Results 646 to 660 of 935
Thread: με παρακολουθουν
-
13-09-2018, 23:55 #646
ωραια boo χαιρομαι που δουλευει το Risperdal για εσενα.
Παει μεχρι 12mg νομιζω.
Κουραζει στην αρχη μετα ειναι λιγοτερη η κουραση.
Επισης αμα σταθεροποιηθεις λιγακι με το Ripserdal μπορεις να κανεις ενεση Ripserdal και να παιρνεις χαπια παραλληλα σε χαμηλοτερη δοση.
Ετσι θα φυγει μερος της κουρασης και θα νιωσεις καλυτερα.
Προσοχη ομως εμενα δε με βοηθησε πολυ το Riserdal Quicklet η αλλη μορφη του, ουτε τοσο πολυ το Invega και η ενεση του.
Το παλιο καλο φθηνο χαπι Risperdal ειναι το πιο αποδοτικο αλλα και οι ενεσεις του Ripserdal Consta εμενα με βοηθησαν πολυ.
Ιδιως οι ενεσεις προσφερουν αλλο επιπεδο ζωης και αφηνουν χωρο να σκεφτεις και να νιωσεις επιτελους σαν ανθρωπος και οχι τοσο κατεσταλμενος.
Επισης μου εχουν πει οι γιατροι οτι αμα συνεχιζεις να το παιρνεις βελτιωνεσαι αρα μετα απο καποιο καιρο ισως σε πιανει καλυτερα και μπορεις να αρχισεις τις ενεσεις Ripserdal Consta που ειναι πραγματικα πολυ καλες απο παρενεργειες.
Περισσοτερα... στο γιατρο.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
- 14-09-2018, 01:26 #647
Ζητω συγχωρεση εαν εκλαβατε καποια καποιος το μηνυμα μου ως προσπαθεια μου να προσβαλω καποιον με ψυχωσεις, με σχιζοφρενεια και γενικα οσους εχουν μανιες οπως συνδρομο παρακολουθησης ,κι αλλα ασχημες παρομοιες ψυχωσεις! οπου ειναι παρα πολυ ασχημες, βασανηστικες και συγουρα κανεις μας δεν θα ηθελε να τις περασει!
Συγκρινω προχειρα δικες μου αναμνησεις απο παρεσθησεις υπο την επηρεια ναρκωτικων οπως ελεσντι ,μανιταρια αρνταν κι αλλα , κι θυμαμαι οτι οι ηταν πολυ επικηνδινα κι πολυ περιεργα, δυστυχως ενας φιλος μας ειχε κρεμαστει στο παρκο της γειτονιας μας διοτις νομιζε οτι θα περασει σε αλλη δυασταση!(ευτηχως τον προλαβαν) , αυτο που ειχα καταλαβει ηταν το ποσο ευκολα μπορει να γινει ατυχημα εχωντας παραισθησεις!
Δεν προσπαθησα να συγκρηνω κανεναν απο εσς, απεναντιας αναφερα το ποσο δυνατοι ειστε κι δεν πρατετε καποια παρορμιτικη πραξη! οπου θα ηταν ευκολο, διοτις υπαρχει μεγαλος σεβασμος προς την ανθρωπινη ζωη εκ μερους σας!
Ομως το προβλημα αυτο υπαρχει ,εκει εξω! κι καλο ειναι να το συζηταμε ωστε να παψουν οι προκαταληψεις! πριν καποια χρονια, ακομα κι στα ελληνικα χωρια ανθρωποι με τετοιες παθησεις ακομα κι με καταθλιψη τους ειχαν στο περιθωριο! η οικογενειες τους τους παρηχαν τα βασηκα αλλα ηταν ξεγραμενοι κοινωνικα! αλλαξαν οι καιροι! και αυτο εγινε μεσα απο την αποδωη του προβληματος! εγινε με το να συζητουντε ολα κι σε βαθος, χωρις νταμπου! ετσι φτασαμε σε καποιο αξιωπρεπεις επιπεδο αλλα εχουμε ακομη δρομο μεχρι να υπαρχει σωστη αντιμετοπιση!
Πωτες δεν ηθελα να καμω καποιον ψυχικα ασθενη να νιωσει ασχημα αφου κι εγω ο ιδιος ειμαι!! αλλα νομιζω οτι πρεπει να διαβαζουμε κι να κρινουμε τον καθε εναν εδω στο φορουμ με σεβασμο!
14-09-2018, 01:29 #648
ευτηχως το φορουμ ,αυτο, δεχετε κι χτυζει πανω στην δυαφωρετικοτητα των αποψεων, οπως κι καθε συγχρωνη κοινωνια! εδω, γραφουμε τις γνωμες μας κι δεν υπαρχει λογοκρισια στην σκεψη ! οταν δεν ξεπερνας τα ορια βεβαια!
Δεν ξεπερασα καποιο οριο, εγραψα με σεβασμο κι με γεγωνοτα!
δυστυχως φιλε μου ετσι ειναι η ζωη στις δημοκρατιες, εχουνε ολοι δικαιωμα οχι μονον οσοι συμφωνουν μαζι σου!!
14-09-2018, 02:31 #649
Ρε παιδια καταρχας υπαρχουν καλοί και κακοί ανθρωποι. Ενας καλος ανθρωπος που θα παρουσιάσει ψυχικη πάθηση, δυσκολα θα κανει κακο, κυριως φοβάται πολυ και κλείνεται.
Ενας κακος οταν παρουσιάσει ψυχικη πάθηση η επιδεινωση ειναι αρκετα πιο επικίνδυνος αποτι στα «καλα» του και ναι μπορει να σκοτώσει κιολας.
Δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους 2 παιδια που θα αναπτύξουν σχιζοφρένεια στο μελλον, οταν το ενα μεγαλώσει με αγαπη, αποδοχή κτλ και το αλλο σε βίαιο και υποτιμητικό περιβαλλον, ειναι δυο τελειως διαφορετικοί ανθρωποι. Απλα θα συμφωνήσω οτι η ψυχωση στην δευτερη περιπτωση μπορει να γινει επικινδυνη για τρίτους.
14-09-2018, 03:11 #650MrgilleasGuestmaus παντα σε συμπαθουσα απο τα γραφομενα σου να σε ρωτησω τη risperdal ενεση την παιρνεις καιρο και εχεις δει καλυτερη βελτιωση απο τα φαρμακα risperdal σκετα.σε ρωταω γιατι τωρα σε λιγο καιρο εχω ραντεβου με το ψυχιατρο μου και θελει να με βαλει σε ενεσιμο risperdal και εχω τρομαξει μην παθω στυτικη δυσλειτουργια ή βαλω κιλα υπαρχει κανα τετοιο ενδεχομενο να τονισω οτι με τα χαπια γενοσημα του risperdal δεν εχω βαλει κιλα ουτε εχω προβληματα στυσης απλα ρωταω για την ενεση αν μου δημιουργησει τετοια προβληματα.και ειναι σιγουρο οτι δεν εισαι σαν ρομποτακι εννοω κατεσταλμενος οπως με τα χαπια.θα σου ειμαι ευγνωμων για την απαντηση σου.
14-09-2018, 13:13 #651
Ναι φιλε η ενεση πολυ καλη.
Καταρχην σου φευγει ο βραχνας να παιρνεις καθε λιγο χαπακια. Την κανεις μια φορα το μηνα ή μια στις 15 μερες αναλογα με τη δοση που παιρνεις, και παραλληλα παιρνεις και μια φορα το βραδυ το χαπακι Risperdal.
Αμα χρειαζεσαι λιγη δοση Risperdal τοτε θα σου φθανει και η ενεση μονο. Τοτε θα νιωθεις ανεξαρτητος περισσοτερο.
Προσεχε ομως μη πεις οτι δε λειτουργει η ενεση σκετη, να τη συνδιασεις πρωτα με χαπακια Risperdal π.χ. 1-2mg για να καταλαβεις αμα λειτουργει για εσενα.
Οι παρενεργειες πολυ λιγοτερες σε εμενα.
Νιωθεις επιτελους σαν ανθρωπος.
Φευγει αυτη η καταστολη που σε κανει ηλιθιο. Σε ενα μικρο βαθμο υπαρχει ακομα καταστολη αλλα μπορεις να "σκεφτεσαι με ολο τον εγκεφαλο σου" πλεον . Ετσι το νιωθω.
Ακομα λιγοτερη καταστολη ενιωσα με την ενεση Invega. Αλλα προς το παρον δε τη ξαναδοκιμαζω γιατι δε με επιασε καλα (δε τη δοκιμασα παραλληλα με χαπακια Risperdal).
Σημαντικο οτι θα κοψεις και το Akineton αμα παιρνεις. Το Akineton ειναι χειροτερο φαρμακο απο το Risperdal και εχει επιπτωση στις πνευματικες λειτουργιες !
Στυτικη δυσλειτουργια δεν εχω.
Και βαζω λιγοτερα κιλα απο τα χαπακια Risperdal.
Γενικα το συνιστω ανεπιφυλακτα σε σχεση με τα χαπια Risperdal. Ουτε να το σκεφτεσαι.
Αμα δε σε πιασει αυξησε απλως τη δοση ή συνδιασε τη με χαπια.
Το καλο ειναι οτι θα εισαι και πιο σταθερος γιατι η δοση του φαρμακου παραμενει σταθερη ολη την ωρα και δεν εχει σκαμπανεβασματα.
Επισης προκαλει λιγοτερο αγχος απο τα χαπακια Risperdal η ενεση.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
14-09-2018, 17:30 #652
Προσωπικα δε μπορω τις ενεσεις..οποτε δεν παιζει να κανω..αφου κιολας δε γλιτωνεις τα χαπια..
Ολα ειναι ψυχωτικα.εχω μια παθηση.προσπαθω να με πεισω..
Εστάλη από Elite 1 στο E-Psychology.gr Mobile Appείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
14-09-2018, 17:56 #653
@μργιλλεας έπαιρνα χρόνια ενέσιμο ρισπερνταλ βδομάδα παρά βδομάδα.
Συμφωνώ με μαους έχει λιγότερες παρενέργειες από το σκέτο χάπι
Βέβαια εγώ έπαιρνα και 75 ενέσιμο αλλά και πολλά χάπια. Δηλαδή πολύ μεγάλη δόση
Λιγότερη υπνηλία αλλά ναι αρκετά κιλά δυστυχώς
Με βοήθησε αρκετά αλλά ξαναυποτροπιασα οποτε μπήκα στο λεπονεξ
Θυμάμαι τρέμουλο είχα και έπρεπε να παίρνω ακινετον αρκετό
Στην αρχή μου είχαν φύγει όλα τα συμπτώματα
Μετά ξανακυλισα
14-09-2018, 17:58 #654
Αααα επίσης τέρμα προλακτίνη στα ύψη γαλακτορροια και μου είχε κοπεί η περίοδος για δέκα μήνες
14-09-2018, 18:36 #655
παιδια τη ειναι η προλακτινη?
14-09-2018, 18:45 #656
Μια ορμονη που την επηρεαζουν τα φαρμακα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
14-09-2018, 19:47 #657
αμα μια γυναικα εχει ανεβασμενη προλακτινη δεν εχει περιοδο.οπως εγω 3-4 χρονια τωρα δυστυχως απο τα φαρμακα...
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
15-09-2018, 02:05 #658MrgilleasGuestσας ευχαριστω @maus και @εσωτερικη σηψη για τις απαντησεις σας μου ηταν πολυ χρησιμες σε τρεις μερες εχω ραντεβου με το γιατρο και θα το συζητησουμε το ενδεχομενο να μπω στο ενεσιμο μου το ειχε πει απο αρχες καλοκαιριου να εμπαινα σε ενεσιμο μου το ειχε προτεινει ο ιδιος και του ειχα πει εγω ο ιδιος βλεπουμε απο Σεπτεμβρη μιας και θα πηγαινα διακοπες και δεν ηθελα να αλλαξω φαρμακα και να εχω προβλημα.
15-09-2018, 02:12 #659MrgilleasGuestη προλακτινη ειναι ορμονη που αντιψυχωτικα οπως η ρισπεριδονη την αυξανουν σημαντικα και δημιουργειται το φαινομενο της γυναικομαστιας σε καποιους ανδρες λογω της υπερβολικης αυξησης της προλακτινης.δεν την αυξανουν ολα τα αντιψυχωτικα αλλα solian kai risperdal ειναι σιγουρο γι αυτα τα δυο οτι την αυξανουν.ειχα κανει παλια ειδικες εξετασεις για προλακτινη και μου ειχε βγει αρκετα αυξημενη.Γι αυτο που γραφω τωρα δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω η προλακτινη αυξανεται διοτι τα αντιψυχωτικα μειωνουν αρκετα καποιο υποδοχεα ντοπαμινης στο εγκεφαλο και αυτο εχει ως συνεπεια την αυξηση της προλακτινης και νομιζω η αυξημενη προλακτινη συνδεεται εκτος απο γυναικομαστια και με στυτικη δυσλειτουργια ή μειωση των σεξουαλικων ορμων
15-09-2018, 02:17 #660MrgilleasGuestετσι ειναι μια παθηση ειναι η ψυχωση μην φοβασαι για την παρακολουθηση εδω αλλοι εχουν κανει εγκληματα μπλεκονται σε συμμοριες νονοι της νυχτας που σκοτωνονται μεταξυ τους και παλι δεν φοβουνται υπερβολικα για τον εαυτο τους οχι εσυ που δεν εχεις βλαψει κουνουπι και νομιζεις οτι σε παρακολουθουν και θα σου κανουν κακο.εδω οι πολιτικοι κυκλοφορουν αναμεσα μας και εχουν κανει τοσα στον τοπο μας και παλι δεν τουν νοιαζει θα μου πεις οτι εχουν ασφαλεια αλλα και ο προεδρος της αμερικης kennedy δεν ειχε ασφαλεια αλλα παρολα ταυτα δολοφονηθηκε.