Results 16 to 19 of 19
Thread: Φοβο για μελανωμα
-
06-08-2015, 13:48 #16
Πήγες δερματολόγο να ηρεμήσεις? Γενικά ήθελα να σε ρωτήσω οι αρρυθμίες σου πριν αγχωθείς με αυτό είχαν σταματήσει?
- 06-08-2015, 15:42 #17
Ετοιμαστηκα σημερα να παω αλλα με κατι δουλιες δεν προλαβα να σου δεν θελω και πολύ να παω γιατι φοβάμαι και σαν να ξερω τι θα μου πει οι δικοι μου παλι μου λενε να μην παω και να παω καλητερα για μπανιο στην θαλασσα ,ενας φιλος μου λεει τι σκας γιατι την τελιτσα στο δαχτυλο και για δυο τρεις στο σωμα σου και μου εδειξε ένα επικυνδινο σημαδι πραγματικα παιδια και δεν τον νοιαζει καθολου ,οποτε κατλαβαινετε ότι ολοι μπροσταθουν να με αποθησουν να ξανα μπλέξω με γιατρους .
Περυσι ολη η οικογεννεια ημασταν μεσα στα μαυρα χαλια γιατι ολο το καλοκαιρι τρεχαμε σε καρδιολόγος εξιδικευμενες μικροβιολογιακες -βιοπαθολογικες εξετασεις υπερηχους θυροειδης κτλπ και δεν θελουν παλι να γυρησω πισω από το αγχος ειχα γινει πετσι κ κοκαλο.
Και για να σου απαντησω για τις αρρυθμίες τις ελεγχο δεν με τρομαζουν ,τροω πολλα υγειανα πραγματα και ειδα βελτιωση αμεσα πινω όμως καφε και μπυρες με μετρο οποτε δεν μπορω να πω ότι δεν εχω καθολου μεσα στην διαρκεια της ημερες .Γινονται απειρες όχι όταν αγχονομαι οταν νευριαζομαι ειναιτο χειροτερο όχι εκεινη την στιγμη αλλα μετα εκει να σε εχω .
Καμια φορα κανω δυνατη ταχυκαρδια ετσι στα καλα μου οποτε ολο αυτό με την καρδια είναι μια περιπετεια ετσι το αντιμετωπίζω απλως εκει που ειπα οκ θα συνεχισω ετσι μου προστηθεντε νεα δεδομενα ,θυμαμαι περυσι αφου τελειωσα με την καρδια επειδή από στρες -ηλιο κτλπ ειχα καποιυς πονοκεφαλους το απόγευμα ειχα κολησει ότι εχω ανευρισμα και ότι χειροτερο υπαρχει .
Επειδή εχω γραψει πολλα θα σταμητωσω εδώ.
09-08-2015, 17:40 #18
Βασικά όλα αυτά πότε σου ξεκίνησαν? εκτός από ταχυκαρδίες και έκτακτες έχεις τπτ ζαλάδες ή μουδιάσματα? οι έκτακτες σου είναι κολπικές ή κοιλιακές? Τώρα για το σημάδι αν δεις ότι το σκέφτεσαι πολύ κάνε μια επίσκεψη στο γιατρό τουλάχιστον θα σου φύγει από το κεφάλι είναι σημαντικό αυτό. Εμένα όλα αυτά ξεκίνησαν Φεβρουάριο
και πραγματικά δεν έχω βρει ακόνη τρόπο αντιμετώπισης ακόμη προσπαθώ πολύ...
12-08-2015, 02:18 #19
Και μελανωμα να εχεις που λεει ο λογος επιδη εχω παραδειγμα σου λεω πως ξεπερνιεται συνηθως κατα 90℅..