Results 1 to 9 of 9
Thread: Ευχές
-
25-12-2007, 00:34 #1
Ευχές
Κάθομαι ώρα μπροστά στο πισι,
Όπως πολλές φορές έτσι και σήμερα διάβασα τα νέα σας, τις αγωνίες, τις σκέψεις, τα αισθήματά σας, τα εσώψυχά σας. Σήμερα όμως κάτι έχει αλλάξει. Σήμερα μετά από πολύ καιρό θέλω να ξαναγράψω σε αυτή τη κοινότητα.
Δε ξέρω πως θα φανεί αλλά θέλω να γράψω ένα μήνυμα με μερικές ευχές μου.
Γενικά δεν στέλνω γράμματα ούτε e-mail ούτε sms με ευχές. Γενικά ψιλοζορίζομαι να εκφραστώ με όμορφο και θετικό τρόπο αλλά σήμερα θέλω να γράψω. Λες και πιστεύω ότι ειδικά σήμερα έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα. Ποιος εγώ? να το πιστεύω αυτό? Εγώ ο τετραγωνισμένου λογικής . Και όμως, με έχει πιάσει κάτι σήμερα.
Θές λίγο το χαμόγελο της μικρής που και φέτος πίστεψε ότι ο Άγιος Βασίλης ήρθε και άφησε το δώρο της, θές λίγο ο άνθρωπος με τα μαύρα, ο παπάς, που συνάντησα σήμερα πρωί πρωί και αν και στην εκκλησία του έχω μπει μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα όμως με τόσο χαμόγελο με χαιρέτησε, θές λίγο το πνεύμα των ημερών. Ε σήμερα θέλω να γράψω ευχές. Και ίσως το μόνο μέρος που μπορώ να γράψω χωρίς να αλλοιωθώ από τα δήθεν και τα πρέπει είναι εδώ.
Παρένθεση (Κατά το σύνηθες για μένα θα σας ζητήσω να με συγχωρέσετε αν κάνοντας κάτι που εγωιστικά θέλω, ίσως να φανεί και ίσως ακόμα και να είναι ενοχλητικό αλλά αφού μπορώ θα συνεχίσω )
Και επειδή δεν θέλω να είμαι και βαρετός (ναι καλά το έγραψα το σεντονάκι πρώτα, τώρα το θυμήθηκα το βαρετός αλλά edit μόνο σε ορθογραφικά (νάτες οι παλιές συνήθειες πάλι)) ας προχωρήσω στο δια ταύτα προσπαθώντας να εκφράσω με λέξεις αυτό που θέλω
Για τη νέα χρονιά λοιπόν θέλω να ευχηθώ σε όλους
1) Να βρείτε ότι ψάχνετε
2) Να είστε πιο τυχεροί από την προηγούμενη χρονιά
3) Να βρείτε δίπλα σας τους ανθρώπους που σας αξίζουν
4) Να φύγουν από δίπλα σας αυτοί που δεν σας αξίζουν
Όποιος θέλει φυσικά συμπληρώνει τις δικές του ευχές
ΥΓ: Μία ευχή που θέλω να απευθύνω ειδικά σε ένα μέλος είναι η εξής: Τέτοιο καιρό του χρόνου να σε απασχολεί μόνο τι χρώμα θα έχει το δωμάτιο με τα παιχνίδια...................
- 25-12-2007, 12:35 #2
Κι εγώ εύχομαι σε όλους να έχουν πάνω απ΄\'ολα την υγεία τους γιατί είναι το πιο πολύτιμο αγαθό,το οποίο κακώς θεωρούμε δεδομένο.
Χρόνια καλά,ευτυχισμένα και με περισσότερα θέλω να πραγματοποιούνται κάθε μέρα του καινούριου χρόνου
25-12-2007, 12:43 #3
Ευχομαι κι εγώ πάνω από όλα υγεία, σωματική και ψυχική. Εσωτερική ισορροπία, δημιουργικότητα, αγάπη στη ζωή σας.
25-12-2007, 14:39 #4
Originally posted by ex_hus
ΥΓ: Μία ευχή που θέλω να απευθύνω ειδικά σε ένα μέλος είναι η εξής: Τέτοιο καιρό του χρόνου να σε απασχολεί μόνο τι χρώμα θα έχει το δωμάτιο με τα παιχνίδια...................
KI EGW ME TI SEIRA NA SAS EUXITHW OTI EPITHUMEITE!!!!
:):):):):):):):):):):):)
25-12-2007, 14:58 #5
εγω ευχομαι σε ολους - including me - του χρονου να ειμαστε καλυτερα απο φετος σε ολα τα επιπεδα, κι οταν λεω καλυτερα δεν εννοω υλικα αγαθα, αλλα πιο ηρεμοι....
(θελω να τα δω αυτα τα ποστ του χρονου, να τα κανω quote και μ ενα φαρδυ χαμογελο να γραψω απο κατω και οντως ισχυει!!!!!!! με χιλια θαυμαστικα)
26-12-2007, 14:48 #6
Ευχομαι μια πλουσια ζωη σε ολους και οσο το δυνατον πιο ευχαριστη.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
26-12-2007, 20:37 #7
Eυχομαι σε όλους να περάσουν όσο πιο όμορφα γίνεται τις γιορτές και ο καινούριος χρόνος να φέρει στον καθένα ότι αυτός επιθυμεί περισσότερο. Α! Ναι , και πρωτάθλημα στην ΑΕΚ!!!!!!!!!!:P
26-12-2007, 22:14 #8
Xronia mas polllaaaaaaaaaaaaaaaaaa ki eytixismena......kanthe xronos kai kalitera as einai!!!!!!!!!!!!!!!!!
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
26-12-2007, 23:05 #9
Χρονια καλά σε όλους σας και αν μπορείτε μη σκέφτεστε αυτές τις μέρες.
Απλά περάστε όσο γίνεται καλύτερα και διασκεδαστε με όποιο τρόπο μπορείτε
Σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και αγωγή.
25-06-2025, 19:04 in Σχιζοσυναισθηματική Διαταραχή