια ψυχολογίας,γράψιμο και λοιπό) αλλά δεν νομίζω να είναι -πιά- τόσο αποφασιστικής-καθοριστικής σημασίας.
    Είναι βέβαιο ότι αν αρέσεις σε κάποια δεν υπάρχει περίπτωση να μην δοκιμάσει κάτι μαζί σου...αν δεν πληροίς τα υπόλοιπά της κριτήρια (συμπεριφορά,τρόπος σκέψης,τρόπος προσέγγισης ή φλερτ).

Εντάξει....εγώ προσωπικά το δέχομαι -πιά!
    Δεν αρέσω και αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να αλλάξω γιατί έχει στατικό πρόσημο.

Με το να το σκέφτομαι, το μόνο που καταφέρνω είναι να βυθίζομαι περισσότερο στην θλίψη και να πληγώνομαι...

Όσον αφορά τον ψυχολόγο.....δεν θα πήγαινα ποτέ σε ψυχολόγο για δύο λόγους....λόγω του χαρακτήρα μου και λόγω του ότι δεν εντοπίζω κάποιο ψυχολογικό ζήτημα στο πρόβλημά μου!
    Το ζήτημα είναι ξεκάθαρα ''ομορφιάς'' ή και ''γοητείας''....που δεν αλλάζουν με καμία επίσκεψη και σε κανέναν επιστήμων της ψυχολογίας!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩς ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜα με εσενα και ειμαι 24 και ουτε σχεση ουτε σεξ και ουτε τιποτα.
    1. ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
    2. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.... ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΚΑΜΙΑΣ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ Η ΦΕΥΓΕΙΣ.

ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ FEMALE CHOICE ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ.

ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ ΚΤΛ ΑΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.(ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ :)

Senior Member
    ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΜΑ ΠΙΑΣΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ
    ΟΠΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ

Quote Originally Posted by elis View Post
    ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΜΑ ΠΙΑΣΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ
    ΟΠΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ

Φίλε συγγνώμη,αλλά πρέπει να σου πώ ότι είσαι εκτός τόπου και χρόνου!
    Αν θέλεις να αμπελο-φιλοσοφήσεις υπάρχει και ο φιλοσοφικός όμιλος Παρνασσού.
    Είναι πολύ πιό πιθανό να προκαλέσεις ζημιά με αυτά που έχεις πεί παρά να καταπραΰνεις τον πόνο!

Για να καταφεύγει κανείς σε ένα τέτοιο φόρουμ σημαίνει ότι αντιμετωπίζει πράγματι ένα ουσιώδες πρόβλημα....και σίγουρα το πρόβλημα αυτό δεν λύνεται με συμβουλές τύπου ''πιάστε κουβέντα και κάποια θα σας κάτσει''.
    Τα προβλήματα αυτά προφανώς και δεν είναι επιδερμικά αλλά έχουν βάθος,έχουν αιτίες βαθύτατου χαρακτήρα και σίγουρα δεν βοηθάει κανείς γράφοντας -εκ του ασφαλούς- τέτοιες σοφιστίες!!

Senior Member
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ
    ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΕΧΩ ΑΠΕΙΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
    ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΜΙΑ ΔΕ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ
    ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΕ ΠΗΓΑ
    ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΠΩΣ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΜΙΑ;ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ
    ΠΟΥ ΑΜΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΙΣ ΟΧΤΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΟΥΣΑ
    ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΩ
    ΠΛΕΟΝ ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΔΛΔ ΑΦΗΝΟΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΜΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ
    ΘΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΩ
    ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΛΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΤ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΟ
    ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ

Senior Member
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ
    ΠΑΡΤΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΤΥΦΛΑ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΜΙΑ;
    ΓΥΡΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΦΟΥΑΓΙΕ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ
    ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΟΜΩΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΩΡΑΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΛΠ
    ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΟΤΑΝ ΚΙ ΕΛΕΓΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΑΖΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ
    ΕΛΕΓΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΡΚΕΙ

Senior Member
    Last edited by elis; 31-07-2015 at 22:20.

Senior Member

Senior Member
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΛΛΙΩΣ
    ΑΜΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΓΩ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ

Senior Member
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΖΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΠΙΑΣΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast