Θανατικη Ποινη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23

Θανατικη Ποινη

Εβλεπα βιντεακια στο youtube οτι ο Μανος δημητροκαλης αποφυλακιστηκε επισης η Μαργετη εχει αποφυλακιστη απο 2001 νομιζω και τωρα ετοιμαζεται και ο Κατσουλας να αποφυλακιστη.Κατω απο τα βιντεο τα comments μιλουσαν για θανατικη ποινη.Εγω ενα ξερω οτι οι κοπελες που σκοτωσαν δεν ξαναγυρνανε πισω.Καταστρεψαν οικογενειες και αφησαν και ενα παιδακι ορφανο απο μητερα.Ποια η γνωμη σας λοιπον για την θανατικη ποινη?

Senior Member
    Βρε bulletουλα ! , στο μυαλο μου εισαι ? ειχα ανοιξει ακριβως το ιδιο θεμα προ 2 μηνων !!

Δεν μπορουσα να μην ανοιξω το θεμα μετα απ'τα βιντεο που ειδα στο youtube.Διαβασα μαλιστα οτι η Δ.Μαργετη παντρευτηκε και εκανε παιδια πως θα αισθανθει αν βρεθει καποιος και της τα σκοτωσει ακριβως οπως σκοτωσαν εκεινες της κοπελες? τουλαχιστον ας ελπισουμε να μη βγει ο Κατσουλας εξω.

Senior Member
    Bullet , η φυλακη 25 χρονων σε σπαει οσο δεν φανταζεσαι , και να βγει ο Κατσουλας , θαναι αλλος ανθρωπος . Θα μου πεις που το ξερεις . Ηξερα καποιον που εκανε 10 χρονια μεσα , σκληρο Χουντικο , συν/ρχη , πατερα ενος φιλου μου , και οταν βγηκε , φοβοταν μεχρι και ταυτοκινητα , για κανα 6 μηνο . Οταν προσαρμοστηκε , ηταν πλεον αρνακι , το 1985 ( ειχε ' καθαρισει΄' 2 ανθρωπους , εν ψυχρω ο ιδιος , επι χουντας ) Ειναι μακαριτης πλεον ο Χουντικος . Τον γνωρισα , αρκετα καλα , καμμια σχεση με τις περιγραφες αυτου , προτου μπει μεσα . Τωρα σιγα μην θυμηθει κανεις την Μαργετη , εχουμε αλλα προβληματα .

ΥΓ δεν εχω καμμια σχεση με ΧΑ , τους θεωρω αποβρασματα .

Banned
    Αχχ θα με φατε...Εγω το εχω μελετησει παρα πολυ το θεμα της θανατικης ποινης, ιδιως με την ενεση που ειναι και ο συγχρονος τροπος, πιστευω οτι θα επρεπε να εφαρμοζεται σε καθε λογης αποβρασμα παιδεραστη/βιαστη/κατα συρροη δολοφονο αντι να τους ταιτουζε κιολας αλλα οχι η θανατικη ποινη που γινεται τωρα, με θειοπεντάλη και χλωριουχα καλια και τριχες κατσαρες που μεσα σε δεκα λεπτα πεφτουν τεζα...Θα επρεπε να εχουν μαρτυρικο θανατο, να υποφερουν για μηνες ή και χρονια ολοκληρα με δηλητηρια, ακρωτηριασμους πχ στα γεννητικα οργανα, εμετοφαγειες και κοπροφαγειες και στο τελος μετα απο χιλια δεινα να τους σκοτωναν...Οχι σαν τωρα που εχουμε ζαλιστει να ακουμε ολην την ωρα για αποδρασεις και ολου του κοσμου τα εγκληματα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Αχχ θα με φατε...Εγω το εχω μελετησει παρα πολυ το θεμα της θανατικης ποινης, ιδιως με την ενεση που ειναι και ο συγχρονος τροπος, πιστευω οτι θα επρεπε να εφαρμοζεται σε καθε λογης αποβρασμα παιδεραστη/βιαστη/κατα συρροη δολοφονο αντι να τους ταιτουζε κιολας αλλα οχι η θανατικη ποινη που γινεται τωρα, με θειοπεντάλη και χλωριουχα καλια και τριχες κατσαρες που μεσα σε δεκα λεπτα πεφτουν τεζα...Θα επρεπε να εχουν μαρτυρικο θανατο, να υποφερουν για μηνες ή και χρονια ολοκληρα με δηλητηρια, ακρωτηριασμους πχ στα γεννητικα οργανα, εμετοφαγειες και κοπροφαγειες και στο τελος μετα απο χιλια δεινα να τους σκοτωναν...Οχι σαν τωρα που εχουμε ζαλιστει να ακουμε ολην την ωρα για αποδρασεις και ολου του κοσμου τα εγκληματα...
    Βασικά εγώ δεν θα σε φάω (αν κι άλλοι μπορεί να μας φάνε και τους δυο μαζί) γιατί κι εγώ μάλλον υπέρ είμαι για τον κίνδυνο απόδρασης που λες κι εσύ...γιατί αυτός που θα αποδράσει θα ξανακάνει κακό λες και δεν ήταν αρκετό ότι υπήρξε ήδη ένα ή περισσότερα θύματα...μιλάω πάντα για σοβαρά εγκλήματα σαν κι αυτά που αναφέρεις...θα σταθώ στο βιασμό γιατί αυτό με τσούζει εμένα και θα πω ότι είναι καλύτερα να σε σκοτώσουν παρά να προσπαθήσουν να σου κάνουν κάτι τέτοιο γιατί έτσι πεθαίνεις κάθε μέρα...και σίγουρα τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει ποτέ να βγαίνουν ξανά στον κόσμο είτε αφήνοντας τους ελεύθερους αφού έχουν εκτίσει την ποινή τους είτε δραπετεύοντας...γιατί θα βλάψουν κι άλλους αθώους...
    Τώρα για τον τρόπο θανάτωσης δεν θα μιλήσω, μου αρκεί να μην αποτελούν ξανά κίνδυνο για κανέναν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    δεν μπορείς να πάρεις από κάποιον αυτό που δεν μπορείς να του δώσεις...
    επίσης, παλιότερα πολλές κακοδικίες κατέληξαν στην αγχόνη και μετά αποκαλύφθηκε η πλάνη... οι εκτελεσμένοι ¨αποκαταστάθηκαν¨ ηθικά, αλλά αυτό δεν τους ξαναζωντάνεψε...
    ¨καλύτερα εκατό ένοχοι ελεύθεροι παρά ένας αθώος καταδικασμένος¨ έλεγαν την εποχή του διαφωτισμού πριν 200 χρόνια... εμείς πόσο πίσω να πάμε ακόμα?
    κάθετα κατά...
    there is no dark side of the moon really. matter of fact, it' s all dark...

