με παρακολουθουν - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 63 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 935
    Senior Member
    δεν εχεις ακουσει για το κουτσομπολιο ; χαμος γινεται...

δεν εχεις ακουσε για τον Σνοουντεν ; χαμος γινεται κυριολεκτικα στην εποχη μας.

επισης φαινεται οτι παιρνουμε φαρμακα σε εναν βαθμο.

οποτε αμα εχουν και οι ιδιοι καποιον συγγενη τους που εχει προβλημα ή γενικα ξερουν απο ψυχοφαρμακα μπορουν να μας ξεχωρισουν.

αυτο που λες οτι σε παρακολουθουν και σε κοιτανε ειναι γενικα γιατι οι ανθρωποι ειναι περιεργοι και κοιτανε οτιδηποτε
    ειναι διαφορετικο λιγο.

κοιτανε επιμονα οτι τους φαινεται διαφορετικο για να ξεχασουν την ανια τους.

που να δεις τι βιωνει καποιος πχ. που του εχει καει το προσωπο κλπ. ή του εχει κοπει το χερι κλπ..

μη δινεις τοση σημασια.

κοιτα να εχεις μετρο στη ζωη σου. ουτε υπερβολη ουτε ελλειψη. να κινεσαι στη μεση αναμεσα στα δυο ακρα.

Quote Originally Posted by boo View Post
    δε ξερω πως.και ξερουν και με ξεχωριζουν στο δρομο και τους εχει δασκαλεψει.
    καθε απογευμα βραδυ ξεκινανε και παρακλουθουν κι αλλους.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Οταν μπου λες αρχηγο εννοεις τον αρχηγο των εξωγηινων ;

Senior Member
    Μπου υπάρχουν κ εσωγηινοι δεν είναι όλοι απέξω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Τι είναι ο σνοουντεν ;

Senior Member
    Βρε ελις μην τις λες πως υπαρχουν και εσωγηινοι της μπου εδω κοιταμε να της βγαλουμε απο το νου πως δεν την παρακολουθουν οι εξωγηινοι και οι γηινοι! Μην της βαζουμε φωτιες, ο σνοουντεν που κολλαει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    boo τα φαρμακα οπωσδηποτε μη τα κοψεις γιατι θα χειροτερεψεις αποτομα και ραγδαια.

ειναι σαν πατεριτσες τα φαρμακα για το μυαλο μας.

πολλα μπραβο που τα καταφερες και εκατσες αναμεσα σε τοσο κοσμο.

απλα σκεψου οτι ολα αυτα...ειναι στο μυαλο μας.

να ανακουφιζεσαι με τη σκεψη οτι οι φωνες..ειναι στο μυαλο απλως.

δεν υπαρχουν πραγματικα......

οποτε ας λενε οτι θελουν απλως προσπαθησε να τις αγνοησεις και να μη τους δωσεις σημασια.

υπαρχει μια πραγματικοτητα πραγματικη και μια πραγματικοτητα που τη φτιαχνει το μυαλο μας.

στη δευτερη μη δινεις σημασια και προσπαθησε εξυπνα να την αναγνωριζεις.

γενικα ο,τι σου φαινεται πολυ extreme για να ειναι αληθινο μη του δινεις τοση σημασια.
    ακουω που μου λετε να ξεχωρισω το πραγματικο απο το ψευτικο.αλλα εκει ειναι το θεμα.αν ειναι ψευτικη η παρακολουθηση τη νιωθω τοσο αληθινη που δε μπορω να τη ξεχωρισω.μου φαινονται ολα αληθινα.δε ξερω ποια κομματια στη ζωη μου ειναι ψευτικα και ποια αληθινα.ολα μου φαινονται ενα.

αυτο μου συμβαινει απο τα 15.δεν με ενοχλουσε τοσο ομως.τωρα με εχει κανει να μη μπορω να δω ανθρωπο και να μη θελω να βγω απο το δωματιο.ζουσα παραλληλα με αυτο.τωρα εχω μπλοκαρει.ισως γιατι δεν εχω να κανω πραγματα να ξεχνιεμαι μεσα στη μερα.

χτες διαβασα 2-3 ωρες και ξεχαστηκα.μετα βεβαια παλι τα ιδια.αλλα επεσα για υπνο και ηρεμησα.

τα φαρμακα δε με βοηθανε σε αυτο.με βοηθησαν στις φωνες και στα φαντασματα.εχω πολλους μηνες να δω φαντασματα.και οι φωνες εχουν αραιωσει.αν ηταν η παρακολουθηση παθηση δε θα περνουσε με αυτα?

Quote Originally Posted by maus View Post
    δεν εχεις ακουσει για το κουτσομπολιο ; χαμος γινεται...

δεν εχεις ακουσε για τον Σνοουντεν ; χαμος γινεται κυριολεκτικα στην εποχη μας.

επισης φαινεται οτι παιρνουμε φαρμακα σε εναν βαθμο.

οποτε αμα εχουν και οι ιδιοι καποιον συγγενη τους που εχει προβλημα ή γενικα ξερουν απο ψυχοφαρμακα μπορουν να μας ξεχωρισουν.

αυτο που λες οτι σε παρακολουθουν και σε κοιτανε ειναι γενικα γιατι οι ανθρωποι ειναι περιεργοι και κοιτανε οτιδηποτε
    ειναι διαφορετικο λιγο.

κοιτανε επιμονα οτι τους φαινεται διαφορετικο για να ξεχασουν την ανια τους.

που να δεις τι βιωνει καποιος πχ. που του εχει καει το προσωπο κλπ. ή του εχει κοπει το χερι κλπ..

μη δινεις τοση σημασια.

κοιτα να εχεις μετρο στη ζωη σου. ουτε υπερβολη ουτε ελλειψη. να κινεσαι στη μεση αναμεσα στα δυο ακρα.
    δεν κανω κατι διαφορετικο απο τους αλλους στο δρομο.απλα περπαταω γρηγορα για να γλιτωσω.λες να φαινομαι περιεργη?δε ξερω..προσπαθω να ντυνομαι φυσιολογικα να μη δινω στοχο.φοραω τις φορμες μου και βγαινω.

Quote Originally Posted by take a break View Post
    Οταν μπου λες αρχηγο εννοεις τον αρχηγο των εξωγηινων ;
    δε ξερω.μπορει να ειναι καποιος πολυ ισχυρος ανθρωπος που κινει τα νηματα ή καποιος εξωγηινος.δε ξερω με σιγουρια.δε μπορω να το ξερω αυτο.μονο αμα τους ξεσκεπασω θα ξερω.

σκεφτομαι να αρχισω να παρακολουθω εγω τους ανθρωπους να δω τι κανουν, που πανε, με ποιους μιλανε.αλλα αμα μπαινουν στα σπιτια τους και μιλανε εκει για αυτο πως θα μαθω?δε μπορω να μπω στο σπιτ τους.ασε που μπορει να με καταλαβουν οτι ξερω και τοτε δε ξερω τι θα γινει.ισως αρχισουν να με παρακολουθουν περισσοτερο για να μαθουν τι ξερω για αυτους..

Quote Originally Posted by elis View Post
    Τι είναι ο σνοουντεν ;
    O Έντουαρντ Τζόζεφ Σνόουντεν (αγγλικά: Edward Joseph Snowden, γεννηθείς στις 21 Ιουνίου 1983)[1] είναι Αμερικανός τεχνικός (διαχειριστής συστημάτων) που εργαζόταν, βάσει συμβολαίου, για την NSA και την CIA. Το 2013, ο Σνόουντεν διοχέτευσε στον τύπο απόρρητες πληροφορίες από την NSA σχετικά με τα πρoγράμματα μαζικής παρακολούθησης που εφαρμόζουν οι Αμερικανικές και Βρετανικές κυβερνήσεις.[2][3] Οι πληροφορίες αποκαλύπτουν τα προγράμματα παρακολούθησης που τρέχει η NSA με τη συνεργασία εταιριών τηλεπικοινωνιών και Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων.

λετε να ειναι η CIA ή το FBI πισω απο ολο αυτο και να εχει πρακτορες παντου?δεν το εχω σκεφτει..

εσας ποιος σας παρακολουθουσε?

χτες διαβαζα εδω στο φορουμ για τα συμπληρωματα διατροφης που βοηθουν στην ψυχικη υγεια.σημερα μπηκα σε μια σελιδα για τη σχιζοφρενεα στο ιντερνετ και στην αρχικη τους ειχαν για μια συγκεκριμενη ουσια που διαβασα και εδω στο φορουμ.ποσο τυχαιο μπορει να ειναι αυτο?τηλεπαθεια?πως γινεται?τοσο τυχαιο ειναι κι αυτο?
    Last edited by boo; 22-12-2016 at 13:25.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Θα ηθελα να με παρακολουθεί ο αη-βασίλης να μου στείλει καμια δωροκάρτα αλλα ευσεβείς πόθοι!

Senior Member
    Για ποια ουσία πρόκειται να ξέρω κι εγώ να σου πω γτ τα ψάχνω

Senior Member
    Μπου ξέρεις πόσα λεφτά χρειάζονται για να παρακολουθήσεις κάποιον για ένα χρόνο μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πληροφοριακά στο λέω

Senior Member
    Το ότι μας διαβάζουν το σκέφτηκες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by take a break View Post
    Θα ηθελα να με παρακολουθεί ο αη-βασίλης να μου στείλει καμια δωροκάρτα αλλα ευσεβείς πόθοι!
    και εγω θα ηθελα..!ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο θα ηθελα φετος για δωρο!

Για ποια ουσία πρόκειται να ξέρω κι εγώ να σου πω γτ τα ψάχνω
    για τη L-θεανίνη διαβαζα

Το ότι μας διαβάζουν το σκέφτηκες;
    μας διαβαζουν εδω στο φορουμ ενοεις?αν ενοεις αυτο το εχω σκεφτει.δε μας ξερουν γιατι εχουμε ψευδωνυμα.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Μπες στο schizofreneia.com θα το δεις κι εκεί πρώτον κ δεύτερον εμείς τους μάθαμε να βάζουν τραγούδια

Senior Member
    Μπηκεσ το ειδεσ;

Senior Member
    ναι πρωτα το διαβασα εω στο φορουμ γι αυτην την ουσια και μετα σε αυτη τη σελιδα για τη σχιζοφρενεια.πως γινεται τετοια συμπτωση?
    ποιους μαθαμε να βαζουν τραγουδια?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    το μυαλο μου εχει γινει πουρες απο τις σκεψεις.θελω να ηρεμησω για λιγο..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 18 of 63 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast