τι θα θελατε να μαθετε - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 78
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    ........ να πετάω :Ρ !

Κυριολεκτικα η μεταφορικα ?

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Κυριολεκτικα η μεταφορικα ?
    Κ τα 2. (Από άνθρωπο με τόσες τάσεις φυγής τί περίμενες να ακούσεις......?). Μεταφορικά νομίζω το μυαλό μου ταξιδεύει (τρέχει δηλ..... ) έτσι κ αλλιώς. Το κυριολεκτικά δεν θα με χάλαγε όμως με τίποτα!!!!!

Senior Member
    Ειναι ωραιο να ταξιδευει το μυαλο σου , το δικο μου ειναι μονιμως στην κοσμαρα του . Αν θυμαμαι καλα , εχεις γραψει οτι δεν οδηγεις αυτοκινητο , και θα πιλοταρεις αεροπλανο ? τς τς τς , τς , να αφησεις πολυ καιρο στο πισω τζαμι το Ν !

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ειναι ωραιο να ταξιδευει το μυαλο σου , το δικο μου ειναι μονιμως στην κοσμαρα του . Αν θυμαμαι καλα , εχεις γραψει οτι δεν οδηγεις αυτοκινητο , και θα πιλοταρεις αεροπλανο ? τς τς τς , τς , να αφησεις πολυ καιρο στο πισω τζαμι το Ν !
    Δεν το εννοούσα να πιλοτάρω αεροπλάνο! Δεν έχω τις ικανότητες τις δικές σου! Εννοούσα να πετάω, όπως πχ τα φαντάσματα κ οι βρυκόλακες στα παραμύθια! Μου αρέσει να νοιώθω την ελευθερία κ τον αέρα πάνω μου, γιαυτό μου αρέσουν κ οι βόλτες κ τα ταξίδια με μηχανή, εάν βέβαια έχω εμπιστοσύνη στα χέρια αυτού που κρατάει το τιμόνι.

Senior Member
    Βρυκολακες και φαντασματα , ε ? οντως χρειαζεσαι παραταση διακοπων .

Το αεροπλανο δεν θελει ιδιαιτερες ικανοτητες , μονοκινητηριο ξερω να πεταω , οχι eurofighter !

Πιο επικινδυνη η μηχανη παρα το αεροπλανο , νομιζω .

Banned
    Μπα, αυτό το ήθελα από μικρή ήμουν- δεν ήμουν σε διακοπές. Τώρα 1 λόγος παραπάνω βέβαια που είμαι γραφείο, θα ήθελα να πετάξω έξω από το παράθυρο.
    Πάντως κ άλλοι βλέπουν ή νοιώθουν φαντάσματα, ακόμα κ στο δωμάτιο τους μη σου πω! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν ξέρω αν υπάρχουν και χειρότερα όμως για μένα να το βιώνω αυτό είναι πολύ δύσκολο...όσο για το παραμύθι ήταν ότι μου έδειχνε έναν πολύ καλό χαρακτήρα κι έναν άνθρωπο που δεν θα μου έκανε ποτέ κακό για να μου δηλώσει στο τέλος ότι όσο καλό έκανε άλλο τόσο κακό μπορεί να κάνει...όπως καταλαβαίνεις έδωσε μια και μου διέλυσε το παραμύθι στο οποίο πίστευα τόσο καιρό...κι αυτό για μένα ήταν μεγάλο σοκ...τελικά ακόμα δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια και τρελαίνομαι όσο σκέφτομαι ότι εγώ αυτόν τον άνθρωπο τον πίστεψα και τον εμπιστεύτηκα απόλυτα...έκανα λάθος, μεγάλο λάθος τελικά...και δεν μπορώ να το διορθώσω, να το αλλάξω και τρελαίνομαι που δεν μπορώ...πώς ήμουν τόσο τυφλή κι ηλίθια, πώς; Μισώ τον εαυτό μου γι' αυτό...
    ΤΕΛΙΚΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΔΕ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΓΤ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ
    ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΤΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΟΣΟ ΕΠΑΙΖΕ ΑΥΤΟΣ ΘΕΑΤΡΟ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΤ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΖΙ
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ
    ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ΣΤΑ ΛΕΩ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
    ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ

Junior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Δεν το εννοούσα να πιλοτάρω αεροπλάνο! Δεν έχω τις ικανότητες τις δικές σου! Εννοούσα να πετάω, όπως πχ τα φαντάσματα κ οι βρυκόλακες στα παραμύθια! Μου αρέσει να νοιώθω την ελευθερία κ τον αέρα πάνω μου, γιαυτό μου αρέσουν κ οι βόλτες κ τα ταξίδια με μηχανή, εάν βέβαια έχω εμπιστοσύνη στα χέρια αυτού που κρατάει το τιμόνι.
    Και εγώ το ίδιο ήθελα όταν ήμουν παιδί! Και τώρα που μεγάλωσα κάνω sky diving.

Senior Member
    ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

Senior Member
    Quote Originally Posted by michael t. View Post
    Και εγώ το ίδιο ήθελα όταν ήμουν παιδί! Και τώρα που μεγάλωσα κάνω sky diving.

Aν δεν εισαι ο τυπος που τα καταφερνει με την πρωτη , μην το επιχειρησεις !!

Senior Member
    Θέλω να κάνω πτήση εθισμού, ελεύθερη πτώση, να συνεχίσω τα ισπανικά, να κάνω σεμινάρια φωτογραφίας, να πάω σε σχολή χορού, να συνεχίσω τη ζωγραφική, θέλω, θέλω, θέλω. Α και να δοκιμάσω και άλλα θαλάσσια σπορ. Κάποια είναι στο πρόγραμμα να γίνουν. Κάποια άλλα θα τα ονειρεύομαι απλά, λόγω οικονομικού...

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΤΕΛΙΚΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΔΕ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΓΤ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ
    ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΤΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΟΣΟ ΕΠΑΙΖΕ ΑΥΤΟΣ ΘΕΑΤΡΟ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΤ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΖΙ
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ
    ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ
    Ναι, τελικά μου έκανε κυρίως ψυχολογικά...είναι μεγάλη ιστορία και δεν ξέρω τι να πρωτοπώ αλλά θα πω κάποια πράγματα που θεωρώ σημαντικά...μου έκανε κακό γιατί μου διέλυσε την εμπιστοσύνη που ένιωθα για εκείνον και πάνω που είχα αρχίσει να εμπιστεύομαι τους άντρες με έκανε να τους φοβάμαι ξανά με τα τόσο τρομαχτικά πράγματα που μου είπε...επίσης μου ζητούσε διάφορα πράγματα που εγώ δεν ήθελα να τα κάνω αλλά τα δεχόμουν επειδή τον αγαπούσα γιατί αυτό έκανα όσο εκείνος έπαιζε θέατρο, τον αγαπούσα...αυτό μόνο έκανα, εγώ δεν έπαιζα μαζί του...δεν μου αρέσει αυτό...
    Τί εννοείς ότι αυτές είναι γνωστές παπάντζες; Δεν το κατάλαβα αυτό...σε τί αναφέρεσαι συγκεκριμένα;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΣΤΑ ΛΕΩ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
    ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ
    Όντως, είμαι μεγάλη γυναίκα αλλά ακόμα αρκετά νέα για να κάνω οικογένεια οπότε όντως πρέπει να ξυπνήσω αν δεν θέλω να μείνω ολομόναχη για πάντα...δεν ονειρευόμουν αυτή τη ζωή για μένα πιο νέα...
    Το όμορφη αφήνω να το κρίνουν οι άντρες, πάντως σε εκείνον άρεσα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast