μαμακιας;;η οχι;;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

μαμακιας;;η οχι;;

Χαιρετε!!!
    Βρε παιδια εχω γνωρίσει εναν ανθρωπο απο περυσι το καλοκαίρι στην παραλια που πηγαινα και εχω βασιμες υποψιες οτι πασχει απο βαριας μορφης μαμακιαση.
    Δεν επιχειρησα ποτε να τον πλησιασω διαφορετικα μιας και περυσι ειχα μια σχεση κ το ξερε αυτος. Εξαλλου και εκεινος παντα φιλικα συμπεριφεροταν.
    Ειναι 47 ετων, χωρις σοβαρη σχεση τωρα. Απο τις κουβεντες μας στην παραλία μου χε δωσει να καταλαβω οτι ειχε τις εμπειρίες του.
    Οτι παλια ηταν προχωρημενος.
    Το θεμα ειναι οτι ολο το διάστημα που βρισκεται στο νησι με τους γονείς του( εχουν αγοράσει σπιτι εδω) συνεχεια πηγαινει για μπανιο μαζι με τη μανα του μεχρι και για καφε ακομα. Με τη μητερα του εντωμεταξυ εχουν πολυ μικρη διαφορά ηλικιας.
    Ο μπαμπας που ειναι κατα πολυ μεγαλύτερος της παντα μενει σπιτι.
    Στην αρχη σκεφτηκα οτι εδω δεν εχει γνωριμιες κ παρεες. Μπορουσε ομως να κανονισει να βγει μαζι μου. Εχουμε πει τοσες φορες να βγουμε και συνέχεια το τρεναρει.
    Αν και με παιρνει τηλ αραια και που, περα απο αυτο δειχνει να προτιμα να κανει τα χατιρια της μητερας του.
    Στην παραλια εχει τυχει να μαστε οι δυο μας, και αυτο επειδη η μαμα του ηταν κουρασμενη.
    Δε με ενδιαφερει να κανω κατι μαζι του. Γιατι ομως αποφεύγει εκεινο το ρημαδοποτο;;; δε θα πρεπε να τον σπρωξει λιγο κ η μανα του;; αφου αυτη με συμπαθει.ετσι εχω καταλαβει!
    Τόσο πολυ τον χειραγωγει πια; δεν ειναι δυνατον!

Γενικά ξέρεις για την οικογενειακή τους κατάσταση;
    Είχα έναν γνωστό που ήταν έτσι και αυτός με την μάνα του. Αλλά είχε πρόβλημα υγείας η γυναίκα και τα χρόνια της ήταν λίγα. Οπότε δεν τον θεωρούσα μαμάκια. Ίσα ίσα που τον καμάρωνα που "χάλαγε" την ζωή του για εκείνη!
    Δεν ξέρω βέβαια στην δική σου περίπτωση τι παίζει, αλλά ξέρω πως καμιά φορά δεν είναι έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα
    :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christine View Post
    Δε με ενδιαφερει να κανω κατι μαζι του. Γιατι ομως αποφεύγει εκεινο το ρημαδοποτο;;; δε θα πρεπε να τον σπρωξει λιγο κ η μανα του;; αφου αυτη με συμπαθει.ετσι εχω καταλαβει!
    Τόσο πολυ τον χειραγωγει πια; δεν ειναι δυνατον!
    ρε συ χριστινα θα μας τρελανεις? :P
    φασκεις κ αντιφασκεις!
    απο τη μια λες δε σε νοιαζει να κανεις κατι μαζι του, και απο την θες να τον 'ωθησει' προς τα εσενα η μανα του? + το οτι παραπονιεσαι για το ριμαδοποτο.
    αρα γιατι αρνεισαι οτι σε νοιαζει?
    κ απο τη μια τον λες μαμακια ενω απο την αλλη θες να τον 'χειραγωγησει' η μανα του για να βγειτε για ποτο?
    και πανω στην απορια σου, απο τα λεγομενα σου ε δειχνει να ειναι εξαρτημενος αρκετα απο τη μανα του, αλλα δε τον ξερεις κ πολυ καλα για να καταλαβεις πως λειτουργει σε σημαντικα θεματα που πρεπει να αποφασισει μονος του.
    μπορει απλα στις διακοπες να αποφασιζει να ειναι με τη μανα του, ενω στη καθημερινοτητα του να λειτουργει αλλιως.
    εσυ ποσο χρ εισαι? σου εχει πει το λογο που σε αποφευγει το καφε/ποτο?

Senior Member
    ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΑΛΟ ΝΙΑΤΟ ΠΟΥ ΗΡΕΜΗΣΕ;ΑΥΤΟΙ ΑΜΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ
    ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΑΟΠ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΞΑΛΟ ΝΙΑΤΟ ΓΤ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    ρε συ χριστινα θα μας τρελανεις? :P
    φασκεις κ αντιφασκεις!
    απο τη μια λες δε σε νοιαζει να κανεις κατι μαζι του, και απο την θες να τον 'ωθησει' προς τα εσενα η μανα του? + το οτι παραπονιεσαι για το ριμαδοποτο.
    αρα γιατι αρνεισαι οτι σε νοιαζει?
    κ απο τη μια τον λες μαμακια ενω απο την αλλη θες να τον 'χειραγωγησει' η μανα του για να βγειτε για ποτο?
    και πανω στην απορια σου, απο τα λεγομενα σου ε δειχνει να ειναι εξαρτημενος αρκετα απο τη μανα του, αλλα δε τον ξερεις κ πολυ καλα για να καταλαβεις πως λειτουργει σε σημαντικα θεματα που πρεπει να αποφασισει μονος του.
    μπορει απλα στις διακοπες να αποφασιζει να ειναι με τη μανα του, ενω στη καθημερινοτητα του να λειτουργει αλλιως.
    εσυ ποσο χρ εισαι? σου εχει πει το λογο που σε αποφευγει το καφε/ποτο?
    Φιλικα μ ενδιαφερει. Είπα εγω οτι τον γουσταρω;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kapoios_pou_to_skeftetai View Post
    Γενικά ξέρεις για την οικογενειακή τους κατάσταση;
    Είχα έναν γνωστό που ήταν έτσι και αυτός με την μάνα του. Αλλά είχε πρόβλημα υγείας η γυναίκα και τα χρόνια της ήταν λίγα. Οπότε δεν τον θεωρούσα μαμάκια. Ίσα ίσα που τον καμάρωνα που "χάλαγε" την ζωή του για εκείνη!
    Δεν ξέρω βέβαια στην δική σου περίπτωση τι παίζει, αλλά ξέρω πως καμιά φορά δεν είναι έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα
    :)
    Η μητερα του απλα ειχε ενα θεμα με το ματι της. Εσπασε καποιο αγγειο νομιζω...απο αγχος κ πιεση. Ειναι κατω απο 70 ετων. Δε νομιζω να εχει αλλα πιο σοβαρα θέματα υγείας. Αφου βγαινει, πηγαινει σε πολυσυχναστα μερη με το γιο της.
    Δε μ ενδιαφερει να τα φτιαξω μαζι του για όποιον, οποια δεν καταλαβε..
    Απλα...τοσο δυσκολο του ειναι να ξεκλεψει χρονο να βγει για ενα ποτο με μια φιλη του.;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christine View Post
    Φιλικα μ ενδιαφερει. Είπα εγω οτι τον γουσταρω;;
    e me to ζορι δε γινεται τπτ. αφου ειπες τα λετε απο το τηλ. γιατι τοσο θεμα δλδ?
    εσυ ποσο χρ εισαι?

Το ότι σε γνωρισε/σε πλησιασε κι αραια και που σε παιρνει κανα τηλ και το ότι στο παρελθον ειχε εμπειριες δεν σημαινει απαραιτητα πως σε γουσταρει. Μπορει εσυ να σαι αυτη που γουσταρει, αυτος το καταλαβε και επειδη δεν ειναι βεβαιος για σενα (ίσως και να μην ενδιαφερεται), βρισκει δικαιολογίες για να σε αποφυγει.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Το ότι σε γνωρισε/σε πλησιασε κι αραια και που σε παιρνει κανα τηλ και το ότι στο παρελθον ειχε εμπειριες δεν σημαινει απαραιτητα πως σε γουσταρει. Μπορει εσυ να σαι αυτη που γουσταρει, αυτος το καταλαβε και επειδη δεν ειναι βεβαιος για σενα (ίσως και να μην ενδιαφερεται), βρισκει δικαιολογίες για να σε αποφυγει.
    Λαθος εντυπωση τοτε του δωσα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    e me to ζορι δε γινεται τπτ. αφου ειπες τα λετε απο το τηλ. γιατι τοσο θεμα δλδ?
    εσυ ποσο χρ εισαι?
    33 εχω κλείσει.
    Οκ κι εγω δεν του ξαναστελνω μνμ να δω τι θα κανει. Δεν πιεζω ποτε ξανα κανεναν κ καμμια

Senior Member
    απο την στιγμη που υπαρχει επικοινωνια, μιλατε στο τηλεφωνο, αν θελει να βρεθειτε, θα στο πει. εφοσον εκει εχει απειρο ελευθερο χρονο, οπως λες.
    αφου σου τηλεφωνει, δεν ειναι κακο να του προτεινεις εσυ, να βρεθειτε. αν το εχεις κανει αλλα βρισκει δικαιολογιες και αρνειται, αστο....
    η μανα του τι σχεση εχει? γιατι να τον σπρωξει να σε παρει , η μανα του? εσυ δεν τον λες, μαμακια? μαμακιας θα ειναι αν ακουει τις εντολες της μανας του.

Δεν πιστευω να ειναι μαμακιας 47 ετών άνθρωπος εκτός κι αν επεσες σε κάποια πολύ σπάνια περίπτωση.
    γιάννης