Οι απεριποίητες παχουλές και οι περιποιημένες γυναίκες! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 83 of 83
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    απλα ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ γι αυτο ζηταει εναν καλο (εμφανησιακα) αν θελετε να βλεπετε τα πραγματα ετσι μπραβο σας μονο δυστυχισμενες θα ειστε γιατι δεν κοιτατε την πραγματικοτητα, προσωπικα κοιταζω κοπελες που εμφανησιακα ειναι οπως εγω (μετριες) τις πανεμορφες δεν της πλησιαζω ποτε, ψαχνω αυτες που μοιαζουμε σαν χαρακτηρες και εμφανησιακα κοιταω παντα καποια ισαξια, σταματηστε να ζηλευετε οσες/οσους εχουν ωραιους/ες συντροφους κακο στον εαυτο σας κανετε, κοιταξτε τι ειστε αποδεχτειτε το και ψαξτε το αναλογο,
    εγω πχ εχω ιψδ ε λοιπον προτιμω να βρω καποια που εχει επισης ιψδ γιατι ειναι καλυτερα για μενα.
    φίλε anakin, το θέμα δεν είναι να κάνουμε αντιστοιχίσεις ¨ο ωραίος με την ωραία, ο έξυπνος με την έξυπνη, ο κοντός με την κοντή¨ αλλά το αντίθετο... να σκεφτόμαστε και να ενεργούμε απαλλαγμένοι από χαρακτηρισμούς και τυποποιήσεις, αυθόρμητα και ελεύθερα... συμφωνώ ότι πρέπει να αποδεχτούμε τον εαυτό μας αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει πρώτα να τον (ανα)γνωρίσουμε και μάλλον τότε θα διαπιστώσουμε ότι δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα... άρα, δεν θα ψάχνουμε και στον άλλον άνθρωπο μόνο ένα πράγμα... όσο για το τελευταίο που λες, εσύ ξέρεις καλύτερα τον εαυτό σου, αλλά νομίζω πως θα σου έκανε καλό να έχεις φυσιολογικές προσλαμβάνουσες από το περιβάλλον και από τη σχέση σου... να ¨ταιριάξετε¨τους ιδεοψυχαναγκασμούς σας τι να λέει? ο γιός μου έχει ιψδ και δεν θα ευχόμουν να μπλέξει με κοπέλα με το ίδιο πρόβλημα γιατί τότε θα κολλήσει περισσότερο... εγώ έχω κατάθλιψη... ένας καταθλιπτικός σύντροφος δεν θα μπορούσε να με ¨τραβήξει έξω¨... το πολύ πολύ, να πνιγόμασταν παρέα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mama View Post
    φίλε anakin, το θέμα δεν είναι να κάνουμε αντιστοιχίσεις ¨ο ωραίος με την ωραία, ο έξυπνος με την έξυπνη, ο κοντός με την κοντή¨ αλλά το αντίθετο... να σκεφτόμαστε και να ενεργούμε απαλλαγμένοι από χαρακτηρισμούς και τυποποιήσεις, αυθόρμητα και ελεύθερα... συμφωνώ ότι πρέπει να αποδεχτούμε τον εαυτό μας αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει πρώτα να τον (ανα)γνωρίσουμε και μάλλον τότε θα διαπιστώσουμε ότι δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα... άρα, δεν θα ψάχνουμε και στον άλλον άνθρωπο μόνο ένα πράγμα... όσο για το τελευταίο που λες, εσύ ξέρεις καλύτερα τον εαυτό σου, αλλά νομίζω πως θα σου έκανε καλό να έχεις φυσιολογικές προσλαμβάνουσες από το περιβάλλον και από τη σχέση σου... να ¨ταιριάξετε¨τους ιδεοψυχαναγκασμούς σας τι να λέει? ο γιός μου έχει ιψδ και δεν θα ευχόμουν να μπλέξει με κοπέλα με το ίδιο πρόβλημα γιατί τότε θα κολλήσει περισσότερο... εγώ έχω κατάθλιψη... ένας καταθλιπτικός σύντροφος δεν θα μπορούσε να με ¨τραβήξει έξω¨... το πολύ πολύ, να πνιγόμασταν παρέα...
    Το θεμα ειναι να μη λεει ''ειμαι χαλια εμφανησιακα και απαιτω καποιον ωραιο ενω αποριπτω εναν καλο χρακτηρα που δεν ειναι ωραιος'' επειδη αυτο λεει με τον τροπο της αλλιως να μην ανοιγε θεμα, οσο για μενα επιμενω γιατι μια κοπελα που εχει ψυχαναγκασμους θα με καταλαβει και θα δειξει κατανοηση και δεν υπαρχει φοβος να με περασει για φρικιο οπως μια δηθεν ''φυσιολογικη'' που εγω σαν ψυχαναγκαστικος ειμαι περισσοτερο λογικος απο αυτην, η κατανοηση σπανιζει στις μερες μας και αν καποιος δεν εχει προβληματα αναλογα δυσκολα θα σε καταλαβει, το θεμα ειναι με το ατομο που θα βρεις αν εχετε και οι δυο θεληση να βγειτε απο αυτο, οσο για τον γιο σου θα νιωσει οτι τον καταλαβαινουν πιστεψε με και θα νιωσει ομορφα με αυτο, η κατανοηση ειναι σχεδον το σημαντικοτερο σε μια σχεση.

Banned
    Quote Originally Posted by foufoutos32 View Post
    Μα νομίζω το θέμα μας δεν είναι η ομορφιά, που είναι έτσι κι αλλιώς υποκειμενική. Το θέμα μας είναι αν αντικειμενικά μια γυναίκα ή ένας άντρας φροντίζει τον εαυτό του. Σαφώς και μια παχουλή μπορεί να είναι στην τρίχα, δεν είναι αλληλοαποκλειόμενα αυτά τα δύο.

Το πρότυπο ομορφιάς για μένα είναι μια γυναίκα που αγαπάει τον εαυτό της τόσο ώστε να μην τον παρατήσει. Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες, που φυσικά δεν μπορούν να έχουν απαίτηση από τη γυναίκα να είναι Σκλεναρίκοβα (τι θυμήθηκα!) και αυτοί να έχουν το μαύρο τους το χάλι.

Γενικά, τα άκρα είναι ανεπιθυμήτα, εδώ μιλάμε για απλά, πρακτικά ζητηματα περιποίησης.
    Τι να σου πω...
    Εγώ διαβάζοντας τον τίτλο και μερικά σχόλια,άλλο κατάλαβα.
    Ίσως κατάλαβα λάθος!

Senior Member
    Εγώ εμφανισιακά με άριστα το 10 είμαι στο 4 με 5 μπορώ να βρω κάποιον; Μπορώ να τα φτιάξω με κάποιον που είναι στο 6 με 7;
    Last edited by δελφίνι; 12-08-2015 at 18:03.

Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Εγώ εμφανισιακά με άριστα το 10 είμαι στο 4 με 5 μπορώ να βρω κάποιον; Μπορώ να τα φτιάξω με κάποιον που είναι στο 6 με 7;
    αμα του αρεσεις γιατι οχι? εχεις καποιον συγκεκριμενο στο μυαλο σου η απλα ετσι ρωτας?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    αμα του αρεσεις γιατι οχι? εχεις καποιον συγκεκριμενο στο μυαλο σου η απλα ετσι ρωτας?
    έχω κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Κάποιον που γνώρισα μέσω badoo και μου άρεσε. Αλλά πώς να του αρέσω αφού είμαι άσχημη;

Ολοι οι ανθρωποι εχουν την ομορφια τους και τη γοητεια τους.Φυσικα μπορεις να κανεις και πραγματα για να ομορφυνεις.Να φτιαξεις τα μαλλια σου,να περιποιηθεις το δερμα σου,λιγο ελαφρυ βαψιμο,φτιαξε τα νυχια σου,ντυσου ομορφα κτλ κτλ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    βρε δελφίνι δελφινάκι... τι είναι η ¨εμφάνιση¨? διαγώνισμα γεωμετρίας? πως προκύπτει αυτή η βαθμολογία?

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456