Προφητείες... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Banned
    Και αμα τους γραψει εκει που δεν πιανει μελανι βρε elis τι θα γινει?? Θα υγραθει η ουρα του γαϊδαρου?? Αφου αυτοι κανουν κουμαντο σε αυτον τον κωλοκοσμο...Κάποτε είχαμε τους ευγενείς και τους αριστοκρατες, τωρα εχουμε τους μεγιστανες που τα πλουτη τους τα εβγαλαν κανοντας τα χειροτερα εγκληματα χωρις να τρεχει καστανο, δεν φορολογουνται στο ελαχιστο και κατα τα άλλα κοπτονται για τους φοροφυγαδες, καταστρεφουν καθε μικροεπιχειρηση που παει να δημιουργηθει για να ευνοουνται οι πολυεθνικες κλπ σαν τι μπορουμε εμεις να τους κανουμε...Τίποτα γιατι πετυχαν αυτο που οι Γαλλοι ευγενεις του 18ου αιωνα δεν καταφεραν...Μας εκαναν όλους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ....Ειδικά οι έλληνες απο εκει που καποτε πολεμουσα θαρραλεα τους Περσες στις Θερμοπυλες διχως να καταθετουν τα όπλα τους, απο εκει που ο Ξερξης εφαγε τα μουτρα του στην ναυμαχια της Σαλαμινας, απο εκει που επι εξι μηνες αντιστεκομασταν στον γερμανικο ζυγό...καταληξαμε στους νεοελληναραδες του καναπε που ουτε γνωση των αρχαιων ελληνων εχουνε αλλα αρπαζουν κατευθειαν τα οπλα και τα τουφεκια ετσι και ακουσουν καμια ασχημη λεξουλα απο τους ξενους για την χωρα τους...που νομιζουν οτι επανασταση μπορει να γινει με ενα κωλοΟΧΙ σε ενα κωλοδημοψηφισμα και μαλιστα εκ του ασφαλους...ΤΙΠΟΤΑ δεν θα γινει ΠΟΤΕ γιατι οι σημερινοι δικτακτορες καταφεραν αυτο που ο Χίτλερ και ο Μουσολινι δεν καταφεραν...μας εκαναν ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ και ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ...μας εκαναν να αποδεχθουμε τοσημερινο κοσμο και να τρωμε τα σκατα που μας πετανε κατακεφαλα...σαν τα παιδια της αφρικης που οι αγγλοι κατακτητες τους πεταγαν ψιχουλα και εκεινα νομιζαν οτι ετρωγαν καποιο σπουδαιο εδεσμα...'Ετσι καταφεραν να κανουν τον κοσμο σημερα και δεν προκειται να αλλαξει με τα ζομπι που κυκλοφορουν ελευθερα στον δρομο...τους παθητικους ηλιθιους που νομιζουν οτι εχουμε δημοκρατια, ελευθερια και αξιοπρεπεια αλλά ουτε τα πρωτα αρθρα του συνταγματος δεν μπορουν να φερουν στο μυαλο τους, αυτοι ειναι που νομιζουν οτι εχουν δικαιωματα και την δυνατοτητα να γινουν μια ημερα ισχυροι και πλουσιοι...και τελικα κατληγουν ολοι τους να γνουν μισθωτοι δουλοι των πλουσιων και ισχυρων, αυτων που ελεγχουν τα αορατα δεσμα, και μας κανουν απλα βωβους και απαθης να αποδεχομαστε καθε νεα μαλακια που θα αποφασισουν οι δηθεν διασημοι οικονομολογοι και νομοθετες του πλανητη...ο χριστιανισμος έχει προσφερει παρα πολλα στο να καταστραφει ολοκληρωτικα το ηθος των ελληνων...και μετα απο 400 χρονια μειονεξιας, απελπισιας, παραφορης ελπιδας και παρακλησεων και ικεσιων σε καποιον επουρανιο μπαμπα καταληξαμε να ελπιζουμε και να ικετευουμε σημερα τους ευρωπαιους και αμερικανους "μπαμπαδες" να μας βοηθισουν με την σκατοοικονομια μας λεγοντας τους ενα βροντερο ΟΧΙ στα μουτρα τους....Κανενα αλλο υποταγμενο κρατος δεν ειχε τοση ελλειψη αξιοπρεπειας(και επιτρεψτε μου να πω, αρχιδιων) οσο το σημερινο ελληνικο κρατος...Αλλα αυτο ειναι το κρατος μας, δυστυχως...