η καταρα του καλου παιδιου - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 173
    Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΓΤ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΕΜΕΙΡΙΑ ΜΠΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ
    ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΓΤ ΑΠΛΑ ΟΙ ΕΜΠΕΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΕΣ
    ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
    ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ
    ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ
    ΟΥΤΕ ΙΔΕΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ
    https://www.youtube.com/watch?v=A6xigEvUsLs

Senior Member
    ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ολοι γνωριζουμε καλα παιδια . Εξυπηρετικοι , παραχωρουν ενιοτε τα προνομια τους σε αλλους , , τους συμπαθουμε , αλλα κατα καιρους πιανουμε τους εαυτους μας να τους εκμεταλλευομαστε . Σε πολλους ανθρωπους η καλοσυνη ειναι ο τροπος να υπαρχουν και να σχετιζονται με αλλους . Το να ειμαι καλος σημαινει οτι αποσιωπω τα πραματικα αισθηματα μου και παραιτουμαι απο την ειλικρινεια στις σχεσεις μου , λογω φοβου κριτικης η απορριψης ( κυριως ) . Ειναι οι ανθρωποι που δυσκολευονται να πουν οχι .
    Αν νιωθετε οτι ανηκετε τροπον τινα σε αυτους τους ανθρωπους , να ξερετε οτι η υπερβολικη καλοσυνη ποτε δεν φερνει τα ζητουμενα αποτελεσματα και ποτε δεν εκτιμαται .
    Ειπα να το ξανανεβασω , αλλωστε το καλοκαιρι , ολο επαναληψεις δεν εχει ?

Senior Member
    Στην αρχη βλεποντας μονο τον τιτλο πηγε το μυαλο μου στους αντρες που κλαιγονται οτι ειναι καλα παιδια και γιαυτο δεν τους θελει καμια γυναικα γιατι "ολες οι γυναικες θελουν τους αλητες τους μπρατσαραδες μπλα μπλα". Και λεω τι δουλεια εχει ο Macgyver με ενα τετοιο θεμα καθως απ οσα εχω προλαβει να διαβασω δεν εχεις θεσει καποιο θεμα που να δειχνει οτι ανηκεις σε αυτους τους τυπους :Ρ

Senior Member
    Μην το λες , ειμαι καλο παιδι , πιστευω , αλλα θετω ορια , και ετσι και παραβιαστουν , εκει αλλαζω τελειως οψη ......

Senior Member
    παιδια δεν το πιστευω στ αληθεια οτι υπαρχουν ανθρωποι που εχουν καταπιεσει τα πραγματικα τους συναισθηματα για να ευχαριστησουν τους αλλους..ειλικρινα δεν το πιστευω!!
    ειμαι ενας ανθρωπος που παντα λεει οχι οταν πρεπει κ δεν γινομαι ποτε χαλι να με πατησουν...τωρα ειλικρινα...εχω α ρχισει να πιστευω..τελικα μηπως ειμαι μια ΣΚΥΛΑ??χχοχοχοχο
    αν με παρει πχ ενας φιλος κ μου πει "θελω μαι χαρη"...του απαντω το εξης "εξαρταται αν μπορω κ αν το θελω.."
    κ μαλισταπ ολλοι εκτιμουν αυτη την ειλικρινεια κ με θελουν ακομα να με κανουν παρεα...(περιεργο)..
    εγω ειλικρινα παντως δεν κανω χαρες σε κανεναν παρα μονο στην οικογενεια μου ..μονο σε αυτους..
    κ τελικα αν με θεωρουν κ σκυλα..χεστηκα κιολας..
    επιπλεον ποτε μα ποτε δεν ζητω χαρες απο κανεναν ανθρωπο..ο.τι θελω απλα σερνω στον κωλο μου κ παω κ το κανω..τελος..αυτα...
    mac αν εισαι ετσι ειλικρινα ρε φιλε...αλλαξε το!

Senior Member
    Εγω παλι ειμαι σε φαση εαν μπορω ναι θα σου κανω την χαρη αλλα εαν παιξεις - με εκμεταλευτεις θα σου μαθω πως παιζετε αυτο το παιχνιδι ....ανξιους ισως ειμαι χειροτερη απο σενα γτ χρησημοποιω εκδικηση :ρ αλλα λειτουργο και με τραπεζα των εξυπηρετησιων :ρ:ρ
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    μπα εγω βαριεμαι να εκδικουμαι ..αληθεια...απλα αδιαφορω..μα τι αναισθητη που ειμαι ωρες ωρες κ τεμπέλα..

Ζουμε σε μια εγγενως ανταγωνιστικη κοινωνια (λογω του οικονομικου συστηματος) οποτε ειναι λογικο να θεωρειται μαγκας αυτος που ειναι ανταγωνιστικος και αδιστακτος,γιατι ειναι πιο σωστα προσαρμοσμενος στο να επιβιωσει,ενω ο καλος να θεωρειται βλακας.

Υπαρχει μια πολυ σωστη φραση σε πολλες παραλλαγες:''Την ρουφιανια πολλοι εκτιμησαν,τον ρουφιανο κανεις''.
    Εγω θα προσεθετα στο τελος το ''εκτος και αν ειναι ο εαυτος μας,ο πατερας μας,ο φιλος μας,ο γκομενος μας κλπ''

Κατα τη γνωμη μου,δεν υπαρχει κοινωνικος ελεγχος απεναντι στις κακες πραξεις και στους κακους ανθρωπους.Ο καθενας δικαιολογει τον εαυτο του και τους δικους του ανθρωπους (οσο ειναι δυνατον να χει καποιος πραγματικα δικους του ανθρωπους μεσα σε αυτη τη ζουγκλα),αλλα οταν του κανουν τα ιδια που κανει στους αλλους,κλαιγεται και το παιζει θυμα.

Δεν γινεται να σαι πχ κατα της ρουφιανιας,οταν δικαιολογεις ή ακομα επιβραβευεις τον ρουφιανο φιλο,συγγενη,γκομενο ή γειτονα,επειδη ειναι μεσα στον κυκλο σου.

Κοινωνικος ελεγχος υπαρχει αλλα για τελειως λαθος πραγματα.

Μπορει να ρωτησει καποιος,γιατι ενω ζουμε σε μια ανταγωνιστικη κοινωνια,δεν προσπαθουμε να την αλλαξουμε προαγοντας αντιστοιχες αξιες.Ειναι η οδος της ελαχιστης αντιστασης.Ειναι πολυ πιο ευκολο να γινεις ρουφιανος απο το να τα βαλεις με τους ρουφιανους.

Αν υπηρχε bullying κατα των ρουφιανων και οχι πχ κατα των χοντρων,των γαμψομυτηδων,των κοντων κλπ,θα ζουσαμε σε πολυ καλυτερη κοινωνια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    mac αν εισαι ετσι ειλικρινα ρε φιλε...αλλαξε το!

Δεν ειμαι ουτε σαν εσενα , ουτε και το καλο παιδι , που σηκωνει εκμεταλλευση , αλλα αν μπορω να κανω μια χαρη , που δεν μου κοστιζει τιποτα σπουδαιο , ουτε ψυχικα , ουτε οικονομικα , θα την κανω , αλλα δεν περιμενω ανταποδωση ................................. αναισθητο δεν θα μελεγα , αλλα ουτε θα σκιστω , εκτος για μερικους ανθρωπους , που ειναι παλιοι φιλοι ............... για γυναικα , θα πρεπει να μου το αποδειξει οτι αξιζει να βγω απο τον δρομο μου γιαυτην ....

Senior Member
    το χειροτερο μου ειναι να μου ζητησει καποιος χαρη οπως πχ πανε παρε μου αυτο απο εκει....ποσο νευριαζω που πρεπει να χαλασω τον χρονο μου κ το απογευμα μου κ να μπω στο αυοτκινητο μου να παω να του αγορασω κατι..
    τωρα αν μου πει δωσε το βιογραφικο μου εκει που δουλευεις..οκ θα το κανω..
    γενικως μη με αναστατωνεις,μη με βγαζεις εκτος δικου μου προγραμματος..εκει θα ακουσεις μονο ΟΧΙ.

Senior Member
    για αντρα??? κ για αντρα επισης λεω οχι..απλο..εκτος κ αν ειναι ο ανθρωπος μου που τον εχω ζησει τοσα χρονια κ εχει ενα προβλημα..εκει να σχιστω! αλλα αυτος πλεον ειναι οικογενεια κ οχι καποιος αντρας που γνωρισα τωρα προσφατα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    για αντρα??? κ για αντρα επισης λεω οχι..απλο..εκτος κ αν ειναι ο ανθρωπος μου που τον εχω ζησει τοσα χρονια κ εχει ενα προβλημα..εκει να σχιστω! αλλα αυτος πλεον ειναι οικογενεια κ οχι καποιος αντρας που γνωρισα τωρα προσφατα...
    Εσυ εισαι πολυ αυστηρη , ανξιους , ειπαμε ,οχι εκμεταλλευση , αλλα οχικαι το αλλο ακρο , εχω κανει χαρες σε παιδια απο δω μεσα , χωρις να περιμενω ανταποδωση , ειναι ωραιο συναισθημα να βοηθας τους αλλους , σου δινει ικανοποιηση , τουλαχιστον εμενα ............μπας κι εισαι Αιγοκερως ?

Senior Member
    οχι..ειμαι υδροχοος..κ ναι βοηθαω οσους εχουν πραγματικη αναγκη..οταν δω δυο ματια να κλαινε δινω την αγκαλια μου κ μπορω να δωσω τον ωμο μου στον αλλον που πονα.! θα κοιμηθω διπλα του μεχρι να ηρεμησει..ειδικα αν καποιος ποναει απο αρρωστια ψυχικη κ σωματικη εκει λυγιζω..κλαιω κ γω κ φρικαρω..στενοχωριεμαι απειρα..ειδικα αν προκειται για την οικογενεια μου..εκει θελω να γινω θεος για να παρω τον πονο μακρια..θα κανω τα παντα..θα σχιστω..
    αν καποιος ομως μου ζητησει κατι τυπου ρουσφετι εκει βαριεμαι να ασχοληθω..
    η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ αλτρουιστρια κ πολυ κυνικη συναμα..απλα εκτιμω ποτε ειναι πραγματικη η αναγκη του αλλου..γτ υπαρχουν ανθρωποι που βαριουνται να κανουν τα δικα τους κ τρεχουν αλλους..εκει δεν χαριζω με τιποτα.
    κ γενικα εχω μαθει να τα βγαζω περα μονη μου σε ολα! ακομα κ χειρουργεια που κανονικα μετα δεν θα επρεπε να οδηγησω δεν ζηταω βοηθεια ποτε.!
    την παρασκευη εκανα κειχρουργειο στο ποδι μου..εφυγα απο το χειρουργειο με ανοιχτη πληγη, αφου συνηλθα πρωτα, πηγα αγορασα ψωμι ..οαδηγησα με χιλαι ζορια κ πηγα σπιτι κ μαγειρεψα μετα.
    ο αντρας μου δουλευε..δεν σκεφτηκα καν να του πω να παρει μια αδεια..
    γενικα παντα σκεφτομαι οτι θα τα καταφερω ο.τι κ να γινει κ δεν μασαω.
    ποια γκομενα τωρα θα εκανε χειρουργειο στο ποδι ..θα εφευγε με αιματα στις γαζες κ θα οδηγουσε κιολας..οχι πες μου..! σκεφτομουν λοιπον γυρνωντας οτι ειμαι πολυ σκληρος ανθρωπος ειδικα με μενα...οποτε εχω κ τις ιδιες μαλλον απαιτησεις απο τους αλλους..
    να τα βγαζουν περα μονοι τους..στο μονο που εχω ζητησει βοηθεια κ το ομολογω κ απειρες φορες μαλιστα ειναι στα λεφτα..ζηταω δανεικα τα οποια παντα τα επιστρεφω..
    αληθεια μηπως εχεις να μου δανεισεις μερικα?γιατι δεν εχω να παρω ουτε κ τσιγαρα..???ΧΑΑΧΑΧΑΧΑ!

Senior Member
    επιπλεον λυγιζω στον πονο των ζωων..αν δω ζωο εκμεταλλευομενο απο ανθρωπο γινομαι σκυλα κ τρωω λαρυγγια! αν δω ζωο να υποφερει γεμιζουν τα ματια μου δακρυα κ τρεχω να βοηθησω..εχω μαζεψει πολλες φορες αδεσποτα κ τα εχω περιθαλψει..κ γενικα νιωθω οτι δεν αξιζει να ασχολουμαι ιδιαιτερα με το ανθρωπινο ειδος....
    αλλα φιλε δεν αντεχω την αδικια..αν δω ανθρωπο να αδικειται απο αλλον ανθρωπο κ κει επισης τρωω λαρυγγια.

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast