Results 586 to 600 of 935
Thread: με παρακολουθουν
-
14-08-2018, 21:21 #586
εγω δεν εχω καταθλιψη πλεον.πανε 2 χρονια απο το τελευταιο επεισοδιο καταθλιψης κι αυτο για 10-12 μερες.μονο ψυχωτικα εχω.οι γιατροι μου λενε οτι εχω παρανοικη σχιζοφρενεια.εγω δεν τους πιστευω.αλλα παω γιατι μερικες φορες με τα φαρμακα νιωθω πιο ηρεμη αν κι αυτο ειναι υπουλο απο τη μερια των απο πανω που θελουν να μας ελεγχουν.. αλλα ωρες ωρες δεν αντεχω και γι αυτο τα παιρνω.ασε που αμα δεν τα παρω θα με κλεισουν μεσα μου το εχουν πει..
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
- 14-08-2018, 22:00 #587
Μη στεναχωριεσαι μπου μπορεισ να δουλεψεισ τα πραγματα ειναι λιγο πιο δυσκολα απο οτι παλια δηλαδη πρεπει να εισαι καθαρη ευγενικη και να στροφαρεισ εσυ στροφαρεισ τα αλλα ειναι θεμα ποσο αγαπασ τον εαυτο σου ξερω τσομπανο που κανει τρια μπανια τη μερα εγω δεν κανω εχω μια κορακλα την εστειλα στο πανεπιστημιο εχει αντρα ποιοσ ο λογοσ να προσεχω πλεον τωρα προσπαθω να την πεισω να κανει παιδι
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
15-08-2018, 05:23 #588
boo εχει σημασια να καταλαβεις οτι μπορεις και χημικα τελειως να δημιουργησεις αυτο το συναισθημα της παρακολουθησης στον οργανισμο σου.
δηλαδη να καταλαβεις οτι εξαρτωμαστε και απο τη χημεια μας στον εγκεφαλο.
π.χ. πινουμε καφεϊνη και προκαλει αγχος, μεχρι και παραισθησεις κανει σε πολυ υπερβολικες δοσεις.
οταν καταλαβεις οτι εξαρτωμαστε και απο τη χημεια μας τοτε την επομενη φορα που θα σου ξαναερθουν οι παραισθησεις ή κατι αλλο θα εισαι "υποψιασμενη".
αυτο θα σε βοηθησει να υπομεινεις στις παραισθησεις.
δηλαδη μερικες φορες το ιδιο το σωμα μας μας τα δημιουργει αυτα επειδη κατι δε λειτουργει σωστα λογω υγειας.
δηλαδη πολλα απο τα συναισθηματα ειναι αποτελεσμα διεργασιων στον εγκεφαλο και απο το σωμα μας.
ακομα και οτι βλεπουμε στην καθημερινοτητα απλως πυροδοτει καποιες διεργασιες και αισθανομαστε ετσι.
οταν απορρυθμιστει κατι λιγο, σαν μια κιθαρα που εχει απορρυθμιστει τοτε παραγονται αυτα τα συναισθηματα τρομου, παρακολουθησης χωρις ιδιαιτερο λογο ή και να υπαρχει παραγονται σε υπερβολικο βαθμο το οποιο ομως ειναι εμποδιο για εμας και δε μας βοηθαει καθολου αλλα αντιθετα μας παει πισω.
δηλαδη μερικες φορες τα αρνητικα συναισθηματα μας αντι να μας βοηθανε μας εμποδιζουν να προχωρησουμε.
για αυτο θελει καθοδηγηση και εσυ σαν ηνιοχος να καθοδηγησεις αυτα τα συναισθηματα εκει που πρεπει ωστε να επανακτησεις τον ελεγχο οσο μπορεις με τη βοηθεια των φαρμακων.
θελουν ρυθμιση τα συναισθηματα μας και το μυαλο μας που παραγει τις παραισθησεις.
επισης βοηθαει να μη τους δινεις σημασια τοσο πολυ. να τα προσπερνας και να δινεις σημασια στην υγεια σου.
οπου δινεις σημασια αυτο δυναμωνει.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
15-08-2018, 08:34 #589
15-08-2018, 10:26 #590
Δεν ειναι απλο τονι γτ ειναι σπαστικο και μετα δεν ξερουμε τι θελουν
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
17-08-2018, 22:40 #591
καλησπερα παιδια
elis πρεπει να δουλεψω.δε βγαινω. θελω να αυτονομηθω καποια στιγμη. με το επιδομα κατι γινεται αλλα ως ποσο θα παερναω με 3 κατοσταρικα.. και ενσημα σχεςδον μηδεν...
πρεπει να βγω στην αγορα εργασιας συντομα
maus προσπαθω να σκεφτομαι κατι αλλο οταν με πιανει ή να κανω κατι αλλο για να αλλαξει η σκεψη μου. δεν ειναι παντα εφικτο ομως. δε ξερω πως να πειραξω τη χημεια του εγκεφαλου μου περα απο το να χαπακωνομαι. η ψυχοθεραπεια δε με βοηθα.οπως και τα φαρμακα δε με πιανουν και παρα πολυ. δε ξερω τι αλλο να κανωείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
18-08-2018, 04:31 #592
boo όλοι παρακολουθούσατε από την κυβέρνηση όπως θες από τον αέρα ,από την γη, από την θάλασσα από το σπίτι ,από το σούπερ μάρκετ ,από οπουδήποτε.. ήμαστε σε συνεχή παρακολούθηση τώρα αν με ρωτήσεις το γιατί είναι μια συζήτηση που δεν γίνεται από το forum...
Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App
18-08-2018, 04:33 #593
Τώρα αν νομίζεις ότι σε παρακολουθούν ατομικά δοκίμασε μαγνήσιο...ξέρει ο elis.. [emoji23][emoji23][emoji23]
19-08-2018, 02:37 #594
Παπαρια, παλιοτερα ενας φιλος ηθελε να παρακολουθησουμε μια γκομενα μηπως τον απαταει, και ηταν πολυ δυσκολο. Και λετε τωρα πως ενα ματσο μαλακες μπορουν και παρακολουθουν τη ζωη δισεκατομμυρια κοσμου. Θα σας πω κι εγω ενα μυστικο, χεστηκανε για τη ζωη μας, τι κανουμε και τι σκεφτομαστε.
19-08-2018, 03:03 #595
Έτσι θέλουν να νομίζεις κ το κατάφεραν βλέπω αρκετά....
19-08-2018, 03:24 #596
Ολα ειναι ενα πειραμα..
Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile Appείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
19-08-2018, 03:28 #597
Όλα είναι ένα ΨΕΜΑ
19-08-2018, 14:55 #598
Αρα και καποιον που εζησε τη ζωη του, ευχαριστιοταν τις βολτες του, εκανε οικογενεια, γερασε και πεθανε χθες, τον παρακολουθουσαν και θελαν το κακο του;
So what? Δε του εκαναν κατι, μια χαρα ζωη περασε
20-08-2018, 01:32 #599
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
20-08-2018, 02:33 #600
αυτο που ξερω ειναι οτι οποιος εχει κανει τατου! στο δεξι μπρατσο κι στο μετωπο με ζωγραφια που παραπεει στο διαυλο ,,θα δεχτει και το τσιπακι τωτες!! αυτος θα ειναι υπο του σατανα τις εντολες!! επισης ειναι κι σημαδι της αποκαληψης αρα ,,,,,
Ρε παιδια ,ξερετε ποσο κοστιζει μια παρακολουθηση?? εχετε φανταστει το ποσο μεγαλοι πρεπει να ειναι οι σερβερ?? προσφατα μια ερευνα , ελεγε οτι ο μεσος ευρωπεος καταναλωνει γυρο στα 10 Μ.Β. ανα μηνα!! για υπολογιστε την χωρητικοτητα καθε σεβερ!!επισης χρειαζωντε και πολλες εξωτερικες μεταφερομενες συσκευες ανιχνευσης σηματος!! οπου οταν η στθερη με τεχνολογια 10ετιας κοστιζει γυρο στα 100,000ε. !! βαλτε κατω για ποσα λεφτα λεμε!!
Ποιος θα τα πληρωσει ολα αυτα?? οταν ο προιπολογισμος του υπουργειου πρωστασιας πολιτου δεν φτανει ουτε για ενα μικρο χωριουδακι να τα καμει ολα αυτα!!
Προσφατα σε καποιο συγγενικο μου προσωπο χρειαστηκε η εισαγγελια να σπασει το απορυτο στις κλησεις του λογο καποιου εγγληματος, κι εντελει,, ενω ειχε μηλησει με τον συγκεκριμενο που εψαχναν αν δεν τους το ελεγε ο συγγενεις μου μονος του, διοτις νομιζε οτι ειχαν βρει την συγκεκριμενη κληση δεν θα την εβρισκαν λογο του οτι ηταν λιγες μονο μερες απο το χρονικο δυαστημα που ειχαν παρει αδεια, αλλα κι παλυς, απο οσο εμαθα χρειαστηκαν αρκετα πραματα να γινουν για ενα μονο ατομο!! ποσο μαλον για ολους! φανταστητε εξοδα!!
και επειδη ζουμε σε καπιταλησμο μην ξεχνατε μια βασικη αρχη!! πωτες δεν καταναλωνεις υπερβολικα ποσα οταν δεν επιδιωκεις εσωδα!!!