με παρακολουθουν - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 33 of 63 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast
Results 481 to 495 of 935
    Senior Member
    ειπα στη μανα μου να με πηγαινοφρνει με το αυτοκινητο στα μαθηματα για να μη βγαινω εξω και δε το δεχεται.απλα ρωταει γιατι.φοβαμαι να τις πω λεπτομεριες για το γιατι.εχω δοκιμασει στο παρελθον να της πω τι γινοταν και με αντιμετωπιζε σαν να ειμαι εξωγηινος.δεν καταλαβαινε.και ειναι κι αυτη μερος της πλεκτανης και πιεζομαι και να ειμαι μαζι της.αλλα απο το να αντιμετωπιζω 1000 ατομα εξω στο δρομο ειναι πιο ευκολο να εχω να κανω μαζι της για 5 λεπτα.η γιατρος μου αξησε κι αλλο το αλοπεριντιν
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    boo και εγω που εχω ψυχωση χωρις το συμπτωμα τη παρακουλουθησης .... σαν εξωγηινο σε διαβαζω.. τη περιμενεις να καταλαβει??????
    αμα δεν εχεις ενα προβλημα δεν καταλαβαινεις

Senior Member
    Το σύμπτωμα της παρακολούθησης είναι έκθεση αυτό φοβάσαι κι εγώ το έχω αυτο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ειπα στη μανα μου να με πηγαινοφρνει με το αυτοκινητο στα μαθηματα για να μη βγαινω εξω και δε το δεχεται.απλα ρωταει γιατι.φοβαμαι να τις πω λεπτομεριες για το γιατι.εχω δοκιμασει στο παρελθον να της πω τι γινοταν και με αντιμετωπιζε σαν να ειμαι εξωγηινος.δεν καταλαβαινε.και ειναι κι αυτη μερος της πλεκτανης και πιεζομαι και να ειμαι μαζι της.αλλα απο το να αντιμετωπιζω 1000 ατομα εξω στο δρομο ειναι πιο ευκολο να εχω να κανω μαζι της για 5 λεπτα.η γιατρος μου αξησε κι αλλο το αλοπεριντιν
    boo σε καταλαβαινω...εδω και ενα χρονο εχω ψυχωση το πρωτο διμηνο που δεν επαιρνα φαρμακα ακουγα φωνες κ νομιζα πως ολοι διαβαζουνε τη σκεψη μου δε μπορουσα να βγω εξω νομιζα πως επικοινωνουσα με τους γειτονες και πηγα και τους χτυπησα τη πορτα και εγινα ρεζιλι οταν τους ειπα τις σκεψεις μου,,τωρα με τα φαρμακα καταλαβα πως το να διαβαζουν τη σκεψη σου δεν ειναι πραγματικοτητα οπως και το να σε παρακολουθουν δεν ειναι πραγματικοτητα ειναι απλα η ψυχωση που πρεπει να βρεις το καταλληλο συνδιασμο φαρμακων για να σου φυγουν αυτες οι παρανοικες ιδεες..δεν εισαι ξεχωριστος καταλαβε το ...δεν ξερεις καν τπτ απτην συνομοσια αυτου του αρχηγου γιατι να σε παρακολουθει?την εννοια σου ειχε?να λες την αληθεια στη γιατρο σου για να γλιτωσεις το συντομοτερο,,,σου ευχομαι τα καλυτερα

Senior Member
    ευχαριστω darkprincess
    ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    απλα εχω παρατηρησει οτι κι οταν ειμαι καλα οπως τωρα και παλι αμφιταλαντευομαι σε σχεση με το τι ειναι πραγματικο και τη οχι.πρεπει καθε φορα να περασει αρκετος καιρος για να πω οτι ειναι συμπτωμα και οχι αληθεια.αλλα πολλες φορες σκεφτομαι οτι ειμαι ξεχωριστη οπως και ολοι οσοι τους συμβαινουν τετοια πραγματα.απο αυτο δυσκολα ξεκολαει το μυαλο μου..

εγω ακουω φωνες, πιθστευω οτι με παρακολουθουν και παλιοτερα εβλεπα και φαντασματα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    ευχαριστω darkprincess
    ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    απλα εχω παρατηρησει οτι κι οταν ειμαι καλα οπως τωρα και παλι αμφιταλαντευομαι σε σχεση με το τι ειναι πραγματικο και τη οχι.πρεπει καθε φορα να περασει αρκετος καιρος για να πω οτι ειναι συμπτωμα και οχι αληθεια.αλλα πολλες φορες σκεφτομαι οτι ειμαι ξεχωριστη οπως και ολοι οσοι τους συμβαινουν τετοια πραγματα.απο αυτο δυσκολα ξεκολαει το μυαλο μου..

εγω ακουω φωνες, πιθστευω οτι με παρακολουθουν και παλιοτερα εβλεπα και φαντασματα
    boo λες πως παλια εβλεπες φαντασματα...λογικα τα φαρμακα καταφεραν τη δουλεια τους κ δε βλεπεις πια...καταλαβαινεις πως ηταν μια ψευδαισθηση...με το καιρο και με καλη αγωγη οταν σταματησεις να ακους φωνες ισως καταλαβεις πως δεν ισχυουν ουτε αυτα...εγω αμφιταλαντευομουνα απο τη μια οτι ειμαι τρελη κ δεν ειναι φυσιολογικο κ απο την αλλη πως υπαρχει τηλεπαθεια,,,οι φωνες που ακουγα ηταν ακριβως ιδιες με αυτες των γειτονων μ κ των κολλητων μ κ δεν ηθελα να δεκτω πως αυτο που ζω ειναι ψεμα,,αφου σταματησαν οι φωνες με τα φαρμακα εκανα κανα διμηνο να καταλαβω ποια ειναι η πραγματικοτητα..κ τρ π μειωσα τη δοση ειδα δυο ματια με τα ματια κλειστα αυξησα τη δοση εδω κ μια βδομαδα κ νμζ ακουω κ λιγες φωνες...παρανοικες σκεψεις οχι ακομα ευτιχως αλλα ο γιατρος λεει πως θα μ αλλαξει φαρμακα κ φοβαμαι την αλλαγη..γνκ δε θελω να παθω ανοσια στα φαρμακα κ να μη με πιανουνε αυτη ειναι η φοβια μ

Senior Member
    με παρακολουθουν.ημουν εξω και το καταλαβα.και τωρα που ειμαι σπιτι και σε λιγο θα ερθει η μανα μου αγχωνομαι πολυ
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    ελα μπου! μην απατασε...δεν σε παρακολουθει κανεις!ολα ειναι μες το μυαλο..παλεψε το καλη μ χχ

Junior Member
    Εν έτει 2017 δε βάζω πλέον το χέρι μου στη φωτιά για κάτι οτι γίνεται ή δε γίνεται, όταν δεν το γνωρίζω, αγαπητοί.
    φιλικά

Senior Member
    χαλια ρε σεις...το ειπα και στην ψυχολογο και μου λεει δε γινεται.κανεις δε με πιστευει.νιωθω μονη μεσα σε εχθρικο περιβαλλον
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Η πιο τραγική διαπιστωση που έκανα μέσα από αυτή την πάθηση είναι ότι το ίδιο μου το μυαλό λειτουργεί πιο εχθρικά από το περιβάλλον κ είμαι εγώ αυτός που τον αδικεί,τιμωρει,σαμποτάρει,� �ρίνει με τον σκληρότερο τρόπο...
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Junior Member
    Όταν ενστικτωδώς νιώθεις κάτι, κάπου βασίζεται, δεν αγνοείς το σώμα σου, το μυαλό σου.
    Από την άλλη, είναι προτιμώτερο να ασχολείσαι και να σε απασχολούν όσα μπορείς να γνωρίζεις και να ελέγξεις.
    καλημέρα

Senior Member
    Πρεπει να σταματησω την ψυχοιεραπεια νομιζω νε αναστατωνει και μου προκαλει τετοια πραγματα.το ιδιο ειχε γινει το νοεμβρη και σταματησα για 1 μηνα με τη συμφωνη γνωμη της γιατρου.εσεις τι μου προτεινετε?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΠΑΝΤΩΣ

Senior Member
    αμα δε σου κανει καλο κοψτην.

και εγω εχω ακουσει οτι μπορει να κανει κακο η ψυχοθεραπεια αμα δεν ειναι καλος ο ψυχοθεραπευτης κλπ.

διαβασε κανενα βιβλιο ψυχολογιας μονη σου.

αλλα η κυρια θεραπεια ειναι τα φαρμακα.

Πρεπει να σταματησω την ψυχοιεραπεια νομιζω νε αναστατωνει και μου προκαλει τετοια πραγματα.το ιδιο ειχε γινει το νοεμβρη και σταματησα για 1 μηνα με τη συμφωνη γνωμη της γιατρου.εσεις τι μου προτεινετε?
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Page 33 of 63 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast