καταθλιψη - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 21 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 315
    Banned
    ...δεν ξερω τι ειναι μαγκια.. εγω για μαγκια ξεκινησα το καπνισμα στην αγρια εφηβεια μου και τελικα μου μεινε η πισσα και μου φυγε η μαγκια!..

Senior Member
    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΦΛΩΡΟΣ ΗΜΟΥΝΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    ναι καταλαβα πως λες ...αλλα δεν μπαινω μεσω φβ εδω...εκει μεσα εχω πολλους "φιλους" που δεν θελω να ξερουν ουτε ποια ειμαι ουτε τι κανω...

Senior Member
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ
    ΔΛΔ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΜΟΡΦΟ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    χαχαχα... τουλαχιστον ολοι μπορουμε να ρευτουμε απο τον κωλο...οποτε ... ειμαστε ηδη μαγκες!

Banned
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας )) ... για μενα αυτο ειναι ομορφια! πως γινεται????

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΦΛΩΡΟΣ ΗΜΟΥΝΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ
    ελις ξεκολλα με τους χαρακτηρισμούς του εαυτού σου! Μια χαρά εισαι.
    Αν πιάσουμε σοβαρή συζήτηση θα δεις οτι δεν ειναι ετσι τα πράγματα.

Rea λυπαμαι για την λεκτικη βια και της ουσιες.Ελπιζω ολα αυτα να μην υπαρχουν σημερα στην ζωη σου.Εχεις φιλους/φιλες? η συντροφο να σε στηριξει? εχεις καλες σχεσεις με τους γονεις σου?

Banned
    ναι ας πιασουμε μια σοβαρη συζητηση ... εχουμε ωραιο γκρουπάκι... το χω αναγκη!!

Senior Member
    Ψιθυριστά και στο αυτί!!
    Ψιτ Έλις! δώσε νούμερο, δώσε τηλ. δώσε ρε μη κολώνεις. Σε κάρβουνα αναμένα ειναι, δεν το βλέπεις?

Banned
    bulletproof καλησπέρα.
    σ ευχαριστω ... οι ουσιες δεν υπάρχουν πια...ανακάλυψα οτι δεν ταιριαζουν με τα αντικαταθλιπτικα μου. οι σχεσεις μου με τους γονεις μου εχουν αποκατασταθει, είναι οι μονοι που γνωριζουν για την καταστασή μου. δεν εχω φιλους ουτε συντροφο... εχω μονο τον σκύλο μου τον Ζορμπά...ειναι ο συντροφος μου και με εχει βοηθησει οσο ποτε κανεις ανθρωπος. εσυ εισαι καταθλιπτικος?

Banned
    ... και ολο αυτο επειδη ρωτησα πως γινεται να γραφεις απο κατω απο τα ποστ???... ή δεν καταλαβα καλα... εμενα εννοεις οτι ειμαι "σε αναμενα καρβουνα"??????

Senior Member
    εγω προσπαθώ να καταλάβω γιατι δεν βοηθήθηκες με την ψυχανάλυση.
    Ελάχιστα πράγματα γνωρίζω για ψυχοδυναμικα και μακροπρόθεσμα μοντελα αλλά ξέρω γω, λένε οτι γίνεται κ ετσι η 'δουλειά'
    Last edited by 1984muzzy; 19-08-2015 at 02:21.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ... και ολο αυτο επειδη ρωτησα πως γινεται να γραφεις απο κατω απο τα ποστ???... ή δεν καταλαβα καλα... εμενα εννοεις οτι ειμαι "σε αναμενα καρβουνα"??????
    εσένα εννοω και εσένα πειράζω ρεα. Μη τσιμπας. Εχει εντονο το στοιχειο της υπερβολης το εν λόγω ψιθύρισμα. αλήθεια έχει

Ναι εχω καταθλιψη και αγχωδη διαταραχη .Εχω και εγω σκυλακι και τον λατρευω.Βασικα αγαπαω ολα τα ζωα! ευτυχως εχω τον αρραβωνιαστικο μου και μου φτιαχνει την διαθεση και με βοηθαει παρα πολυ.Εγω την καταθλιψη την επαθα απο ασθενειες που περασαν οι γονεις μου.Πρωτα η μητερα μου ειχε καρκινο της μητρας και μετα του παχεως εντερου αλλα βγηκε νικητρια και της δυο φορες.Μετα ο μπαμπας μου ειχε εναν μεγαλο ογκο στο χερι (χειρουργηθηκε και ολα πηγαν πολυ καλα).Τον Μαιο του 2014 ο μπαμπας μου ειχε αιμοπτυση και στο νοσοκομειο Σωτηρια διεγνωσθει με καρκινο του πνευμονα.Χειρουργηθηκε,καν αμε 5 χημειοθεραπειες και 14 ακτινοβολιες.Δωξα τον Θεο τα παει πολυ καλα εχουν περασει 15 μηνες απο τοτε (το τσιγαρο επισης εχει 15 μηνες που το εκοψε).Οι γιατροι μας εχουν πει οτι δεν ειναι επιθετικη μορφη και προς το παρων τα παμε καλα και δεν εχουμε μεταστασεις.Συγνωμη αν σε κουρασα,με λιγα λογια αυτη ειναι η ιστορια της καταθλιψης μου.

Page 8 of 21 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast