δεν ξερω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34

Thread: δεν ξερω

Senior Member

δεν ξερω

Με επισε ο αδερφος μου να παει ψυχολογο και να μην μιλισω για κατι συγκεκριμενο απλος να πω τα παντα,τα παντα οτι εχω κανει στην ζωη μου μεχρι σημερα.απο πιτσιρικας ειμουν περιεργος δεν εκλεγα δεν ζητουσα πραγματα στο δημοτικο με ειχαν για το καλητερο παιδι χωρις να κανω κατι,τα ειχα καλα με την παρεα μου μεχρι που μια μερα σηκωθικα και ειπα να πανε να γαμηθουνε ολα τοτε ειμουν 2 γυμνασιου.τα προηγουμενα χρονια δεν τα πηγενα καλα με τους ανθρωπους,γενικα δεν ειχα οικογενεια(με τον τροπο που καταλαβαινω εγω τον ορο οικογενεια.δεν ειχα νιωσει τι παει να πει αγαπη).την εκανα απο το σπιτι και την παρεα μου,γνωρισα κατι παιδια ιδιους με μενα και ξεκινησε ενα παιχνιδι,θελαμε να βγαλουμε γουστα,εκει που ολοι στην ηλικια μας βγαινανε στην γειτονια και δεν τους αφηνανε να πιουνε καφε εμεις πιναμε καθε μερα και γινομασταν χαλια,οταν ξεκινησαν να βγαινουν και να γνωριζουν κοσμο εμεις ξεκινησαμε να πινουμε αλλα πραγματα και να παμε μπουρδελοτσαρκες,οταν αυτοι πολουσαν μουρη εμεις καναμε νταλαβερια και βγαζαμε λεφτα και ειχαμε κοπελες να μας παρακαλανε.οταν πηγα δευτερα λυκειου ολα αυτα μου φενοντουσαν φυσιολογικα δεν με ενοιαζε τιποτα,απλος επρεπε να ανεβασουμε ρυθμο και ξεκινησαν κατι ληστειες,μεγαλες ποσοτητες(ειμασταν δευτερα λυκειου και μπορουσαμε να βρουμε οτι ηθελες απο ουσιες,οπλα,ατομα που καναν πραγματα για λεφτα)ενιωθα οτι δεν μπορουσε να με ακουμπησει κανενας,δεν ενιωθα συναισθηματα περα απο το οτι επρεπε να πιω,να γεμισω το κεφαλι μου,και να βγουνε καποια γρηγορα λεφτα,δεν ειχα καποιον να με σταματησει.ξυπνησα μετα απο ενα χρονο στο κρεβατι μου σηκωθικα κολησα και αναψα ενα τσιγαρο,κοιταξα γυρω(ολα ηταν βρομικα,στον καναπε ενας αδερφος μου αγγαλια με μια γκομενα,πηγα να κατουρισω και μια αλλη κοιματαν στην μπανιερα με ενα μαξιλαρι,βγηκα στο μπαλκονι,ειχε πολυ κρυο και απλα συνιδιτοποιισα οτι περασε ενας χρονος)ετσι απλα σαν σφαλιαρα καταλαβα οτι απο αυτες τις μαλακιες πεθαναν 2 ανθρωποι,εχουν γραφτει δικαστηρια για κατοχη,εμποριο,οπλοφορια,ξ� �λοδαρμο,αποπιρα ανθρωποκτονιας και αλλα και απλα μου ηρθε να ξερασω.εφυγα εκεινη την μερα,εξαφανιστηκα για 8 μηνες και γυρισα και βρηκα 1 με ψυχασθενια,εαν που ειχε γινει πρεζακιας(καλα ολοι ειχαμε περασει καταθλυψη,εθισμο και ψυχολογικα προβληματα)και κοσμο που με κοιτουσε οπως κοιτουσα εγω πριν ενα χρονο,με ματια που δεν καταλαβαινες προθεσεις.ειδα πραγματα ασχημα σε μερικα ειχα παρει μερος,δεν γινοταν να μιλησω σε κανεναν γι αυτα.ειμασταν πιτσιρικια και ειχαμε κανονες ειχαμε φτιαξει μια οικογενεια και ειχαμε κανει ολοι τατου,αλλα οι ανθρωποι δρουνε παντα με βαση το συμφερον και ετσι καπου λιγο πολυ το παραμυθι τελειωσε.βρεθηκα φετος πρωτη φορα σχεδον μονος,βασικα παντα ετσι ημουν απλως τοτε ειχα την ψευδεσθηση.βρεθηκα μονος σε παιχνιδι ομαδικο,μπροστα σε πραγματα που ολοι οι νεοι τα θεωρουν φυσιολογικα και εγω απλα δεν τα εκανα ποτε,μονος να κλεινω τα ματια και να βλεπω εικονες απο παλια,να βαζω πισω απο την πορτα επιπλα.εχω πιεστει και εχω θαψει τοσα που κοντευω να εκραγω,βγαινουν μονα τους σιγα σιγα αλλα σαν αποθημενα και τυψεις.δεν μπορω να καταλαβω,να επικοινωνισω,να νιωσω τους ανθρωπους,εχω συβηθισει αλλιως και με κυνιγανε και πολλα
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    Γιατι διαγραφικε το υπολοιπο γαμω την τρελα μου

Senior Member
    (Συνεχεια)ξυλοδαρμους και αλλα και ολα αυτα για ενα ονειρο.αλλα καπου τελειωσε το παραμυθι και οπως περιναμε ολοι αρχισαν να λειτουργουν βαση συμφερον και οχι οικογενειας .ξυπνισα μονος σε ομαδικο παιχνιδι,εδω που αμα δεν εχεις καποιον να κοιταει πανω απο τους ομους σου δεν εισαι τιποτα.και βρεθηκα φετος(ενω εχω ηρεμισει και καταλαβει πολλα πραγματα)σε μια καθημερινοτηατα μεσα σε κοσμο που δεν ξερει για μενα,να προσπαθω να κανω πραγματα που ατομα στην ηλικια μου τα θεωρουν δεδομενα.προσπαθω χωρις επιτυχια να ανεχτω,συμπαθισω,καταλαβω και τελικα να επικοινωνισω με ανθρωπους.προσπαθω να συγγρατιεμε και τα καταφερνω να μην παρω απλα ενα τηλεφωνο και να εξαφανισω απο τον χαρτι κατι τυπους που στραβοκοιτανε αντιμιλανε,να τους εξαφανισω καθως θα καθομαι να πινω ποτο ανετος.μια ζωη εθαβα πραγματα για να μην με επιρεασουν και κατεληξα να κοντευω να εκραγω.εχω πολλα να βγαλω απο μεσα μου μκαι πολλα να ζητησω συγνωμη εστω και στον αερα.προσπαθω καθε μερα να γινω σωστος ανθρωπος αλλα τα βραδια μου ερχετε το "δεν αξιζει,κανε αυτο που ξερεις καλα".τωρα που αλλαζω θελω την οικογενεια εξ αιματος κοντα μου,θελω την οικογενεια που εφτιαξα εγω κοντα μου.θελω να αποκτησω σχεσεις με τους ανθρωπους και συναισθηματα,αλλιως θα σπασω.και δεν ξερω πως και τι να κανω

Senior Member
    Και εγω εχω μινει εδω να πενθω να νοσταλγω και να ζω στα παλια χωρις να μπορω να τα ακουμπησω.ολα ειναι ενα παιχνιδι,κινδυνος,γυναικες ,ουσιες, καθε μια ξεχωριστη κατασταση εμενα μου φενετε σαν ενα παιχνιδι,ενα παιχνιδι χωρισμενο σε φασεις και ενοτητες,εστω και μια γνωριμια,συζητιση,μια βολτα τα παντα ειναι ενα παιχνιδι,και δεν μπορω να πω οχι οταν με προκαλουνε.εχω την τυχη με το μερος μου δεν γινετε να χασω σε παιχνιδι που παιρνω μερος,απλα δεν γινετε,δεν ξερω ειμαι υπερβολικα καλος στο να αναλυω τις καταστασεις να οριζω εναν αντιπαλο να τον μελεταω και να νικαω το παιχνιδι οχι να κερδιζω το επαθλο.εχω σκεφτει τα παντα εχω αναλυσει ολα τα πιθανα ενδεχομαινα που μπορει να συμβουν εχω καταργισει τον φοβο,αμα σκεφτω κατι για πεντε λεπτα απλα το κανω.βλεπω τα παντα απο διαφορετικη οπτικη γωνια.αλλα πρεπει να ριξω υπερβολικα πολυ τα στανταρ να ριξω τις αμυνες και να προσαρμοστω.πρεπει να φτιαξω ενα πλανο αλλα δεν βλεπω ενδιαφερον καταληξη σε κανενα.

Senior Member
    legalize, εγώ δεν θα σταθώ στα πολλά και διάφορα που λες εδώ, παρά μόνο σε δυο μου απορίες:
    1. πως έγινε αυτή η μεταστροφή (που ηρέμησες, λες, και κατάλαβες πολλά πράγματα)?
    2. γιατί μπερδεύεις τις γυναίκες (που είναι άνθρωποι) με τον κίνδυνο, τις ουσίες κι όλα τα άλλα που περιγράφεις (και που δεν είναι άνθρωποι)?

Senior Member
    1.απλα το σκεφτηκα και το εκανα.και επειδι δεν μου αρεσει να χανω
    2.γιατι οι γυναικες ειναι απλα ενα παιχνιδι,γιατι αυτο ζηταω εγω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    1.απλα το σκεφτηκα και το εκανα.και επειδι δεν μου αρεσει να χανω
    2.γιατι οι γυναικες ειναι απλα ενα παιχνιδι,γιατι αυτο ζηταω εγω.
    ok... με κάλυψες... καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι...

Senior Member
    Ευχαριστω.

Senior Member
    Λοιπον το σκεφτηκα και σχεδιασα το πλανο.θα δοσω τελευταιο χρονο ευκαιριας στον εαυτο μου αμα δεν αλλαξω και τωρα καλα θα παθω και θα συνεχισω να τρωω τα σκατα στα μουτρα.τα πραγματα εχουν ως εξης.θα δουλευω 3 δουλειες με σκοπο να ακουμπησω τα 15 χιλιαρικα καθαρο ποσο καβατζας σε ενα χρονο απο τωρα.και θα κανω το εξης,θα βγω με οσες κοπελες εχουνπροοπτικες απο οσες ξερω,θα ββγαινω ταυτοχρονα με τουλαχιστον 2 καινουργιες την βδομαδα με σκοπο να κοψω τις μαλακιες και να βρω ενα σοβαρο κοριτσι για σχεση,επισυς θα ασχοληθω με μουσικη και σχεδιο βαση τον ευκαιριων που μου δινονται,επισυς θα δωσω στην οικογενεια μου μια τελευταια ευκαιρια και σε ενα χδονο θα δω ποιους θα κρατησω.το μονο αρνητικο ειναι οτι πρεπει να πινω ξανα μαυρο(δεν γινετε αλλιως με τοσους γρηγορους ρυθμους και απαιτησεις στην δουλεια)

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    Λοιπον το σκεφτηκα και σχεδιασα το πλανο.θα δοσω τελευταιο χρονο ευκαιριας στον εαυτο μου αμα δεν αλλαξω και τωρα καλα θα παθω και θα συνεχισω να τρωω τα σκατα στα μουτρα.τα πραγματα εχουν ως εξης.θα δουλευω 3 δουλειες με σκοπο να ακουμπησω τα 15 χιλιαρικα καθαρο ποσο καβατζας σε ενα χρονο απο τωρα.και θα κανω το εξης,θα βγω με οσες κοπελες εχουνπροοπτικες απο οσες ξερω,θα ββγαινω ταυτοχρονα με τουλαχιστον 2 καινουργιες την βδομαδα με σκοπο να κοψω τις μαλακιες και να βρω ενα σοβαρο κοριτσι για σχεση,επισυς θα ασχοληθω με μουσικη και σχεδιο βαση τον ευκαιριων που μου δινονται,επισυς θα δωσω στην οικογενεια μου μια τελευταια ευκαιρια και σε ενα χδονο θα δω ποιους θα κρατησω.το μονο αρνητικο ειναι οτι πρεπει να πινω ξανα μαυρο(δεν γινετε αλλιως με τοσους γρηγορους ρυθμους και απαιτησεις στην δουλεια)
    χαχα..πουλακι μου!!!... να λοιπον που ξανασυναντιομαστε και σου ζητω εκ των προτερων συγνωμη που δεν το ειδα νωριτερα το ποστ σου...αλλα ειμαι καινουρια εδω σημερα 4η μερα και βλέπω μονο οτι πεφτει μπροστα μου...σημερα το εψαξα λίγο καλυτερα και βρισκω πολυ ενδιαφερον σε αυτα που γραφεις...μικρε αλητακο... πρωτα απο ολα εισαι τσακαλακι...γιατι καταλαβες απο νωρις το αδιεξοδο της πορειας σου.
    η επιστροφη σου λοιπον στην "κοινωνια" φυσικα και θα σε κανει να αισθανεσαι την αναγκη να εκραγεις... τιποτα δεν αλλαξε βλέπεις απο την στιγμη που αποφασισες να "περιθωριοποιηθεις". ακομα ψευτια - δηθενια - ποζερια και ΒΛΑΚΕΙΑ ...απυθμενη Βλακεια!! ...και εκει που ολα αυτα τα αντιμετωπιζες καποτε με συνοπτικες διαδικασιες...τωρα εισαι υποχρεωμενος να ανεχτεις να τα καταπιεις σαν μην πω τι... και να προχωρησεις με αυτα.
    εσυ διαλεξες την αλητεια ...εγω την απομονωση...
    και ολοι μαζι επιζητουμε την ληθη...την φυγη απο την πραγματικοτητα...αυτο που μας προσφερει ο μπάφος τον οποιο προσπαθω να απεξαρτοποιηθω μιας και αυτος ο δαιμονας με εστειλε στο διαολο κ ακομα παραπέρα και μαζι με τα αντικαταθλιπτικα εκανα το μυαλο μου ΚΙΜΑ!!
    ο δικος μου στοχος ειναι να ισορροπησω!..ευκολα βγαζεις 15000 ευρω πιο ευκολα απο το να ισοροπισεις τουλαχιστον... το προβλημα ομως δεν λυνεται η κολαση παραμενει στο κεφαλι μας.
    πρωτα απο ολα ποσο χρονων εισαι και τι εγινε με τον ψυχολογο που πήγες?

Senior Member
    δεν πηγα ακομα,το σκεφτομαι,δεν ειναι καλη περιοδος να ανχωνομαι και για αλλο πραγμα.ας πουμε 20και κατι λιγα χρονακια.το προβλημα δεν ειναι το καψιμο στο κεφαλι μου με μπαφο,λεξοτανιλ,στεντον,ξυ� �ια,βενζινες και μαλακιες.αμα προσεχω τον τροπο που μιλαω και ειδικα πως γνωριζω κοσμο(σε φαση πρωτη εντυπωση) δεν με καταλαβαινουν.αλλα το θεμα ειναι τα κοληματα μου και ο τροπος που εχω μαθει τα παντα,δεν μπορω να κανω νεες παρεες γιατι δεν βρισκω το λογο καποιος να κανει καλη παρεα μαζι μου αφου δεν θα εχει συμφερον απο αυτο,το ιδιο και με τις σοβαρες σχεσεις.ειναι καποια πραγματακια απλα,πολυ απλα που δεν τα κανεις σε ανθρωπους που δεν ξερεις ή ξερεις λιγο,και ολος ο κοσμος δεν φενετε να το καταλαβαινει αυτο.το εχω ομως ενα ενα θα τα βρω ολα

Banned
    Legalize σου απαντάω εδώ γιατί στο άλλο θέμα δεν θέλω να απαντήσω.......Ποιές ακριβώς λες σαύρες; Αυτές που μάχονται για τα δικαιώματά τους; Και μετά λες ότι δεν είσαι ρατσιστής; Δεν ξέρεις κιόλας και μας βρίζεις. Φεμινισμός σημαίνει ίσα δικαιώματα με τον άντρα, και οι δύο ίσοι, κανείς κατώτερος....Και ποιός άνθρωπος γουστάρει σφαλιάρες; Για να το γουστάρουν αυτό κάτι δεν πάει καλά μέσα τους, και σ' αυτό φταίει η κοινωνία με τα φαλλοκρατικά πρότυπα! Δυστυχώς ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλοί με τέτοια πρότυπα, ακόμα και γυναίκες! Γι' αυτό υπάρχει ακόμα και ο φεμινισμός για να τα φέρει στα ίσια όσο γίνεται τα πράγματα......Μην κρίνεις λοιπόν αν δεν ξέρεις........Και ότι και να λέτε όλοι, προσπαθείτε να μπαίνετε στη θέση του άλλου, κάνει καλό σε όλους.

Μικρος εισαι legalize εχεις καιρο για να φτιαξεις την ζωη σου απ'την αρχη αρκει να το θες πραγματικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Legalize σου απαντάω εδώ γιατί στο άλλο θέμα δεν θέλω να απαντήσω.......Ποιές ακριβώς λες σαύρες; Αυτές που μάχονται για τα δικαιώματά τους; Και μετά λες ότι δεν είσαι ρατσιστής; Δεν ξέρεις κιόλας και μας βρίζεις. Φεμινισμός σημαίνει ίσα δικαιώματα με τον άντρα, και οι δύο ίσοι, κανείς κατώτερος....Και ποιός άνθρωπος γουστάρει σφαλιάρες; Για να το γουστάρουν αυτό κάτι δεν πάει καλά μέσα τους, και σ' αυτό φταίει η κοινωνία με τα φαλλοκρατικά πρότυπα! Δυστυχώς ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλοί με τέτοια πρότυπα, ακόμα και γυναίκες! Γι' αυτό υπάρχει ακόμα και ο φεμινισμός για να τα φέρει στα ίσια όσο γίνεται τα πράγματα......Μην κρίνεις λοιπόν αν δεν ξέρεις........Και ότι και να λέτε όλοι, προσπαθείτε να μπαίνετε στη θέση του άλλου, κάνει καλό σε όλους.
    γιατι δεν με νοιαζει τι σκατα λενε.δεν ειμαι αντιθετος ουτε συμφωνω αλλα οταν ερχενται και με ζαλιζουν ή οταν δεν δεχονται κατι απλα πραγματακια οταν γινετε συζητηση μου γυρναει το μυαλλο.δεν πηγα να τις κραξω,αδιαφορες μου περνανε αυτες βιαζονται να αρχισουν να λενε τη γνωμη τους.δεν με νοιαζει για πιο λογο υπαρχει ο φεμινισμος ουτε με αφορα ο καθε τυπος που τον κανει οτι θελει η γυναικα του.τωρα για το ποσες γουσταρουν να τις λες τι να κανουν και να τις επιβαλεις καποια πραγματα και να τρωνε και σφαλιαρες ασε,ειναι πολλες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Μικρος εισαι legalize εχεις καιρο για να φτιαξεις την ζωη σου απ'την αρχη αρκει να το θες πραγματικα.
    συμφωνω καποια στιγμη ισως το κανω.προς το παρον θελω να συνεχισω απο εκει που εμεινα αλλα με διαφορες αλλαγες και διορθωσεις

Page 1 of 3 123 LastLast