με παρακολουθουν - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 63 FirstFirst ... 567891757 ... LastLast
Results 91 to 105 of 935
    Senior Member
    boo το διαβασμα σε αγχωνει. κανε το λιγοτερο. πανω απο ολα εχει σημασια να εχεις τα μυαλα σου σωστα.

πανω απο ολα υγεια, δε το εχεις ακουσει ;

τι να το κανεις το διαβασμα αμα μετα ακους φωνες κλπ.

κοιτα να ηρεμησεις, να πεσουν οι ρυθμοι, να ρυθμισεις τα φαρμακα σου και ολα τα αλλα επονται.

Quote Originally Posted by boo View Post
    βασικα τη γνωριζω λιγο.ηταν η 3η συνεδρια και ντραπηκα να της το ακυρωσω.εκανα και την υπερβαση και της ανοιχτηκα για την παρακολουθηση ενω στην πλεκτανη γυρω μου ανηκει κι αυτη και ολοι στην τελικη.δε ξερω τι συνεπειες θα εχει αυτο.
    αγχωνομαι πολυ με το διαβασμα η αληθεια ειναι παρα πολυ αλλα τωρα που μπηκα στο χορο πρεπει να χορεψω.δεν εχω αλλη ευκαιρια.αν και ωρες ωρες τα βρισκω ολα τοσο ματαια
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    ειναι να μην αγχωνομαι?πρεπει να βγαλω υψηλη βαθμολογια και δεν μπορω να συγκεντρωθω.1-2 ωρες διαβασμα τη μερα και οχι καθεμερα κιολας.και οι καθηγητες ολο απαιτησεις ειναι
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    βασικα τη γνωριζω λιγο.ηταν η 3η συνεδρια και ντραπηκα να της το ακυρωσω.εκανα και την υπερβαση και της ανοιχτηκα για την παρακολουθηση ενω στην πλεκτανη γυρω μου ανηκει κι αυτη και ολοι στην τελικη.δε ξερω τι συνεπειες θα εχει αυτο.
    αγχωνομαι πολυ με το διαβασμα η αληθεια ειναι παρα πολυ αλλα τωρα που μπηκα στο χορο πρεπει να χορεψω.δεν εχω αλλη ευκαιρια.αν και ωρες ωρες τα βρισκω ολα τοσο ματαια
    Μπράβο σου! Θα δεις οτι καμιά συνέπεια δεν θα έχει που της μίλησες, κάντη συμμαχο σου, να μπορείς να της μιλάς για όλα.

Με το διάβασμα μη το βλέπεις σαν τελευταία ευκαιρία, αν βλέπεις οτι πιέζεσαι πολύ κάνε διαλείμματα, να κάνεις κάτι όμορφο που σου αρέσει και να μπορείς να ηρεμείς έστω για λίγο. Προέχει η υγεία σου boo, αν δεν είσαι καλά, τίποτα άλλο δεν θα έχει σημασία, οπότε κοίτα πρώτα να είσαι καλά.

Μια χαρά θα τα πας, έδειξες μεγάλη δύναμη σήμερα :)

Senior Member
    ελπιζω οπως λες να μη βγει σε κακο που της μιλησα.θα ειναι πολυ καλο αυτο.κατι θα σημαινει.κομπιασα λιγο οταν με ρωτησε αν σε αυτους που με παρακολουθουν ανηκει κι αυτη.κατεβασα το κεφαλι και ειπα ναι..ντραπηκα κι ενιωσα ευαλωτη.
    δεν εχω να κανω κατι ευχαριστο.ολη την ωρα υπολογιστη.φορουμ, φεισμπουκ, μουσικη.θελω να πιω αλλα δε με αφηνουν οι δικοι μου.αμα ειχα εστω κι εναν φιλο καλο εδω που μενω θα ηταν πολυ καλα τα πραγματα.κλεισμενη στο δωματιο ειμαι.ουτε με τους δικους μου εχω ιδιαιτερες επαφες.δε θελω να τους βλεπω και να τους ακουω.με αγχωνουν, με πιεζουν, τσακωνονται.γενικα δε μπορω να ειμαι ο εαυτος μου μαζι τους.ολο θελω να απομακρυνομαι απο αυτους
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    ελπιζω οπως λες να μη βγει σε κακο που της μιλησα.θα ειναι πολυ καλο αυτο.κατι θα σημαινει.κομπιασα λιγο οταν με ρωτησε αν σε αυτους που με παρακολουθουν ανηκει κι αυτη.κατεβασα το κεφαλι και ειπα ναι..ντραπηκα κι ενιωσα ευαλωτη.
    δεν εχω να κανω κατι ευχαριστο.ολη την ωρα υπολογιστη.φορουμ, φεισμπουκ, μουσικη.θελω να πιω αλλα δε με αφηνουν οι δικοι μου.αμα ειχα εστω κι εναν φιλο καλο εδω που μενω θα ηταν πολυ καλα τα πραγματα.κλεισμενη στο δωματιο ειμαι.ουτε με τους δικους μου εχω ιδιαιτερες επαφες.δε θελω να τους βλεπω και να τους ακουω.με αγχωνουν, με πιεζουν, τσακωνονται.γενικα δε μπορω να ειμαι ο εαυτος μου μαζι τους.ολο θελω να απομακρυνομαι απο αυτους
    Είναι μεγάλο βήμα αυτό που έκανες και μπόρεσες και της μίλησες! Όλα καλά θα πάνε, θα δεις!

Η μουσική είναι ωραία διέξοδος, δεν σε χαλαρώνει; Μπορείς να βάλεις ακουστικά και να πηγαίνεις για κανένα περίπατο, θα σε βοηθήσει να εκτονώνεις το άγχος.

Senior Member
    Boo, ξερεις ποσο πληγωνει τον αλλο να ακουει οτι νιωθεις οτι συμμετεχει σε μια πλεκτανη εναντιον σου? εγω ενιωθα και νιωθω ακομα πολυυυυυ πληγωμενη....

Ειναι απατη του μυαλου ολο αυτο...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Είναι μεγάλο βήμα αυτό που έκανες και μπόρεσες και της μίλησες! Όλα καλά θα πάνε, θα δεις!

Η μουσική είναι ωραία διέξοδος, δεν σε χαλαρώνει; Μπορείς να βάλεις ακουστικά και να πηγαίνεις για κανένα περίπατο, θα σε βοηθήσει να εκτονώνεις το άγχος.
    τωρα εχω βαλει μουσικη να χαλαρωσω.βιολια.τα αγαπημενα μου.αν με απορροφησει ο ηχος και δε σκεφτομαι τον πετυχαμε τον σκοπο μας.θα δειξει.για την ωρα ειμαι πολυ αγχωμενη απο τις σκεψεις της παρακολουθησης.θα επιμεινω ως το βραδυ μηπως χαλαρωσω

Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Boo, ξερεις ποσο πληγωνει τον αλλο να ακουει οτι νιωθεις οτι συμμετεχει σε μια πλεκτανη εναντιον σου? εγω ενιωθα και νιωθω ακομα πολυυυυυ πληγωμενη....

Ειναι απατη του μυαλου ολο αυτο...
    ευτυχως για την ψυχολογο ειναι επαγγελματιας και φανταζομαι δεν την πειραξε που της το ειπα.τωρα σε καποιον αλλο δεν το λεω.οποτε δε στεναχωρω κανενα.τα κραταω για εμενα καλως ή κακως..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Μπράβο Boo! Κάνεις μεγάλο αγώνα. Μην ανησυχείς η ψυχολόγος είναι επαγγελματίας, έχει ακούσει πολλά τέτοια, δεν θα σε παρεξηγήσει, ίσα ίσα που μπορεί να γίνει σύμμαχος σου.

Κι εμένα μ αρέσει πολύ το βιολί... παίζεις κανένα μουσικό όργανο; Εγώ παίζω κιθάρα, όταν έχω άγχος με κάτι, με βοηθάει πολύ να μαθαίνω να καινούργιο κομμάτι, συγκεντρώνομαι εκεί και φεύγει το μυαλό μου. Ή να φτιάχνω κάτι με τα χέρια μου, μια ζωγραφιά, μια χειροτεχνία, κάτι..

Senior Member
    ναι η ψυχολογος δεν εδειξε να ενοχλειται με αυτο που της ειπα.ισα ισα αυτη με ρωτησε ποου σημαινει οτι ισως το ψιλιαζοτανε κιολας..δε ξερω..

ειχα ξεκινησει να μαθω βιολι αλλα ειχα τοσο αγχος για να παιζω καλα που τα χερια μου τρεμανε και δε μπορουσα να παιξω.καπου 4 μηνες ειχα παει μονο.αν παρω το επιδομα θα το ξαναρχισω πιο χαλαρα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Ναι μην ανησυχείς για την ψυχολόγο καθόλου.

Ίσως μπορούσες να βρεις κάτι αλλο μεχρι τότε που να μην χρειάζεται χρήματα, όπως η ζωγραφική. Έχει πολλά βιντεάκια με μαθήματα για αρχάριους και θα σε βοηθάει να χαλαρώνεις και να συγκεντρώνεσαι εκεί ή μπορείς απλά να παίζεις με τα χρώματα κι οτι βγει.

Senior Member
    Boo , για να σε παρακολουθουν πρεπει νασαι υποπτη για κατι , δεν παρακολουθουν τον οιονδηποτε , ετσι , επειδη τους ηρθε , υπαρχουν επικινδυνα ατομα που οντως παρακολουθουνται, εσυ δεν ανηκεις σε αυτα , οσο για τις φωνες , μην ανοιγεις διαλογο μαζι τους .......και οντως , δεν πειραζει που ειπες ετσ στην ψυχολογο , ψυχολογος ειναι , καταλαβαινει ...... οπως λεει κι η Ελισαβετ , δε υπαρχει κατι να καταπιαστεις , ωστε να ξεχνιεσαι ?

Senior Member
    Boo σκεψου πως εγω που ολοι με εχουν αφησει στην μοιρα μου!μην αγχωνεσαι γλυκεια μου ολα ειναι του μυαλου ποιος να σε παρακολουθει; κανεις δεν μας παρακολουθει, κανεις δεν ασχολειται. Πιστεψε με κανεις ο καθενας κοιταζει την ζωη του

Banned
    Quote Originally Posted by take a break View Post
    μην αγχωνεσαι γλυκεια μου ολα ειναι του μυαλου ποιος να σε παρακολουθει; κανεις δεν μας παρακολουθει, κανεις δεν ασχολειται. Πιστεψε με κανεις ο καθενας κοιταζει την ζωη του
    ολοι εσεις που λετε ότι δεν μας παρακολουθουν ειστε βλασφημοι... θα βρασετε στα καζανια της κολασης.... φυσικα και μας παρακολουθουν οι αγγελοι και ο θεουλης.....!!!!!

πρωινο χιουμορ...

Senior Member
    Βρε noumac , το εμπεδωσαμε , δεν εισαι της θρησκειας , τι το ξανα και ξαναγραφεις !!! καταλαβαμε ....

Senior Member
    Η κατάθλιψη μου, αυτό μου λέει συνεχως πως κανεις δεν με παρακολουθεί κανεις δεν νοιαζεται ζω αν πεθαίνω ! Ο θεούλης ε ; ε αν μας παρακολουθούσε δεν θα μας άφηνε να ταλαιπωρούμαστε έτσι αφηστε τα!

Page 7 of 63 FirstFirst ... 567891757 ... LastLast