Results 46 to 60 of 68
-
07-08-2015, 18:56 #46
Και εγω καπως ετσι ημουν μεχρι τα 24 μεχρι που γνωρισα μια κοπελα που δεν αξιζε.Τοτε καταλαβα οτι αξιζω εγω και αυτο μου φτανει ακομα και τωρα.Ολοι οι ανθρωποι θελουν να ζησουν τον ερωτα και την αγαπη.Βεβαια ειναι και αλλα ομορφα και σημαντικα πραγματα στη ζωη.Μονο οι αληθινοι ανθρωποι αντεχουν τις δυσκολιες στη ζωη και προσπαθουν παντα για κατι καλυτερο.Συνεχισε τις προσπαθειες σου,μην τα παρατας.Απο τη δικη μου πειρα και κριτικη ικανοτητα οι γυναικες που αξιζουν ειναι αυτες που αγαπουν τους αληθινους αντρες και οι αληθινοι αντρες ειναι αυτοι που παλευουν στη ζωη.Εδωσες πολυ καλο αγωνα ως τωρα.Τι πιο ομορφο!
- 08-08-2015, 17:19 #47
Καλησπέρα!
Διάβασα μέχρι στιγμής όλες τις απαντήσεις -αν και έλειψα για λίγο καιρό- και αυτό που διαπιστώνω είναι ότι ετίθετο το ζήτημα της υπερβολικής καλοσύνης εκ μέρους μου,κάτι που οι γυναίκες το αντιλαμβάνονται ως αδυναμία....
Πράγματι,η υπερβολική καλοσύνη και το ήθος είναι χαρακτηριστικά που πρέπει να απομειώσω όσο μπορώ....το πρόβλημα είναι όμως ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!
Αδυνατώ,να πώ όχι σε μία κοπέλα που μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον...
Δεν μπορώ να μην κάτσω να την ακούσω και να κάνω τον ''ψυχολόγο'' της ή ακόμη και να της προσφέρω συνέχεια λύσεις....
Το μόνο που έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να κόψω είναι τα κεράσματα...(πρίν λίγους μήνες είχα γίνει χορηγός μίας συμφοιτήτριας που είχα ερωτευτεί....δεν ήθελα να πληρώνει μέχρι και τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ -ΒΡΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ)
Αυτό που αναγνωρίζω είναι ότι ενώ στην αρχή -τυγχαίνει- να έχω καλή επαφή και γνωριμία,σε σημείο που να επιδιώκουν κοπέλες την παρέα μου αλλά στην συνέχεια ΑΔΥΝΑΤΩ να προκαλέσω ερωτικά συναισθήματα ΟΣΟ χιούμορ και ευφυολογήματα και να βάλω....
Έχω καταλήξει σε ένα ασφαλές συμπέρασμα....δεν τους προκαλώ ερωτικά συναισθήματα και για αυτό ευθύνεται η εμφάνιση(πιό ανατολίτικη),οι καλοσύνες και η σοβαρότητα-ωριμότητα μου. (δείχνω και μεγαλύτερος)
Φυσικά,τίποτα από αυτά δεν μπορώ να αλλάξω και σε συνδυασμό με την επιλεκτικότητά μου...μας οδηγεί στην ΜΟΝΑΞΙΑ!
(Να σημειώσω ότι τελευταία έχω χαμηλώσει πάρα πολύ τα στάνταρ μου ως πρός την εμφάνιση και δεν κοιτάω πιά τις άπιαστες επιλογές αλλά με ελκύουν και κοπέλες που βρίσκονται στο ''μεσαίο'' φάσμα..δηλαδή να έχουν μιά στοιχειώδη εμφάνιση!)
Το κύριο πρόβλημά μου δεν είναι -πιά- ότι δεν έχω κάποια σχέση αλλά ότι όλο αυτό με επηρεάζει τόσο στην ψυχική μου διάθεση όσο και στην καθημερινή μου ζωή!
Έχω αρχίσει να μην γράφω άρθρα -όπως συνήθιζα- και να ξυπνάω κάθε μέρα με ένα άγχος που περισσότερο ρέπει σε ένα άγχος απογοήτευσης...γιατί έχω αποδεχθεί ότι δεν θα βρώ κάποια κοπέλα στο βραχυπρόθεσμα αλλά ούτε και μεσοπρόθεσμα....ίσως και ποτέ !
*Δεν ξέρω,αν είμαι όντως ''κελεπούρι'' όπως χαρακτηρίστηκα αλλά αυτό που γνωρίζω και σας το διαβεβαιώνω με ακρίβεια είναι ότι στο τέλος της ημέρας είμαι μόνος-χωρίς καμία συντροφιά!
**Σε ταξίδι που είχα κάνει πέρσι όταν με γνώρισε κάποιος -σε έξοδο- με μιά Ουκρανίδα και πήγαμε να χορέψουμε.....είπε στον άνθρωπο για μένα ότι ''είναι πολύ καλό παιδί''...οπότε το δείγμα είναι πιά διεθνές...(έχω και άλλο τέτοιο παράδειγμα από άλλη χώρα,σε άλλη ήπειρο)
08-08-2015, 17:42 #48
Δεν ξέρω αν φταίει που έχει κολλήσει το μυαλό σου ότι επειδή είσαι καλό παιδί δε θα σταυρώσεις γκόμενα, ούτε το αν δείχνεις μεγαλύτερος (που μια χαρά είν'αυτό οι γυναίκες το εκτιμουν). Σίγουρα όμως (και στο υπογράφω) φταίει ότι παίρνεις τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά. Σε όλες τις σχεσεις, είτε ερωτικές είτε φιλικές, ανεξαρτήτως φύλου, βασικό συστατικό στοιχείο είναι να είσαι χαλαρός. Μη ζητάς πράγματα από τους άλλους - και ιδίως από γυναίκες - που δεν μπορούν να στα δώσουν και ΚΥΡΙΩΣ μη δίνεις πράγματα αν δεν σου έχει ζητηθεί. Όχι γιατί έτσι θα είσαι θύμα και "καλό παιδί", αλλά γιατί α) Φέρνεις σε δύσκολη θέση τον άλλον και β)Μπορεί και να σε θεωρήσει "ψεύτικο".
08-08-2015, 18:23 #49
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ ΕΚΑΤΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΕΓΩ ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΧΑΖΟΦΙΛΟΤΙΜΟΣ
ΚΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΔΛΔ ΚΑΤΙ ΔΙΝΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΑ ΟΠΥ ΚΑΝΩ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΙΣΧΥΟΥΝΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-08-2015, 18:29 #50
Καλά της πλήρωνες και τα ψώνια από το σούπερμάρκετ? Και η άλλη δέχτηκε?
Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχόμουν κάτι τέτοιο. Είναι θέμα αξιοπρέπειας.
Είσαι πολύ δοτικός, πράγμα καθόλου κακό, αλλά να το κάνεις σε ανθρώπους δικούς σου.
Όχι στην κάθε τυχαία που θέλει να σε εκμεταλλευτεί ποικιλοτρόπως.
08-08-2015, 19:01 #51
ΡΕ ΨΗΛΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΙ ΘΑ ΧΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ
ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ; ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ
ΕΓΩ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΛΕΩ ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΛΑ
ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑ ΣΕ ΟΠΛΛΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΛΟΟΥ ΓΟΥΙΘ ΔΕ ΒΕΝΤΖΕΤΑΜΠΛΣ ΠΟΥ ΛΕΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-08-2015, 19:28 #52
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-08-2015, 21:21 #53
Καλησπέρα!
Έχω πολύ καιρό να σχολιάσω κάτι στο forum και απλά θέλω να σου πω να μην απελπίζεσαι. Οι εποχές είναι λίγο περίεργες, αλλά υπάρχουν και κοπέλες που αναζητούν συντρόφους ευγενικούς και καλλιεργημένους. Οι κοπέλες που ψάχνουν κάτι διαφορετικό ίσως να μην σου αξίζουν. Στην ηλικία σου ήμουν σε παρόμοια φάση, αν και είμαι γυναίκα. Μεγαλώνοντας εξακολουθώ να επιθυμώ έναν άνθρωπο και μια σχέση που θα με κάνει καλύτερη, αλλά συνήθως απελπίζομαι κι εγώ. Προτιμώ να είμαι μόνη από το να κάνω συμβιβασμούς και ίσως το πληρώσω, αλλά έτσι νιώθω...Εσύ είσαι ακόμη πολύ μικρός και έχεις πολλά περιθώρια ακόμη. Υπάρχουν εκεί έξω πολύ καλά κορίτσια που θα σε εκτιμήσουν!
08-08-2015, 21:28 #54
ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ
08-08-2015, 23:06 #55
Κι εγώ εκτιμώ τα καλά παιδιά, ένα τέτοιο ψάχνω. Συμφωνώ με την μαρπ, ότι προτιμώ να είμαι μόνη από συμβιβασμούς και τέτοια και ότι το πληρώνω με μοναξιά, αλλά τουλάχιστον δεν χαραμίζομαι με κάποιον που δεν αξίζει...είναι δύσκολο να βρεις καλό παιδί γενικά, είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι.
08-08-2015, 23:08 #56
ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ
08-08-2015, 23:09 #57
08-08-2015, 23:12 #58
ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΤΙΜΗΤΕΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑ Μ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
08-08-2015, 23:14 #59
09-08-2015, 03:08 #60
Έχεις δίκιο σε ότι και αν πείς!
Αισχρή προσωπική μου ''τακτική'' που έγινε από αφέλεια και τύφλα (ερωτική μέθη) παρά από την αυστηρή ορθολογιστική μου πλευρά!
Όπως θα έχεις διαπιστώσει μετά από τα τεκταινόμενα και την πολύ πρόσφατη εκμετάλλευση μου από μία παρά την ψυχή -μου- που της πρόσφερα.....αποφάσισα ότι δεν θέλω καμία κοπέλα πιά!
Θέλω να με αφήσουν ήσυχο και θέλω να θάψω τα συναισθήματά μου και να προχωρήσω.
Γιατί όλο αυτό με πηγαίνει καθημερινά πίσω!
Πολύ πίσω!
Έχω ρίξει απίστευτο κόπο για να χτίσω τις γνώσεις μου και το μυαλό μου....θα καταστραφούν από όλη αυτήν την διαδικασία που με διέπει.
Θα με βοηθούσε αρκετά αν κάποιος μου πρότεινε μερικές λύσεις για να θάψω τα συναισθήματα μου....γιατί μπορεί να μην το καταλαβαίνουν οι οικείοι μου ότι είμαι χάλια και έχω κόμπο στο στομάχι,λόγω της απογοήτευσης μου αλλά ψυχικά γενοκτονώ! (έχω πεί μερικά πράγματα σε στενό μου φίλο και σε αδερφό/ή αλλά στα κανονικά πλαίσια....που να μην θεωρηθεί μείζον ζήτημα)