Results 16 to 30 of 253
-
17-08-2015, 05:14 #16
Σε ευχαριστω παρα πολυ Κωστη μου ετσι ειναι..εχεις απολυτο δικιο σε οσα ειπες και πραγματικα το προσπαθω..Αλλα την ωρα που θα με πιασει η κριση το μονο που κανω ειναι να κλαιω να χτυπιεμαι να ιδρωνω κ να ειμαι ετοιμη να λυποθυμισω..εκεινη την ωρα καθε λογικη χανεται..καθε φραγμα σπαει και ξεχυνονται συναισθηματα κ πονος που με ξεπερναει σαν ανθρωπο και σαν υπαρξη...δεν εχω τον ελεγχο δεν σκεφτομαι λογικα ουτε εχω δυναμη να παλεψω..εχω ριξει τοσο την αξιοπρεπεια μου που σιχαθηκα τον εαυτο μου..νιωθω μια κακομοιρα που παλευει να κρατησει εναν ανθρωπο ο οποιος δεν την θελει...
- 17-08-2015, 05:16 #17
17-08-2015, 10:20 #18
Ο προηγουμενος γάμος γιατι τερματισε?? Ψάχνεσαι δηλαδή για κατι το καλυτερο και απλά επεσες σε τουτον εδω τον ηλιθιο???:confused:
17-08-2015, 18:27 #19
Με τον πρωην αντρα μου ημασταν μαζι απο παιδια και απλα καταλαβαμε μετα απο καποιο σημειο οτι δεν μπορουσαμε να συνεχισουμε και ηταν καλυτερο για ολους μας να μεινουμε χωρια..Εχουμε πολυ καλες σχεσεις ευτυχως ποτε δεν ειχαμε κανενα προβλημα..Εχει ξαναφτιαξει την ζωη του και ειμαι πολυ χαρουμενη για εκεινον..
17-08-2015, 18:33 #20
Καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι.Εχεις συζητησει γι αυτες τις κρισεις και πως μπορεις να τις αντιμετωπιζεις?Ολοι βιωνουμε δυσκολες, πιεστικες και αγχωτικες καταστασεις.Αλλοι σε μικρο και αλλοι σε μεγαλο βαθμο.Αντιμετωπιζω πολλα σοβαρα οικογενειακα προβληματα και οταν πιεζομαι παρα πολυ με πιανουν μικρες κρισεις πανικου που μπορει να κρατησουν απο 1-2 λεπτα αναλογα με το ποση εκταση θα δωσω στις αρνητικες μου σκεψεις και πως θα αντιμετωπισω ολο αυτο το ασχημο συναισθημα.Την πρωτη φορα που μου συνεβη, αρχισα να σκεφτομαι ποσο ασχημα ειναι τα πραγματα και οτι θα γινουν χειροτερα και σιγα σιγα το διογκωνα και το εφτασα στην καταστροφη με παραλληλα σωματικα συμπτωματα, ταχυκαρδια,ιδρωτας και μια εντονη αισθηση οτι πνιγομαι και οτι θα τρελαθω. Σ εκεινο το σημειο προσπαθησα να δω πιο ηρεμα τις καταστασεις και οταν ηρεμησα εντελως καταλαβα τι με ειχε πιασει. Αρχισα να ψαχνω τροπους για να αντιμετωπισω καποια αλλη μελλοντικη κριση πανικου και παραλληλα τροπους για να αντιμετωπισω καταματα καθε μου προβλημα οσο ασχημες κι αν ηταν οι συνεπειες. Οταν κατι το κανεις για το καλο σου, οσο δυσκολο κι αν ειναι στο τελος θα δεις οτι αξιζε η προσπαθεια. Το θεμα ειναι να μπορεσεις να αντιμετωπιζεις τις κρισεις και να βαζεις τη λογικη σου να δουλευει.Υπαρχουν τροποι για να ελεγχεις αυτες τις κρισεις και να ηρεμεις.
