Results 61 to 75 of 935
Thread: με παρακολουθουν
-
09-09-2015, 16:17 #61
zoltar,
ολη η δημοσιευση σου ειναι κλοπι πειστ απο το ιντιμιντια.
βαζουμε και την πηγη υποχρεωτικα, οταν αντιγραφουμε...
https://athens.indymedia.org/post/1523371/
- 09-09-2015, 16:20 #62
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΟΠ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
11-09-2015, 08:00 #63
το καναβούρι σου και στο κλουβί σου
11-09-2015, 15:39 #64
ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΜΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ
ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ ΚΟΛΠΑ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΑΜΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΟΠ ΑΥΤΑ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
24-09-2015, 14:08 #65
24-09-2015, 14:17 #66
boo ηρεμησε ολα θα πανε καλα :)
06-12-2016, 14:59 #67
εχω πολυ αγχος.απο χτες το βραδυ.δε μπορουσα να κοιμηθω.με παρακολουθουν.ολοι.ολα ειναι φτιαγμενα για να παρακολουθουν τι σκεφτομαι και πως αντιδρω.φοβαμαι να δειξω οτι ξερω τι σκαρωνουν.δε ξερω τι θα μου κανουν.ολα μπορει να γινουν χειροτερα.δε θελω να ξαναδω ανθρωπους.θελω να κρυφτω καπου να μη με βρισκει κανεις.φοβαμαι και εχω αγχος πολυ.
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
06-12-2016, 15:07 #68
06-12-2016, 16:20 #69
δε με αφηνουν να σκεφτω.ειμαι σε συνεχομενο αγχος απο την κατασταση.δε μπορω να ηρεμησω.καθομαι στο pc και ψιλοδιαβαζω τα μαθηματα.αλλα τωρα δε μπορω να συγκεντρωθω καθολου απ χτες.δεν υπαρχει αγαπη.οταν ακομα και οι γονεις σου δεν ειναι οι γονεις σου και σε παρακολουθουν τοτε δεν εχεις τιποτα.καποιοι λιγοι ακομα καταλαβαινουν τι εννοω και καταλαβαινουν τι γινεται γιατι το ζουν κι αυτοι.δε μπορω να βγω εξω.ουτε καν εξω απο το δωματιο.δε μπορω να ερθω σε επαφη με καποιον.
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
06-12-2016, 16:52 #70
Boo καταλαβαίνεις οτι αυτές οι ιδέες είναι σύμπτωμα της ασθένειας; Το χεις ξαναπεράσει αυτό, ξέρεις οτι δεν είναι αλήθεια.
Μάλλον έχεις αγχωθεί πολύ τελευταία και με το διάβασμα και με όλα αυτά. Πρέπει να ηρεμήσεις και να το συζητήσεις με τον γιατρό σου. Εμπιστεύσου κάποιον δικό σου να του μιλήσεις για όλο αυτό που περνάς.
06-12-2016, 17:28 #71
δεν ειναι ασθενεια αυτο.μπορεις και καταλαβαινεις τι παιχνιδι παιζεται γυρω σου..να του δωσουμε ονομα τι σημασια εχει?απλα με ενοχλει που αγχωνομαι πολυ με αυτο.δε μπορω να μιλησω σε κανεναν γι αυτο.γιατι απλα ολοι μου κανουν το ιδιο.με παρακολουθουν.κι αμα το πω στη γιατρο θα μου δωσει αλοπεριντιν και θα τρεμω και θα χασω την ικανοτητα να καταλαβαινω οτι με παρακολουθουν και θα κανουν τη δουλεια τους ανενοχλητοι.
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
06-12-2016, 17:40 #72
Ωραία, να μην του δώσουμε όνομα, έχεις δίκιο δεν έχει σημασία. Αλλά σε βοηθάει όλο αυτό που σκέφτεσαι; Σε κάνει να νιώθεις καλά; Όχι, σε βασανίζει βρε καλή μου...κι εγώ αν αρχίσω να σκέφτομαι τώρα οτι με παρακολουθούν θα φρικάρω... δε σε βοηθούν αυτές οι σκέψεις.
Είδα που έγραφες οτι την προηγούμενη φορά σε βοήθησε που βγήκες για καφέ με μια φίλη σου, κάνε και τώρα το ίδιο, προσπάθησε να πάρεις το μυαλό σου απο κει.
Στη γιατρό σου πρέπει να μιλήσεις για να σε βοηθήσει να μην κάνεις υποτροπή. Καταλαβαίνω οτι σε ταλαιπωρούν πολύ τα φάρμακα, αλλά το βασικό είναι να νιώθεις καλά και ασφαλής.
06-12-2016, 17:54 #73
Μπου να σου δώσω μία συμβουλή έτσι και σε παρακολουθούν στα αλήθεια δε φταισ για τίποτα γιατί έχουν τρόπους να την πατησεισ κ τίποτα να μην κανεισ οπότε χαλάρωσε απλά θα έχεις πάντα την αγωνία τι σκατά θέλουν πάντως ούτε ή μαφία ούτε το κράτος σκοτώνει εύκολα οπότε κάνε το κομμάτι σου κι ότι είναι να γίνει θα γίνει δε μπορείς να κανεισ τίποτα έτσι κ είναι αλήθεια
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-12-2016, 18:25 #74
Πιστεψε με το να παρακολουθησε στην Ελλαδα με ηλεκτρονικο τροπο ,απαιτει εισαγγελικη παραγκελια. Ποιος εισαγγελεας θα δωσει τετοια εντολη ατομο υπερανω υποψιας;;
Η φυσικη παρακολουθηση απαιτει ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ πορους .Ανθρωπινο δυναμικο , μηχανιματα, καταγραφες,κλοπη αντικειμενων σου , παρανομη εισοδο στο σπιτι σου
Αν παρακολουθουσαν τοσο συντονισμενα δεν υπηρχε περιπτωση να μην τα κανουν ολα αυτα ΜΑΖΙ. Ειναι κανονας πως να στο πω....
Μονο η φυσικη παρακολουθηση ειναι απλα μια "επιβλεψη" .Δεν μπορεις να εξαγεις δεδομενα για το ατομο που παρακολουθεις,παρα μονο ελαχιστα.
Τελος η φυσικη παρακολουθηση ειναι για συγκεκριμενο χρονικο περιθωριο .Δεν υπαρχει πραγματικος λογος να παρακολουθεις 2 μηνες καποιον που βγαινει ,παει δουλεια ,παει το μαρκετ και γυρναει σπιτι .Ποιος ο λογος; 2-3 μερες αρκουν για να ξερεις το προγραμμα του .Αλωστε μονο αυτο μπορεις να μαθεις με την φυσικη παρακολουθηση .Δεν μπορεις να διακινδυνευσεις την προσεγκιση με την πιθανοτητα να σε καταλαβει.
Αρα το να σε παρακολουθουν επι μηνες ειναι αντικειμενικα ΑΚΥΡΟ.
Ολα αυτα ομως ειναι ακυρα και να τα συζηταμε απο τι στιγμη που δεν εισαι παραγματικο αντικειμενο παρακολουθησης.Απλως ειναι "ιδεα" σου ,και η ιδεα δεν καταρυπτεται με αποδειξεις και επιχειριματα γιατι το προβλημα ειναι μεσα μας.
Παρτο αποφαση οτι ειναι μεσα σου .
Αν ακομη δε με πιστευεις,πες μας λεπτομεριες ,απο την παρακολουθηση που υποκεισε και θα σου αποδειξω ειτε οτι λαθος
06-12-2016, 18:27 #75
τρωω τρελες φρικες.δε ξερω τι συμβαινει.το μυαλο μου πουρες απο το αγχος και την αγωνια και τις σκεψεις για οτι γινεται.δε θελω να ξαναβγω απο το δωματιο αλλα δε θα με αφησουν οι δικοι μου.δικοι μου λεμε τωρα..κι αυτοι τα ιδια σκατα με ολους ειναι.πως να χαλαρωσω ενω ξερω οτι με παρακολουθουν.θελω να δωσω τελος.δεν αντεχω αλλο.ουτε αυτο που συμβαινει αντεχω.αρχιζω να ξανακουω φωνες.θελω να φουνταρω.το ιδιο μου λενε και οι φωνες.ειμαι μονη μου.δεν εχω κανεναν.αραγε καποιος μπορει να με νιωσει?μονη αναμεσα σε ολον τον πλανητη
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος