Παρενέργειες αντικαταθλιπτικών....πόσο διαρκούν - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 96
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Kανε υπομονη.Θελουν χρονο αυτα τα φαρμακα.Εγω παιρνω xanax 0,25 το πρωι και το μεσημερι.Επισης το μεσημερι παιρνω και effexor xr 75 mg.Το βραδυ παιρνω παλι xanax 0,5 και 10 σταγονες aloperidin.Ολα θελαν τον χρονο τους για να δρασουν.
    Bulletproof εσύ τι έχεις?πόσο καιρό έχεις που ξεκίνησες με τα φάρμακα?καλό κουράγιο:D

Banned
    gravity εγώ την πρώτη μερα είχα σπασμους στο στομαχι...και για αρκετο διάστημα είχα διαροια.. επισης είχα και κατι χαζα τρακαρισματα με το αυτοκίνητο, οχι κατι σοβαρο ευτυχως, αν οδηγας γενικα απεφευγε το γκαζι.. τωρα ειμαι καλα..και νομιζω πως ειναι λογικο να υπάρχουν καποιες παρενεργειες..καποιοι νευροδιαβιβαστες μας βρισκοταν σε αδρανεια τοσο καιρο και τωρα παιρνουν ωθηση και επιταχυνουν... η ταση του σωματος ομως ειναι να παραμεινει στην θεση αδρανειας... οπως οταν ειμαστε στο αυτοκινητο και ενω αυτο πάει μπροστα το σωμα μας πάει προς τα πίσω... καπως ετσι ειδα τις παρενεργειες... το αδυναμο σωμα μας προσπαθει να διατηρησει την κατασταση που δεν θελουμε...αλλα η δυνατη χημεια τελικα πάντα νικαει... ετσι το παρουσιασα μεσα μου και ηρεμισα εκεινες τις μερες... καθε τι διαφορετικο που συμβαινει στο σωμα σου δες το σαν μια νικη... γίνεται αλλαγη πλευσης...θα κουνησει λιγο ...αλλα σκεψου τον προορισμο ;)

Senior Member
    ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΡΘΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
    ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ
    ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ
    ΤΕΣΠΑ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΡΘΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
    ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ
    ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ
    ΤΕΣΠΑ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ
    συμφωνώ γιατί μετά από ένα διάστημα που μπει στην νέα ισορροπία αν τα κόψεις απότομα έχεις πάλι παρενέργειες. Κάθε προσπάθεια νέας ισορροπίας επιφέρει αντιδράσεις...

Εγώ που με τα σιπραλεξ και μια ζωή σε κατάθλιψη με εξάρσεις και υφέσεις καθώς γεννήθηκα με κατάθλιψη (ενδογενής νομίζω λέγεται) και μετά ανέπτυξα και μια μορφή ΔΕΠ-Υ η οποία μεγαλώνοντας βελτιώθηκε αρκετά αλλά την έχω ακόμα όταν πήρα τα σιπραλεξ ήταν σαν να ξύπνησα από έναν ύπνο 24 ετών. Για με΄να ήταν νέος κόσμος γιατί πρώτη φορά βγήκα από την κατάθλιψη εντελώς...

Και αυτό δυστυχώς ως νευρολογική διαταραχή περνάει κληρονομικά. Με έναν συγγενή πρώτου βαθμού διάβασα έχει το παιδί 50% να το κληρονομίσει.
    Εγώ είχα μητέρα, παππού, θεία και πρώτο ξάδερφο με ψυχιατρικές διαταραχές από κατάθλιψη μέχρι και ψύχωση...
    Τι ελπίδες είχα?

Η αδερφή μου από την άλλη δεν κληρονόμησε τίποτα :-)
    Να ναι καλά :-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    gravity εγώ την πρώτη μερα είχα σπασμους στο στομαχι...και για αρκετο διάστημα είχα διαροια.. επισης είχα και κατι χαζα τρακαρισματα με το αυτοκίνητο, οχι κατι σοβαρο ευτυχως, αν οδηγας γενικα απεφευγε το γκαζι.. τωρα ειμαι καλα..και νομιζω πως ειναι λογικο να υπάρχουν καποιες παρενεργειες..καποιοι νευροδιαβιβαστες μας βρισκοταν σε αδρανεια τοσο καιρο και τωρα παιρνουν ωθηση και επιταχυνουν... η ταση του σωματος ομως ειναι να παραμεινει στην θεση αδρανειας... οπως οταν ειμαστε στο αυτοκινητο και ενω αυτο πάει μπροστα το σωμα μας πάει προς τα πίσω... καπως ετσι ειδα τις παρενεργειες... το αδυναμο σωμα μας προσπαθει να διατηρησει την κατασταση που δεν θελουμε...αλλα η δυνατη χημεια τελικα πάντα νικαει... ετσι το παρουσιασα μεσα μου και ηρεμισα εκεινες τις μερες... καθε τι διαφορετικο που συμβαινει στο σωμα σου δες το σαν μια νικη... γίνεται αλλαγη πλευσης...θα κουνησει λιγο ...αλλα σκεψου τον προορισμο ;)
    rea ευχαριστώ με έκανες και γέλασα λίγο.Υπομονή κάνω και θα συνεχίζω να κάνω δεν έχουμε άλλη επιλογή άλλωστε.υπομονή λοιπόν.

