Results 16 to 30 of 34
Thread: u2u messages
-
23-12-2007, 15:25 #16
Αν επιζητάς κάτι τέτοιο , γράψε και εσύ ένα ανάλογο μήνυμα σαν και αυτό που έστειλε ο συμφορουμίστας σου σε αρκετές κοπελιές , ο οποίος έχει το ίδιο μικρό όνομα με εσένα και μιλάει επίσης γαλλικά και άλλαξε το σημείο όπου εκείνος γράφει οτι ψάχνει για σοβαρή σχέση . ( την ηλικία (???????) και τα λοιπά ενδιαφέροντα σου δεν τα γνωρίζω για να σου προτείνω αλλαγές ....... )
( Καταλαβαίνεις τώρα γιατι ρώτησα για την ηλικία σου ? Επειδή δήλωσες προθυμία να συμβάλλεις στο έργο του . )
Σοβαρά τώρα ...... στο θέμα μας !! Εγώ έχω να δηλώσω ότι θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος τυπάς εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι σε αυτό το φόρουμ ο καθένας από εμάς εκθέτει τον εαυτό του (σκέψεις , προβλήματα , συναισθήματα ) καθώς και την μυστικότητα των u2u για να την πέσει σε πολλές κοπέλες με την ατάκα : \'\' Βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα τα γραπτά σου και θέλω να γνωριστούμε από κοντά \'\'
Ας καταλάβει ότι αυτό το φόρουμ δεν είναι φόρουμ γνωριμιών και ότι τα u2u δεν φτιάχτηκαν για να πουλήσει ο ίδιος σε πολλές το ίδιο παραμύθι , μπας και ξεγελαστεί κάποια ........
Υπάρχουν φόρουμ γνωριμιών και ας περιοριστεί σε αυτά (λεω εγώ) ........
Προτείνω όσοι συμφωνούν μαζί μου να το δηλώσουν και έπειτα να του στείλουμε το link με το θέμα να το διαβάσει , γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι μπαίνει στον κόπο να διαβάσει τα γραπτά μας , αν και δηλώνει ότι μέσω αυτών μας ξεχώρισε εμάς τις \'\'ξεχωριστές\'\' ! :P :P :P
- 23-12-2007, 18:47 #17
Originally posted by Kleiw
Σοβαρά τώρα ...... στο θέμα μας !! Εγώ έχω να δηλώσω ότι θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος τυπάς εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι σε αυτό το φόρουμ ο καθένας από εμάς εκθέτει τον εαυτό του (σκέψεις , προβλήματα , συναισθήματα ) καθώς και την μυστικότητα των u2u για να την πέσει σε πολλές κοπέλες με την ατάκα : \'\' Βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα τα γραπτά σου και θέλω να γνωριστούμε από κοντά \'\'
Ας καταλάβει ότι αυτό το φόρουμ δεν είναι φόρουμ γνωριμιών και ότι τα u2u δεν φτιάχτηκαν για να πουλήσει ο ίδιος σε πολλές το ίδιο παραμύθι , μπας και ξεγελαστεί κάποια ........
Προτείνω όσοι συμφωνούν μαζί μου να το δηλώσουν και έπειτα να του στείλουμε το link με το θέμα να το διαβάσει , γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι μπαίνει στον κόπο να διαβάσει τα γραπτά μας , αν και δηλώνει ότι μέσω αυτών μας ξεχώρισε εμάς τις \'\'ξεχωριστές\'\' ! :P :P :P
Ναί συμφωνώ βασικά μαζί σου.Και όντως (αν λέμε τον ίδιο)δε διαβάζει τι γράφουμε,αφού χθές εμένα μου ξανα έστειλε u2u..
Η επιμονή τελικά σε κάποια θέματα ,εμένα απλά μου τι σπάει.Έχουμε τα δικά μας,έχουμε και τέτοιους τύπους να μας σπαταλάνε ενέργεια..ουφ!
23-12-2007, 23:43 #18
Αν επιζητάς κάτι τέτοιο , γράψε και εσύ ένα ανάλογο μήνυμα σαν και αυτό που έστειλε ο συμφορουμίστας σου σε αρκετές κοπελιές , ο οποίος έχει το ίδιο μικρό όνομα με εσένα και μιλάει επίσης γαλλικά και άλλαξε το σημείο όπου εκείνος γράφει οτι ψάχνει για σοβαρή σχέση . ( την ηλικία (???????) και τα λοιπά ενδιαφέροντα σου δεν τα γνωρίζω για να σου προτείνω αλλαγές ....... )
( Καταλαβαίνεις τώρα γιατι ρώτησα για την ηλικία σου ? Επειδή δήλωσες προθυμία να συμβάλλεις στο έργο του . )
καμακι μεσω μυνηματων δεν κανω,
αμα τυχει και γουσταρω καμια απο εδω μεσα δεν εχω προβλημα να το πω δημοσια, τα μυστικα και τα λοιπα εμενα δεν μου ταιριαζουν.
Μιας και ρωτας προσωπικα εμενα δεν μου πολυκανεις κεφι.... οποτε δεν εχω και πολυ εμπνευση να σου στειλω οποιοδηποτε μυνημα. Το γιατι και τα διοτι στα εχω γραψει σε αλλα θεματα.
Τα ενδιαφεροντα μου ειναι πολλα, ισως και απειρα αλλα δεν νομιζω να ενδιαφερουν κανενα στο φορουμ.
Κατα τα αλλα διαγω το 40 ετος της χαρωπης ζωης μου και δηλωνω σωας τας φρενας.
Σε οτι μπορω να συμβαλλω εδω μεσα το κανω οταν και οπως μου ερχεται, αυτο και μονο ετσι μπορω να γραψω εδω μεσα.
Για οποιαδηποτε αλλη απορια με αφορα ευχαριστως να σου την λυσω, παντα δημοσια φυσικα....
24-12-2007, 02:00 #19
40 , ε ? Να τα εκατοστήσεις !
Κατα τα άλλα είσαι εκτός θέματος ! :P
24-12-2007, 10:24 #20
μερσι μποκω.....
α ναι, ποιο ειναι το θεμα?
:P
24-12-2007, 11:25 #21
Αυτο :
24-12-2007, 11:34 #22
δεν καταλαβαινω το προβλημα,
πηρες καποιο μυνημα (η πηραν και αλλες) και δεν κανεις κεφι???
το αγνοεις.
Σε ενδιαφερει απαντας.
Τα υπολοιπα ειναι γκρινια.
24-12-2007, 11:49 #23
Υπάρχει και αυτή η άποψη και όχι μόνο από εσένα .........
Αλλά μόνο που τότε λειτουργείς ατομικά και όχι ομαδικά !
Ο καθένας μας αποφασίζει για τον εαυτό του και μόνο , αλλά το ομαδικό πνεύμα απαιτεί να υπάρχει τουλάχιστον αλληλοενημέρωση για τους επιτήδειους που θέλουν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις ..............
24-12-2007, 12:21 #24
ρε συ κλειω,
το παιζεις τωρα λες και εισαι μικρο παιδακι.
Ποιος να σε εκμεταλευτει και γιατι??
Και αν σε κανει κεφι και θελει να πιειτε καφε γιατι του κανεις κλικ που ειναι η εκμεταλευση???
Εμενα προσωπικα μια θυληκη υπαρξη απο εδω μεσα (το νικ δεν αφορα κανενα) μου εστειλε
μυνημα οτι θελει να τα πουμε χμμ πιο στενα.
Με εκμεταλευτηκε σε κατι???
Αλλα αμα κανεις την τριχα - τριχια......
Και για να στο πω αλλιως,
εγω προσωπικα αμα δω οτι παιζει μια γυναικα που μου κανει κλικ για τον οποιο λογο (δεν ειναι μονο το σεξ στην υποθεση) θα της στειλω u2u και θα της το πω στα ισια.
Και ποσως με ενδιαφερει αν θα το θεωρησει εκμεταλευση η αν θα τα βγαλει στη φορα οτι της εχω στειλει.
Εγω οτι κανω, το κανω γιατι μου αρεσει και δεν εχω κανενα λογο να ντρεπομαι για αυτο.
Οι υπολοιποι -ες στο ψυχαναλυτη τους να λυσουν τα οιδιποδια τους.
24-12-2007, 12:34 #25
Krino, οπως πάντα γυρνάς το θέμα σε εσένα !!
Και όπως πάντα , δεν κατάλαβες τι λέω !
Δεν θα μπω στο κόπο να στο εξηγήσω πιο αναλυτικά , όπως έκανα παλιά , γιατί πάλι δεν θα καταλάβεις !! (λες να άλλαξε κάτι , απο την τελευταία κουβέντα μας ? δεν νομίζω !)
Αν θέλεις λοιπον, σκέψου μόνος σου τις διαφορές αυτού που λές και αυτού που γίνεται απο τον εν λόγω τυπά !
Σε κάθε περίπτωση , να θυμάσαι : ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΜΑ !!
24-12-2007, 12:36 #26
Αλλα τι θέλω και σου απαντάω ...... και ασχολούμαι ........
??????????
Λάθος !
24-12-2007, 12:39 #27
Αλλα τι θέλω και σου απαντάω ...... και ασχολούμαι ........
??????????
Λάθος !
μπα δεν υπαρχει λαθος,
απλα δεν μπορεις να κανεις χωρις αυτο....
:P:P:P
24-12-2007, 12:40 #28
Σε κάθε περίπτωση , να θυμάσαι : ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΜΑ !!
ελα σταματα το καμακι τωρα και μας βλεπουν....
τα υπολοιπα στειλτα μου σε μυνημα.
(για να ειμαι και ον τοπικ)
:P:P
Υγ....... καλος ειμαι σαν 40αρης η σου πεφτω μεγαλος???
26-12-2007, 11:40 #29
Η πλάκα είναι οτι σημερα έλαβα και άλλο μήνυμα απο τον εν λόγω κύριο ..........
Αυτη τη φορά χρησιμοποίησε άλλη προσέγγιση , αλλα η φωτογραφία πάλι παρόν !
26-12-2007, 14:36 #30
Ειναι ωραιος τουλαχιστον γιατι για να διαφημιζει τοσο την φωτο του ή ειναι ωραιος ή θεωρει τον εαυτο του πολυ ωραιο ή περιμενει οτι μιας και εστειλε φωτο θα στειλετε και σεις φωτο ή δεν ξερω τι αλλο.
Καλα εγω δεν στελνω φωτο μου γιατι αν με δειτε θα αρχισετε να πεφτετε ολες πανω μου και δεν θα μπορω να αντεπεξελθω:P[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Υπερβολικός πόνος
14-07-2025, 16:18 in Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα