Γω κι αυτος ανηκουμε σε διαφορετικους πλανητες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Senior Member

Γω κι αυτος ανηκουμε σε διαφορετικους πλανητες

Θελω να γραψω κατι γι αυτο.Μιλαω για τον γιατρο βελονιστη μου που πρωτοπηγα περισυ σ αυτον.ξεκινησα τον Σεπτεμβριο του 2014 και απο τον Γεναρη του 2015 αρχισα να τον ερωτευομαι! Κι αυτος μου εδειχνε ιδιαιτερη συμοαθεια αλλα μεχρι εκει διοτι ειναι παντρεμενος και...πετυχημενοςο ακαρπος αυτος ερωτας πυροδοτησε υπομανιακο επεισοδιο απ οτι μου ειπε και ο γιατρος μου.ευτυχως το καλοκαιρι σταματαει για 4 μηνες και δεν θα τονεβλεπα παραλληλα αρχεςκαλοκαιριου γνωριζω εναν καθηγητη πανεπιστημιου(συγχρονως με την σχεση μου) και κανω μαζι του μια 3μηνη καλη ερωτικη σχεση αυτο με βοηθησε να τον ξεερωτευτω.ξεκινησε αυτος παλι και εγω πηγα ξανα τελις Οκτωβριου δηλ μετα 5 μηνεςκαι ημουν σιγουρη οτι θα μου ειναι πλεον παντελως αδιαφορος.Πηγα πρωρη φορα εκει και...μου εκανε παλι εντυπωση παντα εχει μια καλη κουβεντα να μου πει, πως καταφερνω να κανωαυτο πως καταφερνω να κανω το αλλο και δειχνει οτι αν ειναι δυνατον με θαυμαζει!Αυτος ο οετυχημενος κοινωνικα εππαγγελματικα οικονομικα οικογενειακα θαυμαζει εμενα την αποτυχημενη κοινωνικα επαγγελματικα οικογενειακα!Και οταν τον κοιταζω καταλαβαινω πως ξερει κι αυτος οτι εγω κι αυτος ανηκουμε σε διαφορετικους πλανητες!

Senior Member
    Θα σ πω πωσ γινεται εγω θαυμαζω τισ γκευ γυναικεσ μπορει να ξερω πωσ λειτουργει η παγκοσμια οικονομια μπορει να ξερω να σε βαλω με το ιντερνετ να ψωνισεισ τα πιο απιθανα πραγματα απο οπυ θελεισ αλλα τισ γκευ γυναικεσ θα κατσω να τισ θαυμασω αμα ειναι κ ομορφεσ τισ ερωτευομαι κατευθειαν
    Θεωρω οτι λαμπουνε οτι εχουν ταλεντο τισ θαυμαζω χωρισ ιδιαιτερο λογο αν κ ξερω οτι ειναι γαματεσ τουσ γκευ αντρεσ δεν τουσ πολυσυμπαθω οπωσ κ να ναι διαχωριζω δηλαδη κ στισ δυο περιπτωσεισ κ δινω ρεστα για γκευ γυναικεσ γκευ αντρεσ ακομα να συμπαθησω δεν ξερω γιατι παρεπιπτωντωσ τα ερωτικα σ ειναι χαλια να το κοιταξεισ αυτο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μακαρι αν παντρευτω ποτε να παρω ομορφη γκευ γυναικα αυτο ειναι το ονειρο μου λεμε τωρα αλλα μ αρεσουνε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))