Results 1 to 15 of 15
Thread: τι σας θυμωνει ?
-
19-08-2015, 08:52 #1
τι σας θυμωνει ?
Με θυμωνει να υποτιμουν την νοημοσυνη μου
να μου πουλανε εξυπναδες
να με καταπιεζουν
να παραβιαζουν τον προσωπικο μου χωρο
να μου υποδεικνυουν πως να χειριστω καταστασεις
- 19-08-2015, 09:56 #2
με θυμωνει ο ευατος μου που δεν μπορει να διαχειριστει την βλακεια της ανθρωπότητας
με θυμωνει η αναγκη μου για δικαιωση
με θυμωνει που ζηλευω
με θυμωνει που τα βαζουν με την χωρα μου και δεν εχω εναν ηγετη της προκοπής να τους περιποιηθει οπως τους πρεπει
με θυμωνει που ακομα δεν εχω βρει εναν τροπο να εκτονωνω τον θυμο μου
με θυμωνει που ειμαι τριανταγεια σου και ακομα δεν εχω βρει "τι θελω να γινω οταν μεγαλωσω"
με θυμωνει που η λίστα αυτη δεν εχει τελος αλλα πρεπει να την σταματησω γιατι αλλιως θα γερασω γραφοντας την λιστα ακομα
πολυ ωραιο θεμα φιλε macgyver
αυτοι που υποτιμουν νοημοσυνες, το κανουν απο αναγκη συνηθως, γιατι μονο ετσι νιωθουν εξυπνοι ...ΜΕ ΘΥΜΩΝΟΥΝ και αυτοι...
19-08-2015, 12:17 #3
ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΒΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ
ΕΤΣΙ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΚΟΒΕΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΦΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΩΣ
ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΥΜΟΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΕΞΥΠΝΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΠΕΡΝΑΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
19-08-2015, 14:22 #4
θυμώνω να αδιαφορούν για μένα
θυμώνω να με υποτιμάν ενώ αυτοί είναι χειρότεροι
θυμώνω όταν δεν με σέβονται
θυμώνω να λένε πράγματα για μένα άνθρωποι που τους έχω εμπιστευτεί τα μυστικά μου
θυμώνω όταν μερικοί δεν νοιάζονται για κανέναν εκτός από τον εαυτούλη τους
και άλλα πολλά...
19-08-2015, 14:55 #5
(θα χρησιμοποιησω την "αηδιαζω")
-Με αηδιαζει η χωρα μου
-Με αηδιαζει ο τροπος ζωης που αναγκαστηκα μεχρις στιγμης να εχω
-Με αηδιαζουν οι κλαψες
-Με αηδιάζει να ακουω για τους νομους, το συνταγμα, την δημοκρατια κλπ μαλακιες οταν στην πραξη δεν εφαρμοζεται τιποτα απο αυτα
-Με αηδιαζει ο κοσμος του σημερα
-Με αηδιαζουν οι ισχυροι που κανουν οτι γουσταρουν χωρις να δινουν λογαριασμο σε κανεναν και ακομη περισσοτερο...
-....με αηδιαζουν οι παθητικοι μαλακες που κυκλοφορουν στους δρομους και το αποδεχονται ολο αυτο και θελουν σε ολη τους την ζωη να ειναι μισθωτοι δουλοι των ισχυρων
-Με αηδιαζει η υποκρισια της συγχρονης κοινωνιας με τις δηθεν πολλαπλες επιλογες και τα προνομια που δινει σε ολους μας(και καλα)
-Με αηδιαζει να πιστευω σε σωτηρες ειτε επουρανιους ειτε πολιτικους ειτ ειτε...Δεν υπαρχουν και οποιος ισχυριζεται ή υπονοει ότι ειναι τοτε απλα ψευδεται...
(αυτα πανω κατω)
19-08-2015, 15:56 #6
19-08-2015, 18:50 #7
ΕΙΜΑΙ ΟΞΥΓΟΝΟΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΑΟΠ ΟΤΙ ΜΕ ΕΙΠΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΠΑ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΩ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
20-08-2015, 07:22 #8
Και η δραματικη σχολη που πηγες , δεν ευοδωσε ?
Παντως πολλοι μεγαλωνοντας , κανουν την δουλεια που κανουν απο συνηθεια , και δεν καθονται να σκεφτονται , ' μηπως ηθελα κατι αλλο ' , αν σκεφτεσαι ετσι , δημιουργεις προβληματα εκ του μη οντος . Κι εγω οτι εγινα , εγινα επειδη το ηθελα μικροτερος , τωρα που κοντευω 54 , θα προτιμουσα να γινομουν χειρουργος , αλλα δεν χαλασε κι κοσμος , η δουλεια δεν ειναι τοσο πια σημαντικη , πιο σημαντικο ειναι να παντρευτεις καποιον , να κανεις παιδια , και μετα να το μετανιωσεις , εκει εγκλωβιστηκες πραγματικα . Εγω ουτε εχω παντρευτει , ουτε δουλευω πια , οποτε οπως βγει το μελλον , δεν ανησυχω .
Αγαπητη rea , μαλλον πρεπει ναλλαξεις τροπο σκεψης , ετσι νομιζω , γιατι σε θυμωνουν τοσα πραματα , που τα περισσοτερα γινονται συνεχως , και οχι μια στο τοσο . Πολυς θυμος !!!
20-08-2015, 07:54 #9
συμφωνω απολυτα μαζι σου. πολυς θυμος- πολυ θλίψη- πολυς φοβος- πολυ σκοταδι και το μυαλο δεν λέει να ξεκολήσει καθε φορα που πάω να το δω λίγο αλλιως και το εκμηδενιζω ή το εκλογικευω ή το εκ-παροδιζω, ερχεται νεο κυμα πιο μεγαλο και σκαει και με στελνει στα βραχια και ναι πιστευω πως αν έκανα κατι που μου αρεσε επαγγελματικα δεν θα ημουν καταθλιπτικη.οχι η σχολη δεν ευοδωσε, οπως και τοσα αλλα που εχω κανει. και αυτην στα 30 μου την ξεκινησα και πριν προλάβω να την τελειωσω ..σκαει η μερκελ και τα κάνει όλα μαλιοκουβαρα..εξαιρετικη σπουδη πάντως.. για 2 χρόνια εμαθα τοσα για την ανθρωπινη φυση οσα δεν ειχα καταφερει ποτε στη ζωη μου. το συστηνω ανεπιφυλακτα σε οποιον μπορει εστω και ερασιτεχνικα. δεν το μετανιωσες που δεν εχεις κανει παιδια? εμενα αυτο με φοβιζει ..οτι καποτε θα το μετανιωσω ..οπως μου λένε ολοι..και βλέπω οτι υπάρχει μια αλήθεια σε αυτο.. εισαι ανεργος τωρα δηλαδη ή πήρες τοσο νωρις συνταξη?
20-08-2015, 08:13 #10
Συμφωνω οτι το καθησιο δεν βγαινει σε καλο , εχω κι εγω την καταθλιψουλα μου , αλλα η δουλεια που εκανα , δεν τραβαει λογω κρισης παγκοσμιας , δεν εχω οικονομικο προβλημα , δουλεψα απο το 1988-2006 ( γεννηθεις1961 ) , και περιμενω την καταλληλη ευκαιρια να δουλεψω , δεν υπαρχει λογος να δουλευεις και να μπαινεις μεσα . Ωραια δουλεια επελεξες , κι εμενα μαρεσει οτιδηποτε εχει να κανει με την ανθρωπινη φυση , περιριζομαι στο διαβασμα σχετικων βιβλιων . Δεν τοχω παρει κατακαρδα , ειμαι σε φαση ανακαμψης απο την καταθλιψη , εκανε τον κυκλο της πιστευω , εχω και καλο ηθικο και αισιοδοξια , εκ φυσεως . Για τα παιδια που αναφερεις , δεν εχω καμμια ανησυχια , δεν ειμαι ο τυπος που ανησυχει για το μελλον , κατσε να βρεθει η καταλληλη , ειμαι και δυσκολος στα γουστα μου !! κανω γυμναστικη 30 χρονια , θαρχισω παλι τα χομπυ μου , τωρα που συνερχομαι , και βλεπουμε .
Σου στελνω πμ . για μια διευκρινηση .
20-08-2015, 09:50 #11
21-08-2015, 07:06 #12
25-08-2015, 16:40 #13
Με εκνευριζουν οι μαζες που το παιζουν λογικοι ετσι επειδη ειναι σαν τους αλλους
Με εκνευριζουν τα σκουπιδια με αυτοπεποιθηση
Με εκνευριζουν οι δηθεν και οσοι κοιτουν επιφανειες
και τελος οι ηλιθιοι που δινουν συμβουλες
25-08-2015, 17:44 #14
καλο θεματακι αν κ πιστευω πως οταν θυμωνουμε εχουμε κι εμεις ενα θεματακι..
ναι μεν υπαρχει το ερεθισμα που θα σε θυμωσει, αλλα οταν δε μπορεις να διαχειριστεις το θυμο σου τοτε εχεις κι εσυ θεμα!
Στο λοιπον, θα πω τι με εξοργισε τελευταια.
όταν μου "τη λενε" για κατι που εκανα παλια ενω πλεον το εχω διορθωσει κ δε το κανω πλεον!
Με βγαζει απο τα ρουχα μου, να εχω διορθωσει κατι στον χαρακτηρα μου κ ο αλλος να μου το λεει ενω δε το εχω κανει καν!
Σε φαση "μη το κανεις αυτο.."
ενω δε θα το εκανα κ δε προκειται να το κανω.
αν εγινα κατανοητη! γιατι δε μπορω να γραψω παραδειγμα.
26-08-2015, 05:08 #15
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)