Results 121 to 135 of 935
Thread: με παρακολουθουν
-
08-12-2016, 16:28 #121
boo μου και εγω ακομα και τωρα μετα από 4 χρονια από το 2ο επεισοδιο εχω τις αμφιβολιες μου για το τι πραγματικα συνεβη... και εγω ενοιωθα ότι με παρακολουθουν και ακουγα φωνες... καλες ευτυχως... ένα εχω να πω ακομα και ετσι ναναι η αγνοια είναι η καλυτερη λυση... οποτε παιρνε την αγωγη σου και ξεχνα τα όλα...
αν δεν βαριεσαι διαβασε και το στορι μου να δεις ομοιότητες
http://babis1976.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html
- 08-12-2016, 16:41 #122
Μπου ακους δυο φωνες και δεν ακους τις δικες μας που θελουμε το καλο σου και σου λεμε πως εισαι ασφαλης
08-12-2016, 16:56 #123
noumac ξεκινησα να διαβασω αλλα καπου στη μεση εχασα τη μπαλα δε μπορουσα να συγκεντρωθω αλλο.θα το συνεχισω και αργοτερα.πολυ συγκλονιστικη η ιστορια σου ως εκει που διαβασα.πολυ αληθινη.μακαρι αν ειχα αυτοκινητο και λεφτα οπως ειχες κι εσυ να εφευγα για καπου..
δεν ειναι οτι δε σας ακουω.σας ακουω.γι αυτο εγραψα κιολας για να μοιραστω και να ακουσω κατι καλο.απο τα λεγομενα σας χτες ηταν που για λιγο αμφισβητησα το τι μπορει να γινεται.γι αυτο πηγα και απο απομερα στενα.για να δω οτι δε με παρακολουθουν.διαψευστηκα ομως.
οι φωνες εδω και κανα μισαωρο μου λενε "σημερα στις 12 θα γινει νεο κυμα παρακολουθησης" στις 12 στις 12 στις 12 αποψε.το επαναλαμβανουν ακαταπαυστα.
προσεξτε.μπορει να γινει και σε εσας αν δε γινεται ηδη και δεν το εχετε καταλαβει.αλλα αποψε ξεκιναει νεο κυμα.και σε αλλους.
εχει να πεσει πολυ ξαναξ αποψε.εγω αυτο βλεπω.
προσεξτε με ποιους μιλατε και με ποιους συναναστρεφεστε και τι κανετε.μην τους αφηνετε να καταλαβουν τιποτα.οσο κι αν προσπαθησουν.εγω θα μεινω στο δωματιο.δε θα δω κανεναν και με τους "γονεις" θα προσπαθησω να μην ερθω σε επαφη.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ! ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 12είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
08-12-2016, 18:02 #124
Οχι βρε μπου μου, κανεις μα ΚΑΝΕΙΣ δεν παρακολουθει ουτε εμας, ουτε εσενα, εμεις γιατι να σου πούμε ψεματα! Το βραδακι ελπίζω να κοιμάμαι, καλυτερα θα ηταν να εβγαινα και να πήγαινα σε κανα καφε, χα, χα δεν φοβαμαι τις παρακολουθήσεις , παρεες και λεφτα να χω να βγαινω, τα διημερα δεν μπορω γιατι δεν κοιμαμαι καλα το βραδυ και ταλαιπωρούμαι
08-12-2016, 19:04 #125
Εχω να κοιμηθω καλα 1 βδομαδα.... Ευτυχως αναπληρωνω με μεσσημεριανο, και μπορω και βγαζω τη μερα... ΚΑι οταν λεω καλα, εννοω πανω απο 3 ωρες συνεχομενα....φαντασου τι γινετε αυτη τη βδομαδα :(
08-12-2016, 20:29 #126
08-12-2016, 20:39 #127
ΟΧι και συγνωμη που μπουκαρα στο νημα σου. Νυχτερινη , υπνοφαγια εχω και οσο πιο πολυ ανχωνομαι ,τοσο πιο συχνα ξυπναω να φαω .Αυτο παλι με ανχωνει (οτι δεν θα ξεκουραστω) και ξυπναω πιο γρηγορα για να φαω. Οποτε φτανω ρακος το πρωι.
Υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι boo με τα δικα τους προβληματα , με τα τερατα που πρεπει καθε μερα να παλευουν .Που πληγωνονται και καθε μερα μοιαζει βαρος ασηκωτο. Θα το παλεψουμε ομως ολοι μαζι boo .Δεν εισαι μονη σου εδω μεσα ουτε θελουμε να το περασεις μονη σου.
Αν θελεις παντως μπορουμε να φτιαξουμε ενα team αντιπαρακολουθησης .Ειναι βασικη ομαδα σε ατομα υψηλου κυνδινου .Καποια ατομα προπορευονται ή ακολουθουν το VIP (Very Important Person) με σκοπο να παρατηρουν αν ο στοχος ακολουθητε απο αλλους υποπτους .Αν το διαπιστωσουν ειδοποιουν το VIP και η παρακολουθηση αναχαιτιζεται.
08-12-2016, 20:59 #128
Boo μου οι φωνές που ακους είναι οι φόβοι σου, το άγχος σου, οι ανασφάλειες σου... να σε τρομάξουν θέλουν μόνο! Για αυτό σου λένε όλα αυτά τα άσχημα, δεν πρέπει να δίνεις σημασία, αγνόησε τες όσο μπορείς να ηρεμήσεις. Είδες; Σου λένε οτι στεναχωρείς τους άλλους, είναι οι δικές σου ενοχές αυτές, σου λένε να κάνεις κακό στον εαυτό σου, είναι η χαμηλή αυτοεκτίμηση.... μη τις ακους!
Κανείς δεν μας παρακολουθεί καλή μου, είναι επειδή πιεστηκες πολύ και με το διάβασμα και με όλα, δεν είσαι η μόνη που της συμβαίνει αυτό, είναι πολλά άτομα που βασανίζονται σαν και σένα και με την σωστή θεραπεία καταφέρνουν και ζουν ήρεμα. Θα περάσει, θα δεις! Βάλε τη μουσική σου και προσπάθησε να χαλαρώσεις, όλα καλά θα πάνε!
08-12-2016, 21:42 #129
Μπου αν είναι ασθένεια αυτό μας μιλάει ο εαυτός μας με διάφορους τρόπους γενικά για να το αντιμετωπίσεις δεν πρέπει να πιστεύεις τίποτα να παίρνεις τα φάρμακα σου και να αντιμετωπίζεις αυτά που σου λένε οι φωνές σαν ψέμματα σαν να στα λέει κάποιος άλλος και να μην τον πιστεύεις κάποιες φορές το πετυχαίνουν δηλαδή σε προειδοποιούν αλλά δεν έχουν πάντα δίκιο σκέψου σα να σου μιλάει κάποιος ο οποίος δεν τα λέει πάντα καλά κάπως έτσι και σιγά σιγά θα φύγει
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-12-2016, 22:01 #130
μια φορα μια ψυχολογος μου ειχε πει οτι οι φωνες ειναι λανθασμενος τροπος του μυαλου μας να αντιδρασει σε κατι ασχημο που του συμβαινει.μπορει να εχει και δικιο.μπορει να ειναι κατι αντιστοιχο με το ψυχοσωματικο της κρισης πανικου.αλλα στην δικη μας περιπτωση να συμβαινει με φωνες.
και παλι ομως δεν εχω καταφερει να τις ξεπερασω.και καθε φορα γινεται το ιδιο.εχω προσπαθησει να μην τους δινω σημασια.αλλα σε δυσκολες περιστασεις με πολυ αγχος κυριως ειναι αξεπεραστες! οτι κι αν κανω ειναι σαν να συμβαινει για 1η φορα και δε ξερω πως να το αντιμετωπισω.με κυριευουν, χανω την κριτικη μου ικανοτητα.δε ξερω που μουν πανε τα τεσσερα..και δεν εχω μυαλο τοτε να βαλω κατω τη λογικη μπας και βγει καποιο αποτελεσμα.