17-08-2015, 20:42 #21
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΓΑΠΑΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΔΛΔ ΟΚ ΠΟΝΑΣ ΟΚ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ
ΔΕ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΝΑ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΩ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ
ΚΑΙ ΔΕ Σ ΛΕΩ ΔΙΩΞΤΟΝΑ ΑΛΛΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕ
ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΘΕΣ Η ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕ ΤΡΑΒΑΕΙΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-08-2015, 01:16 #22
Αχ βρε κοπελα μου.. Οποιος ειναι εξω απ το χωρο πολλα τραγουδια λεει..σε καταλαβαινω..και λυπαμαι για τη φαση που περνας... Στην προκειμενη φαση δεν .πορεις να κανεις και πολλα πραγματα εφοσον εχεις βαλςι στον εαυτο σ την ταμπελα της αδυναμης..ασ το να κυλησει μαι θα δεις πως θα παει..και να προσευχεσαι να ζητας απ το θεο ουσιαστικα να σε βοηθησει .. Ζητα και θα σ δωθει λενε..μπορει αυτος να μην σου αξιζει και τωρα να μην το καταλαβαινεις γιατι αυτη τη στιγμη θελεις μονο αυτον..θα περασει κ ο καιρος... Προσπαθησε να ασχολςισαι και με πραγματα που σου αρεσουν ..ψαξου και λιγο να δεις τι παιζει τριγυρω δηλαδη αν θα σε ενδιεφερε κατι αλλο αν θα μπορουσες και βλςπεις.. Τι θεραπεια περνεις ;; εγω παντως θα πηγαινα και σε καποιον αλλον γιατρο να με εξετασει ... Δεν τ θεωρω με το ζορι ψυχωση..μπορει να ειναι και βαρια καταθλιψη..
21-08-2015, 17:33 #23
Δειχνει να ειναι καλυτερα η κατασταση αλλα αυτο δεν ειναι μονιμο...Φοβαμαι τοσο πολυ...Μακαρι να υπηρχε μια δυναμη στον κοσμο που θα μας εκανε ολους να χαμογελαμε..Μικρους κ μεγαλους..να μην υπηρχε φοβος ουτε ψυχικες ασθενειες ουτε πονος..Κανενος ειδους πονος..Ειναι λιγο βελτιωμενα τα πραγματα σε εμενα αλλα εν ξερω αν αυτο ειναι αληθινο κ ποσο θα κρατησει...
21-08-2015, 17:37 #24
Εγώ σ' αγάπησα εδώ
Με τα φεγγάρια της βροχής
Περίμενες τόσο καιρό να ξαποστάσεις
Έφτανε να χαμογελάς
Να σε κοιτάζω όταν ξυπνάς
Κι ούτε που σκέφτηκα ποτέ πως θα ξεχάσεις
21-08-2015, 18:21 #25
21-08-2015, 18:23 #26
22-08-2015, 11:02 #27
Εισαι ανασφαλης και εξαρτημενη απο το σεξ μαζι του.
Στο λεω ετσι ωμα για να το δεις σε πραγματικη βαση.
Οσο νομιζεις οτι νιωθεις ετσι απο αγνα ερωτικα αισθηματα,τοσο θα παγιδευεσαι σε αυτην την κατασταση.
Οταν καταλαβεις οτι κανεις ετσι για εναν π*****,τοτε θα δεις οτι δεν αξιζει τον κοπο.
Εισαι σε μια ηλικια αρκετα μεγαλη για να κανεις ετσι,και κυριως εξαρταται ενα παιδι απο σενα.Ειναι εγκληματικο να βλεπει την μανα του ετσι,επειδη την παρατησε ενας γκομενος.
22-08-2015, 12:57 #28
Καλά ρε Αλαφροίσκιωτε, είσαι σοβαρός; Είναι δυνατόν να τα λες αυτά;; Έλεος δηλαδή!!!!!!!!!! Ήμαρτον!!!!!!! Ερωτευμένη είναι η κοπέλα, όχι σεξομανής!!!!!!
22-08-2015, 13:18 #29
Απο τετοιους ''ερωτες'' χορτασαμε.
22-08-2015, 13:47 #30
Κοίτα δεν πρόκειται να σου αλλάξω γνώμη, έχεις πολύ αρνητική άποψη για τις γυναίκες, τουλάχιστον αφού δεν μπορείς να πιστέψεις κάτι διαφορετικό μην προσβάλλεις, γιατί δεν σου φταίνε τίποτα οι άλλοι(ες) να έρχονται σε δύσκολη θέση.