Results 76 to 90 of 123
-
10-08-2015, 10:58 #76
pillow πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση πίστεψε στον εαυτό σου και θα δεις όταν βλέπουν κάποιον να ξέρει τι θέλει να πιστεύει στον εαυτό του τότε τον σέβονται. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να σε υποτιμήσει κανένας για τίποτα αν είσαι ο εαυτός σου και ακόμη και εαν σε υποτιμήσει έχεις το κάθε δίκαιο να του ζητήσεις τον λόγο και θα δεις δεν θα ξαναμιλήσει...δεν υπάρχει φοβάμαι να πιστέψω στις δυνάμεις μου είσαι αυτό που είσαι πρέπει να αγαπάς τον εαυτό γιατί μόνο αν τον αγαπήσεις και τον εμπιστευτείς μόνο τότε θα μπορέσεις να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει πάνω σε αυτόν...όταν σκέφτεσαι είμαι χάλια δεν μπορώ να το κάνω πρέπει κατευθείαν να λες μπορώ να το κάνω εμπιστεύομαι τον εαυτό μου θα τα καταφέρω...΄
όσο για τους γονείς σου τι εννοείς δεν θέλουν να φύγεις κιόλας από το σπίτι?
- 10-08-2015, 12:56 #77
Σεβάκι δεν είναι όλα τόσο απλά όπως τα λες. Θέλω να πιστέψω στον εαυτό μου αλλά είμαι τόσο καλή και οι άλλοι με εκμεταλλεύονται και έτσι πως να αγαπήσω και να εμπιστευτώ τον εαυτό μου; Και δεν μπορώ να μην είμαι καλή! Αν ήταν όλα τόσο εύκολα θα τα είχα κάνει σ' ευχαριστώ που μου δίνεις μια άλλη άποψη αλλά είναι δύσκολο να έχω αυτοπεποίθηση! Ίσως φταίει και η εξωτερική μου εμφάνιση, δεν ξέρω, που έχω κιλά......άμα τα χάσω θα αλλάξουν όλα, γιατί τώρα με εμποδίζουνε πάρα πολύ, γι'αυτό μείωσα και τα χάπια για να αδυνατίσω...
11-08-2015, 11:51 #78
pillow αυτοπεποίθηση με τον εαυτό σου πρέπει να έχεις ανεξαρτήτως από την εμφάνιση σου...το ότι είσαι τόσο καλή είναι πλεονέκτημα του εαυτού σου και όχι μειονέκτημα απλά πρέπει να το χρησιμοποιήσεις σωστά...πρέπει να αγαπήσεις και τον εαυτό σου με τα κιλά και χωρίς δεν αλλάζει κάτι αν αγαπάς το μέσα σου τότε θα αγαπάς και το έξω σου...αν νιώθεις καλύτερα με το να χάσεις κιλά φυσικά και κάνε το αλλά η αυτοπεποίθηση δεν αρχίζει από την εμφάνιση. Αρχίζει από το να εκτιμάς τις ικανότητες σου να βλέπεις τα καλά του εαυτού και να πιστεύεις σε αυτά...
11-08-2015, 12:53 #79
Σεβάκι αν και μικρούλα έχεις πολλή σοφία..........μπράβο σου!!!
11-08-2015, 13:10 #80
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!! Άλλα παιδια μεγαλώνουν σε ορφανοτροφεία με χίλιες δυο δυσκολίες(οχι μονο οικονομικες)χωρίς να εχουν καν ιδέα του τι παει να πει οικογένεια και παρακαλουν μια ημερα να τα υιοθετησει καποιος και εσύ που έτυχες να εχεις οικογενεια λες οτι δεν τους αντεχεις...Εμμ σε φορτωνονται εμμ τους βριζεις και απο πανω...Αυτό δεν σε δικαιολογεί pillow και αν αρρωστησεις αυτοι μονο θα σε φροντισουν και θα σε λυπηθουν, οχι οι "φιλοι" σου...."Φίλους" βρισκεις και στο facebook, γονείς οχι...Αλλά τι καθομαι και αναλυω εγώ??...Μήπως δεν σου έχουν εμπιστοσύνη pillow??
11-08-2015, 13:17 #81
Άσε μας ρε περαστικέ........ας σε κλείσουν κι εσένα σε κανα ψυχιατρείο.........φυσικά δεν λέω ότι φταίνε, αλλά όχι και να μου λες για τις χειρότερες περιπτώσεις, αυτοί που λες δεν είναι γονείς, τέρατα είναι!!!!!!!! Και όταν βάζεις το δάχτυλό σου να δείξεις εμένα, τα υπόλοιπα τρία κοιτούν σε σένα! Άσε μας λοιπόν!!!
11-08-2015, 23:54 #82
Ώπα ώπα, και εσυ πολλή φόρα μας πήρες...Μπορεί ένα παιδι να είναι κυριολεχτικα ορφανό και για αυτο να μεγαλωσε σε ιδρυμα, μπορει οι γονεις του να μην ειναι τερατα αλλα να μην εχουν λεφτα ουτε για το φαγητο του και να τους εχουν πεταξει εξω απο το σπιτι τους....Και αυτό που λες ειναι προσβλητικό, νομιζεις οτι ειμαι σαν αυτα τα σαικα με τους ζουρλομανδυες που ολην την ωρα τους κανουν ενεσεις για να μενουν φυτα??...Σε ευχαριστω για τα λογια σου...Επίσης νομιζω οτι μπερδευτηκες στο μετρημα γιατι τα υπολοιπα δακτυλα ειναι τέσσερα...Πάντως νομιζω οτι μεριδιο ευθυνης εχεις και εσυ, ενηλικας εισαι, οχι παιδακι...
12-08-2015, 18:19 #83
Άαε μας ρε περαστικέ! Ναι, 4 είναι τα δάχτυλα αλλά δεν θα κολλήσουμε εκεί, το ένα μπορεί να μην το κουνάς ξέρω γω..........έλεος και μόνο αυτό που είπες για τα άτομα με ψυχολογικά προβλήματα κατάλαβα τι είσαι...........ντροπή σου εσένα που θα μου πεις και ντροπή μου, εγώ φοβόμουν μην κλείσουν εμένα οι γονείς μου στο ψυχιατρείο γι'αυτό το είπα, αλλά μάλλον (τι μάλλον, σίγουρα), εσένα πρέπει να κλείσουν γιατί είσαι άχρηστος.........αφού συμπεριφέρεσαι έτσι και δεν ξέρεις τι σου γίνεται με αυτά τα άτομα.......ντροπή σου και πάλι ντροπή σου και μην μου ξαναπείς τίποτα, δεν έχεις ούτε παιδεία ούτε τίποτα όπως οι περισσότεροι! Α, και πολλή κακία έχετε οι περισσότεροι, να μείνετε μ' αυτήν.......τι να πω!
13-08-2015, 01:12 #84
Μα συγνωμυ στα ψυχιατρια δεν κλείνουν τα άτομα που είναι επικυνδινα για τους άλλους ή για τους εαυτους τους??...Αυτους τους υστερικούς ψυχακηδες δεν κλεινουν με ζουρλομανδύες?? Φοβόσουνα, είπες, ότι οι γονεις σου θα σε εκλειναν μεσα?? Εγώ ό,τι είπα ήταν αληθές και καθολου προσβλητικό...Εσύ μόλις ειπες ότι πρεπει να κλειστω σε ψυχιατρειο ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ, άρα ας προσθεσουμε 1+1 για να δουμε ποιος ειναι ο προσβλητικος που εχει σχηματισει κακια αποψη για τα ατομα στα ψυχιατρεια...Μονη σου αυτοαναιρεισαι....Και βλέπω ότι πιστευεις οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν παιδεια και γενικως τιποτα, παραλυρισμός άραγε, ψευδαισθησεις αραγε, περιεργες φωνες στο κεφαλι της αραγε?? ΝΤΡΟΠΗ σου και ξανα ντροπη σου που θα πεις εμενα ντροπη μου που σου ειπα ντροπη σου...Πονάει η φωνή της αλήθειας...:(
13-08-2015, 09:52 #85
Καλά πας καλά; Θα χαλάω τα μηνύματά μου για να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου; Δεν μ' αφήνεις στην ησυχία μου;;; Όχι, στα ψυχιατρεία δεν κλείνουν ούτε τους υστερικούς, ούτε τους ψυχάκηδες με ζουρλομανδύες!!!!!!!!!! Έλεος, που ζεις;; Εσύ αν κλεινόσουν θα ήσουν ειδική περίπτωση, όχι σαν τους άλλους αλλά επειδή πραγματικά είσαι τρελός και όχι όπως οι άνθρωποι που έχουν πρόβλημα, αυτοί δεν είναι τρελοί! Δεν έχεις ακούσει ότι οι γνωστικοί είναι μέσα και οι αληθινά τρελοί έξω;; Ποιά φωνή της αλήθειας μωρέ τι βλακείες μου λες........Τι παραληρισμός και ψευδαισθήσεις και περίεργες φωνές, πας καλά; Επειδή είπα ότι οι περισσότεροι δεν έχουν παιδεία; Αλήθεια είναι!
