Σχεση και επικοινωνια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34
    Junior Member

Σχεση και επικοινωνια

Καλησπερα σας! Με το αγορι μου ειμαστε 4 μηνες μαζι..ειμαστε πολυ καλα,περναμε ομορφα μου φερεται ωραια..γενικα ειμαι ευχαριστημενη...οταν ομως δεν βλεπομαστε η πχ τωρα που ειναι κρητη στη θεια του,δεν εχουμε επικοινωνια οπως τουλαχιστον ειχα συνηθισει με παλιοτερες σχεσεις μου...δεν μιλαμε ποτε στο τηέφωνο..επικοινωνουμε μονο μεσω viber μια δυο φορες μεσα στη μερα ..στο δικο μου μυαλο αυτο σημαινει πως δεν με σκεφτεται,δεν εχει την αναγκη να δει τι κανω να μου πει ενα σε σκεφτομαι κατι...και αυτο με κανει να νιωθω πως δεν με θελει πραγματικα..του εχω κανει αρκετες φορες κουβεντα αλλα δεν κατανοει τι θελω να πω και απλα επιμενει πως με θελει πολυ και με σκεφτεται...προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλα καλως η κακως ειναι κατι που με στεναχωρει γιατι ειμαι ανθρωπος που επιζητα την επικοινωνια,οχι φυσικα 24 ωρες το 24ωρο.. να του ξανακανω κουβεντα? μηπως ειναι ετσι σαν ανρθωπος και δεν σημαινει κατι ολο αυτο η ισως δεν με θελει αρκετα...ισως δεν ειναι πολυ σημαντικο το προβλημα μου αλλα θα ηθελα καποιες γνωμες γιατι προβληματιζομαι..σας ευχαριστω πολυ

Senior Member
    ΠΡΩΤΟΝ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΔΛΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΣΑΣ ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΕΜΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕ ΜΙΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΑΥΤΟ
    ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ
    ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    σε ευχαριστω για την απαντηση..προσπαθω με πολλους τροπους να εξηγησω αλλα δεν βγαινει καποια ακρη..ισως απλα εχω στο μυαλο μου πως ενας ανθρωπος που ειναι ερωτευμενος..και ποσο μαλλον στην αρχη της σχεσης θελει να εχει επικοινωνια με τον αλλον,ειδικα οταν εχουν να βρεθουν 2 εβδομαδες..

Banned
    νατασα μου καλησπέρα.. μηπως ειναι οικονομικο το θεμα τα βρητε μια συμφωνια σε καποια καρτοκινητη. μηπως βρισκοσαστε καθημερινα? μηπως εργαζεται πολλες ωρες? τι λογους σου δινει για αυτην την ομολογουμενως περιεργη συμπεριφορα...

Junior Member
    καλησπερα ρεα μου! δεν μου εδωσε καποιο λογο..χρονο ελευθερο εχει πολυ..οσες φορες εκανα κουβεντα μου ελεγε πως δεν γινεται να ναι ολη μερα πανω απτο κινητο...του εξηγησα πως δεν ζητησα φυσικα κατι παραλογο τετοιο..πχ μπορει να ανταλλαξουμε καποια μυνηματακια στις 5 και μετα χανω τα ιχνη του...κ θα ξαναστειλω εγω γυρω στις 12 .. δεν μπορω να δωσω καποια εξηγηση...

Banned
    σε τι συχνοτητα βρισκοσαστε μεσα στην εβδομαδα και τι κοινωνικες δραστηριοτητες εχετε? βγαινετε με την παρεα του? τωρα που ειναι κρητη δεν εχετε μιλησει στο κιν καθολου? καταλαβαινω το αγχος σου αλλα για να σου δωσω μια γνωμη θα πρεπει να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες :)

Junior Member
    εχεις δικιο!! οταν ειμαστε αθηνα βρισκομαστε 2 φορες την εβδομαδα περιπου οπου βγαινουμε και μετα κοιμομαστε μαζι στο σπιτι μου..πηγαμε και ενα 3ημερο μαζι διακοπες και ημασταν πολυ καλα...δεν εχω κανενα απολυτως παραπονο δηλαδη περα απο αυτο! λειπει εδω και 2 εβδομαδες εγω δεν του εχω πει να μιλαμε στο κιν ουτε τον εχω πιεσει για κατι..εαν στειλω εγω φυσικα και μου απανταει και ομορφα και γλυκα και ολα καλα..απο μονος του ομως σπανια θα εμφανιστει...εστω να μ πει ενα μου λειπεις σε σκεφτηκα κατι...τα βραδια πχ μου στειλνει καληνυχτα κλπ κλπ κ μετα απλα κλεινει το ιντερνετ χωρις καν ν περιμενει να απαντησω..

Member
    χμμμ...για δοκιμασε μια φορά να τον πάρεις τηλέφωνο...Κι αν τον ακουσεις εκπληκτο ,πες οτι τον πηρες ετσι για αλλαγη,να τον ακουσεις και λιγο επειδη ψιλοβαρεθηκες συνεχεια με τα μηνυματα...

Banned
    δεν νομιζω οτι θα απαντησει στο τηλ... με την παρεα του βγαινετε?

Banned
    τι εννοεις οταν εισαστε αθηνα? μενετε σε διαφορετικες πολεις?

Junior Member
    με την παρεα του ναι εχουμε βγει κανονικα..και με δικες μου φιλες..τον πηρα πριν λιγο για την ακριβεια τηλεφωνο..το σηκωσε απλα του κανε εντυπωση που πηρα και με ρωτησε αν εγινε κατι..του λεω απλα ηθελα να σ ακουσω..μιλησαμε 5 λεπτακια και μετα μου ειπε πως μπαινει για μπανιο και θα μου στειλει μετα...αυτο...

Junior Member
    οχι οχι μενουμε σε αποσταση 40λεπτων μα αυτοκινητο..ενοω πως αυτο το διαστημα λειπει...

Senior Member
    Εται ειναι ο ανθρωπος.κανε και εσυ κατι οταν δεν ειστε μαζι για μεγαλο διαστημα.βγες και εσυ συνεχεια γεμισε την μερα σου με ενδιαφερον πραγματα και θα δεις που θα την βρισκετε με τοση επικοινωνια.
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Member
    ok....Αρα ειναι τύπος περισσοτερο του μηνυματος παρά του τηλεφώνου....Τωρα αν εσυ δεν μπορεις να συμβιβαστείς με αυτο μπορεις να προσπάθησεις να του δειξεις οτι προτιμας το τηλέφωνο πέρνωντας τον τακτικά ή πχ αντι να απαντας στα μηνυματα να παίρνεις τηλεφωνο....Δεν ξέρω αν θα πιάσει βέβαια, θα το δεις εσυ στην πορεία πως θα πάει!

Banned
    οκ συνοψιζουμε...ειστε 4 μηνες μαζι βρισκοσαστε μονο 2 φορες την εβδομαδα...δεν σου τηλεφωνει ποτε και στελνει μυν μονο συγκεκριμενες ωρες... το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι και εγω στη θεση σου θα προβληματιζομουν με την συμπεριφορα του.
    αστον να κανει τις διακοπουλες του χωρις να το συζητατε ...παιξτο και λιγο ανετη ..καθυστερησε λιγο να του απαντησεις να δεις αν θα τσιμπήσει
    οταν με το καλο γυρισει και βρεθητε προσωπο με προσωπο ... ριξε ξανα το θεμα ...αυτη τη φορα πες ξεκαθαρα οτι αυτο το πραγμα ειναι πολυ περιεργο και με κανει να αισθανομαι ανασφαλεια...οκ στα λογια ναι με σκεφτεσαι αλλα αν δεν το βλέπω και στην πραξη τι να μου κανει? και οκ εσυ ετσι το βλέπεις κανενα προβλημα αλλα τελικα ξερεις κατι εγω δεν νιωθω ανετα να ερθω το βραδυ σπίτι σου... δειξε μου στην πραξη οτι δεν βρισκομαστε μονο για αυτο και τα λεμε.
    προσεχε πρεπει να τον αιφνιδιασεις... μην τον προετοιμασεις πριν βρεθητε... να το πεταξεις ΜΟΝΟ οταν συναντηθητε!
    μεχρι τοτε ολα μελι γαλα!
    λογικα θα σου αρχισει τα γκαζια τυπου "και δεν με πιστευεις ..και δεν μου χεις εμπιστοσυνη και με προσβαλεις κλπ κλπ"
    και τοτε του πετας την χαριστικη βολη " ενας αντρας που γουσταρει πραγματικα μια γυναικα ΘΕΛΕΙ να ξερει που ειναι και τι κανει ολη μερα...αν ειναι καλα πρωτα απο ολα, νακουσει την φωνη της, να τσεκαρει να δει αν είναι με αλλον" δεν ανυσηχεις? δεν ζηλευεις? δεν σου λειπω? ε τοτε τι σκατα με σκευτεσαι?
    πες το με δικα σου λογια με ψυχραιμια και ηρεμια..το θεμα δεν ειναι να τσακωθητε ...αλλα να καταλάβεις εσυ γιατι φερεται ετσι...και μεχρι να καταλαβεις ... δεν εχεις κανενα λόγο να ξαναπας σπίτι του
    αφου καταλάβεις... επιλεγεις πια μονη σου
    ελπιζω να πάνε ολα καλα κοριτσακι μου και ολος αυτος ο προβληματισμος μας να ειναι του μυαλου μας κατασκευασμα

Page 1 of 3 123 LastLast