Και φυσικα μυαλο δεν βαζουμε, συνεχιζουμε να απαγκιστρονομαστε και να ελπιζουμε σε δηθεν προφητειες απο κατι σαλεμενα γεροντια που μιλανε για την καταλειψη της πολης και οτι θα μας δωσουν οι ρωσοι πισω, όπως ακριβως οι ροφοι τσιμπανε τα αγκιστρια με το σκουλικι...Και όσο αναλωνομαστε σε αηδιες(προφητειες, παπαδαρια, "αγια" φωτα, χτισιμο εκκλησιων, θαυματουργες εικονες, δηθεν θεραπειες αρρωστων)οι ξενοι απλα κανουν την δουλεια τους...Και εμεις απλα ελπιζουμε...σε μια καλη μεταθανατια ζωη και παρακαλαμε οι κακοι κακοι ευρωπαιοι να τιμωρηθουν στην κολαση απο τον επουρανιο μπαμπα για τα οσα μας εκαναν σαν τους εβραιους όταν και εκεινοι ήσαν υποδουλοι στους βαβυλωνιους και μετεπειτα στους ρωμαιους, η ιστορια επαναλαμβανεται ...Ελπιζουμε ο επουρανιος μπαμπας να μας σωσει απο τις μαλακιες που εμεις οι ιδιοι καναμε...Ελπιζουμε ο επουρανιος μπαμπας να μας βρει τα λεφτα που εμεις φαγαμε...Ελπιζουμε στην "Μεγαλη Ελλαδα" λες και μπορεσε ποτε το ελληνικο κρατος να επεκταθει ποτε του απο την εποχη του Μ.Αλεξανδρου...Ελπιζουμε σε εναν νεο Παπαδοπουλο και ας σκοτωθουν ποσοι και ποσοι αθωοι ανθρωποι στο καθεστός μιας καινουργιας χουντας...Και όταν διαψευστουν πανυγηρικα αυτες μας οι ελπιδες, ελπιζουμε τελος και σε κανα τυχερο λαχνό μπας και κερδισουμε το τζοκερ γιατι με τα ευχελαια βλεπουμε οτι δουλεια δε γινεται...Και όσο εμεις αναλωνομαστε σε εναν νεο φαυλο κυκλο προσδοκιων, πληρωνουμε και τα σπασμενα(χρεη, φορους) που προκαλεσαν οι προηγουμενες αχρηστες γενιες...Ελπιδααα η μονη λεξη που χαρακτηριζει το σημερινο ελληνικο κρατος...Ελπιδα και πιστη, ασχετα απο τογεγονος οτι ποτε κανενας δεν σωθηκε μονο με αυτα τα δυο...

Senior Member
    ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΙ
    ΑΦΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΑΜΕ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΦΟΥ ΖΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
    ΓΤ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
    ΟΤΙ ΖΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
    ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΓΤ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΤ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΡΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
    ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΒΡΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ
    ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ
    ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ Σ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΠΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    περαστικέ έχεις δίκαιο που λες για την αξιοπρέπεια μας και για πολλά άλλα...εγώ όμως δεν μπορώ να συμφωνήσω με το ότι δεν πρέπει να σταματήσουμε να πιστεύουμε να προσευχόμαστε...όλα γίνονται αν πιστεύεις όλα...όχι όμως πίστη: θέε μου δώσε μου λεφτά για να ζήσω ενώ δεν προσεύχεσαι αληθινά...οι περισσότεροι λένε προσευχόμουν τόσο καιρό και δεν έγινε τίποτα άρα δεν πιστεύω αλλά ειλικρινά τώρα αυτοί νομίζεις ότι πίστευαν και πριν αληθινά απλά λέγανε ένα Θέε μου δώσ' μου αφού εσύ μπορείς να κάνεις τα πάντα δώσε μου λεφτά για να ζήσω...δηλαδή αυτό είναι πίστη?αυτό το πράγμα ονομάζεται προσευχή? και μετά κατηγορούν κι όλας ότι ο Θεός δεν έκανε τίποτα...

Page 3 of 3 FirstFirst 123