Οι απεριποίητες παχουλές και οι περιποιημένες γυναίκες! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 83
    Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Λοιπόν έλις άσ' τις μαλακίες και αν θες να σου πάνε όλα καλά να βγάλεις την απαισιοδοξία, το ξέρω, σου 'χουν συμβεί πολλά, όπως κι εμένα, αλλά δεν μπορεί για πάντα να πηγαίνουν όλα χάλια! Κάποια στιγμή θα φτιάξουν, και σε μένα πχ, μία φτιάχνουν, μία χαλάνε αλλά είναι καλύτερα από το μόνο να χαλάνε!
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by foufoutos32 View Post
    Συγγνώμη, αλλά το να αναγουλιάζεις με το (έστω πολύ) φαγητό δεν είναι υγιής σχέση με το φαγητό. Μην τρελαινόμαστε.
    Γιατί δεν είναι υγιής, μια χαρά υγιής είναι, τρώει όσο πρέπει και όχι παραπάνω!!!!!! Τώρα αν είναι στέκα δεν ξέρω, νομίζω ναι από ότι έχει πει, αλλά όπως και να 'χει δεν το σκέφτεται από το πρωί ως το βράδυ!

Senior Member

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ
    Να μην κουράζεσαι, να πας μία βόλτα να πιείς έναν καφέ, με το ποδήλατο ή με τα πόδια, να πας στη θάλασσα, να πάρεις κανα τηλέφωνο με κάποιον που σε χαλαρώνει, να κοιτάξεις για δουλειά μιας και θα σου κάνει καλό να βρεις, να ξεκινήσεις ένα χόμπι σιγά σιγά ή να πας για κολύμπι, να κάτσεις να μιλήσεις εδώ, υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείς να κάνεις, όχι πολλά αν έχεις κουραστεί αλλά αυτά που σου είπα είναι υπεραρκετά. Κάντα όλα ή λίγα από αυτά, πάντως μην κάνεις άλλο κακό στον εαυτό σου με το να κουράζεσαι και να σκέφτεσαι όλο αρνητικά, το ξέρω ότι έχεις κουραστεί αλλά λογικό είναι, αφού συνεχώς ξοδεύεις αλλού την ενέργειά σου και όχι στην ευχαρίστησή σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Να μην κουράζεσαι, να πας μία βόλτα να πιείς έναν καφέ, με το ποδήλατο ή με τα πόδια, να πας στη θάλασσα, να πάρεις κανα τηλέφωνο με κάποιον που σε χαλαρώνει, να κοιτάξεις για δουλειά μιας και θα σου κάνει καλό να βρεις, να ξεκινήσεις ένα χόμπι σιγά σιγά ή να πας για κολύμπι, να κάτσεις να μιλήσεις εδώ, υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείς να κάνεις, όχι πολλά αν έχεις κουραστεί αλλά αυτά που σου είπα είναι υπεραρκετά. Κάντα όλα ή λίγα από αυτά, πάντως μην κάνεις άλλο κακό στον εαυτό σου με το να κουράζεσαι και να σκέφτεσαι όλο αρνητικά, το ξέρω ότι έχεις κουραστεί αλλά λογικό είναι, αφού συνεχώς ξοδεύεις αλλού την ενέργειά σου και όχι στην ευχαρίστησή σου.
    ωρέ... τα ίδια ακριβώς λέω κι εγώ στο γιό μου τα τελευταία τρία χρόνια τουλάχιστον, αλλά δεν γίνεται τί-πο-τα... βλέπεις, για να γίνουν όλα αυτά, θάλασσες, καφέδες, ποδήλατα, τηλέφωνα, δεν αρκεί να του το πω εγώ, πρέπει να του το "πει" ο εγκέφαλός του...

Senior Member
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΚΕΝΣΤ ΔΕ ΚΑΡΕΝΤ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟΙ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩhttps://www.youtube.com/watch?v=RvYcatJB3NU

Senior Member

Banned
    Quote Originally Posted by mama View Post
    ωρέ... τα ίδια ακριβώς λέω κι εγώ στο γιό μου τα τελευταία τρία χρόνια τουλάχιστον, αλλά δεν γίνεται τί-πο-τα... βλέπεις, για να γίνουν όλα αυτά, θάλασσες, καφέδες, ποδήλατα, τηλέφωνα, δεν αρκεί να του το πω εγώ, πρέπει να του το "πει" ο εγκέφαλός του...
    Συμφωνώ κι εγώ, γιατί κι εμένα τα ίδια μου λένε όλοι τόσα χρόνια όπως και να τα βρω με τον εαυτό μου, να αποκτήσω αυτοπεποίθηση, αλλά αν δεν τα βρεις μπροστά σου, δηλαδή να βρεις κάτι να σε παρακινήσει να σου γίνει το κλικ όπως λες κι εσύ να στα πει ο εγκέφαλός σου όντως δεν γίνεται τίποτα! Απλά προσπάθησα να του πω απλά πράγματα να κάνει και ευχάριστα, όπως το να πιεί έναν καφέ ή να πάει για κολύμπι, γιατί ξέρω πχ από τον εαυτό μου ότι αν του έλεγα πχ να ζωγραφίσει ή να γράψει ένα ποίημα πχ είναι κουραστικό. Η δουλειά είναι το πιο δύσκολο απ' όλα που είπα, αλλά αν την κάνει θα έχει λεφτά να κάνει ότι θέλει μετά, πχ να πάει μια εκδρομή.

Senior Member

Banned
    Χαααχαχα, ο παλιός γνωστός έλις!!! Ατσσ

Quote Originally Posted by foufoutos32 View Post
    Συγγνώμη, αλλά το να αναγουλιάζεις με το (έστω πολύ) φαγητό δεν είναι υγιής σχέση με το φαγητό. Μην τρελαινόμαστε.
    Για ολα φταιει το αγχος μου.Παντως οταν δεν εχω αγχος (σπανιο) κατι μπορει να φαω παραπανω.

Senior Member

Senior Member
    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΘΑΡΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ

Senior Member

Senior Member

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast