Αγχος και φοβιες! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    ΔΕ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ Η ΤΡΕΛΗ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΣΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ?ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Βασουλα View Post
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΟΧΙ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΤΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΦΙΛΕ...
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΛΛΑΝΤΑΛΑΣ ΜΕ ΦΩΝΑΞΑΤΕ; ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;
    ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΦΜΠ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΔΕΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ
    ΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ
    ΤΙ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΤΕ;
    ΜΟΤΟΡΟΛΑ
    ΜΑ ΤΑ ΜΟΤΟΡΟΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΒΙΚΑ
    Ε ΤΟΤΕ ΓΤ ΓΡΑΦΕΙ ΧΑΜΗΛ ΜΠΑΤΑΡ!!!!!!!!!!!
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by Βασουλα View Post
    Από μικρή ήμουν κάπως και πιστεύω οτι φταίει η μάνα μου με την υπερπροστασία της και που δε με άφηνε να κάνω ρούπι! Έβλεπα ψυχολόγο και ψυχίατρο και έπαιρνα χάπια, τώρα δεν με βλέπει άλλο ο ψυχίατρος, ουτε την ψυχολόγο βλέπω αλλά να σου πω την αλήθεια την ψυχολόγο δεν την εμπιστεύομαι αλλά ντρεπόμουν να της το πω.Και έκοψα με τροπο της είπα οτι αφού έβλεπα ψυχίατρο ήμουν καλλημενη.Αλλά ο ψυχίατρος μου που τον εμπιστεύομαι μου τα έλεγε κάπως περίεργα σαν να μην θέλει να με βλέπει και τον έβλεπα μια φόρα κάθε μήνα.Θέλω κάτι σίγουρο και να με παρακολουθούν συνέχεια.. Τωρα τι να σου πω αυτό το πράγμα με την κοινωνική φοβία μου δημιουργεί τρομερά νεύρα κ άγχος και βγάζω κσι ψυχοσωματικά άστα να πάνε!!! Μακάρι να το ξεπεράσω δε θέλω να στεναχωρω ανθρώπους κυρίως το αγόρι μου που του ραγιζω την καρδιά όταν με βλέπει χάλια...
    Τα χάπια που έπαιρνες δηλαδή δεν σε βοηθούσαν και γι' αυτό τα σταμάτησες; Επίσης, πώς κατάλαβες πως ο ψυχίατρος σου δεν ήθελε πια να σε βλέπει; Φαντάζομαι δεν εννοείς επειδή είδε κάποια βελτίωση προφανώς και δεν τον χρειαζόσουν πια... Για την ψυχολόγο το καταλαβαίνω γιατί είναι δύσκολο γενικά να πετύχεις κάποιον που να έχει όντως τον τρόπο και να μπορεί να σε βοηθήσει. Αλλά γιατί δεν προσπαθείτε να βρείτε άλλη; Αυτά τα πράγματα λύνονται με ψυχοθεραπεία... Ο αδερφός μου παίρνει και ομοιοπαθητικά χάπια, τα χημικά τα έχει κόψει (του δίνουμε μόνο όταν τον πιάνουν έντονες κρίσεις και όταν ζητάει και ο ίδιος γιατί αλλιώς... δεν γίνεται) και έχουμε δει κάποια διαφορά σε σχέση με το όταν έπινε τα χημικά, σου δυναμώνουν και το ανοσοποιητικό. Γενικά είναι καλύτερα απ' τα χημικά, φτάνει να πετύχει ο γιατρός αυτά που θα χρειάζεσαι, και εννοείται όταν το συνδιάσεις με την ψυχοθεραπεία... Σου λέω απλά μια λύση για να το ψάξεις αν θες! Αν δεν δεις γρήγορα αποτέλεσμα πάντως, μην απογοητευτείς γιατί θέλει χρόνο γενικά (είναι και ανάλογα τον οργανισμό του κάθε ανθρώπου όμως και πόσο έντονο είναι το πρόβλημα) καθώς και να τηρείς αυτά που θα σου πουν.

Banned
    τις σημειωσεις πανω δεξια κοιτα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12