Βοηθεια ..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15

Βοηθεια θολωση ορασης

Εχω θολωση της ορασης οπως οταν σε ενα βιντεο κανουμε ζουμ η οταν παμε να αλλοιθορισουμε. Ηθελα να μαθω αν ειναι συμπτωμα αγχους η στερισης λεξοτανιλ. Γτ για δυο μηνες επαιρνα τ βραδυ μισο λεξοτανιλ .εxω παθει πανικο αυτη τη στιγμη .
    Last edited by γελα πολυ; 18-09-2015 at 00:05.

Senior Member
    την 1η μερα που πήρα αντικαταθλιπτικο το επαθα παντως αυτό, οπότε θα μπορούσε να είναι και λόγω στέρησης.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

To λεξοτανιλ ειναι αγχολιτικο..

Καμια απαντηση ;;

Senior Member
    γεια σου,
    και εγω οταν αρχισα τα αντικαταθληπτικα ειχα αυτο που λεει ο γατος την πρωτη φορα τωρα οχι!!
    εχω παρατηρησει ομως τον εαυτο μου πριν παρω χαπια γενικα να βλεπω καπως θολα οσο με ταλαιπωρουσαν οι κρισεις πανικου ..σαν να ειμαι σε ονειρο ενιωθα! τι αλλα συμπτωματα εχεις?

Τιποτα απλα σταματησα επερνα μισο λεξοτανιλ το βραδυ και τ σταματησα σταδιακα και συνεχιζω κανονικα 10mg εντακτ.θολωνει καποιες φορες τη μερα η οραση μ για λιγο , μυρμηγκιασατα και κοψιμο αναπνοης ..αλλα αυτο που με καιει ειναι η θολωση της ορασης οπως οταν πας να αλλιθωρισεις για πλακα κ τα βλεπεις θολα..δεν μπορω να καταλαβω τι μ συμβαινει..

Senior Member
    τι εχεις και περνεις λεξοτανιλ??? μιλησες με το γιατρο σου για αυτα?

Senior Member
    χωρις να ειμαι ειδικος πιστευω οτι απο τα εντακτ σου βγενουν αυτα μεχρι να συνηθησει ο οργανισμος σου αλλα μιλα με το γιατρο σου καλου κακου!!!!!!!!!!

Senior Member
    Τα φάρμακα γενικά, έχουν κάποιες ανεπιθυμητες είτε τα παίρνεις είτε τα κόβεις. Για αυτό έφερα ως παράδειγμα τα αντικαταθλιπτικά.
    Φοράς γυαλιά; Μήπως χρειάζεσαι γυαλιά ή αν φοράς να αλλάξεις τους βαθμούς σου; Μπορεί να είναι κάτι παθολογικό και να χρειάζεσαι οφθαλμίατρο.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by γελα πολυ View Post
    Εχω θολωση της ορασης οπως οταν σε ενα βιντεο κανουμε ζουμ η οταν παμε να αλλοιθορισουμε. Ηθελα να μαθω αν ειναι συμπτωμα αγχους η στερισης λεξοτανιλ. Γτ για δυο μηνες επαιρνα τ βραδυ μισο λεξοτανιλ .εxω παθει πανικο αυτη τη στιγμη .
    Καλημέρα!Εμένα από χθες ο γιατρός μου έκοψε το απογευματινό xanax των 0,25 και από το ψυχολογικό και μόνο έπαθα ακριβώς το ίδιο πράγμα...

Senior Member
    το παθαινεις οταν περνεις τα χαπια σου?

Μου τα ειχε δωσει ο γιατρος για κανα διμηνο να κοιμαμαι τ βραδυ...

Τα χαπια μου τα παιρνω κανονικα... Απλα μου εχει κοψει ο γιατρος τ λεξοτανιλ κ αναρωτιεμαι μηπως ειναι συμπτωματα στερησης η αν εχω ξατι πθο σοβαρο οπως σ.κ.π.

εχω κανει λειζερ για τα ματια... Μου εχει μεινει ομως πολυ λιγο αστιγματισμος απ τ ενα ματι που δεν χρειαζεται γυαλια..

Senior Member
    ανανεωνεται ο οργανισμος σου.. μπορει να ειναι και απο το αγχος μη σκας.. και γω το ειχα οταν ξυπνουσα