Results 1 to 15 of 36
-
13-08-2015, 17:38 #1
Πόσοι από εσάς 'επιβιώνετε' με ηρεμιστικά;
Το πρώτο πράγμα που κάνω αφού ξυπνήσω και πριν κοιμηθώ, είναι να πάρω το ζάναξ. Και στα ενδιάμεσα, άλλες 5-6 φορές, κομμένα ζάναξ για αντέξω τις κρίσεις πανικού κι αποπραγματοποίησης και να μην παραλύσω.
- 13-08-2015, 18:02 #2
Αγαπητο μελος,
στενοχωριεμαι με αυτο που διαβασα.
Οπως καταλαβαινεις και εσυ , αυτο αποτελει μια αδιεξοδη κατασταση και το ζαναξ απλα θα σε βοηθησει να σταθεις για ενα περιορισμενο διαστημα χρειαζομενος ολο και μεγαλυτερη δοση για το ιδιο αποτελεσμα!
Δεν υπαρχει καποιος απο το στενο σου περιβαλλον που να εμπιστευεσαι ( ειναι παντοτε ευκολοτερο ετσι ) ,να ζητησετε μαζι την βοηθεια καποιου ειδικου για να σε βοηθησει?
Λυσεις παντα υπαρχουν με σημερα , αλλα σιγουρα χρειαζεται προσπαθεια ,υπομονη , και κυριως υπστηριξη απο το στενο σου περιβαλλον.
Σου ευχομαι να το ξεπερασεις σιγα σιγα.
13-08-2015, 18:19 #3
Μίλα με τον γιατρό σου και αν δεν έχεις βρες έναν...
Τα ζάναξ και τα υπολοιπα είναι μέχρι να σε πιάσει το αντικαταθλιπτικό. Έτσι τα δίνουν συνήθως για ένα δίμηνο.
Εμένα τα αντικαταθλιπτικά πέρασε 1-2 μήνες να με πιάσουν αλλά μου κόψαν τις κρίσεις πανικού κατά 90%...
Επίσης μπορείς να τα δοκιμάσεις με neurontin - lyrica...
Ότι δουλέψει σε εσένα.
Σε κάθε περίπτωση ούτε τα lyrica ούτε τα αντιακταθλιπτικά χρειάζονται δόσεις εντός μέρας (μια φορά την μέρα τα παίρνουμε άρα ευκολία) ούτε θέλουν συνεχώς αύξηση δόσης.
Και φυσικά δε θες ειδιή συνταγή για νατα πάρεις...
13-08-2015, 18:39 #4
Χαίρεται, Κώστα.
Με συγχωρείς αν σε στεναχώρησα, δεν ήταν αυτό το κίνητρό μου.
Έχω δοκιμάσει πάνω από 25 διαφορετικά σκευάσματα τα τελευταία χρόνια και τίποτα δεν μείωσε αποτελεσματικά τις κρίσεις.
Έχω επισκεφτεί πάρα πολλούς γιατρούς και συνεχίζει να με παρακολουθεί ένας ψυχίατρος, αλλά ούτε αυτό βοηθάει.
Ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να βγω για λίγο από το σπίτι, για να κάνω μια βόλτα, για να συζητήσω, είναι με τη λήψη ηρεμιστικού και πάλι με μεγάλη δυσκολία.
Σε ευχαριστώ για την συμπαράσταση που μου δείχνεις.
13-08-2015, 18:43 #5
Χαίρεται, Παναγιώτη.
Με παρακολουθεί γιατρός, όμως δυσκολεύεται κι ο ίδιος να βρει την κατάλληλη για εμένα θεραπεία, λόγω της μεγάλης ευαισθησίας μου στις παρενέργειες των ουσιών και στην μη αποτελεσματικότητά τους στο δικό μου οργανισμό.
Το μόνο που μπόρεσε να μου προτείνει, πέρα από το να ψάξουμε εκ νέου για άλλο αντικαταθλιπτικό, ήταν να τριπλασιάσω τη δόση του ζάναξ για να είμαι το κατά δύναμιν λειτουργική.
Έχω πάρει πάρα πολλά φάρμακα, όμως κανένα δε με βοήθησε να ζω χωρίς τον συνεχή τρόμων των κρίσεων.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις και το ενδιαφέρον σου.