Quote Originally Posted by Gravity View Post
    Bulletproof εσύ τι έχεις?πόσο καιρό έχεις που ξεκίνησες με τα φάρμακα?καλό κουράγιο:D
    Εχω καταθλιψη και αγχωδη διαταραχη εδω και χρονια.Ολα ξεκινησαν λογω ασθενειες που περασαν οι γονεις μου.Πρωτα η μητερα μου ειχε καρκινο της μητρας και μετα του παχεως εντερου αλλα τα καταφερε και ειναι μια χαρα.Μετα ο ο μπαμπας μου ειχε εναν μεγαλο ογκο στο χερι χειρουργηθηκε και ολα μια χαρα.Τον Μαιο του 2014 ο μπαμπας μου ειχε αιμοπτυση και στο νοσοκομειο Σωτηρια διεγνωσθει με καρκινο του πνευμονα.Χειρουργηθηκε μετα εκανε 5 χημειοθεραπειες και αργοτερα 14 ακτινοβολιες.Εδω και 15 μηνες τα παει πολυ καλα και δωξα τον Θεο δεν εχουμε μεταστασεις προς το παρων (εχει κοψει και το τσιγαρο εδω και 15 μηνες) οι γιατροι μας ειπαν οτι δεν ειναι επιθετικη μορφη οποτε ειμαστε λιγο τυχεροι μεσα στην ατυχια μας.Τον ιουνιο που μας περασε ξεκινησα το xanax και σταγονες aloperidin.Το effexor xr το παιρνω χρονια.

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ
    χαχαχα... καλησπέρα μεντορα.. τα σεβη μου :cool:

Senior Member
    ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΑΝΤΡΑΣ ΨΗΛΗ ΚΟΝΤΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΩΣ
    ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΓΩ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ
    ΧΕΣΤΗΚΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΛΟΣ
    ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΗΜΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΥ ΖΩ ΟΛΗ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ
    ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

Senior Member

Σε καταλα αινω πως νιωθεις ακριβως...εμενα μου κρατησε 4-5 μερες αλλα ηταν ανυποφορο...τωρα οσο θα στ ανεβαζει λογικα θα θες αλλεσ 4 μερες αλλα θα εισαι καλυτερα...εγω εκτος απο αυτα που εχεις ειχα και μια ατονια ημουν ολη την ωρα για μια μερα στ καναπε κ εκλεγα..υπομονη καλη δυναμη !

Senior Member
    Γενικα οι παρενεργειες αυτες κρατουν 4-5 μερες . Ανυποφορη παρενεργεια δεν μουχει τυχει ποτε , καμμια δυσκοιλιοτητα μονο. Οι παρενεργειες που διρκουν οσο παιρνεις το ανκτθλκο ειναι ενοχλητικες , οπως σεξουαλικη δυσλειτουργια , ολα τα ssri 's μου την κανουν .

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γενικα οι παρενεργειες αυτες κρατουν 4-5 μερες . Ανυποφορη παρενεργεια δεν μουχει τυχει ποτε , καμμια δυσκοιλιοτητα μονο. Οι παρενεργειες που διρκουν οσο παιρνεις το ανκτθλκο ειναι ενοχλητικες , οπως σεξουαλικη δυσλειτουργια , ολα τα ssri 's μου την κανουν .
    α ναι! το χα ξεχασει αυτο.. στο σεξ τους πρωτους μηνες ...ουτε καν!! καμια απολυτως διαθεση

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    α ναι! το χα ξεχασει αυτο.. στο σεξ τους πρωτους μηνες ...ουτε καν!! καμια απολυτως διαθεση

Μονο το seropram δεν μουκανε τετοια παρενεργεια , αλα εν εκανε ουτε...............ενεργεια !!! περασα στο seroxat , φουλ δυσλειτουργεια , το remeron σε παχαινει , τοκοψα , zoloft δεν εκανε δουλεια , entact / cipralex δεν εκανε τιποτα , ξαναγυρισα στο seroxat , ηταν το μονο που εκανε δουλιτσα , ας ειχε την δυσαρεστη παρενεργεια , και επειδη βαρεθηκα την παρενεγεια , τωρα 7 μερες παιρνω 75μγ efexor , με καλα αποτελεσματα , α , πηρα και aurorix , τζιφος , wellbutrin , παλι τζιφος , γενικα δεν περιμενω και πολλα απο αιτα τα χαζοφαρμακα , οτι καταφερω μονος . Η γυμναστικη με βαρη , ειναι οτι καλυτερο αντικαταθλιπτικο . Εχω εθισρει καθι στα xanax , και προσπαθω να τα κοψω , γιατι ενοχοποιουνται σε μακροχρονια χρηση για κτθλψη .

Senior Member
    Quote Originally Posted by γελα πολυ View Post
    Σε καταλα αινω πως νιωθεις ακριβως...εμενα μου κρατησε 4-5 μερες αλλα ηταν ανυποφορο...τωρα οσο θα στ ανεβαζει λογικα θα θες αλλεσ 4 μερες αλλα θα εισαι καλυτερα...εγω εκτος απο αυτα που εχεις ειχα και μια ατονια ημουν ολη την ωρα για μια μερα στ καναπε κ εκλεγα..υπομονη καλη δυναμη !
    Θα κάνω υπομονή.σήμερα ήδη νιώθω καλύτερα δεν έχω τόσα συμπτώματα και το ζαναξ το μείωσα.Εσύ τι έχεις? πόσο καιρό τα παίρνεις?

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast