Απογοητευτηκα :( - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 66 of 66
    Senior Member
    εβαλα messaging on...για δες :p

Junior Member
    Λοιπόν ,όντας μέλος της σημερινής γενιάς ,και παρατηρώντας συμπεριφορές και προσωπικότητες(15 κ εγω) θα ήθελα να εκθέσω και εγώ τη ταπεινή μου γνώμη επάνω στο θέμα.
    Πρώτα από όλα ,βρισκόμαστε σε μια ηλικία ,κάτα την οποία ,λίγο η πολύ(αναλόγως το άτομο) έχουμε ανάγκη από την κοινωνική αποδοχή και την προσοχή του περίγυρου,ώστε να επιβεβαιώσουμε τον εαυτό μας.Όταν ένα άτομο επιζητεί συνεχώς την επιβεβαίωση,σε μεγάλο βαθμό,θα κάνει ότι είναι εφικτό για κερδίσει την κοινωνική αποδοχή απο τον περίγυρο.
    Αυτό σημαίνει ,ότι θα προσαρμοστεί στα θέλω της μάζας, για π.χ. θα αρχίσει να ακολουθάει μόδες,να αλλάζει στυλ,να ανεβάζει προκλητικές φωτο στο fb(για τα κορίτσια) ,δλδ ότι ακριβώς έκαναν και οι φίλες σου,ώστε να πάρουν την προσοχή της κουλ παρέας.
    Κατ'εμέ είναι αρνητικό να επηρεάζεσαι σε τέτοιο βαθμό,καθώς είναι ξεκάθαρο δείγμα έλλειψης προσωπικότητας.
    Άλλα πιστεύω,ότι σε λίγα χρόνια,όταν θα αρχίσουν να ωριμάζουν και να διαμορφώνουν την δικιά τους προσωπικότητα θα γίνουν "φυσιολογικές" και πάλι.
    Ελπίζω να σε κάλυψα :)

Senior Member
    AlexK ναι με καλυψες :p το χειροτερο απο ολα παντως ειναι να κανουν σεξ χωρις να ξερουν τιποτα και μετα τρεχουν απο εδω και απο εκει και λενε αχχχ σημερα το εκανα με τον γιαννη κτλ και μετα απο καμια βδομαδα τρεχουν εδω στα φορουμ και λενε αχχχ βοηθεια λετε να ειμαι εγκυος ειμαι 15 και φοβαμαι κτλ.. και ειμαι σε φαση ΕΛΕΟΣ ρε παιδια να πουμε..δεν ξερεις καν τις προφυλαξεις και πας και κανεις κατι τετοιο?τι να πω

Senior Member
    και επισης ξεχασα να το γραψω πιο πανω το σκεφτηκα καλα τοσες μερες και καλυτερα να μεινω μονη μου απο παρεα παρα να κανω με ατομα τα οποια δεν με χαρακτηριζουν σε τιποτα :)

Member
    Quote Originally Posted by fenia99 View Post
    Γεια σας! Αποφασισα να γινω μελος στο συγκεκριμενο forum για να σας πω πως νοιώθω ελπιζοντας να μην σας ενοχλω..Αρχικα είμαι 15 και με λενε Φενια..Από μικρη εως τωρα ημουν κλειστος και ευαίσθητος ανθρωπος..Ετσι, παντοτε ειχα μετρημένους φιλους στα δαχτυλα του ενός χεριου.. Ποτε δεν με πειραξε αυτο παντως γιατι είμαι της αποψης " λιγοι φιλοι και όλα καλα"..να επισημανω από τωρα πως εγω με τις φιλες μου ειμαστε μια απλη παρεα και δεν ανήκουμε στις cool παρεες τους σχολειου...Τελος παντων,ολες μου οι φιλες είμασταν διαφορετικες από τους αλλους και μας αρεσε πολύ αυτο..Δεν θελω να πολυλογω,το συγκεκιμενο θεμα το κανω για τις φιλες μου...Τις φιλες μου τις ξερω από την 1η γυμνασιου και τις θαυμαζω από τοτε για την διαφορετικοτητα τους από τους αλλους..Στην μια της αρεσε να ζωγραφιζει,να βλεπει anime( ιαπωνικα κινουμενα σχεδια) και ακουγε κυριως ιαπωνικη μουσικη ενώ η άλλη λατρευε την rap και pop...Όλα αυτά μεχρι την 3η γυμνασιου οπου ξαφνικα αρχιζαν να αλλαζουν τον εαυτο τους (δεν ξερω αν τον αλλαξαν προς το καλυτερο ή προς το χειροτερο παντως κατά την γνωμη μου οι αλλαγες αυτές ηταν εντελως αρνητικες)..Αρχιζαν να πινουν,να ακουν σκυλάδικα,σταματησαν να ασχολούνται με αυτά που τους αρεσουν και μοναδικη τους ασχολια?Το facebook..Όλα αυτά γινόντουσαν σταδιακα..Ειχα καταλαβει από την αρχη πως κατι συνεβαινε και το ειχα μοιραστει με την μαμα μου αλλα η μοναδικη απαντηση που πηρα ηταν "υπερβαλεις"..Ετσι λοιπον σταματησα να το σκέφτομαι και ειπα στον εαυτο μου ότι η μαμα μου εχει δικιο...Μεχρ που εγινε η τελευταια ριζικη αλλαγη...Η μια φιλη μου τα εφτιαξε με ένα μελος της cool παρεας και ξαφνικα και οι δυο αρχιζαν να κανουν παρεα με τα παιδια της cool παρεας...Με λιγα λογια αποφασισαν πως δεν τους αρεσει να είναι διαφορετικες και για αυτο αλλαξαν τον εαυτο τους για να ενταχθουν στην cool παρεα του σχολειου...Όπως προανεφερα αρχιζαν να πινουν,να ξενυχτάνε μεχρι αργα,να βαφονται πολύ εντονα,να νοιαζονται να ακουνε την πιο κουλ μουσικη και να ανεβαζουν την πιο προκλητικη φωτογραφια στο facebook...και όλα αυτά γιατι? Για να γινουν μελος μια παρεας η οποια θα είναι κουλ για αλλα 3 χρονια στο λυκειο και μετα πιθανον θα διαλυθειι..Ξερω πως η απαντηση που θα παρω είναι να μην τους ξαναδωσω σημασια και να κανω άλλες φιλες αλλα δεν είναι τοσο απλο...Νοιώθω απογοητευμενη..ΕΝΤΕΛΩΣ...Τα ατομα που θαυμαζα με απογοητευσαν παταγωδώς....Δεν ξερω αν αυτά που νοιώθω είναι καλα ή κακα παντως νοιώθω εντελως απογοητευμενη..Ειλικρινα δεν ξερω αν θα αντεξω να τις βλεπω να κανουν παρεα με τους και καλα κουλ...Θα ηθελα πολύ να τις μιλησω αλλα αυτο που ξερω είναι ότι τα παιδια της ηλικιας μου είναι εντελως ξεροκεφαλα..και επισης η μια από τις δυο αρχιζε εχτες και μου ελεγε "αχχ ερωτευτηκα τον ταδε σημερα..είναι τοσο ωραιο να εισαι ερωτευμενη..ανυπομωνω να τον ξαναδω για να τα φτιαξουμε.."ποια?η φιλη μου η οποια ντρεποταν να πει γεια...Συγγνωμη αν σας κουρασα ..Ευχαριστω για τον χρονο σας... :)
    ειμαι 18 χρονων αθλητης ... Δν πινω δν καπνιζω και δν μ ενδιαφερει ν κανω οτι κανουν τα αλλα σαραβαλα στην ηλικια μου ... Να μαθεις ν εισαι αυτονομο ον και οχι καθοδηγουμενο μυαλο που απλα ψαχνει να βρει "tempo" γραψτες εκει που ξρεις και κανε οτι σ ευχαριστει οι φιλες σου απο οτι καταλαβα θα πηδιουνται οχι επειδη το θελουν αλλα επειδη θα γινουν πως το ειπες ? Πιο "cool" ... Κανε οτι εχεις στο μυαλο σ σου προτεινω ν μην ασχολεισαι με αυτες και γενικοτερα με τις μοδες ... Να εισαι ο εαυτοςς σου !!

Senior Member
    Sotirishatzi ετσι κανω πλεον..εχω με πολυ σημαντικοτερα πραγματα να ασχοληθω..βεβαια μερικες φορες πιανω τον εαυτο μου να ασχολειται αλλα ευτυχως προσπαθω και τον "συμμαζευω"

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345