Οι απεριποίητες παχουλές και οι περιποιημένες γυναίκες! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 83
    Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member
    καλό μου δελφίνι, αυτή η επιμονή σου να σκέφτεσαι επαγωγικά και με γενικεύσεις και υπεραπλουστεύσεις του είδους "εγώ είμαι παχουλή κι απεριποίητη και δεν έχω άντρα, γιατί οι παχουλές κι απεριποίητες δεν βρίσκουν άντρες?" δεν θα σε βοηθήσει να βγάλεις σωστά συμπεράσματα...
    επειδή η γάτα μου είναι μαύρη, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όλες οι γάτες είναι μαύρες, πολύ δε περισσότερο δεν σημαίνει πως ό,τι είναι μαύρο είναι γάτα...
    ξέρω πολλές παχουλές κι απεριποίητες μια χαρά με τους άντρες τους και μια χαρά και με τις αδύνατες και περιποιημένες φίλες τους...
    είσαι παχουλή κι απεριποίητη? καλά κάνεις... το πρόβλημα σου δεν είναι ούτε να αδυνατίσεις, ούτε να καλοχτενιστείς... το πρόβλημα σου είναι να ξεκολλήσεις... απλά, σκέψου και κάνε κάτι άλλο... λέω "απλά" ενώ δεν είναι καθόλου απλό... είναι δύσκολο πολύ... όμως αυτό είναι το πρόβλημα και άμα το εντοπίσεις και το δεχτείς, είσαι πιό κοντά στη λύση...

Quote Originally Posted by bellezza View Post
    Σκέφτομαι...
    Και αν η απεριποίητη γυναίκα έχει να δώσει πράγματα που τα έχει ανάγκη ο περιποιημένος άντρας?
    Ξέρω πως οι άντρες κοιτάτε την εμφάνιση της γυναίκας πολύ...
    Αλλά αν μια γυναίκα είναι έξυπνη, δυναμική, καλοσυνάτη, ευγενική, με αίσθηση του χιούμορ και έχει μερικά περιττά κιλά, δεν θα μπορούσε να βρει ένα περιποιημένο άντρα?
    Αναρωτιέμαι...
    Έγινε αναφορά στο τί αξίζει στον καθένα...ποιός μπορεί να κρίνει τί αξίζει στον καθένα από μας?
    λολολολολολολ

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Ναι, γιατί υπάρχει ρατσισμός, αν εσείς είστε παχουλοί δεν τρέχει κάτι, για εμάς όμως είναι πολύ δύσκολο!
    Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ρατσισμός με τις παχουλές είναι απλά θέμα υγείας και εμφάνισης και το πόσο καλά αισθάνεσαι με τον εαυτό σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mama View Post
    καλό μου δελφίνι, αυτή η επιμονή σου να σκέφτεσαι επαγωγικά και με γενικεύσεις και υπεραπλουστεύσεις του είδους "εγώ είμαι παχουλή κι απεριποίητη και δεν έχω άντρα, γιατί οι παχουλές κι απεριποίητες δεν βρίσκουν άντρες?" δεν θα σε βοηθήσει να βγάλεις σωστά συμπεράσματα...
    επειδή η γάτα μου είναι μαύρη, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όλες οι γάτες είναι μαύρες, πολύ δε περισσότερο δεν σημαίνει πως ό,τι είναι μαύρο είναι γάτα...
    ξέρω πολλές παχουλές κι απεριποίητες μια χαρά με τους άντρες τους και μια χαρά και με τις αδύνατες και περιποιημένες φίλες τους...
    είσαι παχουλή κι απεριποίητη? καλά κάνεις... το πρόβλημα σου δεν είναι ούτε να αδυνατίσεις, ούτε να καλοχτενιστείς... το πρόβλημα σου είναι να ξεκολλήσεις... απλά, σκέψου και κάνε κάτι άλλο... λέω "απλά" ενώ δεν είναι καθόλου απλό... είναι δύσκολο πολύ... όμως αυτό είναι το πρόβλημα και άμα το εντοπίσεις και το δεχτείς, είσαι πιό κοντά στη λύση...
    Έχουνε άντρες το θέμα είναι τι άντρες έχουνε τίποτα "γύφτους" ή καλούς;

Στερημενους

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ρατσισμός με τις παχουλές είναι απλά θέμα υγείας και εμφάνισης και το πόσο καλά αισθάνεσαι με τον εαυτό σου.
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΠΑΝΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΛΟΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΗ
    ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ Σ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΟΠΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕ ΤΑ ΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΤ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΟΛΑΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΓΤ ΔΕ ΞΕΡΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΟΛΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΑΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΟΛΑΕΙ ΓΤ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ
    ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΓΤ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ

Senior Member
    Απ ολα αυτα που της ειπε η mama, το μονο που την ενοιαξε ειναι αν βρισκουν ''γυφτους'' η καλους, δελφινι πιστευω πως σου αξιζει να εισαι ετσι γιατι εχεις ηλιθιο τροπο σκεψης, δεν εννοω χαζη με την ενοια που λες τον εαυτο σου εννοω ηλιθιο τροπο σκεψης. Macgyver ειμαι κι εγω υπερ του ''τα ομωνυμα ελκονται'' οποιος λεει το αντιθετο ειναι βαθια νυχτωμενος και δεν εχει βρει ανθρωπο που να του μοιαζει για να δει ποσο ωραιο ειναι, η φραση ''θα βαρεθεις'' μου τσακιζει τα νευρα, αν βρεις εναν ανθρωπο που σου μοιαζει πρωτα απ ολα θα υπαρχει τελεια επικοινωνια που ειναι απο τα σημαντικοτερα στην σχεση και επιπλεον θα βρισκετε πολλα πραγματα να κανετε μαζι και τολμουν να λενε οι αλλοι οτι ''θα βαρεθεις''.

Senior Member
    ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ

Banned
    Ρε παιδιά εδώ μέσα δεν μπαίνουμε για να κρίνουμε, αλλά για να βοηθάμε! Έλις πολύ γέλιο το "Καγκούρι".
    Δελφίνι υπάρχει ρατσισμός, αλλιώς θα είχες βρει αγόρι. Έχω ακούσει εγώ να λένε!!!! Μακάρι να μην είναι τώρα έτσι σε μεγάλο βαθμό, αλλά σε ένα μικρό σίγουρα είναι! Ζούμε στην εποχή που μετράει η εμφάνιση δυστυχώς ή ευτυχώς. Πάρε παράδειγμα τον φίλο μας τον Αλαφροίσκιωτο, λέει τα αγόρια των παχουλών και απεριποίητων στερημένους, τι του λες τώρα;
    Συμφωνώ με Anakin σε όλα περι ομώνυμων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Ρε παιδιά εδώ μέσα δεν μπαίνουμε για να κρίνουμε, αλλά για να βοηθάμε! Έλις πολύ γέλιο το "Καγκούρι".
    Δελφίνι υπάρχει ρατσισμός, αλλιώς θα είχες βρει αγόρι. Έχω ακούσει εγώ να λένε!!!! Μακάρι να μην είναι τώρα έτσι σε μεγάλο βαθμό, αλλά σε ένα μικρό σίγουρα είναι! Ζούμε στην εποχή που μετράει η εμφάνιση δυστυχώς ή ευτυχώς. Πάρε παράδειγμα τον φίλο μας τον Αλαφροίσκιωτο, λέει τα αγόρια των παχουλών και απεριποίητων στερημένους, τι του λες τώρα;
    Συμφωνώ με Anakin σε όλα περι ομώνυμων.
    Μα Pillow αυτη μιλαει για εμφανιση, δεν ειπε οτι ψαχνει ενα καλο παιδι και ας ειναι οπως να ναι εμφανησιακα, δλδ οταν δεν εχεις εμφανιση για ποιο λογο να την απαιτεις?

Banned
    Μπορεί να 'χει άλλα χαρίσματα και στην τελική ο καθένας έχει τα γούστα του και τις επιλογές του, αν βρει πχ κάποιον που να τα 'χει όλα αυτά τότε τι θα πείτε; Δεν λέω ότι είναι σωστό να θέλουμε κάποιον καλύτερό μας αν δεν έχουμε άλλα χαρίσματα, που πιστεύω το δελφίνι πως έχει, αλλά δεν είναι ούτε και λάθος, ή μάλλον είναι και τα δύο, και σωστό και λάθος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Έχουνε άντρες το θέμα είναι τι άντρες έχουνε τίποτα "γύφτους" ή καλούς;
    ούτε ΄γύφτους¨ούτε ¨καλούς¨ ουτε ¨στερημένους¨... κανονικούς, όπως κι αυτές... μανία σας να βάζετε επίθετα στους ανθρώπους

Senior Member
    απλα ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ γι αυτο ζηταει εναν καλο (εμφανησιακα) αν θελετε να βλεπετε τα πραγματα ετσι μπραβο σας μονο δυστυχισμενες θα ειστε γιατι δεν κοιτατε την πραγματικοτητα, προσωπικα κοιταζω κοπελες που εμφανησιακα ειναι οπως εγω (μετριες) τις πανεμορφες δεν της πλησιαζω ποτε, ψαχνω αυτες που μοιαζουμε σαν χαρακτηρες και εμφανησιακα κοιταω παντα καποια ισαξια, σταματηστε να ζηλευετε οσες/οσους εχουν ωραιους/ες συντροφους κακο στον εαυτο σας κανετε, κοιταξτε τι ειστε αποδεχτειτε το και ψαξτε το αναλογο,
    εγω πχ εχω ιψδ ε λοιπον προτιμω να βρω καποια που εχει επισης ιψδ γιατι ειναι καλυτερα για μενα.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast