ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΖΩ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 43 of 43
    Banned
    .......................................
    Last edited by αλεξανδρος_77; 19-08-2015 at 15:21.

Senior Member
    παιδια γεια σας καθε μερα που περνα ολο και πιο πολυ εχω την αισθηση οτι βουλιαζω και δε θατα καταφερω τα εμποδια ειναι πολλα ο αντρας μου αφησε πολλεςυποχρεωσεις σχεδον ακατορθωτες δεν θα τα καταφερω

Ασπασία ζήτα βοήθεια. Σκέψου ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν, φίλους, συγγενείς, απλούς γνωστούς... Τί είναι και έχεις πανικοβληθεί τόσο πολύ; Μήπως να δώσουμε ένα χεράκι βοήθειας; Πες, μπορεί και να ξέρουμε ή να μπορούμε...

Banned
    απαντα λιγο πιο ανετα χωρις να σε απασχολει κ εντελως αν αυτα που γραφεις ειναι απολυτως κατανοητα απλως για μιλας περισσοτερο το λεω ετσι κ αλλιως θα καταλαβω τι ενοεις σχετικα ευκολα για αυτο ακριβως κ δε κουραζομαι να μιλω μαζι σου αν μιλας για θεματα οπως μεταβιβασεις κλπκλπ η γραφεικρατεια ρωτα καπιον τι να κανεις.
    οσο δε μιλας πνιγεσε βασικα αμα μιλας ειναι καλυτερα.

Ναι Ασπασια συμφωνω με τον Αλεξανδρο.Μιλησε μας και σε εμας αλλα και στους δικους σου ανθρωπους.

Senior Member
    ο αντρας μου ηταν μηχανικος τοπογραφος ειχε διακανονισμους παντου ικα τσεμεδε και αλλες οφειλες που ρυθμιζε εκεινος συνταξη δικαιουμαι βεβαια και εγω και η μικρη μου κορη που ειναι φοιτητρια αλλα αυτο θα παρει καιρο του χρωστουσαν και αρκετα εγω ομως δεν ειχα επιγνωση για ολα αυτα η μεγαλη κορη ειναι σχετικη με τη δουλεια αλλα της ηρθαν ολα μαζι και δυσκολα θα το διαχειρειστει η μικρη φοιτητρια χημικος προσπαθω να μπει σε εστια αλλιως δε θα μπορεσουμε και ειναι κριμα γιατι ειναι αριστη φοιτητρια η αλλη κορη μου εμενε σε αλλη πολη και δουλευε σε καφε αυτη θα γυρισει πισω μεναμε σε μεγαλο σπιτι που τωρα ειναι πλεον ασυμφορο για μενα απο ολες τις αποψεις τι αλλο να πω πνιγομαι ολα εγιναν τοσο ξαφνικα

Senior Member
    κασσανδρα ευχαριστω πολυ ολους σας ευχαριστω και μονο που μου μιλατε

Banned
    μαλον ενοεις οτι εχεις τρεχαματα με εφοριες ικα κλπ κ αυτο σε κουραζει σωματικα

Senior Member
    και αυτο και οτι σκεφτομαι πως να δωσω λυσεις και οτι αυτη τη στιγμη η φυσικη μου κατασταση αεναι χαλια

Banned
    ενταξει δεν ειναι χαλια ειναι σε μια μεση κατασταση απλα αλλοι καθονται σε μια καρεκλα κ αλλοι πανε κ ερχονται συνεχεια ο αντρμας σου πχ σιγουρα θα πηγενε κ θα ερχοταν συνεχεια γι αυτο ειχε κ τοσες πολες υποχρεωσεις εσενα δε σου παει αυτο.

Senior Member
    ΚΟΙΤΑΞΕ ΟΛΟΙ ΔΙΕΥΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ
    ΔΛΔ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΤΡΟΠΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ
    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΜΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ ΛΕΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΡΕΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    αυτο που εχει σημασια ειναι να στεκεσαι στα ποδια σου μη περιμενεις να πλακωθεις στη γυμναστικη καπιοι γεννηθηκαν για να κινουνται κ αλλοι για να καθονται.

Quote Originally Posted by ασπασια View Post
    ο αντρας μου ηταν μηχανικος τοπογραφος ειχε διακανονισμους παντου ικα τσεμεδε και αλλες οφειλες που ρυθμιζε εκεινος συνταξη δικαιουμαι βεβαια και εγω και η μικρη μου κορη που ειναι φοιτητρια αλλα αυτο θα παρει καιρο του χρωστουσαν και αρκετα εγω ομως δεν ειχα επιγνωση για ολα αυτα η μεγαλη κορη ειναι σχετικη με τη δουλεια αλλα της ηρθαν ολα μαζι και δυσκολα θα το διαχειρειστει η μικρη φοιτητρια χημικος προσπαθω να μπει σε εστια αλλιως δε θα μπορεσουμε και ειναι κριμα γιατι ειναι αριστη φοιτητρια η αλλη κορη μου εμενε σε αλλη πολη και δουλευε σε καφε αυτη θα γυρισει πισω μεναμε σε μεγαλο σπιτι που τωρα ειναι πλεον ασυμφορο για μενα απο ολες τις αποψεις τι αλλο να πω πνιγομαι ολα εγιναν τοσο ξαφνικα
    Λοιπόν, η δική μου γνώμη είναι να ηρεμήσεις μερικές μέρες (δεν χάθηκε ο κόσμος για μερικές μέρες) κι εσύ και τα παιδιά, να ειστε κοντά η μία με την άλλη και μετά να δείτε τα θέματα αυτά. Οχι μόνη σου αλλα μαζί με μία τουλάχιστον από τις κόρες σου και θα βρείτε τις υποχρεώσεις που "τρέχουν".
    Θα πας στα ταμεία που εχει ο άντρας σου τις οφειλές, θα πεις το πρόβλημά σου και θα τους ζητήσεις να σε βοηθήσουν . Ζήτησέ τους αν γίνεται να σου κάνουν και καλύτερο διακανονισμό, ή αν μπορούν να τα παγώπσυν για ένα χρονικό διάστημα. Αλλα, πρόσεξε, μην ντραπείς ! Θα λες το πρόβλημά σου και θα ζητάς βοήθεια να κάνουν οτι μπορούν. Επίσης, θα προσπαθήσετε να βρείτε αυτούς που χρώσταγαν στον άντρα σου και θα τους πεις τα ίδια.

Page 3 of 3 FirstFirst 123