αγχος αρνητικα και δεν ξερω εγω τι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Senior Member

αγχος αρνητικα και δεν ξερω εγω τι

απο τον φεβρουαριο η δοση που παιρνω δεν εχει αντιψυχωσικη δραση.την ανοιξη φρικαρα αποπροσωποποιηση διαταραχες της αντιληψης βουητα στα αυτια και πονος σε ολο το σωμα.τελη αυγουστου δινω εξετασεις στα γερμανικα το αγχος με εχει παραλησει δεν μπορω πλεον να διαβασω.ευτυχως κοψανε οι ζεστες και δεν γκαγκανιαζω αλλο.μεχρι τωρα εχω κανει 2 μπανια στην θαλασσα και με εχει φαει η τσαπα στον κηπο μου.επιθετικοτητα τρελλη.θελω να κοψω την ταυτοτητα μου και να παω στην φυση να στοχαστω.βρισκομαι με εναν πολυ καλο μου φιλο ο οποιος ειναι διπολικος και ευτυχως εχω κατανοηση στην τρελλα μου .καμια ορεξη για εξω και συναναστροφες με κοσμο.την τριτη παω γιατρο.

Banned
    Mamra πως είσαι? Γράψε κάποιο νέο. Είναι πολύ ωραίο που έχεις ένα φίλο που καταλαβαίνει. Η φύση βοηθάει σε όλα, όσο περισσότερο μπορέσεις να είσαι εκεί, να ηρεμήσεις.

Senior Member
    περαστικα φιλε μαμρα ελπιζω να μπορεσεις να βρεις μια σχετικη ηρεμια σε συνεργασια με το γιατρο, οι ζεστες κ μενα με πειραζουν ειναι οτι πρεπει για να μην αντεχεις μεσα στο δερμα σου

Senior Member
    Μαμρα πως είσαι ? Έδωσες γερμανικά ? Τι κάνεις φίλε πως πας ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    Μαμρα πως είσαι ? Έδωσες γερμανικά ? Τι κάνεις φίλε πως πας ?
    εσωτερικη ειμαι μεσα στα νευρα το σαββατο δινω για το β1 και κυριακη φευγω διακοπες.θα ερθω τον σεπτεμβριο σαλονικα για το τατου κονβενσιον και θα σε παρω για καφε θα μιλησουμε στο τηλ.αν ολα πανε καλα τον φεβρουαριο τελος με τα φαρμακα.εσυ και φιλος σου καλα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Soulfly View Post
    περαστικα φιλε μαμρα ελπιζω να μπορεσεις να βρεις μια σχετικη ηρεμια σε συνεργασια με το γιατρο, οι ζεστες κ μενα με πειραζουν ειναι οτι πρεπει για να μην αντεχεις μεσα στο δερμα σου
    soulfly ευχαριστω.το κανναβολαδο κανει δουλεια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by mamra1983 View Post
    soulfly ευχαριστω.το κανναβολαδο κανει δουλεια?
    μηπως παιρνω? η αγορα γινεται απο το εξωτερικο κ λογω καπιταλ κοντρολ δεν μπορω να αγορασω, γενικα ημουν πολυ καλυτερα τοτε με το cbd, χτες να σκεφτεις πηρα ζαναξ μετα απο 8-9 μηνες αποχης απο ηρεμιστικα. εχω καταφερει να παιρνω τα ελαχιστα φαρμακα που μπορω αλλα η αληθεια ειναι πως δεν αισθανομαι κ πολυ καλα, καμμια φορα σκεφτομαι να τα βροντηξω κ να αρχισω παλι να τα παιρνω ολα με τις χουφτες :(

Senior Member
    εγω τους ζανους τους ξεσκισα το καλοκαιρι.οπως καταλαβαινω εισαι σε δοση συντηρησης.οταν λες δεν αισθανομαι καλα εννοεις οτι εχεις προβλημα με τις σκεψεις σου φωνες παρανοικες ιδεες και τετοια η με την διαθεση σου.το συνηθες ειναι να θες να τα βροντηξεις και να μην τα παιρνεις οχι να θες να τα αυξησεις το γραφω αυτο γιατι πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mamra1983 View Post
    εγω τους ζανους τους ξεσκισα το καλοκαιρι.οπως καταλαβαινω εισαι σε δοση συντηρησης.οταν λες δεν αισθανομαι καλα εννοεις οτι εχεις προβλημα με τις σκεψεις σου φωνες παρανοικες ιδεες και τετοια η με την διαθεση σου.το συνηθες ειναι να θες να τα βροντηξεις και να μην τα παιρνεις οχι να θες να τα αυξησεις το γραφω αυτο γιατι πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.
    πιο πολυ η διαθεση μου ειναι χαλασμενη ...ιδεες δεν με ταλαιπωρουν πολλες, μονο κακη διαθεση η αρνητικα συμπτωματα οπως θες το λες, δεν νιωθω πως μου αρκει 400μγ σολιαν για να ειμαι καλα κ μολις παω στο γιατρο παλι θα του πω να μου δωσει κατι εξτρα, λιγο κατι για το αγχος λιγο για τη διαθεση, ελπιζω σε καλυτερες μερες η μαλλον δεν ελπιζω απλα δεν εχω κ κατι αλλο να κανω απο το να κουμπωθω παλι :(