13-08-2015, 19:10 #6
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΚ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ
ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΦΕ ΕΤΡΕΜΕ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΤΕΣΠΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ
ΣΕ ΑΝΕΚΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
ΤΕΣΠΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΖΙΠΡΕΞΑ ΜΕ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ
ΤΟ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ Η Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΑ ΚΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ
ΣΟΥ ΕΚΘΕΣΟΥ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-08-2015, 23:23 #7
Κοίτα και εγώ κουράζομαι απίστευτα να αλλάζω αντικαταθλιπτικά και για τρίτη φορά είμαι σε αυτή την φάση που αλλάζω χάπι...
Απλά το να τριπλασιάζεις την δόση είναι προσωρινή λύση και λύση που αν την άκουγα θα άλλαζα αμέσως γιατρό...
Αλλά μιας που σου δίνεται μια "περιοδος χάριτος" με τα ζάναξ και έχεις και γιατρό που στα γράφει με το κιλό πάρε τον χρόνο αυτό για να δοκιμάσεις και κάποιο άλλο αντικαταθλιπτικό...
14-08-2015, 08:52 #8
Κι εγω παιρνω ζαναξ , απο συνηθεια πλεον , δεν τα χρειαζομαι , και δυσκολευομαι να τα κοψω . Παιρνω τα τελευταια 10 χρονια ! σκατοφαρμακο ειναι , ειναι η εξελιγμενη μορφη του valium . Προσοχη παιδια σε αυτο το ' φαρμακο ' , εθιζεσαι για πλακα .
14-08-2015, 11:10 #9
εγώ τη βγάζω με tavor, stedon, lexotanil, ό,τι βρω πρόχειρο στο συρτάρι των παπούδων... τρεις ψυχίατροι που έχω κατά διαστήματα επισκευθεί, με έχουν διαγνώσει με κατάθλιψη και μου έχουν συνταγογραφήσει διάφορα αντικαταθλιπτικά τα οποία δεν έχω πάρει για τους δικούς μου -ίσως λάθος- λόγους... έτσι τη βγάζω με ηρεμιστικά που βρίσκω πρόχειρα και όπου το πεί... κι αλλίμονο μου αν ανοίξω το συρτάρι και το βρω άδειο...
14-08-2015, 14:22 #10
ΜΑΜΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ
ΠΑΩ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΓΤ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΕ ΣΥΝΕΡΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
14-08-2015, 14:29 #11
άμα σ' αρέσει γέλα... πήγα σε διαφορετικές φάσεις και όχι ταυτόχρονα σε τρείς, απλά μου δώσανε την ίδια διάγνωση... πήγαινα κάθε φορά αποφασισμένη να ξεκινήσω θεραπεία αλλά κολλούσα κάπου μετά... βλέπεις, όλο το χρόνο κι όλα τα λεφτά μου τα τρώνε οι παιδοψυχίατροι του γιού μου... που να μείνει φράγκο και διάθεση για την ταπεινή μου πάρτη... και τελικά μπορεί ανέκδοτο να είναι κι από μόνο του... μάνα και γιός, στον ψυχίατρο του ο καθένας χαχα
14-08-2015, 15:01 #12
Εγω παιρνω το πρωι xanax 0,25.Το μεσημερι παλι xanax 0,25 μαζι με effexor xr 75 mg.Το βραδυ ενα ποτηρι νερο με 10 σταγονες aloperidin και ενα xanax 0,5.Με βοηθανε πολυ και ευχομαι να μην χρειαστει να αυξηθουν οι δοσεις γιατι συνηθως αν μου συμβει κατι πολυ ασχημο πεφτω παρα πολυ ψυχολογικα και ετσι ανεβαινουν οι δοσεις.Ευχομαι να πανε ολα καλα σε ολους μας.
14-08-2015, 19:32 #13
ΚΟΙΤΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ
ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΓΤ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΨΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ
ΕΤΣΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
14-08-2015, 23:03 #14
Chronic Derealization Dis βρηκα ευκαιρια που ανοιξες καινουριο θεμα και δεν εχεις φτασει ακομη τα 50 πμ αν θες τσεκαρε το μαιλ σου, γιατι σου εχω στειλει -εδω και κατι μερες-.
ακυρο το ξερω αλλα ... :PAnd those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
15-08-2015, 07:46 #15