Results 31 to 45 of 66
Thread: Απογοητευτηκα :(
-
19-08-2015, 22:17 #31
rea καταλαβα...οπως ειπα και πιο πανω δεν με νοιαζει τι λενε για μενα..ο καθενας εχει την αποψη του...εσεις τι κανατε οταν πηγατε λυκειο?προσαρμοστηκατε γρηγορα?κανατε φιλους γρηγορα?
- 19-08-2015, 22:21 #32
ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ
ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΛΕΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ
ΑΜΑ ΣΕ ΔΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΦΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΤΡΟΠΑΛΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ
ΑΜΑ ΣΕ ΔΕΙ Ο ΣΥΜΑΘΗΤΗΣ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΠΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΛΕΕΙ ΦΥΤΟ
ΤΩΡΑ ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΥΦΟΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΤ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΛΕΕΙ ΦΥΤΟ
ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΛΕΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
ΓΤ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
19-08-2015, 22:24 #33
ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ Γ
ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ Α ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΑ ΓΤ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΑΓΚΕΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΝΙΑΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΑΛΛΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΕΚΕΙ ΣΤΙ ΒΡΥΣΕΣ ΚΛΠ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΩΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
19-08-2015, 22:45 #34
ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Γ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ
ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΟΤΑΝ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΕΓΑΜΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΕΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
19-08-2015, 22:50 #35
Χεχε εγω στο λυκειο που ειμαι τωρα τους εχω γραμμενους ολους εκει που δεν πιανει μελανι, ξερω οτι οι συμμαθητες μου δεν εχουν να μου προσφερουν τιποτα ουσιαστικο σην ζωη μου και ειναι σχεδον ολοι τους αχρηστοι και κουτομυαλοι οποτε τους ειχα κανει στην ακρη απο την πρωτη στιγμη που τους γνωρισα, μεχρις στιγμης δεν το μετανιωσα αυτο που το εκανα...Αν δεν πας το να το εισαι cool τι να σου πω, κανε και εσυ το ιδιο...
19-08-2015, 22:51 #36
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΦΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΛΑΝΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΖΩΗΡΑΔΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΦΑΣΑΡΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΖΩΗΡΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΛΑΚΕΣ ΑΥΤΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΣΠΑΝΙΑ ΠΛΑΚΩΝΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ
ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΑΞΗΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
19-08-2015, 22:54 #37
ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΑΝ ΑΟΠ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
20-08-2015, 06:57 #38
εγω ημουν ο επαναστάτης χωρις αιτια και ο χαβαλές..η λυκειάρχης (πολύ σκυλα) με ελεγε καπεταν φασαρια και ελεγε στις μαναδες αλλων παιδιων να μην αφηνουν τα παιδια τους να κανουν παρεα μαζι μου γιατι ημουν κακη επηροη. αυτό όπως καταλαβαίνεις εφερνε τα αντίθετα αποτελέσματα, οι καινούριοι καθηγητες έμπαιναν και ρωτουσαν ποια είναι η "ρεα" γιατι τους ειχαν ενημερωσει για μενα ότι είμαι "μπελας". πάντα ειχα μια αδυναμια στους αντιήρωες και μιλουσα με όλα τα παιδια, κυριως τα πιο ντροπαλα και τα πιο περιθοποιημενα, τα παραξενα τα φρικια... η κυρια παρεα μου ηταν τα φρικια ημασταν 6 κορίτσια..συμορια..
πηγαινα τουμπανιασμενη στο ξυλο με καρούμπαλα στο κεφαλι στο σχολειο και το μονο που ηθελα ηταν να ΓΕΛΑΣΩ ετσι ξεχνουσα αυτά που περνουσα στο σπιτι και τα καταφερνα!..όταν εβλεπα μια αδικια να τα βαζουν με καποιον αδυναμο ,αμεσως χωνομουν και ας μην με αφορουσε και εκανα τσαμπουκα...εκει κανενας δεν μπορουσε να με αγγιξει και ενιωθα ασφαλης. ότι δεν μπορουσα να κανω στο σπίτι το εκανα εκει.
επαιρνα κάθε μερα ωριαιες αποβολες και οι απουσιολόγοι (τα φυτουκλάκια μου) πάντα οπου μπορουσαν να με καλυψουν στο απουσιολόγιο το εκαναν γιατι με αγαπουσαν, χωρις να τους το ζητησω ποτε. η μαρθα και το μαρακι...καλη τους ωρα οπου κ ναναι.
ειχα ανακαλυψει την μυστικη συνταγή, όταν κανεις τους ανθρώπους να γελανε σε αγαπουν...και εγω χρειαζόμουν αγαπη ...πολυυυυ αγαπη! και ισως για όλα αυτά ημουν δημοφιλης..χωρις να χρειαζεται να είμαι κουλ...κουλη ημουν και σκραπας...αλλα γελουσα - γελουσα - γελουσα!!!
20-08-2015, 11:41 #39
Aν απογοητευεσαι απο τωρα για αυτες τις βλακειες που να δεις κιολας πως ειναι η πραγματικη ζωη εκει εξω...
20-08-2015, 12:24 #40
μπαινει καθηγητρια ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗ ΤΑ ΞΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΑΖΕΨΕΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΩΡΙΑΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΕΣΠΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΘΕΛΕΙ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΑΛΑΚΩΣΕ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ
ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΚΟΙ ΑΛΛΑ ΖΩΗΡΟΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΔΛΔ ΣΥΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΜΑΛΑΚΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΕΣΠΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΤ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΖΩΗΡΟΙΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
20-08-2015, 12:26 #41
ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΧΑΜΟΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝΞ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΟΠΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΓΤ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΒΓΑΛΤΕ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ
ΚΑΓΚΕΛΟ ΑΥΤΗ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΝΑ ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
20-08-2015, 14:29 #42
elis καταλαβα...και οι φιλοι σας απο το γυμνασιο δεν αλλαξαν?
20-08-2015, 14:34 #43
περαστικε δεν το παω για cool γιατι δεν ταιριαζω ας πουμε με την νοοτροπια τους...κανουν πραγματα τα οποια δεν μπορω να κανω επειδη δεν με αντιπροσωπευουν...στο μοναδικο που ελπιζω ειναι μηπως γωρισω ατομα που να ταιριαζουμε εστω και λιγο γιατι 3 χρονια στο γυμνασιο ολοι μα ολοι ηταν το ιδιο πραγμα..
20-08-2015, 14:37 #44
rea καταλαβα...συμπαθω παρα πολυ τους ανθρωπους που κανουν τους αλλους να γελουν..ειχα ενα συμμαθητη τον οποιο τον αντιμετωπιζαν οι καθηγητες σαν εσας αλλα ηταν πολυ καλο παιδι κα φαινοταν κιολας...και το καλυτερο ηταν οτι ειχε απιστευτο χιουμορ..
20-08-2015, 18:22 #45
ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ ΑΟΠ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΑΠΗΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΕΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΦΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΛΠ
ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΞΕΡΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟΥΣ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΒΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΕΣΠΑ ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΤ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΕΣΠΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΙ ΟΛΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣ
ΑΜΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))