Results 526 to 540 of 935
Thread: με παρακολουθουν
-
02-08-2018, 01:11 #526
ολοι εμεις που περναμε καποια ψυχολογικα θεματα τα περναμε γιατι ειμαστε σε ενα πειραμα.πειραμα να δουν πως θα αντιδρασουμε στα διαφορα ερεθισματα και σχετικα με τι παθηση μας λενε οτι εχουμε.ολα ειναι ενα μεγαλο πειραμα.ολοι οι γυρω μας ειναι στο κολπο οπως οι γονεις μου που με εχουν υιοθετησει απο μωρο για να με παρατηρουν.τους γονεις μας τους εχουν φυλακισει καπου μακρυα για να μην μπορουμε να τους βρουμε.ολοι ολοι οι περαστικοι ειναι εκει για να μας δοκιμαζουν και δινουν αναφορα στους απο πανω.
πριν λιγο καιρο περνουσα απο τα πιο απομερα μερη της πολης μου και παντου εβρισκα ανθρωπους.καθε φορα.καθε μεραείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
- 02-08-2018, 02:02 #527
Συγνωμη βρε Μπου, δλδη οι γωνεις σου, αυτοι που σε μεγαλωσαν δεν σε αγαπαν? πες μου τι πιστευεις ?
Μπου ,δε ξερω την ηλικια σου, αν θες μου απαντας σε καποια ερωτηματα οπου ακολουθουν> ειχες καποια ερωτικη σχεση μεχρι σημερα? η σημερα? εχεις δλδη αγορι?
Πιστευεις τον ΘΕΟ?αν οχι ,υπαρχει κατις οπου πιστυεις? αν ναι ,τωτες πες μου, εχεις καποιον πνευματικο οπου πας για εξωμολογηση? και αν δεν εχεις γτ, δεν βρηκσεις? πιστεψεμε θα σε βοηθησει παρα πολυ, ισως πραγματικα νας καλος ιερεας θα σου ελεγε πολλες απαντησεις ,ισως καλητερα απο γιατο κι φαρμακα!
02-08-2018, 02:07 #528
επισης Μπου, καλο θα ηταν να αυξησεις για 1 βδομαδα τα φαρμακα σου, και να βαλεις κι σερικουελ ,εστω ανα 2 μερες ,το βραδυ. Καντω αυτο για δοκιμη, για 10 μερες περιπου και σημειωσε τις οποιες αλλαγες νιωσεις πανω σου, μετα ξανα γυρνα στην οποια δοσωλογια εχεις ως σημερα.
02-08-2018, 02:28 #529
Θα ήθελα να σου θυμίσω Γιώργο ότι δεν επιτρέπεται να παρακινείς κάποιον να κάνει αλχημείες με τα φάρμακα. Δεν είμαστε γιατροί.
Για αυτά είναι αρμόδιος ο γιατρός της boo.
Kαι επιτέλους σταματήστε να προσπαθείτε να της δώσετε λογικά επιχειρήματα για αυτό που πιστεύει μπερδεύοντας την και τροφοδοτώντας τις πεποιθήσεις της.
Εχει αυτή την πεποίθηση σεβαστή. Από κει και πέρα μπορεί να διαφωνούμε αλλά μη προσπαθείτε να της αλλάξετε γνώμη. Είναι αρκετά αγχωτικό να είναι συνεχώς σε σύγχηση με αντικρουόμενες απόψεις.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
02-08-2018, 03:34 #530
Εχεις δικιο οτι δεν ειμουν σωστος σαν εγραφα λογους ωστε να την πεισω οτι δε παρακολουθειται! λαθος μου,αν και ο σκοπος μου αλλα και η προσπαθεια μου ειχε και εχει αγαθο σκοπο, μονο να την καμω να χαλαρωσει ηθελα! ομως εχεις δικιο, το παρακαμα! και συγνωμη!
Σχετικα με τα φαρμακα, παλυς εχεις δικιο οτι ο γιατρος της ξερει καλητερα, οταν ομως ασχολειτε μαζι της! αν διαβασεις θα δεις οτι την παραμελει την ΜΠΟΥ!
Επισης απλα εγραψα τη γνωμη μου, οτι θα ηταν καλο να καμει μια μικρη αλλαγη,μια μικρη δοκιμη με καποιο φαρμακο οπου νομιζω οτι ειναι καταληλο για την ΜΠΟΥ! το σερικουελ βηθαει καποιες φορες, θα μπορουσε να το καμει για λιγο να δει αν εχει αλλαγη! ,ομως ,και οπως σωστα λες ειναι ξεκαθαρα στους ορους του φορουμ να μην παρακινουμε καποιον σε φαρμακα, αν λοιπον το δικο μου μηνυμα ειχε τετοιο υφος πρεπει να ζητησω ΣΥΓΝΩΜΗ πρωτα απο την ΜΠΟΥ και μετα απο το ιδιο το φορουμ
02-08-2018, 03:43 #531
Γνωριζω οτι δν ειχες κακο σκοπο.
Το κακο με το φορουμ ειναι οτι δεν ειναι εξειδικευμενο σε μια παθηση.
Ακομα κ ατομα με την ιδια παθηση δεν γνωριζουν τροπους να προσεγκισουν εναν ομοιοπαθουντα.
Στην παθηση μας η επιχειρηματολογια για τις πιθανον λαθος πεποιθησεις μας φερνει αγχος,συγχηση κ θυμο.
Επισης ορισμενες τοποθετησεις για θεωριες συνωμοσιας κτλ η περιεργες ιδεες μπορει να προκαλεσουν επεισοδιο σε καποιον ευαισθητο.
Για την φαρμακευτικη αγωγη ειναι λαθος σε οποιαδηποτε παθηση να υποδεικνυουμε ληψη αγωγης ακομα κ για ντεπον πολλες φορες.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
02-08-2018, 03:49 #532
Συμφωνω μαζι σου! εισαν λαθος μου οσα συνεστησα στην ΜΠΟΥ! αν και τα εγραψα με αγαθο σκοπο! η προχειροτηταμου επισκιασε την καλη μου προθεση! ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ!
Υ.Γ. θα επιμενω ομως στο οτι καλο θα ηταν η συγκεκριμενη κοπελα να πιεσει το γιαατρο της και τους δικους της να την βοηθησουν πιο πολυ! να ασχοληθουν μαζι της!
02-08-2018, 17:13 #533
καλησπερα παιδια
δε χρειαζονται συγγνωμες!
πηγα σημερα εκτακτως στο γιατρο και καθισαμε και μιλησαμε.
μου ειπε πως αυτο το κενο που νιωθω μπορει να ειναι κατι σαν συνδρομο εξαντλησης καθως μειωνονται τα συμπτωμτα γιατι εχει εξαντληθει ο το μυαλο..
επισης μου ειπε πως μπορει να ειναι και δικο του λαθος γιατι μεσα σε 10-15 μερες μου πηγε το solian απο 1000mg στα 400mg και μου αυξησε σε αυτο το διαστημα το risperdal στα 6mg. μου ειπε οτι ισως επρεπε να αυξηθει η δοση μετα απο 1-2 μηνες με μειωση πιο σιγα του solian.
να μην τα πολυλογω μου πηγε το solian στα 400mg και το risperdal στα 4.5mg προς το παρον αντι για 6mg.
βιαστηκε γιατι ειδε καλυτερευση απο την 1η κιολας εβδομαδας και αναθαρρεψε..
απο οτι μου ειπε θελει να μου βγαλει το solian.
ενταξει ηταν λαθος του πιστευω κι εγω γιατι ειναι ενα φαρμακο που το επαιρνα στα 1000-1200mg εδω και 4 χρονια
επισης μου ειπε να μην κανω καμια βλακεια να κοπω γιατι θα μου φερει θλοψη κατα πασα πιθανοτητα μετα απο λιγο.και ισχυει.2.5 χρονια τωρα μακρυα απο αυτο κοιταω τα σημαδια και στεναζωριεμαι.ειναι εκει για να μου το θυμιζουν το τι περασα..τσπ..παμε παπαρακατωείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
02-08-2018, 17:19 #534
Παρε κ μαγνησιο ρε μπου δεν βγαζω λεφτα δουλευει οντωσ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-08-2018, 17:36 #535
παιρνω που και που το ξεχναω και δεν το παιρνω συστηματικα..
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
02-08-2018, 19:38 #536
Να παιρνεισ μπου παρε μια βδομαδα καθε μερα ειναι ποιοτητα ζωησ μπου μαζι με τα φαρμακα
02-08-2018, 20:09 #537
α ξεχασα... μου ειπε οταν με ειδε οτι με χαζευει το risperdal.. και οντως μεχρι να περασουν καποιες ωρες απο οταν παιρνω την καθε δοση ειμαι χαζεμενη. θελει να ειμαι σε καταστολη για καποιο λογο λετε? γιατι αν ΔΕΝ ηθελε κατι τετοιο φανταζομαι θα εκανε καποια αλλη τροποποιηση στα φαρμακα νομιζω..
Last edited by boo; 02-08-2018 at 21:58.
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
02-08-2018, 20:33 #538
Μπου οταν το παιρνεισ επειδη ειναι βαρυ σε χτυπαει λιγο το ινβεγκα ειναι οτι πρεπει παρτο ομωσ να ηρεμησεισ δηλαδη να κανεισ βηματα για μια φυσιολογικοτατη ζωη και μετα ινβεγκα οταν λεμε φυσιολογικη ζωη εννοουμε να μπορεισ μονη σου να μπορεισ με παρεα να φροντιζεισ τον εαυτο σου και να φροντιζεισ τουσ αλλουσ η δουλεια ειναι για να μαθεισ τι παιζει να μη σε κοροιδευουν οταν πασ να αγορασεισ κατι και να ελεγχεισ τα χρηματα σου αυτα αγαπη
02-08-2018, 20:40 #539
02-08-2018, 22:11 #540
Μπου θα σ πω μια ιστορια εγω ημουν δραστηριοσ απο μικροσ μπαλλα σχολειο ξυλο κλπ επειδη ακριβωσ δεν ειχα προβλημα με κανεναν γτ δουλευα απο εφτα χρονων στουσ τοτε ασφαλιτεσ δεν αρεσε αυτο και με βαλαν σε ρεπορταζ του αντ1 για ναρκωτικα κλπ ολοι το φαγανε αμασητο ακομα το θυμουνται οι κουφαλεσ γι αυτο αναγκαστηκα και σασ εξηγησα πωσ λειτουργει το κρατοσ ολο το κρατοσ ειναι αχρηστο απο εποχη πασοκ δεν χρειαζεται να υπαρχουμε τοσο αχρηστοι ειμαστε