με παρακολουθουν - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 63 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 376 to 390 of 935
    Καλο ειναι η εικονα να μεινει μονο ως εικονα. Στην ψυχολογια λενε πως ο ανθρωπος για να εκτονωσει τον θυμο του φανταζεται πως προκαλει κακο σε καποιον. Το να μενει στη φαντασια δεν ειναι μεμπτο. Το να γινει πραγματικοτητα ειναι.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    ενταξει δε νομιζω οτι ποτε θα ορμουσα σε καποιον να του κανω κακο.παντως οταν το φανταζομαι η αδρεναλινη μου βαραει κοκκινο και ολο μου το ειναι πορωνεται με την εικονα αυτη
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Αρα νιωθεις μια "εντονη χαρα" με την φαντασια σου, καλο ειναι αυτο. Ο υπνος σου επηρεαστηκε ή οχι ?

Senior Member
    κοιμαμαι 10 ωρες πανω κατω.παιρνω remeron και με κοιμιζει
    ειναι φυσιολογικο να νιωθω τοσο "χαρα" και τσιτα φανταζομενη οτι κανω κακο σε αλλους?ειναι σαν παρορμηση..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

δεν ειμαι ειδικος οπως ξερεις μπου μου για να ορισω το "φυσιολογικο" (ασε που με ενοχλει ο ορος φυσιολογικο) οι ανθρωποι εχουμε το ενστικτο αυτο γονιδιακα, απλα εξελιχθηκε πχ σε κυνηγι πτηνων αντι για κυνηγι ανθρωπων για να μην αφανιστουμε ως ειδος και αλλα πολλα.

Κατ εμε θυμο νιωθεις και η εικονα οτι εξαφανιζεις το ατομο σε λυτρωνει. Ο kav νομιζω μπορει να σου πει τη γνωμη του γιατι εχει γραψει πως ειχε αναλογες παρορμησεις.

Senior Member
    ναι η αληθεια ειναι οτι εχω πολυ θυμο.μπορει να εχεις και δικιο.να ευθυνεται αυτο.μακαρι να μεινει μονο στη φαντασια.φοβαμαι μηπως καμια μερα χασω επαφη τελειως και κανω τιποτα κακο.για την ωρα το κοντρολαρω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Αυτο ειναι υγιης αντιδραση αν θες τη γνωμη μου, γραφεις "φοβαμαι μην βγει απο τον ελεγχο μου" αρα οκ. Πολλοι το σκεφτονται λιγοι το ομολογουν - την επιθυμια να βλαψουν εννοω - . Τωρα για το θυμο ξερεις τι παιζει εαν εσυ δε βρεις τροπους να το διαχειριζεσαι οι αλλοι δε μπορουν να κανουν κατι. Δυσκολα αλλαζουν οι ανθρωποι, το θεμα ειναι να αλλαζουμε εμεις που τραβαμε το μανικι. Θα το πεις στην γιατρο ή φοβασαι μη σε κρινει λαθος ? Αν ειναι σωστη γιατρος δε θα κρινει αλλά θα εξηγησει πιστευω.

Senior Member
    δηλαδη εφοσον φοβαμαι μην το πραγματοποιησω σημαινει οτι δε θα το κανω?αυτο ηθελες να πεις?
    θα της το πω.αυτο που δε ξερω αν θα της πω ειναι για το χορτο.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Ναι, αυτο εννοω μπου μου. Ειναι αλλιως το "σκεφτομαι να μου βαλω φωτια και δε θα με σταματησει κανεις ειμαι ετοιμη" και ειναι αλλο το " φοβαμαι μην μου βαλω φωτια γιατι το σκεφτομαι εντονα". Στο πρωτο δειχνει αποφαση οριστικη στο δευτερο σκεψη προς συζητηση.

Senior Member
    καθησυχαστικο απο τη μια αυτο που λες..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Δεν ξερω κατι παραπανω καλη μου μπου.

Senior Member
    Μπου αν έχεις παρανοϊκή σχιζοφρένεια τα έχεις αυτά είναι σαν παρορμήσεις καλό είναι να παίρνεις τα φάρμακα σου τακτικά να βρεις κάτι να ασχολείσαι και να κόψεις οπωσδήποτε τα ναρκωτικά ή παρανοϊκή είναι αυτό ακριβώς η αποδιοργανωμενου τύπου είναι ότι συνήθως πεφτεισ θύμα εκμετάλλευσης εγώ είχα άτυπη κι έγινε παρανοϊκή επειδή δουλεύω μάλλον δε μας λένε αλήθεια γτ αν μας πουν θα πηδήξουμε από το μπαλκόνι κόψε τις ουσίες θα πεθάνουμε νέοι κάνε ότι μπορείς να περνασ όμορφα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    boo προσπαθησε να μη ξαναπιεις.οσο θα πινεις τοσο θα χειροτερευεις στο λεω απο προσωπικη εμπειρια αυτο.μη νομιζεις κι εμενα μου ειναι τρομερα δυσκολο να μη πινω μιας και μια περιοδο της ζωης μου ειχε γινει η ζωη μου ολη.απλα δεν αξιζει το κοπο για 2-3 ωρες που θα νιωσεις καλα να χειροτερευει η υγεια σου κ να περνεις τα πιο βαρια φαρμακα

Senior Member
    Μπηκα στα 20μγ αλοπεριντιν μαζι με 1200μγ ζολιαν.μακαρι να καλυτερευσω.σε 10 μερες θα δω αν με επιασε και τι παρενεργειες θα εχω και θα δουμε
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Μπου μου, καλη αρχη. Της μιλησες για τις εικονες που ειχες ?

Page 26 of 63 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast