Φίλοι; Τι είναι αυτό; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Banned
    Ποιά διαφορετικότητα ρε ψηλέ παιχτη μου, διαβάζεις καθόλου τα thread και τα ποστ πριν κανεις την αφιξη σου?? Η κοπέλα λεει ότι εκανε προσπαθειες να αποχτησει φιλες οι οποιες τελικά βγηκαν σκαρτες με μυαλό μικρότερο και απο αυτό του χταποδιού που ψάρεψα τις προάλλες και οι ιδιες την απερριψαν, άρα το σχολιο σου ειναι λιγο αστοχο...Αν το είπες πάλι για μένα, το ότι αποκλειω τις προσωπικοτητες των υπολοιπων ως τωρσ ειναι αποτελεσμα μιας πολυ μεγαλης ιστοριουλας που ξεκιναει απο πολυ πολυ παλια και δεν προκειται να την μοιραστω σε φορουμ αγνωστων, μοιραζω μονον τις σκεψεις μου εδω...

Banned
    όλα τα διαβαζω πριν σχολιασω περαστικος... γενικο σχολιο εκανα. το ότι δεν ταιριαζουν τα χνωτα σου με καποιον δεν σημαινει ότι ο άλλος είναι σκαρτος... τωρα αν δεν μπορεις να κανεις φιλιες και παρεα με κανεναν επαναλαμβάνω ισως το θεμα δεν είναι των αλλων αλλα του καθενος που δυσκολευετε

Banned
    με κανενα αποκλειεται να μη μπορεις να κανεις παρεα οσο γυριζει ο τροχος θα βρεθουν ανθρωποι που να ειναι για σενα αρκει να βρισκεσαι καπου που να εχει κοσμο κ να ξερεις πως να τους αναγνωρισεις

Junior Member
    Ναι, δεν είπα ότι δε θα φταίω και εγώ! Αλλά το θέμα είναι είναι ότι με μισούν χωρίς να ξέρω το λόγο! Και στις 2 περιπτώσεις η φιλιά με την Ι και Ε χάλασε λόγω ρουφιανιάς. Μάλιστα, κατάφερε να το παραδεχτεί έμμεσα μετά από 6 χρόνια.
    Δεν έκανα υποχωρήσεις με την Μ και τη Κ; Σε όλο το γυμνάσιο άκουγα τη καθεμιά να λέει για τα δικά της ενδιαφέροντα (και οι 2 είχαν διαφορετικά ενδιαφέροντα) και δεν έλεγα τίποτα... Εμένα ποτέ δε με άφησαν να μιλήσω και εάν άρχιζα, βαριόντουσαν... Σε όλο το λύκειο, εάν δεν τις πλησίαζα εγώ, δε μου έλεγαν ούτε ένα γεια. Όποτε ήμασταν μαζί, εγώ άνοιγα τη κουβέντα σχετικά με τα ενδιαφέροντα τους. Μπορώ να πω ότι δεν έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα.
    Όταν 6 χρόνια στο δημοτικό προσπαθείς να κάνεις παρέα με διάφορα άτομα, να παίξεις, να μιλήσεις και αυτοί σε διώχνουν, πως θα μπορέσεις μετέπειτα να το προσπαθήσεις; Η αλήθεια είναι ότι είχα βαρεθεί το συναίσθημα της απόρριψης και τις προδοσίας.
    Κατά καιρούς μιλούσα με διάφορα άτομα, αλλά μέχρι εκεί. Μπορείς να βρεθούν άτομα στο Πανεπιστήμιου που θα ανοίξω μια συζήτηση, αλλά μέχρι εκεί. Δε νομίζω ότι θα μπορέσω να τους βάλω στη καρδιά μου, επειδή δεν αντέξω πάλι μια πιθανή προδοσία...
    Ωραία, πείτε ότι εγώ έχω το πρόβλημα, σαν "φίλες" δε θα έπρεπε να μου το πουν και να με βοηθήσουν να διορθώσω; Απλά σταδιακά με πέταξαν έξω. Το θέμα είναι όχι ότι δεν είχα ποτέ κάποιον να στηριχθώ, πλέον συνήθισα έτσι, αλλά ότι δεν έμαθα ποτέ τους λόγους που με έδιωξαν!

Banned
    λλά το θέμα είναι είναι ότι με μισούν χωρίς να ξέρω το λόγο!
    κ μαλλον ουτε θα τον μαθεις ποτε ετσι οπως παει ειναι σα να λες γιατι ο ταυρος ενοχληται παντα απο το κοκκινο πανι απλα επειδη ειναι το πιο ισχυρο χρωμα που υπαρχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nirne View Post
    Ναι, δεν είπα ότι δε θα φταίω και εγώ! Αλλά το θέμα είναι είναι ότι με μισούν χωρίς να ξέρω το λόγο! Και στις 2 περιπτώσεις η φιλιά με την Ι και Ε χάλασε λόγω ρουφιανιάς. Μάλιστα, κατάφερε να το παραδεχτεί έμμεσα μετά από 6 χρόνια.
    Δεν έκανα υποχωρήσεις με την Μ και τη Κ; Σε όλο το γυμνάσιο άκουγα τη καθεμιά να λέει για τα δικά της ενδιαφέροντα (και οι 2 είχαν διαφορετικά ενδιαφέροντα) και δεν έλεγα τίποτα... Εμένα ποτέ δε με άφησαν να μιλήσω και εάν άρχιζα, βαριόντουσαν... Σε όλο το λύκειο, εάν δεν τις πλησίαζα εγώ, δε μου έλεγαν ούτε ένα γεια. Όποτε ήμασταν μαζί, εγώ άνοιγα τη κουβέντα σχετικά με τα ενδιαφέροντα τους. Μπορώ να πω ότι δεν έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα.
    Όταν 6 χρόνια στο δημοτικό προσπαθείς να κάνεις παρέα με διάφορα άτομα, να παίξεις, να μιλήσεις και αυτοί σε διώχνουν, πως θα μπορέσεις μετέπειτα να το προσπαθήσεις; Η αλήθεια είναι ότι είχα βαρεθεί το συναίσθημα της απόρριψης και τις προδοσίας.
    Κατά καιρούς μιλούσα με διάφορα άτομα, αλλά μέχρι εκεί. Μπορείς να βρεθούν άτομα στο Πανεπιστήμιου που θα ανοίξω μια συζήτηση, αλλά μέχρι εκεί. Δε νομίζω ότι θα μπορέσω να τους βάλω στη καρδιά μου, επειδή δεν αντέξω πάλι μια πιθανή προδοσία...
    Ωραία, πείτε ότι εγώ έχω το πρόβλημα, σαν "φίλες" δε θα έπρεπε να μου το πουν και να με βοηθήσουν να διορθώσω; Απλά σταδιακά με πέταξαν έξω. Το θέμα είναι όχι ότι δεν είχα ποτέ κάποιον να στηριχθώ, πλέον συνήθισα έτσι, αλλά ότι δεν έμαθα ποτέ τους λόγους που με έδιωξαν!
    ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΡΑΨΤΑ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΧΑΒΑΛΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΙΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ
    ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΕΔΩ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΦΛΟΓΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ ΝΑ Τ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Banned
    Ο σωστός τρόπος να αντιμετωπίσεις τη συκοφαντία είναι να την περιφρονήσεις. Αν προσπαθήσεις να την αντικρούσεις ή να την διαψεύσεις, θα σε νικήσει.
    Αλέξανδρος Δουμάς
    Γάλλος συγγραφέας

Senior Member
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΖΙΣΙΟΝΙΝΓΚ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙΣ
    ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Page 2 of 2 FirstFirst 12