Banned
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Εβλεπα βιντεακια στο youtube οτι ο Μανος δημητροκαλης αποφυλακιστηκε επισης η Μαργετη εχει αποφυλακιστη απο 2001 νομιζω και τωρα ετοιμαζεται και ο Κατσουλας να αποφυλακιστη.Κατω απο τα βιντεο τα comments μιλουσαν για θανατικη ποινη.Εγω ενα ξερω οτι οι κοπελες που σκοτωσαν δεν ξαναγυρνανε πισω.Καταστρεψαν οικογενειες και αφησαν και ενα παιδακι ορφανο απο μητερα.Ποια η γνωμη σας λοιπον για την θανατικη ποινη?
    ... θυμαμαι ακομα εκεινο το τερας που εβρασε το κοριτσακι... και αποσο θυμαμαι η "μανα" του παιδιου ειχε μικροτερες κατηγοριες...εεε αυτο με εσκασε ρε παιδια πιο πολυ και απο το κτηνος! οι μαναδες τετοιου ειδους και οι παιδεραστες, γενικα οτι εχει να κανει με παιδακια ... ναι δεν θα με χαλαγε να ζω σε εναν κοσμο που θα υπήρχε θανατικη ποινη για αυτους..καθολου ομως!!

Banned
    Quote Originally Posted by mama View Post
    δεν μπορείς να πάρεις από κάποιον αυτό που δεν μπορείς να του δώσεις...
    επίσης, παλιότερα πολλές κακοδικίες κατέληξαν στην αγχόνη και μετά αποκαλύφθηκε η πλάνη... οι εκτελεσμένοι ¨αποκαταστάθηκαν¨ ηθικά, αλλά αυτό δεν τους ξαναζωντάνεψε...
    ¨καλύτερα εκατό ένοχοι ελεύθεροι παρά ένας αθώος καταδικασμένος¨ έλεγαν την εποχή του διαφωτισμού πριν 200 χρόνια... εμείς πόσο πίσω να πάμε ακόμα?
    κάθετα κατά...
    εχεις δικιο σε αυτο...αλλα ερχεται μια στιγμη που απλα δεν αντεχεις να βλέπεις καποια πραγματα ... και λες εεε ναι δωστε μου ενα τσεκουρι μωρεεεε!!!!

Banned
    το δικανοοοο, οπως ελεγε και ο φωτοπουλος

Banned
    Να και μια φορα που συμφωνουμε εμεις οι δυο!

Banned
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Να και μια φορα που συμφωνουμε εμεις οι δυο!
    συμφωνεις με μια σαβουρα?

Banned
    Συμφωνω με τα λεγόμενα σου σχετικά με την θανατικη ποινη, υπαρχουν ειδικες περιπτωσεις ανθρωπων που απλως δεν τους αξιζει η ζωη με τις πραξεις τους!

Εσυ συμφωνεις με εναν μαλακα που τον διελυσε μια *******???

Banned
    χαχαχα...ξερεις κατι ..ολοι ειμαστε μαλακες που τους δυελισε μια ******* ειτε αρσενικη ειτε θηλυκή.

Banned
    το σημαντικοτερο παραλειψατε τι θα γινει με ολες αυτες τις φοιτητριες σαν αυτη που μαλον στραγγαλισαν οταν αυτοι βγουν εξω? θα πρεπει να κυκλοφορουν με κανενα γοριλα για να αισθανονται ασφαλεις? αυτο ειναι το τραγικοτερο απ ολα να κυκλοφορεις εξω κ να φοβασαι οτι θα σε στραγγαλισουν επειδη σου εκατσε το λαχειο
    δικαιοσυνη=προστασια των αδυναμων.
    αυτο θα επρεπε να ηταν το μεγαλυτερο μελημα της δικαιοσυνης οσοι εχουν πραγματικο αισθημα δικαιου ετσι σκεφτονται.
    αυτοι τωρα οτι κ να τους κανουν αυτες που σταγγαλισαν δε γυριζουν πισω.

Page 1 of 2 12 LastLast