Results 61 to 66 of 66
Thread: Απογοητευτηκα :(
-
22-08-2015, 15:54 #61
εβαλα messaging on...για δες :p
- 24-08-2015, 17:51 #62
Λοιπόν ,όντας μέλος της σημερινής γενιάς ,και παρατηρώντας συμπεριφορές και προσωπικότητες(15 κ εγω) θα ήθελα να εκθέσω και εγώ τη ταπεινή μου γνώμη επάνω στο θέμα.
Πρώτα από όλα ,βρισκόμαστε σε μια ηλικία ,κάτα την οποία ,λίγο η πολύ(αναλόγως το άτομο) έχουμε ανάγκη από την κοινωνική αποδοχή και την προσοχή του περίγυρου,ώστε να επιβεβαιώσουμε τον εαυτό μας.Όταν ένα άτομο επιζητεί συνεχώς την επιβεβαίωση,σε μεγάλο βαθμό,θα κάνει ότι είναι εφικτό για κερδίσει την κοινωνική αποδοχή απο τον περίγυρο.
Αυτό σημαίνει ,ότι θα προσαρμοστεί στα θέλω της μάζας, για π.χ. θα αρχίσει να ακολουθάει μόδες,να αλλάζει στυλ,να ανεβάζει προκλητικές φωτο στο fb(για τα κορίτσια) ,δλδ ότι ακριβώς έκαναν και οι φίλες σου,ώστε να πάρουν την προσοχή της κουλ παρέας.
Κατ'εμέ είναι αρνητικό να επηρεάζεσαι σε τέτοιο βαθμό,καθώς είναι ξεκάθαρο δείγμα έλλειψης προσωπικότητας.
Άλλα πιστεύω,ότι σε λίγα χρόνια,όταν θα αρχίσουν να ωριμάζουν και να διαμορφώνουν την δικιά τους προσωπικότητα θα γίνουν "φυσιολογικές" και πάλι.
Ελπίζω να σε κάλυψα :)
24-08-2015, 18:02 #63
AlexK ναι με καλυψες :p το χειροτερο απο ολα παντως ειναι να κανουν σεξ χωρις να ξερουν τιποτα και μετα τρεχουν απο εδω και απο εκει και λενε αχχχ σημερα το εκανα με τον γιαννη κτλ και μετα απο καμια βδομαδα τρεχουν εδω στα φορουμ και λενε αχχχ βοηθεια λετε να ειμαι εγκυος ειμαι 15 και φοβαμαι κτλ.. και ειμαι σε φαση ΕΛΕΟΣ ρε παιδια να πουμε..δεν ξερεις καν τις προφυλαξεις και πας και κανεις κατι τετοιο?τι να πω
24-08-2015, 18:03 #64
και επισης ξεχασα να το γραψω πιο πανω το σκεφτηκα καλα τοσες μερες και καλυτερα να μεινω μονη μου απο παρεα παρα να κανω με ατομα τα οποια δεν με χαρακτηριζουν σε τιποτα :)
03-12-2015, 01:13 #65
ειμαι 18 χρονων αθλητης ... Δν πινω δν καπνιζω και δν μ ενδιαφερει ν κανω οτι κανουν τα αλλα σαραβαλα στην ηλικια μου ... Να μαθεις ν εισαι αυτονομο ον και οχι καθοδηγουμενο μυαλο που απλα ψαχνει να βρει "tempo" γραψτες εκει που ξρεις και κανε οτι σ ευχαριστει οι φιλες σου απο οτι καταλαβα θα πηδιουνται οχι επειδη το θελουν αλλα επειδη θα γινουν πως το ειπες ? Πιο "cool" ... Κανε οτι εχεις στο μυαλο σ σου προτεινω ν μην ασχολεισαι με αυτες και γενικοτερα με τις μοδες ... Να εισαι ο εαυτοςς σου !!
03-12-2015, 21:55 #66
Sotirishatzi ετσι κανω πλεον..εχω με πολυ σημαντικοτερα πραγματα να ασχοληθω..βεβαια μερικες φορες πιανω τον εαυτο μου να ασχολειται αλλα ευτυχως προσπαθω και τον "συμμαζευω"