η καταρα του καλου παιδιου - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 173
    Banned
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    επιπλεον λυγιζω στον πονο των ζωων..αν δω ζωο εκμεταλλευομενο απο ανθρωπο γινομαι σκυλα κ τρωω λαρυγγια! αν δω ζωο να υποφερει γεμιζουν τα ματια μου δακρυα κ τρεχω να βοηθησω..εχω μαζεψει πολλες φορες αδεσποτα κ τα εχω περιθαλψει..κ γενικα νιωθω οτι δεν αξιζει να ασχολουμαι ιδιαιτερα με το ανθρωπινο ειδος....
    αλλα φιλε δεν αντεχω την αδικια..αν δω ανθρωπο να αδικειται απο αλλον ανθρωπο κ κει επισης τρωω λαρυγγια.
    τα αθωα κουνουπακια τα σκοτώνεις όμως ε? και τρως και κρεας που σημαινει τον θανατο αθωων ζωων εκτος αν εισαι χορτοφάγος :)

Senior Member
    ε..εχω μαζεψει πολλες φορες αδεσποτα κ τα εχω περιθαλψει..κ γενικα νιωθω οτι δεν αξιζει να ασχολουμαι ιδιαιτερα με το ανθρωπινο ειδος....
    α.
    Ποτε δεν εχω μαζεψει αδεσποτο , ειναι δεσμευση το ζωο , αμα δω , το ταιζω βεβαια ..................................... πιστευω στους ανθρωπους , και ποτε δεν με διεψευσαν , αλλα εχω καλη κριση .................και δεν περιμενω παντα αναλλαγμα οταν κανω κατι καλο , το κανω απο συμπαρασταση , και μεχρι ενος σημειου , δεν βαζω κανεναν υπερανω εμου , ειμαι ο σημαντικοτερος ανθρωπος στην ζωη μου ..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    τα αθωα κουνουπακια τα σκοτώνεις όμως ε? και τρως και κρεας που σημαινει τον θανατο αθωων ζωων εκτος αν εισαι χορτοφάγος :)
    ειμαι χορτοφαγος, δεν φοραω δερματα ζωων κ γενικα ειμαι κ οργανωμενη σχετικα με την κακοποιηση των ζωων..τι μου λες τωρα ! να ξερες με ποια μιλας..χαχαχα!
    τα ζωα ειναι η ζωη μου!αν δω κουνουπι κ εντομο απλα το διωχνω με καποιο τροπο δεν το σκοτωνω..

Senior Member
    εχτες ειδα στο fb ενα γουρουνακι που συμπληρωνε ενα παζλ μεγαλο βεβαια με μεγαλα κομματια, πιανοντας τα κομματια με το στοματακι του...εμαθα λοιπον οτι τα γουρουνακια εχουν IQ ΤΡΙΧΡΟΝΟΥ παιφδιου ..ειναι πανεξυπνα, καταλαβαινουν ολοκληρες προτασεις περισσοτερες απο τον σκυλο..πειτε μου τωρα..πως τρωτε ενα τετοιο πλασματακι??
    εχετε δει πως τα κακοποιουν στις βιομηχανιες?αν δειτε τον πονο τους κ το δακρυ τους..ειμαι σιγουρη οτι δεν θα ξαναφατε ζαμπον..
    αν μπορουσα θα εφερνα σπιτι μου κ ενα γουρουνακι..τι καλααα!
    εχω σκυλακια κ ενα γουρουνακι θα ηταν ολα υπεροχα!
    τα ζωα μου φερνουν ηρεμια κ γαληνη..τα ζωα μου με εμαθαν να εκτιμω την καθε στιγμη στην ζωη..τα σκυλια μου οταν τα παω στο μικρο μιζερο παρκακι της περιοχης μου χοροπηδανε απο την χαρα τους! εμαθα απο αυτα να αγαπω την καθε στιγμη κ να μην σκεφτομαι κ αναλωνομαι στο μελλον..
    τα σκυλια μου ειναι ευτυχισμενα επειδη μας εχουν..απλο..η ζωη ειναι απλη..δεν σκεφτονται τι θα γινει αυριο.δνε τα νοιαζει αρκει που ειμαστε εκει ολοι μαζι κ κανουμε αγαπιτσες..
    τα σκυλια μου ειναι ο.τι πιο ομορφο εχω γνωρισει στην ζωη μου..
    αν εχετε καταθλιψη παρτε ενα σκυλακι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ολοι γνωριζουμε καλα παιδια . Εξυπηρετικοι , παραχωρουν ενιοτε τα προνομια τους σε αλλους , , τους συμπαθουμε , αλλα κατα καιρους πιανουμε τους εαυτους μας να τους εκμεταλλευομαστε . Σε πολλους ανθρωπους η καλοσυνη ειναι ο τροπος να υπαρχουν και να σχετιζονται με αλλους . Το να ειμαι καλος σημαινει οτι αποσιωπω τα πραματικα αισθηματα μου και παραιτουμαι απο την ειλικρινεια στις σχεσεις μου , λογω φοβου κριτικης η απορριψης ( κυριως ) . Ειναι οι ανθρωποι που δυσκολευονται να πουν οχι .
    Αν νιωθετε οτι ανηκετε τροπον τινα σε αυτους τους ανθρωπους , να ξερετε οτι η υπερβολικη καλοσυνη ποτε δεν φερνει τα ζητουμενα αποτελεσματα και ποτε δεν εκτιμαται .
    Συμφωνώ. Ο καλοπαιδισμός επίσης μπορεί να αποτελεί ένα "εργαλείο" χειρισμού των άλλων. Πολλές φορές η εκμετάλλευση για την οποία παραπονιούνται, στην ουσία, προκαλείται από τους ίδιους επιβεβαιώνοντας πεποιθήσεις που βολεύουν π.χ. "όλοι είναι αχάριστοι, κακοί" κτλ.

Banned
    εχτες ειδα στο fb ενα γουρουνακι που συμπληρωνε ενα παζλ μεγαλο βεβαια με μεγαλα κομματια, πιανοντας τα κομματια με το στοματακι του...εμαθα λοιπον οτι τα γουρουνακια εχουν IQ ΤΡΙΧΡΟΝΟΥ παιφδιου ..ειναι πανεξυπνα, καταλαβαινουν ολοκληρες προτασεις περισσοτερες απο τον σκυλο..πειτε μου τωρα..πως τρωτε ενα τετοιο πλασματακι??
    εχετε δει πως τα κακοποιουν στις βιομηχανιες?αν δειτε τον πονο τους κ το δακρυ τους..ειμαι σιγουρη οτι δεν θα ξαναφατε ζαμπον..
    τα ζωα μου φερνουν ηρεμια κ γαληνη..τα ζωα μου με εμαθαν να εκτιμω την καθε στιγμη στην ζωη..τα σκυλια μου οταν τα παω στο μικρο μιζερο παρκακι της περιοχης μου χοροπηδανε απο την χαρα τους! εμαθα απο αυτα να αγαπω την καθε στιγμη κ να μην σκεφτομαι κ αναλωνομαι στο μελλον..
    τα σκυλια μου ειναι ευτυχισμενα επειδη μας εχουν..απλο..η ζωη ειναι απλη..δεν σκεφτονται τι θα γινει αυριο.δνε τα νοιαζει αρκει που ειμαστε εκει ολοι μαζι κ κανουμε αγαπιτσες..
    Πως το λέει η ατάκα με το κάπνισμα? Κάτι αντίστοιχο.... Διάβασα τόσα πολλά για τις βιομηχανίες και τις κακοποιήσεις ζώων που κάποια στιγμή αποφάσισα να κόψω το διάβασμα...........

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    τα αθωα κουνουπακια τα σκοτώνεις όμως ε? :)
    το αiμα δεν ειναι δικο τους

Senior Member
    Ασε μας ρε ανξιους ,που θα μας πεις να παρουμε και σκυλο , επειδη εσυ γουσταρεις σκυλους , και οχι ανθρωπους , πρεπει να συμφωνησουμε μαζι σου ? εγω αγαπω τους ανθρωπους , δεν εχω τον μισανθρωπισμο τον δικο σου , ευτυχως .......αντε φαε κανα σουβλακι , να συνελθεις ........ την γνωμη μας , την λεμε , μονο αμα μας την ζητουν , δεν θελουμε αυτοκλητους σωτηρες ..............

Senior Member
    Ασε μας ρε ανξιους ,που θα μας πεις να παρουμε και σκυλο , επειδη εσυ γουσταρεις σκυλους , και οχι ανθρωπους , πρεπει να συμφωνησουμε μαζι σου ? εγω αγαπω τους ανθρωπους , δεν εχω τον μισανθρωπισμο τον δικο σου , ευτυχως .......αντε φαε κανα σουβλακι , να συνελθεις ........ την γνωμη μας , την λεμε , μονο αμα μας την ζητουν , δεν θελουμε αυτοκλητους σωτηρες ..............
    Από πού ακριβώς προέκυψε το συμπέρασμα ότι η άνξιους είναι ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ; Επειδή αγαπάει -και- τα ζώα;! Προφανώς και δεν θα ακολουθήσει ένας μη φιλόζωος την συμβουλή της! Για καλό το είπε, έλεος δηλαδή. Τα νευράκια σου να τα βγάλεις αλλού που θα σε ρωτήσει κιόλας για το αν πρέπει να γράψει την γνώμη της.

Senior Member
    ...
    Κανε κουμαντο στον εαυτο σου , αυτος ειναι ο νομος της ζουγκλας , του ζωικου βασιλειου , το ενα ζωο, τρωει το αλλο , πλην τον εγγενως χορτοφαγων , ο ανθρωπος , ητο ανεκαθεν σαρκοφαγο , δεν θα ανατρεψεις εσυ ολη την φυση .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by deep View Post
    Από πού ακριβώς προέκυψε το συμπέρασμα ότι η άνξιους είναι ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ; Επειδή αγαπάει -και- τα ζώα;! Προφανώς και δεν θα ακολουθήσει ένας μη φιλόζωος την συμβουλή της! Για καλό το είπε, έλεος δηλαδή. Τα νευράκια σου να τα βγάλεις αλλού που θα σε ρωτήσει κιόλας για το αν πρέπει να γράψει την γνώμη της.
    Εσυ εισαι ο δικηγορος της ? αμα δεν μαρεσει το γραπτο καποιου , εχω καθε δικαιωμανα το αποδοκιμασω .......

Senior Member
    Εσυ εισαι ο δικηγορος της ? αμα δεν μαρεσει το γραπτο καποιου , εχω καθε δικαιωμανα το αποδοκιμασω .......
    Έτσι σου είπαν; Εδώ της απαγορεύεις να γράφει την γνώμη της και "να το παίζει σωτήρας". Σε ΔΗΜΟΣΙΟ φόρουμ είσαι ξέρεις. Όπως έχεις εσύ το δικαίωμα να εκφράζεσαι, άλλο τόσο το έχει και η άνξιους! Δικηγόρος δεν είμαι αλλά δεν μου αρέσει να βλέπω τέτοιες συμπεριφορές-επιθέσεις χωρίς λόγο :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by deep View Post
    Έτσι σου είπαν; Εδώ της απαγορεύεις να γράφει την γνώμη της και "να το παίζει σωτήρας". Σε ΔΗΜΟΣΙΟ φόρουμ είσαι ξέρεις. Όπως έχεις εσύ το δικαίωμα να εκφράζεσαι, άλλο τόσο το έχει και η άνξιους! Δικηγόρος δεν είμαι αλλά δεν μου αρέσει να βλέπω τέτοιες συμπεριφορές-επιθέσεις χωρίς λόγο :)
    Ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου ναχεις την γνωμη σου , κι εγωτην δικη μου , δεν μπορω να απαγορευσω σε καποιον να γραψει την γνωμη του , οπως κι εμενα δεν μπορει κανεις να μου απαγορεψει το ιδιο .........αλλο αποδοκιμαζω , αλλο απαγορευω ........

Και δεν ειναι χωρις λογο , καπου η ανξιους αναφερει οτι την εχει απογοητευσει το ανθρωπινο ειδος .........

Senior Member
    την γνωμη μας , την λεμε , μονο αμα μας την ζητουν, δεν θελουμε αυτοκλητους σωτηρες ..............
    Εντάξει, τώρα κάνεις την πάπια αλλά επειδή τα γραπτά μένουν κι' εγώ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΑ, την επόμενη φορά να προσέχεις τι γράφεις. ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνίσεις, δεν είπα πουθενά κάτι αντίθετο. Καλό βράδυ.

Banned
    Κανε κουμαντο στον εαυτο σου , αυτος ειναι ο νομος της ζουγκλας , του ζωικου βασιλειου , το ενα ζωο, τρωει το αλλο , πλην τον εγγενως χορτοφαγων , ο ανθρωπος , ητο ανεκαθεν σαρκοφαγο , δεν θα ανατρεψεις εσυ ολη την φυση .........
    Συμφωνώ, αλλά ξέρουμε να επικαλούμαστε την φύση μόνο όταν μας συμφέρει...για την μάσα στην περίπτωσή μας...αλλιώς καταστρέφουμε τον κόσμο εξαιτίας της ανώτερης ευφυίας μας...αν και πιστεύω ότι αν πχ τα λιοντάρια είχαν ευφυία θα μας έκαναν μπιφτέκια, θα μας έκαναν πειραματόζωα, θα φορούσαν τα δέρματά μας, θα μας έβγαζαν βόλτα για κατούρημα...γιατί θα μπορούσαν...

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast