Φοβο για μελανωμα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    271
    Πήγες δερματολόγο να ηρεμήσεις? Γενικά ήθελα να σε ρωτήσω οι αρρυθμίες σου πριν αγχωθείς με αυτό είχαν σταματήσει?

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    147
    Ετοιμαστηκα σημερα να παω αλλα με κατι δουλιες δεν προλαβα να σου δεν θελω και πολύ να παω γιατι φοβάμαι και σαν να ξερω τι θα μου πει οι δικοι μου παλι μου λενε να μην παω και να παω καλητερα για μπανιο στην θαλασσα ,ενας φιλος μου λεει τι σκας γιατι την τελιτσα στο δαχτυλο και για δυο τρεις στο σωμα σου και μου εδειξε ένα επικυνδινο σημαδι πραγματικα παιδια και δεν τον νοιαζει καθολου ,οποτε κατλαβαινετε ότι ολοι μπροσταθουν να με αποθησουν να ξανα μπλέξω με γιατρους .
    Περυσι ολη η οικογεννεια ημασταν μεσα στα μαυρα χαλια γιατι ολο το καλοκαιρι τρεχαμε σε καρδιολόγος εξιδικευμενες μικροβιολογιακες -βιοπαθολογικες εξετασεις υπερηχους θυροειδης κτλπ και δεν θελουν παλι να γυρησω πισω από το αγχος ειχα γινει πετσι κ κοκαλο.
    Και για να σου απαντησω για τις αρρυθμίες τις ελεγχο δεν με τρομαζουν ,τροω πολλα υγειανα πραγματα και ειδα βελτιωση αμεσα πινω όμως καφε και μπυρες με μετρο οποτε δεν μπορω να πω ότι δεν εχω καθολου μεσα στην διαρκεια της ημερες .Γινονται απειρες όχι όταν αγχονομαι οταν νευριαζομαι ειναιτο χειροτερο όχι εκεινη την στιγμη αλλα μετα εκει να σε εχω .
    Καμια φορα κανω δυνατη ταχυκαρδια ετσι στα καλα μου οποτε ολο αυτό με την καρδια είναι μια περιπετεια ετσι το αντιμετωπίζω απλως εκει που ειπα οκ θα συνεχισω ετσι μου προστηθεντε νεα δεδομενα ,θυμαμαι περυσι αφου τελειωσα με την καρδια επειδή από στρες -ηλιο κτλπ ειχα καποιυς πονοκεφαλους το απόγευμα ειχα κολησει ότι εχω ανευρισμα και ότι χειροτερο υπαρχει .
    Επειδή εχω γραψει πολλα θα σταμητωσω εδώ.

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    271
    Βασικά όλα αυτά πότε σου ξεκίνησαν? εκτός από ταχυκαρδίες και έκτακτες έχεις τπτ ζαλάδες ή μουδιάσματα? οι έκτακτες σου είναι κολπικές ή κοιλιακές? Τώρα για το σημάδι αν δεις ότι το σκέφτεσαι πολύ κάνε μια επίσκεψη στο γιατρό τουλάχιστον θα σου φύγει από το κεφάλι είναι σημαντικό αυτό. Εμένα όλα αυτά ξεκίνησαν Φεβρουάριο
    και πραγματικά δεν έχω βρει ακόνη τρόπο αντιμετώπισης ακόμη προσπαθώ πολύ...

  4. #19
    Και μελανωμα να εχεις που λεει ο λογος επιδη εχω παραδειγμα σου λεω πως ξεπερνιεται συνηθως κατα 90℅..

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. φοβο οτι θα πεθανω
    By evelinna in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 19
    Last Post: 19-06-2023, 23:58
  2. Από φόβο σε φόβο-Ψυχοσωματικά
    By ren4itoy in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 11
    Last Post: 05-02-2015, 08:28
  3. Βαρέθηκα πια με το φόβο της τρέλας
    By Mar p in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 14
    Last Post: 04-04-2014, 00:23
  4. ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΤΟΝ ΦΟΒΟ
    By tinalost73 in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 67
    Last Post: 03-04-2008, 15:43
  5. ΧΑΜΟγΕΛΟΝΤΑΣ στον ΦΟΒΟ
    By 8odwris in forum Εξάρτηση από Ψυχοδραστικές Ουσίες - Ναρκωτικά
    Replies: 0
    Last Post: 26-02-2006, 15:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •