Μια.......νότα αγάπης για τον έλις! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 136
    Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    geia ton ivannh
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by pillow View Post
    Μωρέ τον πόνο του άλλου τον δέχομαι αρκεί να είναι πραγματικά πόνος! Αν είναι πως θα το παίξει μάγκας και νταής εις βάρος άλλων εκεί είναι που με πειράζει!
    Ετσι ειμαι και εγω! οταν ειναι κατι σοβαρο συμπασχω με τον αλλον.Το ''ο καθενας με τον πονο του'' το ειπα ειρωνικα.

Banned
    Έλις, καλό το βίντεο,

Bulletproof το κατάλαβα αλλά ήθελα να σχολιάσω χαχα.

Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Αα όλα και όλα, το τσιγάρο δεν κανει καλο στην υγεία, οι γκομενες θελουν οι διαφοροι ωραιοι τυπαδες να ειναι αθλητικοι, γυμνασμενοι, πως να το πω, υγραινουν οταν βλεπουν διαφορες τρυφιλλες ντουλαπες απο μυες, κοιτα να γινεις και εσυ το ιδιο γιατι οποιος ειναι λαπας δεν το κατεχει το αθλημα, τελικα δεν καταλαβα ρε ψηλε γιατι εχεις ανασφαλειες, τι φοβασαι, την χυλοπιτα??

Δεν τη φοβάμαι τη χυλόπιτα λεβέντη! Κάποτε ειχα ανασφάλειες λεβέντη, τωρα όχι. Καμιά δεν θα σου μιλήσει ασχημα αμα την πλησιάσεις με ωραίο τρόπο. Στην πορεία της συζήτησης εγώ κρίνω αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσει η συζήτηση με κάποιαν και συνεπώς να υπάρξει εξέλιξη. Αν κρίνω πως δεν, τελειώνω ομαλά τη συζητηση εκεί. Αλλιώς θα το παλεψω να την κερδίσω. Ενας φίλος μου ειχε πει, μα γιατί κάνεις πίσω αφού σου δίνουν ενδιαφέρον?Κι αυτό με το γυμναστηριο, εχω ξεκόψει και πρεπει να το ξαναξεκινησω!!
    γιάννης

Έχω θέματα, οκ, να σταματησω να μπαινω?? Για να εχω ΤΟΣΗ μιζερια και και τοση απαισιοδοξια και το καθε μου ποστ να αποτελει ωκεανο αηδιας και αποστροφης προς την ζωη λες και ειμαι κανας καμικαζι λες να μην εχω προβληματα?? Δεν ειναι οτι εχω οικονομικα προβληματα αν και δεν χαιρομαι κιολας με οσα μου συμβαινουν, αλλα ξερω οτι πιθανον θα εχω με τα οσα σκατα εχει κανει η κοινωνια μας παντου σε καθε τομεα...Και εχω χασει και σχεδον καθε μου ελπιδα, μονο τωρα τελευταια ελπιζω μηπως αλλαξει κατι στην ζωη μου αν και εχω και εκει αμφιβολιες, καταλαβες τωρα γιατι ειμαι σχεδον επιθετικος σε αρκετα ποστ μου, γιατι βαρεθηκα να υποκρινομαι τον χαρουμενο και τον ικανοποιημενο με τα οσα (δεν) εχω και το εφαρμοζω ολοενα και περισσοτερο στην καθημερινη μου ζωη με τους συνανθρωπους μου, καποτε ημουν πολυ μεγαλο κοροιδο που οποτε γνωριζονταν με καποιον εκανε δηθεν τον ανετο, χαμογελουσε κλπ τωρα ξερω οτι αυτα ειναι μαλακιες και ειμαι παντα ψυχρος με καθε καινουργιο ατομο που γνωριζω, ξερω οτι οι περισσοτεροι ειναι σπαταλη χρονου, λιγοι ειναι ισως αυτοι που με κερδιζουν αλλα μεχρι σημερα δεν εχω βρει σχεδον κανενα....
    Συμφωνούμε σ' αυτο λεβέντη. Όταν σε εκμεταλλεύτηκαν, επειδή την ευγενεια και το χαμογελο σου τα εξελαβαν ως βλακεία και καλοσύνη, σου κατέστρεψαν με την συμπεριφορα τους τη ψυχολογία και τελικά σου γυρισαν την πλάτη, και ετσι πήρες αυτό το μεγαλο μάθημα. Κάπου αλλου λες ότι εισαι μισάνθρωπος. Αυτό ειναι το αποτελεσμα. Μεσα στα ξερα θα καιγονται και τα χλωρα, δυστυχώς τα ξερά είναι κατά πολλαπλάσια περισσότερα από τα χλωρά.
    Πρόκειται για σκατοκοινωνία, για ένα συστημα ψυχοφθορο, το οποιο σε οδηγει στην απελπισία.Μην επιτρεπεις αυτό το τελευταιο να συμβαινει σε σενα. Επειδή, δυστυχώς, κάποια απο τα ονειρα σου περνανε μέσα απ αυτο το συστημα.Πχ δουλεια, εκπαίδευση, δάνεια, επαγγελματική άδεια και ανέλιξη. Άρα, θα πρεπει να το παλέψεις. Δεν σηκώνει παραίτηση η ζωή, ειδικά αν εισαι νεος.Κι όπως δεν υποκρίνεσαι εδώ, το ίδιο ακριβως να κανεις κι εκει που ζεις!
    Στο μεταξύ πέρασα τέλεια το βράδυ του Σαββάτου.Εγώ δεν κλειστηκα στο σπίτι.
    Last edited by ioannis2; 24-08-2015 at 08:46.
    γιάννης

Quote Originally Posted by pillow View Post
    Χαχαχαχα bulletproof! Ο γαμιάς της γειτονιάς σας.....
    Δεν κλαίω τη μοιρα μου σαν εσενα κοπελιά μου! Αυτό λέω με άλλα λόγια, αλλά δεν πήρες το νόημα.
    Εσυ προσπαθεις να βρεις γαλήνη στη ζωη σου συμπονώντας άλλους, αρνούμενη να δεις καταμουτρα τον εαυτό σου.
    γιάννης

Quote Originally Posted by elis View Post
    geia ton ivannh

Πως πέρασες το Σαββατο φίλε?
    γιάννης

Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Pillow χαχαχα τι να πεις? καθενας με τον πονο του...

Για να ξεχνιέσαι κι εσυ απ τα δικά σου! Σε συνδέει αυτο το κοινο στοιχείο με την pillow.
    γιάννης

Quote Originally Posted by mama View Post
    άμα βγαίνεις μόνος και ονειρεύεσαι όλα αυτά, τότε δεν αντέχεις μόνος...

Ναι, δεν αντέχω μόνος παρά το ότι όλα στη ζωη μου τα έκανα και τα κάνω μόνος.
    γιάννης

Banned
    Τελικα ρε φιλε γιαννη μας λες ξανα και ξανα οτι περασες τελεια το σαββατοβραδο αλλα δεν μας λες το βασικό, τελικα εκλεψες κανενος την γκομενα που μας ελεγες ηταν το ονειρο σου ή το παιζεις πρωτα λιγο λαρτζ και το πας λαου λαου??

Banned
    Εγω ρε ψηλε δεν ξερω τι να σου πω στο θεμα των κοριτσιων, πετα εκει κανα κομπλιμεντο για το ποσο σεξι και καλλονες ειναι σαν την ατζελα ενα πραγμα, ειναι και λιγο δυσκολο το αθλημα γιατι ολες οι παλιες ατακες εχουν γινει ξενερωτες και τις ξερουν ακομα και τα μυξιαρικα, πρεπει να εχεις και λιγη φαντασια αλλιως δεν τα βγαζεις ευκολα και η γυμναστικη βεβαια, μην γινεις και σαν τον σβαρτζενεγκερ αλλα λιγοι μυες εδω και εκει χρειαζονται, τωρα απο εκει και περα πρεπει να εισαι και λιγο αυθορμητος, να κατσεις πχ διπλα στην αλλην και να της μιλησεις καπως ζεστα και φιλικα αλλα οχι λες και γνωριζεστε και απο εχθες, ειμαι και εγω ερασιτεχνης και ακομα μαθαινω

Τελικα ρε φιλε γιαννη μας λες ξανα και ξανα οτι περασες τελεια το σαββατοβραδο αλλα δεν μας λες το βασικό, τελικα εκλεψες κανενος την γκομενα που μας ελεγες ηταν το ονειρο σου ή το παιζεις πρωτα λιγο λαρτζ και το πας λαου λαου??

Απλά σου λέω ότι έκανα ωραία φάση (γι αυτο ήταν τελεια η βραδιά μου) με εκείνη την οποία οι άλλοι δεν τολμούσαν να πλησιάσουν παρα το ότι έτρεχαν τα σάλια τους, και είναι σαφώς πιο ωραία απ αυτες για τις οποίες αναφερόμουν στα ποστ πριν βγω έξω!

Εσύ πως τα πέρασες λεβέντη? Εδώ πέρα ή με τα πέντε δάκτυλα συντροφια ενώ εγω ήμουνα στο μπαρ?
    γιάννης

Εγω ρε ψηλε δεν ξερω τι να σου πω στο θεμα των κοριτσιων, πετα εκει κανα κομπλιμεντο για το ποσο σεξι και καλλονες ειναι σαν την ατζελα ενα πραγμα, ειναι και λιγο δυσκολο το αθλημα γιατι ολες οι παλιες ατακες εχουν γινει ξενερωτες και τις ξερουν ακομα και τα μυξιαρικα, πρεπει να εχεις και λιγη φαντασια αλλιως δεν τα βγαζεις ευκολα και η γυμναστικη βεβαια, μην γινεις και σαν τον σβαρτζενεγκερ αλλα λιγοι μυες εδω και εκει χρειαζονται, τωρα απο εκει και περα πρεπει να εισαι και λιγο αυθορμητος, να κατσεις πχ διπλα στην αλλην και να της μιλησεις καπως ζεστα και φιλικα αλλα οχι λες και γνωριζεστε και απο εχθες, ειμαι και εγω ερασιτεχνης και ακομα μαθαινω

Εχω ξεκινησει από μηδενική βάση φίλε. Κανείς δεν μου έμαθε τον τρόπο, κυρίως άργησα να ασχοληθώ. Αλλά δεν τα έβαλα κάτω (παρα το ότι βίωσα στην πορεια στιγμες απελπισίας). Έκανα έκτοτε πολλά βήματα μπροστά και τώρα διεκδικώ ότι μ' αρεσει. Κι αν δεν ειμαι βεβαιος πως κάτι μ αρεσει τραβάω νωρίς πίσω.
    γιάννης

Banned
    Ωραιες οι μπιχτες και τα υπονοουμενα που ριχνεις γιανναρε, μου αρεσε αυτο στο τελος το κραταω, αλλα δεν μας εντυπωσιασες ακομα, η γκομενα σου εδωσε κανα τηλεφωνο, σου ειπε που συχναζει για να συναντηθητε ξανα, τα πηγατε τελικα καλα ή απλα την βαρεθηκες ή σε βαρεθηκε και το διαλυσατε, δωσατε κανα ραντεβου στο ιδιο μερος ή αλλού?? Δεν μας τα λες όλα φιλε γιανναρε και επεδη εισαι και εμπειρος βλεπω και μπραβο σου για αυτο, τελικα την εριξες ή μελι μελι και τηγανιτα τιποτα??

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast