Results 1 to 15 of 16
Thread: το θαυμα της αναγκης
-
17-08-2015, 20:49 #1
το θαυμα της αναγκης
γεια χαρα..
ειπα να αναλυσω αποψε ενα αρκετα ενδιαφερον θεμα
αναρωτιεμαι πραγματικα αν πηγε ποτε το μυαλο σας στο ΓΙΑΤΙ καπιοι ανθρωποι παρουσιαζουν αυξημενες ικανοτητες στο να κανουν πραγματα κ καπιοι αλλοι οχι..
πηγε ποτε το μυαλο σας στο πως εξηγιται αυτο το φαινομενο?
εγω λοιπον αφου μου συνεβησαν μια ζωη τα πιο πιστευτα πραγματα η τα πιο απιστευτα αναλωγα με το πως θα το παρει κανεις κατεληξα σε ενα αρκετα ενδιαφερον συμπερασμα..
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ.
Σε οσο δυσκολοτερη θεση βρεθηκε καπιος οσο μεγαλυτερο ειναι το αδιεξοδο που εχει βρεθει κ οσο αισθανθει τον εαυτο του να τρελαινεται μεσα στα προβληματα του τοσο πιο ικανος θα γινει στη πορεια της ζωης του να κανει ΘΑΥΜΑΤΑ προκειμενου να βγει απο αυτη τη θεση που βρεθηκε.. Αυτο σημαινει οτι το μονο κινητρο που μπορει να εχει καπιος για να κανει τα αδυνατα δυνατα ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Κ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ οσο βρισκεται πανω σε αυτη την αναγκη οι δυνατοτητες σου θα ανοιγουν σε τοσο μεγαλο σημειο που ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΟΣ δε θα σταματησει πουθενα ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ.
Να λοιπον γιατι τη τρελα κ την υψηλη νοημοσυνη τη χωριζει μια λεπτη κοκκινη γραμη.
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ Ως ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ
Ειναι πανευκολο απο κει που αισθανεσαι οτι τρελαινεσαι να γινει ενα θαυμα κ να σωθεις γιατι το ΘΑΥΜΑ δεν στηριζετε σε καμια λογικη! ειναι ενα γεγονος που νικα σχεδον τα παντα κ προσπερνα καθε δυνατο εμποδιο ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΚΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ για να σοθει απο θανατηφορες ασθενιες που τελικα εξαφανηστικαν με τη παροδο των χρονων..
για αυτο ακριβως ΧΩΡΙΣ ΤΡΕΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι αν δε νιωσεις οτι τρελαινεσαι δεν αποκτας καμια ικανοτητα
τωρα αυτο ειναι ΚΑΛΟ η ΚΑΚΟ οπιος μπορει ας απαντησει σε αυτο...
εγω μεχρι τωρα δεν εχω αποφασισει να σας πω ταλαντευομαι ακομα....
- 17-08-2015, 21:27 #2
ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΓΤ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ
Η ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΕΝΑ ΕΜΟΠΔΙΟ Η ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ
Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΓΤ ΔΡΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΤΕΣΠΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΨΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ ΚΛΠΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
17-08-2015, 21:28 #3
Δεν χρειαζεται να τρελαθεις Αλεξ . Μονο στα δυσκολα μαθαινει ο ανθρωπος . Οπως λενε και οι πεζοναυτες , ' οσο περισσοτερο ιδρωσεις σε καιρο ειρηνης , τοσο λιγοτερο θα ματωσεις στον πολεμο . ' .
Η ζωη απο μονη της ειναι δυσκολη , μονο οι ικανοι και δυνατοι θα επιβιωνουν , οπως παντα γινοταν . Survival of the fittest , κατα τον Δαρβινο .
17-08-2015, 21:57 #4
μαλον δικιο εχεις δε χρειαζεται να τρελαθεις ελα ομως που καπιες φορες επεσες μεσα στη τρελα γιατι τα βιωματα σου σε εφεραν εκει κ εκει αρχιζει το πραγματικο μυθιστορημα που ξεπερνα σε φαντασια τα πιο απιστευτα σεναρια... εκει αρχιζει το πραγματικο μπεστ σελερ..
κανεις δε θα διαλεγε να τρελαθει αν μπορουσε να το αποφυγει.. αυτο το δρομο δεν τον διαλεγεις πεφτεις μεσα σ αυτον οπως η γη που χανετε απο τα ποδια σου.. (για να καταλαβεις τι αισθηση σου δινει μεταφορικα)
εγω ακομα δε μπορω να αποφασισω αν αυτο ειναι καλο η κακο
ειναι κακο απο πλευρας οτι σου συμβαινει κ καλο στο οτι μεσα απο αυτο μαθαινεις πωσ να ξαναγενιεσαι απο τις σταχτες σου.
εγω δε θα ελεγα σε κανενα να παρει αυτο το δρομο αν φυσικα μπορει να διαλεξει.. αν ομως βρεθει σε αυτον πρεπει να καταλαβει οτι πρεπει να ζησει κ να παρει το θαρρος να προχωρισει μπροστα.
17-08-2015, 22:12 #5
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΖΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΣΕΣΑΙ ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΜΗΧΑΝΗ
ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΠΕΙΣ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΟ ΠΡΠΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΤ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΡΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
17-08-2015, 23:29 #6
Ρε '' μην αγιογραφητε '' την τρελα. ειναι μια απο τις χειροτερες αρρωστιες που υπαρχουν.
18-08-2015, 10:49 #7
18-08-2015, 10:59 #8
Αυτή Αλέξανδρε είναι η θετική όψη με την οποία συμφωνούμε, κι αυτή την πορεία ζωής πρέπει να ακολουθεί κανείς. Η άλλη όψη, η αρνητική, είναι η κατάπτωση, στην οποία δυστυχώς θα βρεθούν πολλοί συνάνθρωποι μας, τα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία μπορεί να οδηγησουν κάποιο στην καταστροφή.
γιάννης
18-08-2015, 11:25 #9
18-08-2015, 11:33 #10
Ε ΝΑΙ ΡΕ ΨΗΛΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ ΟΝΤΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΑ ΚΟΤΣΙ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΔΛΔ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΝ ΟΥΦΟ
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΟΠΡΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΟΥΦΟ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ
ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΟΥΦΟ ΘΑ ΠΩ ΤΙΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΜΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΧΕΣΤΗΚΑ
ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΣΑΝ ΟΥΦΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-08-2015, 11:44 #11
Δεν αντιλεγω ελις, ετσι ειναι, το πολεμαμε, κι οπου μας βγει....
18-08-2015, 11:45 #12
να σου πω ενα παραδειγμα πχ για να καταλαβεις τι ενοω..
τυχαιο.
απο τη στιγμη που ενα πραγμα ειναι σπιτι σου κ εισαι μεσα σε αυτο κ εσυ αυτο το αγνωεις κ δε το αναγνωριζεις οσο δε σ αρεσει αυτο τοσο πιο ασχημα θα σε αντιμετωπιζει..
αν δε πεις καλη κουβεντα για το σπιτι σου αυτο θα πεσει να σε πλακωσει ακομα κ αυτο ειναι παραγκα η βιλα..
για αυτο ακριβως το λογο βλεπεις κ πολες φορες ανθρωπους που η ζωη τους ητα γεματη λαθη αλλα επειδη ακριβως τα αποδεχτηκαν διακριθηκαν κ εβαλαν τα γυαλια σε αυτους που η ζωη τους ηταν γεματη σωστα πραγματα αλλα αυτοι αρνιοντουσαν να τα αποδεχτουν κ μειονεκτουσαν γι αυτο.
18-08-2015, 11:49 #13
ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΣΟΠΤΑΡΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ
ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΔΩ ΟΜΟΡΦΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-08-2015, 11:50 #14
σ αυτο δεν εχεις αδικο αλεξανδρε, ωραια οπτικη...
18-08-2015, 11:53 #15
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))