ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΣΗ??
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΣΗ??

Η ιστορια εχει ως εξης ,βρισκομουν σε μια σχεση 2,5 χρονια με ενα πολυ αξιολογο ανθρωπο κ λυπαμαι πολυ που εληξε,εννοειτε εκανα την αυτοκριτικη μου,ειδα τα δικα μου λαθη,τις δικες μου αρνητικες συμπεριφορες,που δημιουργηθηκαν απο δικες μου ανασφαλειες,συν καποιες αλλες συγκηριες που οδηγησαν στην ρηξη.Βεβαια δεν θελω να εστιασω στον χωρισμο,το προβλημα μου ειναι εκεινος κ η δικη του ψυχοσυνθεση.
    Θεωρω οτι ειναι πολυ ευαισθητος,και αρκετα ταλεπωρημενος στην ζωη,ειναι 42 χρονων ειχε καταφερει απο πολυ μικρος να σταθει στα ποδια του,ο πατερας του απεβιωσε οταν ηταν 13 (δυσκκολη ηλικια) εκεινος δουλευε απο τα 16 γιατι παντα του αρεσε να ειναι ανεξαρτητος κ στα 19 καταφερε να στησει μια μικρη επιχειρηση,η οποια αντεξε για 20 χρονια περιπου.Μεσα σε αυτα τα χρονια υπηρξαν κ 2 μακροχρονιες σχεση των 7 ετων η καθεμια,η τελευταια εληξε μαζι κ με την δουλεια του πιστευω πως το διπλο αυτο πληγμα τον κατακεραυνωσε κ τον στιγματισε για παντα.Ειναι πολυ ασχημο να φτανεις στην ηλικια των 37,και να γκρεμιζεται ολη σου η ζωη..
    Μετα απο καποιο διαστημα σαν παρορμητικος που ειναι,κ πληγωμενος επισης,ξεπουλησε οτι ειχε κ δεν ειχε αφησε πισω κ την μητερα του που τοσο λατρευει κ εφυγε για το εξωτερικο,καπου πολυ μακρια(τασης φυγης).
    εκει αρχισε απο το μηδεν στην κυριολεξια,παντρεφτηκε μια ντοπια ανοιξαν καποιο μαγαζι κ προσπαθουσε να στησει σπιτι κ οικογενεια,αντιμετοπιζε πολλα εμποδια ωστοσο το σπιτι εγινε το μαγαζι εγινε,οικογενεια δεν εγινε,κ καποια στιγμη ξανακαταστρεφεται κ γυρναει πισω.
    Μετα απο λιγους μηνες απο την επιστροφη του συναντιομαστε κ μοναδικος μου σκοπος ηταν μονο να τον "αναστησω" προσπαθησα παρα πολυ γιαυτο,θεωρουσα πως αν εβρησκε μια καλη δουλεια θα ξανα βρησκε το κυρος του κ αφου ολα θεωρητικα εδειχναν πως πανε καλα κ μεταξυ μας θα ειχα κ εγω μια καλη ζωη μαζι του σε διαρκεια πολλων ετων.
    Τα καταφερα στην ευρεση εργασιας ομως τελικα δεν καταφερα να τον αναστησω!
    Με λιγα λογια μου πε πως νιωθει εναν ΚΕΝΟΣ ανθρωπος,που οτι εχτιζε γκρεμιζοταν παντα,πως δεν κανει ονειρα για την ζωη του πλεον,δεν τον γεμιζει τιποτα,δεν ειναι καλα εδω και παρα πολλα χρονια κ πως δεν θα γινει ΠΟΤΕ καλα κ το χει παρει αποφαση,φοραει μονο τις μασκες που τον κανουν να δειχνει φυσιολογικος για να μην στεναχωρει τους αλλους κ τους κανει να τον λυπουνται,δεν τον ενδιαφερει να εχει χρηματα γιατι δεν θελει να ξανακανει κατι δεν βρισκει κανενα νοημα στην ζωη του κ απλα περιμενει να φυγει καποια στιγμη απο την ζωη,θα τρωει θα κοιμαται θα δουλευει κ αυτο μονο κατι σαν ανηδονια λοιπον.Θεωρω οτι εχει καταθληψη ομως δεν τον νοαζει κ δεν κανει προσπαθειες να παει σε εναν ειδικο.
    Γιαυτους τους λογους θελησε να το παρει ολο επανω του για τον χωρισμο μας.Δεν το επετρεψα αυτο εκει που καποια αλλη θα τον παρακαλουσε κ θα τον πιεζε να επιστρεψει εγω απεναντιας,δεν του εκανα κανενα συναισθηματικο εκβιασμο κ προσπαθησα πολυ να τον απενεχοποιησω για τις τυψεις που εχει σε μενα.
    Αυτο που με ποναει λοιπον επειδη τον εκτιμω αφανταστα κ ξερω ποσο καλο παιδι ειναι,και με ενδιαφερει πολυ περισσοτερο απο ποτε να γινει επιτελους καλα χωρισ να προσδοκω κατι απο εκεινον ειναι να βρισκα τροπους να τον κανω να συνελθει.Δεν το χωραει η λογικη μου να μου λεει ενας ανθρωπος στην ηλικια αυτη πως απλα φυτοζωω κ τπτ αλλο.Τι να κανω?Καθε συμβουλη δεκτη ....

Senior Member
    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΕΚΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΕΣΥ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥΝΑ ΔΛΔ ΘΑ ΠΕΤΟΥΣΕΣ
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ
    ΓΤ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΕΖΗΣΕ ΑΥΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ
    ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ
    ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΗ ΜΕ ΜΙΑ ΦΑΠΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ
    ΑΥΤΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΡΕΙΣ ΓΕΡΕΣ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ Τ ΔΩΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Unhappy

Quote Originally Posted by elis View Post
    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΕΚΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΕΣΥ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥΝΑ ΔΛΔ ΘΑ ΠΕΤΟΥΣΕΣ
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ
    ΓΤ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΕΖΗΣΕ ΑΥΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ
    ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ
    ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΗ ΜΕ ΜΙΑ ΦΑΠΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ
    ΑΥΤΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΡΕΙΣ ΓΕΡΕΣ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ Τ ΔΩΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ
    Oχι δεν διαφωνω καθολου στο οτι οι φαπες ηταν πολυ γερες,ισα ισα που το κατανοω απολυτα και τον θαυμαζω απεριοριστα για ολα του τα καλα και που ανταπεξερχεται ακομα,ομως λεει πως τα κανει μηχανικα πλεον,δεν τον ενδιαφερει τπτ,ειναι εδω κ πολλα χρονια ενας κενος ανθρωπος,δεν εχει κανενα νοημα για την ζωη του,δεν θεωρει οτι εχει καταθληψη η καποια διαταραχη,θεωρει οτι απλα ειναι ενα σπασμενο καραβι που δεν περνει πλεον επισκευη,ενα καμμενο χαρτι πως το χει παρει αποφαση κ θα συννεχισει ετσι μεχρι να φυγει απο την ζωη,φορωντας παντα την μασκα του για τους αλλους.Να πω οτι τον παρακαλαω και τον ενοχλω για να γυρισει πισω κ προφασιζεται την μαυρη του δυστυχια για να ξενερωσω,δεν νομιζω γιατι δεν τον ενοχλησα καθολου,και οταν μας τελειωσε ειμουν ηδη υποστηρικτικη σ'αυτη την αποφαση,δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που πιεζουν καταστασεις,κ εκεινος ηθελε να εχουμε εστω μια τυπικη επικοινωνια αν δεν με ενοχλει εμενα αυτο κ δεν με ποναει,κ μετα απο 2 βδομαδες που εστειλα ενα μηνυμα απλο αν ειναι καλα μονο μου ανακοινωσε ολα αυτα τα πραγματα κ βαρυνε η ψυχη μου παρα πολυ

Senior Member
    ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ Τ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ
    ΑΥΤΟΣ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΣ

Senior Member
    Ναι αυτο θα κανω δεν με περνει αλλωστε για κατι παραπανω,ας ειναι καλα κ μακαρι να τα ξανα βρει με τον εαυτο του,ευχαριστω πολυ που με διαβασατε!!

Senior Member

Senior Member
    Τι ομορφο κομματακι
    εμενα εκεινος μου εστειλε αυτο https://www.youtube.com/watch?v=uo92iIPOYY4

Senior Member
    ΟΛΑ ΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΓΤ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