καταθλιψη - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 21 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 315
    Banned
    δεν γνωριζω τπτ για ψυχοδυναμικα και βραχυπρόθεσμα μοντελα... η καταθλιψη δεν ειχε εντοπιστει απο την γιατρο μου, η ιδια ειχε καποια μορφη αγοραφοβιας και μου την μετεδωσε ... δεν ξερω γτ δεν βοηθηθηκα... οταν εφτασα πάτο καταλαβα μονη μου πως εχω καταθλιψη και πως πάντα ειχα τελικα...και πήγα σε εναν γιατρο που καλυπτει το ταμειο ...σουυυρθηκα ως εκει καθισα στην καρεκλα και αμεσω του ειπα το θεμα μου και τα δακρυα κυλουσαν ανεξελεκτα και συνεχως του ζητουσα συγνωμη με επνιγε ολο αυτο... εκεινος μου ειπε οτι θα μου γραψει τα χαπια αλλα να πηγαινω καθε μηνα να με βλέπει ... του ειπα για τα 8 χρονια ψυχαναλυσης και εκεινος εντυπωσιαστηκε...δεν εχω χρηματα ετσι και αλλιως για αλλη ψυχαναληση...και ο ιδιος μου ειπε με τον τροπο του οτι αφου τα 8 χρονια δεν με βοηθησαν....δεν εχει νοημα να συνεχισω με αυτον τον τροπο

Banned
    καθολου δεν με κουρασες...ισα ισα μου δινει δυναμη που μπορω να μιλαω και να ακουω για αυτο το θεμα... ναι περασες και εσυ βουνα... χαιρομαι που εχεις εναν ανθρωπο να σε στηριζει ...μου δινει ελπίδες και για μενα...αν και το φοβαμαι πολυ, κανεις ψυχοθεραπεια, παιρνεις χαπια?

Banned
    εκτος απο υπερβολη εχει και στοιχεια σεξισμου... τσιμπάω γιατι ειναι προσβλητικο... θελω να το καταλάβεις οτι μπορει να μην ειχες προθεση αλλα με προσβαλλες...ειναι χυδαιος ο τροπος που σκεφτεσαι...δεν μπήκα εδω για να βρω γκομενο και οταν κρινομαι τοσο αρνητικα ...στο πισω μερος του μιαλου μου σηκονωνται αμυνες...πρεπει να σκεφτομαι τι λεω και εδω ρε γαμωτο???

Εχω εναν πολυ καλο ψυχιατρο που με βοηθαει.Ναι λαμβανω φαρμακευτικη αγωγη συγκριμενα xanax 0,5mg ,effexor xr 75 mg και σταγονες aloperidin 2mg.Ομως εκτος απ'τα φαρμακα μου δινει και συμβουλες και μου μιλαη.Γενικα τα παω καλα μπορω να πω αν και εχω πολυ φοβο μεσα μου και αγχος.Εσυ πως τα πας με τα φαρμακα σου? αισθανεσαι καλυτερα?

Banned
    ναι ειμαι "καλυτερα" δηλαδη εχω διαθεση να βγω απο το σπίτι να πάω στη δουλεια μου..αν και ακομα εχω πολλες "κακες μερες" εχουμε αυξησει την δοση μου και μαλλον συντομα θα την ξανααυξησουμε... γιατι ακομα ενα χρονο μετα δεν μπορω να λειτουργησω φυσιολογικα, να βγω να ειμαι κοινωνικη και γενικα να μπορω να διαχειριστω την βλακεια της ανθρωπότητας. αλλα δεν ειναι λυση αυτο...νιωθω σαν πρεζονι που πάω και μου δινει την δοση μου.. γεια σας- ολα καλα?- καλα- πάρε την συνταγη- ευχαριστω... και μπουκωνω με σεροτονυνη τον εγκεφαλο...χωρις καν να ξερω αν αυτο ειναι το σωστο... τα οικονομικα ειναι αθλια για μια σωστη παρακολουθηση...αλλα και εδω που τα λέμε δεν θα ειχα και πολυ εμπιστοσυνη πλέον στο τυπακι που με παρακολουθει...

Senior Member
    ΚΟΙΤΑΞΕ ΡΕΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΟΠΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΑΜΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙΣ
    ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
    ΔΛΔ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΝΩ
    ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ Σ ΒΓΑΛΕΙ
    ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕ Σ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ
    ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ Τ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΟΧΙ
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΕΔΩ
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΟΒΕΙ ΔΛΔ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    εκτος απο υπερβολη εχει και στοιχεια σεξισμου... τσιμπάω γιατι ειναι προσβλητικο... θελω να το καταλάβεις οτι μπορει να μην ειχες προθεση αλλα με προσβαλλες...ειναι χυδαιος ο τροπος που σκεφτεσαι...δεν μπήκα εδω για να βρω γκομενο και οταν κρινομαι τοσο αρνητικα ...στο πισω μερος του μιαλου μου σηκονωνται αμυνες...πρεπει να σκεφτομαι τι λεω και εδω ρε γαμωτο???
    Ρέα ΔΕΝ σε κρίνω, Δεν σε κρίνει κανείς. Αλήθεια, δεν έχω κανένα λόγο. Μια κουβέντα η οποία έχει έντονα στοιχεία υπερβολής και ειναι σαφές οτι ειναι καλαμπούρι, χιουμορ (αμυνα θα πεις εσυ που μοιάζεις να τις ξέρεις) δεν χωράει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ειναι υπερβολική και αστεισμός. Δεν υπολογίζω καν τις λέξεις χυδαίος, σεξισμός, προσβολή, κρίνομαι αρνητικά. Δεν έχουν λόγο ύπαρξης εδώ.
    ΟΧΙ Ρεα να μη σκέφτεσαι τι θα πείς και μη παίζεις άμυνα. Εκφράσου!

Banned
    οσο πληρωνεις ενδιαφερεται... αμα δεν τα σκας δεν μπαινει καν στην διαδικασια να ενδιαφερθει...σε αντιμετωπίζει ετσι γιατι εισαι του ταμειου... οταν μου αυξησε την δοση του μιλησα και απλα μου αυξησε την δοση...απο εκει και περα η σωστη παρακολουθηση κοστιζει 50 ευρω την εβδομαδα... δεν ξερω αν εχουν κατεβει οι τιμες...αλλα δεν υπάρχει αυτο το περιθορειο στην τσεπη μου...και να σου πω και κατι? ΓΑΠΩΤΟ ρε φιλε και σιχτιρ με τους τσαρλατανους πια!.. ολα πορτοφολι? ας γινουνε καφεντζουδες στην τελικη ...λιγοτερο κακο θα εκαναν στον κοσμακι... και τελικα η καταθλιψη ..θεραπαυεται ή μια ζωη θα μαι με το ενα ποδι στο ...χαντακι?

Senior Member
    ΑΓΑΠΑΜΕ ΡΕΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΡΕΣΕΙ
    ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ

Senior Member
    ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΔΛΔ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΟΜΟΡΦΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ

Banned
    .ναι ξερω απο αμυνες...και περνω πίσω τις λέξεις που δεν εχουν θεση εδω...αλλα γιατι? τι σε εκανε να αμυνθεις?

Banned
    χαχαχαχα.... οκ εχω και γραπτως και υπογεγραμμενη δηλωση...την οποια θα χρησιμοποιησω εναντιον σου αν χρειαστει!!!

Senior Member
    ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΘΑ ΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΙ ΑΜΑ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΚΑΙ ΘΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ

Senior Member

Banned
    νομιζω πως ενεργοποιηθηκε πριν 5 χρονια οταν καποιος μου επιτεθηκε σαν μετατραυματικο σοκ ( αυτοψυχαναλιωμαι τωρα δεν ξερω αν υσχυει) ... εκτοτε χειροτερευει δεν βελτιωνεται η κατασταση.. και πως να βρω ποιοτητα ζωης? εδω με τα χαπια δεν μπορω ουτε ενα βιβλίο να διαβασω.... μονο ιντερνετ τηλεοραση και ευτυχως εχω τον ζορμπα και επιβαλλεται να κανω καμια βολτα.. 10 το βραδυ ροχαλιζω ...τα αζαπιν με ναρκωνουν πολυ καλα! καθε κοινωνικη συναναστοφη με εξαντλει...και οι φιλοι μου με παρατησαν γιατι δεν εχω χαβαλε πια..εχω αλλαξει λεει... και αυτοι που δεν με παρατησαν για αυτον τον λόγο με παρατησαν επειδη δεν ειμαι στο κοινωνικο ευ... να ειμαι η κυρια κοκοβικου του κυριου κοκοβικου αρα για αυτους ειμαι μια αποτυχημενη που δεν "καταφερε" τιποτα.. λες και ειναι κατορθωμα να τυλιξεις εναν μαλακα! γενικα η απομονωση ηταν μια αμοιβαια επιλογη δική μου και του περιβαλλοντος μου..

Page 9 of 21 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast