Results 31 to 33 of 33
Thread: ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΝΑΡΚΩΣΗ
-
10-08-2015, 23:24 #31
Σας ευχαριστω ολους απο τα βαθη της ψυχης μου, για τις συμβουλες αλλα και το χιουμορ σας. Δυστυχως ομως δεν τα καταφερα.αυριιο εχω ραντεβουμε τη γιατρο μιυ καιμαλλο θα ξαναμπω παλι σε ψυχιατρικη κλινικη. Αυτη τη μαχη με τηκαταθλιψη την εχω χασει. Να ειστε παντα καλα και χιλια συγνωμη που σας εμπλεξα με τα προβληματα μου
- 11-08-2015, 11:53 #32
κοιταξε ΚΟΥΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΣ
ΚΟΥΤΣΗ ΣΤΡΑΒΗ ΚΕΝΗ ΑΣΧΗΜΗ ΟΜΟΡΦΗ ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΖΕΙΣ
ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΛΔ ΦΤΙΑΞΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΖΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΛΑ
ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ
ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΣΤΕΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΗ
ΦΙΛΙΚΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
11-08-2015, 22:46 #33
Ενα τεραστιο ευχαριστω που ασχοληθηκες με το προβλημα μου. Δε σε γνωριζω αλλα πρεπει να εισαι φοβερος Ανθρωπος! Τελικα την παρασκευη θα μπω για νοσηλια σε ιδιωτικη ψυχιατρικη κλινικη κ θα αρχισω και νεα φαρμακοθεραπεια. Ισως αυτη τη φορα τα πραγματα πανε λιγο καλυτερα.Ευχαριστω
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....