13-08-2015, 12:10 #86
Και για έναν σχιζοφρενή η αίσθηση ότι η κυβέρνηση τον κυνηγάει για το μυαλό του και οι φίλοι του σχεδιάζουν να τον σκοτώσουν είναι πέρα για πέρα αληθινή, για εμας τους "φυσιολογικους" ανθρωπους ομως ειναι πασιφανές ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο....Άλλωστε οι δικοί σου γονείς ήταν αυτοί που σκοπευαν να σε κλεισουν μεσα, ποιος ξερει γιατι, όχι οι δικοί μου...Η φωνή της αλήθειας(και οχι οι φωνες στο κεφαλι σου) είναι σαφής, οι σχέσεις με τους γονείς σου είναι πολύ τεταμενες, κυριως εξαιτας σου, οι γονεις σου σκοπευαν να σε κλεισουν μεσα για να απαλλαγουν παρα τις φιλοδοξες προσπαθειες τους να σου αλλάξουν λογική, παρολαυτα σε κρατανε απο αγαπη και λύπηση στο σπιτι τους, εσυ τους μισεις και τους περιφρονείς και έχεις επιπλέον απαιτησεις απο αυτούς τις οποιες δεν μπορούν να εκπληρώσουν...Και δεν καταλαβαινω γιατι προτρέχεις σε τέτοιες γενικευσεις, ειναι καποιο κομπλεξ?? Οι γνωστικοί είναι μέσα και οι αληθινά τρελοί έξω?? Άρα και εσύ τρελή είσαι αφού είσαι έξω...Εκτός αν εξαιρεις τον εαυτό σου επειδη θα σε εκλειναν μεσα, αρα εσυ εισαι η γνωστικια και εγω ο τρελός, οκ το επιασα...Μάλλον έχεις ένα περιεργο κομπλεξ που σου εμεινε σαν πληγή την ημερα που εμαθες οτι οι γονεις σου θελουν να σε κλεισουν μεσα...:(
13-08-2015, 12:35 #87
ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΠΛΕΞΗ ΚΙ ΕΝΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΡΑΜΑ
ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΔΙΟΡΑΤΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΩΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΚΑΖΕΙ
ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΗΝΕΚΙΣΕΙ
ΕΙΣ ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ
ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Τ ΕΙΝΑΙ
ΦΙΛΙΚΑ ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΥΤ Ο ΕΝΑΣ ΟΥΤ Ο ΑΛΛΟΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-08-2015, 14:09 #88
Περαστικέ άσ' τις θεωρίες και δες την πράξη, δεν έχεις ενημέρωση περι σχιζοφρενών καθόλου. Το γιατί ήθελαν να με κλείσουν μέσα δεν σε αφορά προφανώς, και ήθελα να δω οι δικοί σου αν σε κλείνανε μέσα τι θα 'κανες........γιατί έξω από το χορό.........Να μη σε νοιάζει γιατί είναι τεταμένες οι σχέσεις με τους γονείς, αφού δεν μπήκες εδώ μέσα για να βοηθήσεις, αλλά για το να μου την πεις. Προφανώς δεν είμαι προβατάκι σαν κι εσένα (μπεε) να κάνω ότι μου λένε αυτοί. Όλοι κουβαλάνε τρέλα, άλλοι ψυχιατρικής φύσεως και άλλοι σαν κι εσένα χαζομάρας. Κόμπλεξ έχεις εσύ που με δουλεύεις κιόλας.
13-08-2015, 14:17 #89
pillow, αν είχα ρόδες θα ήμουνα το τρόλλεϋ, δεν έχω όμως...Αυτό στην υποθεση σου περι του <<αν οι γονεις μου με εκλειναν μεσα>>>...Εγώ δεν είμαι προβατο χρυση μου ούτε κομφορνιστης, ουτε θρησκοληπτος, ουτε μαμοθρεφτο ουτε εχω αναγκη την γνωμη του αλλου, μπεεε....Μπορείς να θεωρείς ότι είμαι ηλίθιος και ότι λέω ό,τι μου κατεβει, εμενα δεν με ενδιαφερει, δεν θα προσβληθω κιολας...'Αλλωστε οι μεγαλυτεροι ηλιθιοι ειναι και αυτοι που προσβέλνονται πρώτοι απο τους χαρακτηρισμους άσχετων τριτων και μαλιστα του ιντερνετικου χωρου....Τώρα εσύ μπορεί να με προσβαλες(μαλλον για λογους αμυνας) αλλά εγω σε λυπαμαι και ελπιζω να μπορεσεις να βρεις βοηθεια μια μερα ειτε απο τους γονεις σου ειτε απο καποιον αλλον...Δεν μπορω να βοηθισω γιατι δεν ειμαι ψυχιατρος ή ψυχολογος και ουτε σκοπευω να γινω, αν θες αμεση βοηθεια απευθυνσου σε εναν τέτοιον...
13-08-2015, 14:27 #90
Άσε μας ρε περαστικέ, μόνο αυτό έχω να πω για σένα...........Δεν παίρνω στα σοβαρά τη γνώμη σου γιατί λες βλακείες.........το .......με το θέμα.