τωρα εδω και κανα 2ωρο δεν τις εχω ακουσει και μπορω να ψιλοσκεφτω αυτα που γραφω.και να τα βαζω σε μια λογικη σειρα.αλλα μετα απο λιγ παλι θα ξαναχαθω.
η πρακολουθηση εμμενει παρ ολα αυτα.
ειμαι για γελια ή για κλαματα δε ξερω..είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
08-12-2016, 22:11 #131
Όταν συμβαίνει κάτι άσχημο οι νορμαλ προσπαθούν να βρουν ποιος φταίει πάντα φταίει ο άλλος γι αυτούς κι έτσι την περνάνε εμείς τα βάζουμε με τον εαυτό μας γι αυτό κ δε θα προκοψουμε ποτέ αυτό ισχύει για όσους έχουν ψυχολογικά
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-12-2016, 22:37 #132
Νομίζω είχε δίκιο η ψυχολόγος που στο είπε αυτό για τις φωνές. Σε όλους μας, μιλάει ο εαυτός μας με κάποιο τρόπο. Πχ εγώ όταν έχω πολύ άγχος ή στρεσάρομαι το σωματοποιώ, κάνω ψυχοσωματικά, δερματικά διάφορα. Αυτόν τον τρόπο έχει βρει ο εαυτός μου να με προειδοποιεί οτι έχω άγχος, ότι πρέπει να χαλαρώσω ή να ρίξω τους ρυθμούς μου. Εσύ το έχεις κάνει φωνές. Δεν πρέπει να τις φοβάσαι, είναι απλά ο εαυτός σου που βγάζει όλες τις φοβίες, τις ανασφάλειες κτλ.
Και η παρακολούθηση αυτό είναι Βοο, το ξέρεις μέσα σου κι ας φοβάσαι τώρα. Σε λίγες μέρες που θα είσαι καλά, θα μας λες οτι το βλέπεις και συ. Είναι πολύ σημαντικό οτι μίλησες στην ψυχολόγο σου, αυτή θα σε βοηθήσει και θα σε μάθει να το διαχειρίζεσαι καλύτερα χωρίς να σε ταράζει τόσο.
08-12-2016, 22:46 #133
Και μένα γιατί τότε η ψυχίατρος μου είπε ότι πρέπει να πάρω αντιψυχωτικά γιατί κατηγορώ πάντα τους άλλους. Με αυτό το σκεπτικό οι άρρωστοι είναι αυτοι που πάντα κατηγορούν τους άλλους και όχι οι νορμάλ.
Boo έγω θα σου έλεγα ότι ίσως και να είναι αλήθεια ότι σε παρακολουθούν αλλά τώρα που ανέφερες και εξωγήινους μου φαίνεται το έχεσες το θέμα. Ενδεχομένως και να υπάρχουν εξωγήϊνοι, δεν έχει αποκλειστεί από τους επιστήμονες. Είναι απίθανο να ζούμε μόνοι μας σ΄αυτό το τεράστιο σύμπαν αλλά είναι λίγο τραβηγμένα αυτά που λες.
Μια συμβουλή σου δίνω, διάλεξε μια συνήθεια που σου αρέσει (πέρα από το βιολί) κάτι που δεν χρειάζεται ν' απόδειξεις ότι είσαι η καλύτερη σ' αυτό για να μην έχεις άγχος και αφιερώσου σ' αυτήν. Ασχολίσου για παράδειγμα με αρώματα, καλλυντικά, ρούχα κ.τ.λ Λίγο shopping therapy δεν βλάπτει καθόλου πιστεύω. :rolleyes:Last edited by Gypsy Cello; 09-12-2016 at 02:27.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
08-12-2016, 23:20 #134
08-12-2016, 23:23 #135
Μπου δεν ειναι τιποτα μην πιανεις απλα διαλογο με τις φωνες αυτες! Θα δεις θα φυγουν μετα.