με παρακολουθουν - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 63 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 935
    Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    εχω επεισοδια απο το 2013.ειχα γινει καλα για 9 μηνες με καποια φαρμακα αλλα μου τα κοψανε λογω παρενεργειων μετα.
    τωρα απο περυσι το Δεκεμβρη ειδα οτι γινομουν καλα σχετικα για μερικες μερες αλλα μετα παλι εξαρση.συνολικα 14 μηνες ζητημα να ειμαι σχετικα καλα για πανω απο 1-1.5 μηνα αν αθροισω τις σχετικα καλες μερες.
    παιρνω
    1200mg solian,
    160mg dipiperon,
    200mg lamictal,
    0.5-1mg xanax(οχι καθε μερα),
    30mg remeron,
    4mg akineton
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. Απαγορεύονται οι προτροπές για λήψη φαρμακευτικής αγωγής.
    Last edited by Aeon; 24-01-2017 at 12:24.
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Boo και εγω ψυχωσικο συνδρομο εχω..εχω κανει πολλες υποτροπες και ταλαιπωρουμαι χρονια οταν ειμαι σε επεισοδιο ταλαιπωρω κιαλλου...και εγω περνω αγωγη τωρα και εχω συμπτωματα οτι ακουνε τις σκεψεις μου και με βλεπουν απο την τηλεοραση και εγω τα βιωνω αληθινα το μυστικο ειναι το συναισθημα αν εισαι ηρεμος περνανε γρηγορα οι παρανοιες ενω σε επεισοδιο εγω ημουν συναισθηματικα φορτισμενος με αγχος και θυμο επισης τα παραληρηματα μου μου γινοντουσαν εμμονη....στο τελευταιο επεισοδιο ημουν φοβερα δυσλειτουργικος...σε καθε βημα ειχα και παρανοια και λογο φοβου τραμπουκιζα κοσμο αν συνεχιζε η φαση με αυτα που κανα δεν θα χε καλη καταληξη...νομιζω και εσυ παρολο που χεις συμπτωματα δεν εισαι σε γαμησετα επεισοδιο πιο σταθερη ακουγεσαι
    σωστα! καλυτερα με φαρμακα, χωρις δε παιζεται , μη τα κοψεις!

Senior Member
    με το aloperidin ειχα γινει καλα για 9 μηνες.
    επαιρνα:
    aloperidin 30mg,
    solian 600mg,
    stedon 10mg,
    tegretol 1200mg,
    xanax 0.5-1mg.
    akineton 6mg

το tegretol το σταματησα γιατι μου πειραξε το συκωτι,το aloperidin γιατι μου εκανε πολλα εξωπυραμιδικα και το stedon γιατι με εκανε ζομπι..

με το aloperidin οσο akineton και να επαιρνα δεν εφευγαν οι παρενεργειες
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    εχω αρχισει να πιστευω πως η θεραπεια δε θα ξεκινησει οταν σταματησουν τα συμπτωματα (και δε ξερω αν αυτο θα γινει και ποτε) αλλα οταν ξεκινησω να ξαναζω παραλληλα με αυτα οσο δυσκολο κι αν ειναι αυτο.
    νομιζω αυτο ειναι η θεραπεια.
    τουλαχιστον ετσι πιστευω στη φαση που ειμαι.

Εσυ τα ελεγες αυτα στις 19/1/2017 τι αλλαξε/? εισαι χειροτερα η κουραστηκεσ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    εχω αρχισει να πιστευω πως η θεραπεια δε θα ξεκινησει οταν σταματησουν τα συμπτωματα (και δε ξερω αν αυτο θα γινει και ποτε) αλλα οταν ξεκινησω να ξαναζω παραλληλα με αυτα οσο δυσκολο κι αν ειναι αυτο.
    νομιζω αυτο ειναι η θεραπεια.
    τουλαχιστον ετσι πιστευω στη φαση που ειμαι.

Εσυ τα ελεγες αυτα στις 19/1/2017 τι αλλαξε/? εισαι χειροτερα η κουραστηκεσ?
    απλα χειροτερεψαν πολυ τα πραγματα.τα εχω ολη μερα.πολυ εντονα.και ξαναηρθαν οι φωνες.συνεχεια.δε μπορω να τα διαχειριστω.παρακολουθηση και φωνες
    Last edited by boo; 23-01-2017 at 19:53.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    εχω παρορμησεις να κανω κακο σε αλλους.οποιον βλεπω θελω να τον βρισω, να τσακωθω μαζι του, να τον σκοτωσω
    θελω να τα σπασω ολα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Μπου όταν λέει να ψυχοεκπαιδευτεισ είναι να λειτουργεισ παρόλη την ασθένεια και τα φάρμακα αυτό κάνουν σε όλους εγώ ασ πούμε ζω τη ζωή μου κανονικά παρόλο που δεν τα καταφέρνω καλά αλλά μερικά πράγματα μπορώ να τα κάνω κανονικά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    αλλαξε γιατρο κ φαρμακα

Senior Member
    ποσο χρονων εισαι? κ ποτε αρχισες τα φαρμακα?

Senior Member
    Εγώ τριάντα πέντε και τα παίρνω δέκα χρόνια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    29 ειμαι.τα παιρνω απο το 2013
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    boo για ανθεκτικες περιπτωσεις εχω ακουσει οτι βοηθανε τα ηλεκτροσοκ και τα μαγνητικα.

μη φοβασαι γινονται με αναισθησια και απλως εχει για λιγο απωλεια μνημης αλλα βοηθανε.

μη χανεις το κουραγιο σου. σε 5-10 χρονια θα εχουν βρει τη θεραπεια για την κωλοαρρωστεια.

προσπαθησε καταρχην να κοψεις τις εμμονες σου που ειναι ευκολο και να ξεχασεις την ολη κατασταση.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Κουράγιο boo, συνέχισε την αγωγή και όλα θα πάνε καλά.
    Trust me, είχα παρόμοια συμπτώματα και μου έφυγαν όλα με αγωγή και χρόνο.
    Δεν είναι κακή ιδέα να πας σε άλλον γιατρό, αν θέλεις μπορώ να σου προτείνω τον δικό μου που τον θεωρώ πολύ δυνατό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    εχω παρορμησεις να κανω κακο σε αλλους.οποιον βλεπω θελω να τον βρισω, να τσακωθω μαζι του, να τον σκοτωσω
    θελω να τα σπασω ολα
    Επειδη εχω εμπειρια σε αυτο που λες αν θες ακουσε με...αυτο που περιγραφεις ειναι το πιο σοβαρο συμπτωμα οσον αφορα την συγκεκριμενη διαταραχη και νομιζω και οι 2 εχουμε παρανοικη σχιζοφρενεια...παρορμηση ανικανοτητα ελεγχου θυμου σιγα σιγα θα χειροτερεψουν ενω σταδιακα χανεις συνειδηση...εγω οχι απλα τσακωθηκα αλλα πηγα και μαχαιρωσα ανθρωπο καταλαβαινεις για τι μιλαμε? Ξερεις ποιο ηταν το αποτελεσμα? Απο τον φοβο και το αγχος ειχα χειροτερες παρανοιες θυμαμαι που νομιζα οτι με ακολουθουν για να μαθουν που μενω να με σκοτωσουν και ετρεχα γυρω γυρω στα στενα για να τους ξεφυγω...ολο αυτο που περιγραφω ειναι η απολυτη αληθεια...ο εκνευρισμος και η ανικανοτητα ελεγχου του εαυτου στην ψυχωση ειναι αυτο δεν το εχουν ολοι δεν ειναι ολοι οι ψυχωσικοι βιαιοι ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας κιολας αλλα τκ παραληρημα και ο θυμος λαιζουν σημαντικο ρολο....και θυμισου αυτα που ακους στις ειδησεις για ενδοοικογενειακα εγκληματα γινονται και απο ψυχωσικους οχι μονο antisocial...προσεξε το πολυ μην κανεις κατι και τκ μετανοιωσεις εγω ημουν φοβερα τυχερος που δεν με επιασαν

Senior Member
    κατι πρεπει να αλλαξει.και δε ξερω τι και πως
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 23 of 63 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast