με παρακολουθουν - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 63 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 935
    Senior Member
    εχουν γινει αξιοπεριεργα γεγονοτα στη ζωη μου ναι.και ισως γι αυτο να με παρακολουθουν.εχω ιδιαιτερες ικανοτητες.οπως κι εσεις εδω με τα ιδια ή παρομοια θεματα.
    μαλακιες δεν εκανα οταν ημουν μικρη νομιζω.ημουν πολυ μαζεμενο παιδι.μεγαλωνοντας αρχισα τις τρελες και τις κρεπαλες.
    αλλα ολοι αυτοι στο δρομο ξερουν το τι εκανα εγω?ή ολοι στο δρομο ξερουν το τι εχω?αφου δεν τους ξερω.
    σε μια κοπελα μονο ειχα πει οτι ακουγα φωνες και οτι εβλεπα πραγματα εδω στην πολη μου.μονο φιλοι στην Αθηνα ξερουν λεπτομεριες για μενα αλλα μου φερονται ενταξει.ειναι καλα παιδια.
    αρα αλλος ειναι ο λογος.με παρακολουθουν μαλλον γιατι εχω ικανοτητες οπως εσεις.καποιος τους εχει μιλησει για μενα.δε ξερω πως.και ξερουν και με ξεχωριζουν στο δρομο και τους εχει δασκαλεψει.
    καθε απογευμα βραδυ ξεκινανε και παρακλουθουν κι αλλους.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    elis κι εγω οταν με κοιτανε ειμαι σιγουρη οτι με παρακολουθουν.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μαθαίνεις να μιλάς με τον εαυτό σου κάπως έτσι σκεψου το
    κατι σαν αυτο ειχε βρει η μανα μου... εκανε διαλογο με τις σκεψεις αυτες και τις αποδυναμωνε... το εχω ξαναπει νομιζω...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    και μιαα ερωτηση ακομα.αν ηταν απο καποια παθηση η παρακολουθηση δε θα εφευγε με τα φαρμακα?αρα δεν ειναι παθηση ειναι αληθεια.συμβαινει
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    κατι σαν αυτο ειχε βρει η μανα μου... εκανε διαλογο με τις σκεψεις αυτες και τις αποδυναμωνε... το εχω ξαναπει νομιζω...
    μηπως ξερεις να μου πεις ενα παραδειγμα διαλογου που εκανε μπας και καταφερω και το κανω κι εγω?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    κι εγω οταν με κοιτανε ειμαι σιγουρη οτι με παρακολουθουν.

ρε συ Βοο, κι ετσι να ειναι οπως τα λες, ας το δεχτουμε... Τι σε νοιαζει εσενα τι κανουν αυτοι? μπορει να βαριουνται, μπορει οπως κοιτανε εσενα να κοιταζουν και αλλους, μπορει να τους θυμισες καποιον, μπορει να προσεξαν το χρωμα πουλοβερ που φορας, μπορει να ζουν μια ζωη ανιαρη να σε βλεπουν και να λενε α ενα νεο κοριτσι εχει ολη τη ζωη μπροστα της τυχερη που ειναι.
    Ολοι μας χαζευουμε αλλους στο δρομο... και τι εγινε???

Εσυ τωρα τι καθεσαι και χολοσκας με αυτους? να σε βλαψουν μεσα σε κοσμο δεν μπορουν. Να βαλουν μεγαφωνα στη σκεψη σου δεν γινεται λογικα και τεχνικα.
    Οποτε τι ασχολεισαι?? Δεν ασχολεισαι καλυτερα με γυμναστικη? με το βιολι που τοσο σου αρεσε? με μαγειρικη ισως??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    μηπως ξερεις να μου πεις ενα παραδειγμα διαλογου που εκανε μπας και καταφερω και το κανω κι εγω?
    θα σου στειλω Pm.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    θα σου στειλω Pm.
    ευχαριστω πολυ και εσενα και ολους που με ακουτε και προσπαθειτε να με βοηθησετε γιατι ειμαι πραγματικα σε απογνωση και νιωθω αβοηθητη.λες και κολυμπαω σε φουρτουνιασμενη θαλασσα.οχι απλα δε βλεπω τη στερια απλα προσπαθω να μεινω στην επιφανεια και παλι πνιγομαι
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Ρε μπου για να κανεισ διάλογο νομίζω πρέπει να είσαι πολύ μέσα στην κοινωνία όπως ασ πούμε κανένας δεν ξέρει πραγματικά τι γνώμη έχει ο άλλος γι αυτόν μετά πρέπει να ξέρεις ότι κανεισ δε νοιάζεται κανείς δε σε λυπάται όπως κ να είσαι κλπ πρέπει να τα εμπεδωσεισ αυτά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ειδοποιήστε με αν βγάλατε άκρη

Senior Member
    θα αρχισω να τους παρακολουθω κι εγω μεχρι να βρω τον αρχηγο τους και να τον σκοτωσω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Μπου θα στο πω απλά κ φιλικά κόψε τις μαλακιεσ κ πάρε τα φάρμακα σου

Senior Member
    τα παιρνω αλλα δεν αλλαζει κατι σε αυτο.απλα δεν βλεπω φαντασματα και δεν ακουω τοσο συχνα φωνες.2-3 φορες τη μερα για κανα 15λεπτο καθε φορα.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Bασικά αυτό που γίνεται στην ψύχωση είναι να ερμηνεύουμε τα συμπτώματα που έχουμε με παράλογο τρόπο.
    Πχ έχεις γευστικές ψευδαισθήσεις θα το ερμηνεύσεις ότι κάποιος σου βάζει φάρμακο στο φαγητό.
    Εχεις ακουστικές ψευδαισθήσεις ότι εκπέμπουν σήματα από τον Άρη. πχ

Εσύ έχεις το σύμπτωμα της εκπομπής σκέψης. Δηλ νιώθεις ότι διαβάζονται οι σκέψεις σου. Ξέρω ότι όλα σου μοιάζουν αληθινά. Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος όταν ο εγκέφαλος είναι άρρωστος να προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις. Είναι σαν να λες σε έναν με σπασμένη σπονδυλική σήκω κ περπάτα.

Όσο τραγελαφικά και παράλογα ακούγονται αυτά στους γύρω μας είναι συνέπεια μιας πάθησης. Ούτε πιο χαζοί είμαστε από τον μέσο όρο ούτε καθυστερημένοι χωρίς να θέλω να προσβάλω τα άτομα με αυτά τα προβλήματα. Εννοώ ότι μυαλό έχουμε απλά είναι κατακερματισμένο όπως και ο εαυτός μας.

Εγώ παραπονιόμουν πριν ένα χρόνο ότι αισθάνομαι πως δεν έχω προσωπικότητα και ευατό και σιγά σιγά τον βρίσκω. Είμαι σε καλό σημείο.

Έχε την ελπίδα ότι θα περάσει. Και εγώ στο σημείο το δικό σου δεν μπορούσα να φανταστώ βελτίωση. Κάτι πρέπει να γίνει όμως αν δεν σε πιάνουν τα φάρμακα.

*Ψυχαναγκασμό στο άλλο ποστ μου εννούσα ότι δεν πρέπει να κάνεις πράγματα που δεν σε ευχαριστούν. Το είδα σε μένα και στην προσπάθεια μου να βελτιωθώ γιατί ένιωθα ότι έχασα πολλά πράγματα καταπιεζόμουν ως ένα σημείο.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    boo τα φαρμακα οπωσδηποτε μη τα κοψεις γιατι θα χειροτερεψεις αποτομα και ραγδαια.

ειναι σαν πατεριτσες τα φαρμακα για το μυαλο μας.

πολλα μπραβο που τα καταφερες και εκατσες αναμεσα σε τοσο κοσμο.

απλα σκεψου οτι ολα αυτα...ειναι στο μυαλο μας.

να ανακουφιζεσαι με τη σκεψη οτι οι φωνες..ειναι στο μυαλο απλως.

δεν υπαρχουν πραγματικα......

οποτε ας λενε οτι θελουν απλως προσπαθησε να τις αγνοησεις και να μη τους δωσεις σημασια.

υπαρχει μια πραγματικοτητα πραγματικη και μια πραγματικοτητα που τη φτιαχνει το μυαλο μας.

στη δευτερη μη δινεις σημασια και προσπαθησε εξυπνα να την αναγνωριζεις.

γενικα ο,τι σου φαινεται πολυ extreme για να ειναι αληθινο μη του δινεις τοση σημασια.

ευχαριστω!

θα προσπαθησω και σημερα μετα το μαθημα να κατσω λιγο παλι.ελπιζω να τα καταφερω οπως χτες.φαινεται οτι θα εχει και σημερα ωραια μερα.

οι φωνες μου λενε πολλα..εισαι αχρηστη, δε θα τα καταφερεις, σχολιαζουν τους αλλους γυρω μου, μου λενε οτι με παρακολουθει ο ταδε τωρα που μπορει να περασε απο μπροστα μου, οτι δε θα φυγουν ποτε απο το κεφαλι μου, κανουν διαλογο για μενα μεταξυ τους με αρνητικο υφος παντα, οτι φταιω για οτι ασχημο γινεται, να κανω κακο στον εαυτο μου, επαναλαμβανουν λεξεις και φρασεις πολλες φορες κλπ..
    τετοια μου λενε οι φωνες

με τα φαρμακα δε ξερω τι θα κανω
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Page 17 of 63 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast