Απογοητευτηκα :( - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 66
    Senior Member
    elis εσεις περναγατε καλα...δεν ξερω ποια εποχη πηγαινατε σχολειο παντως ειναι σαφως πολυ καλυτερα απο τωρα..τωρα ολοι εχουμε χωριστει σε ομαδες και ολοι σχολιαζουν τα παντα...δεν ειμαστε αγαπημενοι...ολοι εχουμε ανταγωνισμο και εχθρα απεναντι στους αλλους...

Banned
    Συμφωνω, ο ενας παει να φαει το αλλον λες και ειμαστε τιποτα αρκουδες που κυνηγανε ψαρια, να εκει μας κατεληξε ο πολιτισμος, στο να γινουμε ξανα θηρια ανημερα...Τα αγορια σε υψηλο ποσοστο εγιναν τσογλανια εθισμενα απο τις τσοντες και τα βιντεπαιχνιδια βιας και που ειναι κολλημενα στο pc, τα κοριτσια σε υψηλοτατο ποσοστο εγιναν κατινες στραβοκανες που σχολιαζουν τα παντα και η μεγαλυτερη εγκεφαλικη τους διαυγεια τους υπαρχει τις στιγμες που διαβαζουν την σουπερ κατερινα ενω παραλληλα βαφουν τα χειλη τους πουτανί, καλα κανεις που δεν θες να τους πλησιαζεις αυτους ουτε εγω τους γουσταρω, εγω θελω σοβαρους τυπους που να κανουν που και που και κανα καλαμπουρι, κανα χαβαλε, αλλα οχι 24/7 οπως κανουν οι σημερινοι, ελεος, τρεμω στην ιδεα οτι σε καμια δεκαρια χρονια απο τωρα αυτοι θα γινουν ελευθεροι πολιτες στην χωρα...

Senior Member
    περαστικε απο οσο καταλαβα εισαι κι εσυ του λυκειου?πραγματικα θα ηθελα παρα πολυ να ζω την δεκαετια του 90 ολα ηταν παντελως διαφορετικα απο οτι τωρα...που πηγαν ολα αυτα ομως?σαν να δημιουργηθηκε μια μαυρη τρυπα και να ρουφηξε ολη την αγαπη και την αγνοτητα που ειχαμε ολα τα παιδια μεταξυ μας..τα αγορια ειλικρινα τα εχω σιχαθει...βγαινουν εξω με τις βρακες για να δειξουν το βρακι τους..πανε και λιωνουν στο lol και οτιδηποτε αλλο παιχνιδι υπαρχει...κοροιδευουν πλεον και αυτοι τους διαφορετικους ανθρωπους..λες και αυτοι ειναι τελειοι..τα κοριτσια απο την αλλη δεν ειναι κοριτσια..τις νοιαζει μονο τι θα ανεβασουν στο facebook και σε οποιοδηποτε αλλο μεσο κοινωνικης δικτυωσης..βγαινουν εξω λες και ειναι 25 και αν πεις κατι ασχημο για αυτες μονο που δεν σε σκοτωνουν..και γενικοτερα και αγορια και κοριτσια ειναι τελειως αμορφωτα...δεν ξερουν ουτε τα στοιχειωδη...θυμαμαι ακομα στα μαθηματικα μια μερα σηκωσε ο καθηγητης ενα μαθητη να γραψει κατι στον πινακα και του λεει ο καθηγητης"λοιπον γραψε 2 στο τετραγωνο" και αντι να γραψει 2 και να βαλει εκθετη το 2 μαντεψτε τι εβαλε εκθετη..ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΟ..ναι καλα ακουσατεε ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ...ειλικρινα νοιωθω οτι εχουν καψει ολα τα εγκεφαλικα τους κυτταρα..νοιωθω οτι καταστρεφομαστε

Banned
    Ευτυχως που δεν του ειπε να γράψει κανα δυο εις τον κυβο ή καμια ρίζα του δύο, το σχημα θα του επαιρνε περισσοτερο χρονο:rolleyes:
    Σιγουρα δεν ξερουν ουτε τα στοιχειωδη ειτε μιλαμε για μαθηματικα ειτε για ιστορια ειτε για φυσικη, στουρναρια σκετα, χειροτεροι και απο τα αμερικανακια, να ξερεις πραγματικα σιχαινομαι το ελληνικο εκπαιδευτικο συστημα, θα ηθελα παρα πολυ να ζω στην σουηδια ή στην γερμανια ή στον καναδα που ειναι ετη φωτός μπροστα απο εμας, μπροστα σε αυτους εμεις ακομη τρωμε μπανανες επανω στα δεντρα, εμεις που καποτε ανοιξαμε τα πρωτα πανεπιστημια στον κοσμο όπως την πλατωνικη ακαδημια και την σχολη του πυθαγορα καταληξαμε να εχουμε τα χειροτερα σχολεια στον κοσμο, σκετη ντροπη...Σκεφτομαι εντονα οτι αν οι αρχαιοι ελληνες ξαφνικα ανασταινονταν θα μας εφτυναν ολους πατωκορφα για τα οσα σκατα καναμε στην χωρα μας και μετα θα το εσκαγαν για εξω....Βαριεμαι ομως να γραψω περισσοτερα για το ελληνικο εκπαιδευτικο τερατοσυστημα, εχω γραψει ηδη παρα μα παρα πολλα σε αλλα φορουμ, αμα θες να σου δειξω, παντως πιστευω οτι το προβλημα ειναι αλυτο και ποτε το ελλαδισταν δεν θα αποχτησει αξιολογα σχολεια γιατι και οι καθηγητες ειναι κλασικοι δημοσιοι υπαλληλοι που τα ξυνουν και οι μαθητες ειναι στουρναρια που απο την μια κοπτονται γι τα δικαιωματα τους και απο την αλλην βαριουνται να ανοιξουν εστω και μια σελιδα απο τα βιβλια τους και ας πηγαινουν 500 φροντηστηρια, τετοια μυαλα εχουμε οι ελληνες, ο μοναδικος λαος στον κοσμο που εχει φροντιστηρια αντι για καλα σχολεια, στην σουηδια οι μαθητες εχουν ολα τα απογευματα τους ελευθερα να κανουν οτι γουσταρουν, ακομη και στην τελευταια ταξη, δεν εχουν αγχος γιατι ξερουν οτι ενα κωλοχαρτο δεν καθοριζει ουτε την εξυπναδα τους ουτε το μελλον τους, σε αντιθεση με εμας που ξοδευουμε ΤΟ χρημα και ΤΟΝ χρονο μας σε ολα αυτα και τελικα το αποτελεσμα εναι μηδεν...Ξεφυγα κιολας αλλα μου τα θυμησες ολα αυτα με το post που εκανες φενια μου...

Senior Member
    δεν ειναι αυτο περαστικε εχουν αλλη υλη καταλληλη για νεολαια που παιρνει ναρκωτικα και καταστρεφεται καθημερινα
    δεν εχουν τη δικια μασ υλη που ειναι πανεπιστημιακη για το εξωτερικο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Περαστικε εγω θα ηθελα πολυ να ζω καναδα που μενει η θεια μου αλλα που τετοια τυχη?ειλικρινα και εγω στεναχωριεμαι τοσο πολυ που ενω πριν εκατονταδες χρονια οι ελληνες εκαναν την διαφορα με αυτα που καταφεραν τωρα βρισκονται κυριολεκτικα στον πατο..Θα ηθελα παρα πολυ να μου παραθεσεις το ποστ σου για το ελληνικο εκπαιδευτικο συστημα...επισης τα σημερινα παιδια στα οποια εχω την κακη τυχη να υπαγομαι και εγω δεν εχουν ορεξη να κανουν απολυτως τιποτα..οπως προλεγω απο πρινν το μαναδικο που τα νοιαζει ειναι το facebook και οτι αλλη βλακεια εχει βγει..ξεφυγα κα εγω απο το αρχικο ποστ μου..για τις φιλες μου ξεκινησα να λεω,για το σχολειο μιλαω τωρα χαχα! :p

Senior Member
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΟΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΤ Ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΩΡΙΜΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΣ
    ΔΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    elis χαχαχαχα :P

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    δεν ειναι αυτο περαστικε εχουν αλλη υλη καταλληλη για νεολαια που παιρνει ναρκωτικα και καταστρεφεται καθημερινα
    δεν εχουν τη δικια μασ υλη που ειναι πανεπιστημιακη για το εξωτερικο
    Πρώτη φορα που σε βλεπω να γραφεις χωρις κεφαλαια:p
    Κοιτα, δεν νομιζω πια οτι ειναι και τοσο πανεπιστημιακη αυτη η παιδεια που εχουμε και αν ειναι την κανουμε με εντελως λαθος τροπο, τωρα δεν εχω φοιτησει και σε κανα σουηδικο σχολειο για να ξερω τι ακριβως κανουν εκει δυστυχως...

Φένια αν θες μπορω να σου στειλω πμ με τα posts:)
    Βεβαια δεν εχει και τοση σημασια μιας και τα πραγματα δεν αλλαζουν αλλα τεσπα, ξεφυγαμε και εντελως απο το θεμα, εχεις και εσυ τις κουλ τις φιλεναδες σου να σκεφτεις και εμεις σε ζαλιζουμε με εκπαιδευτικα συστηματα:p

edit: Δεν μπορω να σου στειλω πμ, αν θες πηγαινε στις Ρυθμισεις πανω πανω και επελεξε το on στα πμ

Senior Member
    περαστικε χαχαχα δεν πειραζει...το πιο πιθανο με αυτες ειναι να τις αφησω να παρουν το δρομο τους..εχουν αλλαξει και ειναι μια απο τις χιλιαδες φορες που το ειπα σε αυτο το θεμα :P ..χαχαχα ασε η μια απο τις δυο τωρα μολις χτες μου ειπε οτι ειναι "ερωτευμενη" και θελει να τα φτιαξει με εναν ο οποιος καθε μερα εχει και διαφορετικη γκομενα :P τεσπα το ελληνικο εκπαιδευτικο συστημα ειναι το χειροτερο της ευρωπης(ισως και του κοσμου,δεν ξερω :P ) επισης πως βαζω on αυτα τα πμ? :P

Banned
    Στην κορυφη κορυφη της σελιδας βλεπεις καποιες επιλογές(log out, MyProfile κλπ), μια απο αυτες ειναι και το Settings, πατα το! Έπειτα ψαξε εκει που θα σε στειλει για την επιλογη General Settings και απο εκει και περα θα σου δειξει διαφορες ρυθμισεις οπως το αν θες να εισαι ορατη ή αορατη κλπ, μια απο αυτες ειναι και το αν θες να σου στελνουν ιδιωτικα μηνυματα(private messages)...Ίσως να μην ειναι ενεργοποιημενα, λεω εγώ, δοκιμασε το αν θες...
    Χαιρομαι παντως που δεν εισαι σαν τις περισσοτερες και θες να εχεις μια δικη σου προσωπικοτητα, δεν συνηθιζεται πολυ στην εποχη μας οπως θα εχεις παρατηρησει...:p

Senior Member
    περαστικε ευχαριστω πολυ θα τα ενεργοποιησω :P το εχω παρατηρησει... :p Και οσο παμε και χειροτερευουμε

Senior Member
    τα ανοιξα τα πμ :p

Banned
    Τζιφος, δεν γινεται να σου στειλω, μου βγαζει σημα οτι εχεις επιλεξει να μην βλεπεις τα πμ σου:(

Senior Member
    σοβαρα?παω να ξανακοιταξω :p τι στα κομματια πατησα παλι :p

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast