αγχωδης αντιδραση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47
    Banned
    για εναν ψυχιατρο-ψυχολογο... ψυχοοτιθες.. καποιον να σε βοηθησει... βεβαια το οικονομικο ειναι μεγαλο θεμα... εισαι σιγουρη οτι ειναι ο μονος πιο οικονομικος που μπορειςσ να βρεις? ισως εδω στο φορουμ μπορουν να σου προτεινουν καποιο με αναλογη χρεωση που να μπορεις να δεις αμεσα... αληθεια τι τιμες παιζουν τωρα στην "αγορα"??

Senior Member
    Σε εναν ψυχολογο που πηγαινα πειραια εδινε 35 ευρω τη συνεδρια κρατουσε αυστηρα 45 λεπτα, στην ψυχιατρο που πηγα στο ν. Ηρακλειο εδωσα 60 ευρω και πρεπει να ητανε σκαρτα 40 λεπτα η συνεδρια.

Senior Member
    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΞΗΝΤΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΞΕΡΩ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΗ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΚΤΗΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

Quote Originally Posted by Sofaki View Post
    ναι, πρωτη διαγνωση πριν 2 χρονια. Εκανε συντηρητικη θεραπεια με μονο αφαιρεση ογκου και ακτινοβολιες αλλα δυστυχως επεστρεψε στο ιδιο σημειο και τωρα θα κανει μαστεκτομη. Πωπω περαστικα στους γονεις σου! και οι δυο μαχητες!
    Σ'ευχαριστω! να'σαι καλα! περαστικα στην μανουλα σου.

Banned
    sofaki k bulletproof περαστικα για τους δικους σας... και για τις νυχτες αγωνιας που περασατε να ειναι οι τελευταιες!

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΞΗΝΤΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΞΕΡΩ
    χμμ...το σκεφτομαι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Frozen78 View Post
    Nikolaoss καλημέρα!
    Έχεις και εσύ την ζαλάδα ως σύμπτωμα άγχους?Εμένα με έχει τσακίσει, ειλικρινά...Δεν έχω κρίσεις πανικού αλλά έχω μία μόνιμη ζάλη, θολούρα..
    Αν ΜΑΤΙΑ ,ΑΥΤΙΑ ΠΙΕΣΗ,ΑΥΧΕΝΙΚΟ,είναι καλά,το πιο πιθανό ΑΓΧΟΣ
    Και ή μύτη!!!!!!

Ο κάθε ένας κουβαλάει το δικό του σταυρό. Περαστικά και εύχομαι όλα να πάνε καλά.
    Εγώ στον πρώτο ψυχολόγο-ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή που πήγαινα χρέωνε 80 ευρώ την συνεδρία.. αν και θεωρώ οτι ήταν πολύ καλός το κόστος ήταν μεγάλο.
    Αυτόν που απευθύνθηκα τώρα τον βρήκα εντελώς τυχαία μια μέρα όπου πάλι έψαχνα τα γνωστά και ήμουν σε απελπισία. Είναι μέσα απο ένα πρόγραμμα που παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και η συνεδρία κυμαίνεται απο 10-25 Ευρώ. Το καθορίζεις εσύ με τον εκάστοτε θεράπευτη αναλόγως την οικονομική σου κατάσταση. Το κακό είναι είναι οτι ο κύκλος συνεδριών που δικαιούται κάθε άτομο είναι 12 συνεδρίες και μόνο εάν κριθεί αναγκαίο και έπειτα απο συνενόηση με τον θεραπευτή μπορεί να επιτραπούν άλλες 12. Ισως αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο αλλα αν δεν έβρισκα και αυτό δεν θα έκανα το βήμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gbutterfly View Post
    Ο κάθε ένας κουβαλάει το δικό του σταυρό. Περαστικά και εύχομαι όλα να πάνε καλά.
    Εγώ στον πρώτο ψυχολόγο-ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή που πήγαινα χρέωνε 80 ευρώ την συνεδρία.. αν και θεωρώ οτι ήταν πολύ καλός το κόστος ήταν μεγάλο.
    Αυτόν που απευθύνθηκα τώρα τον βρήκα εντελώς τυχαία μια μέρα όπου πάλι έψαχνα τα γνωστά και ήμουν σε απελπισία. Είναι μέσα απο ένα πρόγραμμα που παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και η συνεδρία κυμαίνεται απο 10-25 Ευρώ. Το καθορίζεις εσύ με τον εκάστοτε θεράπευτη αναλόγως την οικονομική σου κατάσταση. Το κακό είναι είναι οτι ο κύκλος συνεδριών που δικαιούται κάθε άτομο είναι 12 συνεδρίες και μόνο εάν κριθεί αναγκαίο και έπειτα απο συνενόηση με τον θεραπευτή μπορεί να επιτραπούν άλλες 12. Ισως αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο αλλα αν δεν έβρισκα και αυτό δεν θα έκανα το βήμα.
    Ποιο είναι αυτό το πρόγραμμα??????

Το ψ-δικτυο αμα πατησεις στο ιντερνετ θα το βρεις.

Senior Member
    butterfly πως αισθανεσαι;; το πηρες το χαπι απο οτι καταλαβα. Πως σου φανηκε;

Καλησπέρα Σοφάκι. Ναι, το πήρα. Στην αρχή αγχώθηκα και τρόμαξα όπως κατάλαβες, ήμουν έτοιμη να πάω στα επείγοντα χαχα αλλά μετά ένιωσα πολύ καλά Τα σωματικά συμπτώματα δεν υποχώρησαν και προβληματίζομαι μήπως τελικά δεν είναι ψυχοσωματικά. :/
    Στην πορεία αισθάνθηκα πολύ καλά. Μετά απο 4 και κάτι ώρες, μάλλον γύρισε παλι λίγο το άγχος και αισθανόμουν λίγο ευέξαπτη, δεν ξέρω εαν αυτό οφείλεται στο φάρμακο. Παρόλα αυτά η μέρα κύλησε πιο ομαλά και δεν αισθανθηκα ούτε για μια στιγμή αυτήν την δυσφορία που αισθανόμουν το πρωί που ξύπνησα. Ούτε υπνηλία με έπιασε. Tίποτα απο όλα αυτά. Δεν έψαξα σήμερα στο ίντερνετ για την ''ασθένεια μου'' και πέρασα περισσότερο χρόνο έξω Βέβαια η νευρολόγος είπε να το πάρω και το βράδυ αλλά και πάλι φοβάμαι. Δεν ξέρω γιατι το φοβάμαι τόσο πολύ ενώ, ξέρω οτι μου έχει χορηγήσει το ελάχιστο της ελάχιστης δόσης. Αισθάνομαι να ανεβαίνουν οι παλμοί μου μόνο στην ιδέα οτι θα το πάρω και αγχώνομαι.. αλλά θέλω να κάνω το τεστ που μου πρότεινε μήπως δω αλλαγή.
    Ευχαριστώ που ρώτησες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nikolaoss View Post
    Αν ΜΑΤΙΑ ,ΑΥΤΙΑ ΠΙΕΣΗ,ΑΥΧΕΝΙΚΟ,είναι καλά,το πιο πιθανό ΑΓΧΟΣ
    Και ή μύτη!!!!!!
    Καλημέρα!
    Η αλήθεια είναι ότι έχω σοβαρό πρόβλημα με τον αυχένα μου...Τρείς κήλες δίσκου (η μία πιέζει νωτιαίο μυελό) και ευθειασμό....Υποφέρω...Οπότε λες να είναι από αυτό?

Senior Member
    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΜΟΥ Η ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΤ ΔΝ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast